Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heh buldum @ Charlesın kızı , geçmiş olsun canımcım, benim de boğazlarım beter. Ben öksüremiyorum da. Hani çok sigara içenler bilir, boğazda bir şey birikir, tıkanır gibi olur, boğaz kaşınır, yanar falan, öyleyim. Sesim de "miy miy" çıkıyor. Annem ben yamulmaya başlayınca "ne oldu gene sümüklü koyun gibi olmuşsun" derdi. Aynen öyle meelemeye çalışan ama meleyemeyen sümüklü koyun gibiyim. Allah şifa versin sana , bana ve şifa bekleyen tüm hastalara inşallah.

Ya kızlar ben bugün diğer yerde de yazdığım gibi reglim bitmişken tekrar regl oldum 2 gün arayla. O yüzden canım çok sıkıldı. Sanırım cuma günü şiş ve fazla kilolu çıkacağım. Şimdiden Nasreddin Hocalardan özür diliyorum.
Yediklerim belli, koşturmam belli ama reglim bitmişken tekrar olmam inanın tarihte hiç olmuş bir şey değildi. O yüzden şimdiden tekrar kusuruma bakmayın.

Bugünkü menüm
Sbh bir bağ maydonoZla bir limon ( kabuğunu da yiyelim:), bir elma
Öglen yarım ayva yarım kase yoğurt
Aksam Fırında karnabahar,corba,yoğurt
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi
15 dk banyoda ip atladım( Apartmanı gübürdettim sanki 15 dklık Leslie

Bende öleyim dahada bitmedim pazartesi +2,8 dum,ins indirebildigim kadar Şiş indirecem inş

Gizem bi ara senin ponciklerin resmini atsana,tadı güzel diyemi kilo verdiriyor diyemi hep yiyosun ?
Dans konusuna gelince kesinlikle yapılsın merak ediyoz

Yok balım, benim eşim eskiden işe hep poğaça, açma alır giderdi. Sonra dukan diyeti yaptı. 3 ayda 20 kilo verdi. O 3 ay boyunca her kahvaltıda dukan ponçiği yedi (2 kaşık yulaf kepeği, tuzsuz yağsız lor ve bir yumurtayı mıncıklayıp fırına koyup 10 dakika 180 derece pişiriyorsun bu kadar) Sonra benim koca dukanı bıraktı ama poğaça, açma yiyeceğime ben her sabah dukan ponçiği yerim daha sağlıklı dedi ve ben ona 1 senedir falan her sabah sıcak sıcak ponçik yapar, beslenmesine koyar gönderirim. Şimdi de hazır her sabah 6da ponçik pişiriyorum, bir kaşık daha fazla kepek koyayım benim de yanımda yiyecek olsun diye kendime pişirmeye başladım bacım. Akmayan, kokmayan ve su ile şişip insanı saatlerce tok tutan bir şey. Ha dersen tadı nasıl, kepeği köy yerlerinde hayvanlara yem diye verirlermiş, yani bildiğin hayvan yemi. Ama aç olunca insan bir şükrederek yiyor ki dersin kepek değil adeta İskender kebabı 14-15 tane çıkıyor her sabah, 10-11 tanesini eşimin kabına koyuyorum 3-4 tanesini ben çantama atıyorum. 1 liradan hallice minik minik hamur topları işte bacım. Sabah 6da unutmazsam sana fotosunu yollarım.

Eşin için yaptığını biliyodumda hem sanada kolaylık oluyo diye demek,bende denicem bi ara:)

Neyse, bu arada okul dedi ki biz buna haftada 30 saat ders veriyoruz, kimi zaman gece derslerine sokuyoruz ama yetmez
Şimdi online bir proje verdiler. Onun başkanlığını yapıyorum, öğrencilere online sınavlar, alıştırmalar yolluyorum ve daha bugün başlamama rağmen 17 tane mesaj gelmiş. Mesaj şu "Hocam nasıl yapacağız?" Eylülsıla gibi biraz ölü taklidi yaptım ama yemez, şimdi oraya gidip sorulara cevap yollayacağım. oradan da zıbarırım.

@Başkanım, ay evet keşke aynı sınıfta olsak. Perşembe akşamı dersine girdiğim bir öğrenci var, 41 yaşında çok sevimli, sıcak, harika bir hatun. Ona her baktığımda "acaba bu hatun kadınlar kulübüne üye midir?" diye düşünüyorum
Bir gün inşallah bir yerde toplu bir buluşma yapabilir, yüz yüze görüşme imkanı bulabiliriz.

Evet menüsü paylaşıyorum
Kahvaltı (7,30)
Tereyağıda yumurta 1 adet
5 zeytin
1 avuç içi peynir
2 Bebe büskivisi
Koca bardak Yeşilçay

Okulda 1 kupa Yeşilçay

Öğle 12.30
1 biber 1 yaprak dökümü soğan dolması hepsi küçüktü yanında 2 minik kornişon
1 bardak ayran
1 kepçe mercimek çorbası

Akşam
2 kase cacık

Arkadaşlarda 2 kupa kekik çayı

takımda değil misin ? noldu ki

Ben bunu kacırmısım canım. İnşallah donebılırsın. Ben ne zaman gelsem sen buralardaydın ya ben sen hç ayrılmadın sandım
hahaha yokluğum farkedilmedi bile demi. istifa ettim şimdi kpss ye girdim inşallah mülakatı geçerim

Ah barbim patates kızartmasını anlamamazlıktan geldim napim

Afiyetolsun bitanemm dolmalar minik dimi

Meleğim hakikaten iki yerde yazmak zor oluyor hele ki menü paylaşmak yarışırken bi yerde paylaşsam diğerinde unutuyordumGülayım inşallah takıma dönecek ve burdan eylül gibi mezun olacak

Tünaydın Merim Aminn tatlım

O karne gelecek o kadar dimi kuzummm

Nurum bence bir doktora git içimiz rahatlasın bitanem Tatlım bak ben de neslim de her gün düzenli çörekotu tüketiyoruz ben hiç bağırsak sorunu yaşamadım sen de mi başlasan kullanmaya acaba

Akşama başarılar kuzum bugün biraz daha iyi olmana sevindim.Kıyamam sana damadımızı düşünüyor gerçi erkeklerin hastalığı daha zor dimi

Slm barbimmm

Makresim işyerine getirmekle iyi yapmışsın en azından gözünün önünde olur annelik böyle bir şey işte inşallah bir an önce iyileşir kuzumuz

Ne güzel anlatmışsın neslim yüreğine sağlık cnmm

Afiyetolsun neslim spor yapma şansın yok ki bu ara yapabilesin kuzum

Tünaydın Aslım iyiyiz şükür cnmm olsun geldin ya önemli olan bu

Allah senden razı olsun kuzum en ince ayrıntısına kadar paylaşmışsın

Kendi isteğiyle ayrılmıştı Ayçacım ama dönecek inş

Geçecek elbette bitanemmm birazcık sabır
[/QUOTE]
o karneyi alacam inşallah bu günlerde az daha azimliyim. inşallah yaza düğün yapacam yeniden tamam abartmayayım gelinlik giyecem diyim. gerçi ne zaman kendime hedef koysam hep boşa çıkıyor ama neyse

bu gün biraz yorucu bir gündü ama bitti sanırsam çok şükür. ebwam a gittim bu gün. çok ihtiyacım varmış iyi oldu. anam benim oğlanın yeni bombasını duyun. çete kurmuşlar bir arkadaşıyla. duydum kan beynime sıçradı. benim oğlum nasıl yapar böyle bişe. ve direk ağzına .... tabi. onun da diğer arkadaşının da. anam ne yapacam bilmiyom. babasına söyledim. konuştu biraz oğlanla ama ne kadar faydalı olacak bilmiyorum en sonunda okuldan aldıttıracak kendini o olacak. sürekli yaramaz aklı hinliklere çalışan bir çocuk da değilki. bu gün ebwalarda çok güzel oynadılar mesela. ama diğer arkadaşıyla bir araya gelince cozutuyo. çocuğun annesine söylesem he benim çocuğum hep sorun diyecek küsecek. offf bilemedim ya

menüme gelince baştan söylim bu gün leptin meptin yok
sabah: kk, kefir
öğlen bir yemek kaşığı menemen, 2 bardak ayran
akşam üstü: yoğurtlu patlıcan közleme, 8 kadar lahana sarması, birazcık hamur kızartması
akşam: 2 kaşık nohutlu bulgür pilavı, salata
45 dk yürüyüş
bol çay ama az su
biliyorum çok hoş bir menü değil.

kızlar ya ben kendimi çok halsiz hissediyom. eşime göre aç geziyom ondan ama ben aç değilim. d vit aldığımız gün zımba gbiyiz diyosunuz o zımba bana sökmüyor ya. b12 mi de yaptırıyom. acaba kan değerlerinde mi yoksa tiroidimin yeniden değerleri mi oynadı bilemiyorum. offff. hastane de taşındı hayatta tek gidemem artık

Ben cizelge yapamıyorum. şifre gereklı bu data ıcın dıyor bana tıcker ama bende 94 ile basladım mayıs sonunda sımdı 82.6 oldum. tam 3 ay boyunca bı cok kez 81.5 a dustum sonra 85 e cıktım sonra tekrar dustum sonra tekrar cıktım. bı an bısey oluyodu ınancıı yıtırıyodum ve yemeye baslıyodum kızlar benı topluyodu gaz verıyolardı ben o gazla verıyodum sonra tekrar aynı senorya kendını tekrar edıp edip duruyodu. Sonra banum sagolsun rafınerayı soyledi. Suan daha azımliyim. Bide öğünlerim geliyor ya hesap yapmama ne yıcem dıye dusunmeme gerek kalmıyor. Bıde kendıme soz verdım ne olursa olsun sporumu yapıcam dıye Allah bızmasın 6 gundur her gun yapıyorum sporumu sadce 1 gun dınlenme verdım araya.

cok cok gecmıs olsun canım. Olsun sende az az ye sık sık ye. karatay olmayıversın.

Ohh bunu okudul 700 ml su içtim .

hımm cok merak ettım bende. Benımde taaa dukan yapıcam ben dye aldıgım yulaflarım var bende boyle degerlendırebılırımm . cok ıyı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…