- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Bende öleyim dahada bitmedim pazartesi +2,8 dum,ins indirebildigim kadar Şiş indirecem inşYa kızlar ben bugün diğer yerde de yazdığım gibi reglim bitmişken tekrar regl oldum 2 gün arayla. O yüzden canım çok sıkıldı. Sanırım cuma günü şiş ve fazla kilolu çıkacağım. Şimdiden Nasreddin Hocalardan özür diliyorum.
Yediklerim belli, koşturmam belli ama reglim bitmişken tekrar olmam inanın tarihte hiç olmuş bir şey değildi. O yüzden şimdiden tekrar kusuruma bakmayın.
Gizem bi ara senin ponciklerin resmini atsana,tadı güzel diyemi kilo verdiriyor diyemi hep yiyosun ?
Dans konusuna gelince kesinlikle yapılsın merak ediyoz
Slm kuzum hayret kimsecikler gelmemiş sporunu yaptın sanırımEylül karaborsa bu ara kapan kazanır
Eşin için yaptığını biliyodumda hem sanada kolaylık oluyo diye demek,bende denicem bi ara:)Yok balım, benim eşim eskiden işe hep poğaça, açma alır giderdi. Sonra dukan diyeti yaptı. 3 ayda 20 kilo verdi. O 3 ay boyunca her kahvaltıda dukan ponçiği yedi (2 kaşık yulaf kepeği, tuzsuz yağsız lor ve bir yumurtayı mıncıklayıp fırına koyup 10 dakika 180 derece pişiriyorsun bu kadar) Sonra benim koca dukanı bıraktı ama poğaça, açma yiyeceğime ben her sabah dukan ponçiği yerim daha sağlıklı dedi ve ben ona 1 senedir falan her sabah sıcak sıcak ponçik yapar, beslenmesine koyar gönderirim. Şimdi de hazır her sabah 6da ponçik pişiriyorum, bir kaşık daha fazla kepek koyayım benim de yanımda yiyecek olsun diye kendime pişirmeye başladım bacım. Akmayan, kokmayan ve su ile şişip insanı saatlerce tok tutan bir şey. Ha dersen tadı nasıl, kepeği köy yerlerinde hayvanlara yem diye verirlermiş, yani bildiğin hayvan yemi. Ama aç olunca insan bir şükrederek yiyor ki dersin kepek değil adeta İskender kebabı14-15 tane çıkıyor her sabah, 10-11 tanesini eşimin kabına koyuyorum 3-4 tanesini ben çantama atıyorum. 1 liradan hallice minik minik hamur topları işte bacım. Sabah 6da unutmazsam sana fotosunu yollarım.
takımda değil misin ? noldu ki
hahaha yokluğum farkedilmedi bile demi. istifa ettim şimdi kpss ye girdim inşallah mülakatı geçerimBen bunu kacırmısım canım. İnşallah donebılırsın. Ben ne zaman gelsem sen buralardaydın ya ben sen hç ayrılmadın sandım
Tnaydın meleklerim sabah teyzeme gittik kahvaltıya sonra pazar market eczane tüm ışişlerini hallettimattım kendimi buraya
Aman aman kimler gelmişmeleğim hoşgeldin tatlım her zaman çıkıp çıkıp gel böyle bitanem
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun kuzum
amerika daydı dimi enişte :)
Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olur
Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)
Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendini
Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmaz
Teşekkür ederim canım. Evet 4 hamilelik yaşadım. 12-9-4 yaş ve 22 aylık olmak üzere 4 evladım var. Sonuca ulaşayım başarı hikayemi yazacağım nasip olursa. Dediğim gibi önce sabretmeyi bilmek lazım. Şeker gibi hemen erimeyi beklemek olmaz dimi. Senin kilo çizelgen nasıl peki?
cok cok gecmıs olsun canım. Olsun sende az az ye sık sık ye. karatay olmayıversın.Evet bende de gastrit var, emziriyorum diye ilaç da kullanmadım o yüzden sürekli açlık hissediyorum ve sık yiyorum. Tam diyetisyeni bırakıp karataya başladım böyle oldum, o yüzden de karataya devam edemedim. İyide başlamıştım ama açlık krizleri başlayınca olmadı. Yılbaşından sonra emzirmeyi kesip hemen tedavi olmak istiyorum kilo vermemi engelliyor.
Bu nedenlerden hangileri Sizin veya Sevdikleriniz için?
HEMEN BUGÜN BOLCA SU İÇMEYE BAŞLAMANIZ İÇİN 22 NEDEN
(Dr F.Batmanghelidj'nin ünlü kitabı "Hasta Değil SUSUZSUNUZ’dan)
1. Ancak su içtiğiniz zaman susuzluk ve açlık duygularını ayırt edebilirsiniz.
2. Kilo vermenin en iyi yolu su içmektir. Düzenli aralıklarla su için ve sıkı bir rejim yapmandan zayıflayın.
3. Dehidrasyon cinsellik hormonunun üretimine engel olur, bu iktidarsızlık ve libido kaybının başlıca nedenlerinden biridir.
4. Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını önce bastırır, sonra öldürür.
5. Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler.
6. Kalp krizi ve felce karşı koruyucudur.
7. Eklem boşluklarındaki temel yağlayıcı maddedir, artrit ve sırt ağrılarının oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
8. Vücutta enfeksiyon ve kanser hücrelerinin geliştiği bölgelerde bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok gereklidir.
9. Su içmek cildi yumuşatır ve yaşlılık belirtilerinin azalmasına yardımcı olur.
10. Uykuyu düzenler.
11. Su, gebelikte sabah bulantılarını azaltır.
12. Yaşlılıkta bellek kaybının önlenmesine yardımcı olur. Alzeihmer, Multipl Skleroz ve Parkinson ve hastalıklarının riskini azaltır.
13. Kafein, alkol ve bazı ilaçlara duyulan bağımlılığın giderilmesine yardımcı olur.
14. Yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur ve bize gençlik enerjisi veririr.
15. Kadınlarda, adet öncesi ağrıyı ve ateş basmasını hafifletir.
16. Stres, gerginlik ve depresyonun hafiflemesine yardımcı olur.
17. Çocuklarda ve yetişkinlerde dikkat yetersizliği sorununa çözüm getirebilir.
18. Akciğerde oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini arttırır.
19. Bağışıklık sisteminin merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir.
20. Melatonin de dahil olmak üzere, beyinde üretilen bütün hormonların yapımı için gereklidir.
21. Serotonin ve diğer nörotransmitterlerin (sinir ileticileri) üretimi için vazgeçilmezdir.
22. Vücudun çeşitli bölgelerinden zehirli atıkları toplar ve atılmaları için karaciğer ya da böbreklere taşır.
İnsan vücudunda dehidrasyon sırasında kullanılabilecek bir su deposu yoktur. Bu nedenle gün boyunca düzenli olarak su içmemiz gerekir.
Daha çok su içmeye bugün başlayın. "Hastalanmadan, sağlıklı yaşamak konusunda başka neler yapabilirim?" diyorsanız, hizmetlerimizle ilgili Size detaylı bilgi ulaştırmamız için info@gulkaynak.com a e-mailiniz bekliyoruz.
Gül Kaynak
Detoks & Sağlıklı Yaşam Danışmanı
supersın superrrr :)Selam bacılar nasılsınız ben Nasreddin Hoca ekibinden olarak sporuna uçuyorum EYLÜL ü kapmalıyıııızzz
Yok balım, benim eşim eskiden işe hep poğaça, açma alır giderdi. Sonra dukan diyeti yaptı. 3 ayda 20 kilo verdi. O 3 ay boyunca her kahvaltıda dukan ponçiği yedi (2 kaşık yulaf kepeği, tuzsuz yağsız lor ve bir yumurtayı mıncıklayıp fırına koyup 10 dakika 180 derece pişiriyorsun bu kadar) Sonra benim koca dukanı bıraktı ama poğaça, açma yiyeceğime ben her sabah dukan ponçiği yerim daha sağlıklı dedi ve ben ona 1 senedir falan her sabah sıcak sıcak ponçik yapar, beslenmesine koyar gönderirim. Şimdi de hazır her sabah 6da ponçik pişiriyorum, bir kaşık daha fazla kepek koyayım benim de yanımda yiyecek olsun diye kendime pişirmeye başladım bacım. Akmayan, kokmayan ve su ile şişip insanı saatlerce tok tutan bir şey. Ha dersen tadı nasıl, kepeği köy yerlerinde hayvanlara yem diye verirlermiş, yani bildiğin hayvan yemi. Ama aç olunca insan bir şükrederek yiyor ki dersin kepek değil adeta İskender kebabı14-15 tane çıkıyor her sabah, 10-11 tanesini eşimin kabına koyuyorum 3-4 tanesini ben çantama atıyorum. 1 liradan hallice minik minik hamur topları işte bacım. Sabah 6da unutmazsam sana fotosunu yollarım.
hahaha yokluğum farkedilmedi bile demi. istifa ettim şimdi kpss ye girdim inşallah mülakatı geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?