- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
kız kk nın kpss sinden bahsettim. devlette nerdeeeeınsallah gecersın canım mulakatı. Devlet gıboso yok rahat edersın 3 cocukla. İnş inş cok güzel geçerrr
canım antibiyotiği kullandığı gibi kesiliyo yanması. sıla öyleydi üç hafta önce şükür atlattıkmerhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
tv de haberde görüş artık okullarda gruplar adlarına çete diyo falan diye o yüzden kalkışmışlar böyle bir işe. akşam babası uzun uzun konuştu. hallettik sanki ama dur bakalım. o çocuk daha çok iş açacak başımıza sanki. bide birinci sınıf çocuk görseniz benim oğlandan büyük sanki. iki gün önce yolda yürüyoz annesi oğlum araba gelecek kenara geç diyo sanane ki araba bana bişe yapamaz diyo. anne de ağzının üstüne yapıştırırım diyemiyo. neymiş öz güveni zedelenirmiş. yalanın biri bin para çocukta müdahale edilmiyo. ben o kadar uğraş veriyom gerekirse kızıyom oğlumu terbiye etmek için elin çocuğu devirip döküyo herşeyiCanım bu çok önemli bir konu. Arkadaş ortamı çok önemli, önce arkadaş ortamını değiştirmesi gerek. Bu da seni zorlayacak. Arkadaşının annesiyle görüşmen gerek bence. Hep birlikte bir ortamda onlarla konuşmak gerek diye düşünüyorum. Ben çocuklarımın yakın arkadaşlarının anneleriyle sürekli irtibat halindeyim. Sık sık ta okula uğrayıp öğretmenleriyle görüşüyorum. çocuklar okulda sürekli ailelerini görünce bir çekingenlik başlıyor daha tutarlı davranıyorlar gibi geliyor bana. İnşallah çözebilirsin bu durumu. Olmadı bir uzmandan yardım da alabilirsin nasıl hareket etmen gerektiğine dair. Okuldaki rehber öğretmen bile olabilir mesela.
seninki de mi eşkiya olacakmenune baktım aç kalacak bi menu değil şu "kk" kahvaltınıda aç bakalım biraz neler yedin.
benim oğlanda diyor çete mete 1. sınıfta başladık hayrolsun bakalım diyorki 2. sınıf olunca 1. sınıfları inip dövecem neden diyom onlar çömez olacak şimdi bizi dövüyolar. ay oğlum dedim küçükler sevilir korunur dövülmez bakıyor suratıma. eskiden çocuklar görevlerinin "küçükleri korumak" olduğunu duyarak büyürdü hale bak şimdi
ne güzel işe yaramasına sevindim ben o kitabı okumuştum yazıyı da denk geldi paylaştım. su kitabınıda oku istersen nelere kadirmiş
ben de tırsıyom hele tartı öncesi bu gün az gezdik ya acaba artı oldururmu diyomben çokkkk korkuyom öcü geliyor bana tartı şuan
allah yardımcısı olsun öykümüzün. inşallah derece yaparkızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak toladım 3 müşteri gezdirdim. sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
Selamlar bacılar,
Önce yurttan günlük rapor;
sabah; başkanımın kulak çekmesiyle süte damlatılmış kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; tavuk göğsü haşlaması, yoğurtlu kereviz
spor; bir kolda laptop diğerinde erzak ve dosya çantası ile eski zaman yoğurtçuları gibi İstanbul'un bir yakasından bir yakasına yol tepmece ve tüm gün ayakta koşturmaca (Ne ağladım bee)
@Başkanım, ne demek her lafın benim için bir incidir ama bazı şeylere totom daha hazır olmadığından birden geçiş yapamıyorum. Biraz zamana ve alışmaya ihtiyacım var. Yoksa senin söylediğin kahvaltı önerileri de, diğer fikirler de en makul olanı. Bol sütlü az kahveli içeceğimi dün ve bugün içtim mesela, hiç çarpıntım olmadı, demek ki başkan lafı dinlemek lazımmış
@Aslı, haklısın tontişim. Dans dans deyü kandırdılar valla. Ama ben onu da "yapılacaklar" listeme yazdım, ara ara hatırlatmaya devam edeceğim.
@Bayılan kızımızı banlamışlar mı yahu, bugün öyle bir şey okudum. Sayılı gün çabuk geçer kuzucum
seninle dogdum ben , ne sandın beni, hem totom büyük hem büyüklerimin komik özlü sözleri bende Hem komiğim hem jenifer Lopez totom var
Ayy başka şeyler de yazacaktım unuttum.
Gizem bi ara senin ponciklerin resmini atsana,tadı güzel diyemi kilo verdiriyor diyemi hep yiyosun ?
Dans konusuna gelince kesinlikle yapılsın merak ediyoz
Heh buldum @ Charlesın kızı , geçmiş olsun canımcım, benim de boğazlarım beter. Ben öksüremiyorum da. Hani çok sigara içenler bilir, boğazda bir şey birikir, tıkanır gibi olur, boğaz kaşınır, yanar falan, öyleyim. Sesim de "miy miy" çıkıyor. Annem ben yamulmaya başlayınca "ne oldu gene sümüklü koyun gibi olmuşsun" derdi. Aynen öyle meelemeye çalışan ama meleyemeyen sümüklü koyun gibiyim. Allah şifa versin sana , bana ve şifa bekleyen tüm hastalara inşallah.
Ya kızlar ben bugün diğer yerde de yazdığım gibi reglim bitmişken tekrar regl oldum 2 gün arayla. O yüzden canım çok sıkıldı. Sanırım cuma günü şiş ve fazla kilolu çıkacağım. Şimdiden Nasreddin Hocalardan özür diliyorum.
Yediklerim belli, koşturmam belli ama reglim bitmişken tekrar olmam inanın tarihte hiç olmuş bir şey değildi. O yüzden şimdiden tekrar kusuruma bakmayın.
Bugünkü menüm
Sbh bir bağ maydonoZla bir limon ( kabuğunu da yiyelim:), bir elma
Öglen yarım ayva yarım kase yoğurt
Aksam Fırında karnabahar,corba,yoğurt
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi
15 dk banyoda ip atladım( Apartmanı gübürdettim sanki15 dklık Leslie
Bende öleyim dahada bitmedim pazartesi +2,8 dum,ins indirebildigim kadar Şiş indirecem inş
yaptım kaptanım
Eşin için yaptığını biliyodumda hem sanada kolaylık oluyo diye demek,bende denicem bi ara:)
Neyse, bu arada okul dedi ki biz buna haftada 30 saat ders veriyoruz, kimi zaman gece derslerine sokuyoruz ama yetmez
Şimdi online bir proje verdiler. Onun başkanlığını yapıyorum, öğrencilere online sınavlar, alıştırmalar yolluyorum ve daha bugün başlamama rağmen 17 tane mesaj gelmiş. Mesaj şu "Hocam nasıl yapacağız?" Eylülsıla gibi biraz ölü taklidi yaptım ama yemez, şimdi oraya gidip sorulara cevap yollayacağım. oradan da zıbarırım.
@Başkanım, ay evet keşke aynı sınıfta olsak. Perşembe akşamı dersine girdiğim bir öğrenci var, 41 yaşında çok sevimli, sıcak, harika bir hatun. Ona her baktığımda "acaba bu hatun kadınlar kulübüne üye midir?" diye düşünüyorum
Bir gün inşallah bir yerde toplu bir buluşma yapabilir, yüz yüze görüşme imkanı bulabiliriz.
Evet menüsü paylaşıyorum
Kahvaltı (7,30)
Tereyağıda yumurta 1 adet
5 zeytin
1 avuç içi peynir
2 Bebe büskivisi
Koca bardak Yeşilçay
Okulda 1 kupa Yeşilçay
Öğle 12.30
1 biber 1 yaprak dökümü soğan dolması hepsi küçüktü yanında 2 minik kornişon
1 bardak ayran
1 kepçe mercimek çorbası
Akşam
2 kase cacık
Arkadaşlarda 2 kupa kekik çayı
Bu arada şimdi süt içtim tarçınlı
Ayrıca 40dk eliptik yaptım
hahaha yokluğum farkedilmedi bile demi. istifa ettim şimdi kpss ye girdim inşallah mülakatı geçerim
o karneyi alacam inşallah bu günlerde az daha azimliyim. inşallah yaza düğün yapacam yenidentamam abartmayayım gelinlik giyecem diyim. gerçi ne zaman kendime hedef koysam hep boşa çıkıyor ama neyse
menüme gelince baştan söylim bu gün leptin meptin yok
sabah: kk, kefir
öğlen bir yemek kaşığı menemen, 2 bardak ayran
akşam üstü: yoğurtlu patlıcan közleme, 8 kadar lahana sarması, birazcık hamur kızartması
akşam: 2 kaşık nohutlu bulgür pilavı, salata
45 dk yürüyüş
bol çay ama az su
biliyorum çok hoş bir menü değil.
kızlar ya ben kendimi çok halsiz hissediyom. eşime göre aç geziyom ondan ama ben aç değilim. d vit aldığımız gün zımba gbiyiz diyosunuz o zımba bana sökmüyor ya. b12 mi de yaptırıyom. acaba kan değerlerinde mi yoksa tiroidimin yeniden değerleri mi oynadı bilemiyorum. offff. hastane de taşındı hayatta tek gidemem artık
İnsulin direncinden bencee canimm
Nesli dvit iciyom zimbayim falan diyo ama ben öyleyararini ggörmedim hicc.gecen ay 5 tane iğnevuruldum ama yine agrilarim vvardi bel agrimdan doktorluk oldum ama dvit bagisikliga birwbirr ondan eminim salgindan kiriliyo herkes bizim evde grip yok çoksşükür tavsiye ederim ayda iki dvit 2 b12 kalcadan
Günaydınherkese musmutlu harika bir gün olsun
Yarın tartıbakalım ne yapcaz
gunaydınnn meleklerrr.
gunaydınlarrrrr
Günaydın fıstıklar
Menülerimi yazmayı hep unutuyorum. Önce onları yazayım
Pazartesi
Sabah
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Marul, maydanoz
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
yoğurt
Ara
3 kayısı
2 ceviz
Akşam
fırında kıymalı karnabahar
salata
yoğurt
Su 3 litre, spor leslie ile 3 mil
--------------------------------------------------------
Salı
Sabah
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
Marul, maydanoz
Öğle
Ispanak
yoğurt
Ara
3 kayısı
2 ceviz
Akşam
tavuk döner (kızım hastanede yatınca ona aldım yemedi, ben yedim)
Su 3 litre, spor yok hastanedeydim
--------------------------------------------
Çarşamba
Sabah
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
2 adet ceviz
Marul, maydanoz
Ara Yarım simit
Öğle
4 köfte
salata
Ara
3 kayısı
2 ceviz
Akşam
zeytinyağlı prasa
yoğurt
Su 3 litre, spor yine yokmisafirim vardı
Her sabah kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
amanın dun ben menu yazmadım salı gunu menum
sabah
kk
aksam
karnabahar
ev erıstesı
yogurt
sporlarımı unuttm
yagmur vardı herhalde yapmadım mı naptım bılmıyorum
aksam 40 dk evde cesıtlı spor hareketlerını yaptım ama
carsamba gunkı menum
sıskınlıkten dolayı kahvaltı falan yapmadım agzıma bır lokma atsam acıllık olurum herhalde
leptıne falan bakamadım
1 ayran aradan zaman gecınce bıraz cevız falan yedım oyle gecıstırdım yıne mahvoldum
aksam
esım patates haslamıs sındırımı kolay olsun dıye bırde sebzelerı karıstırmıs bı corba yapmıs
tabıkıde yogurt yanına
yemekten sonra soda
sabah yuruyuse cıktım yuruyemedım asırı sıstım yarım saat zor yurudum
aksam spor yapamadım mıdem patlıcaktı cunkı
ayyyyy
ben dünki berbat ötesi menumu yazayım kaçamak olsun diye yemedim bunları tamamen absürüt hepsi bi araya geldi
açlıktan yendi
sabah kalkınca kefir çörekotu
10,30 da 1 küçük su böreği
15,00 da 4 dilim pizza
19,00 da 1 kase çekirdek+çiğ fındık
23,00 da 1 tabak hamsi pilavı
02,30 da yattım koli boşalttım spor yok
Bende gece 3:15 te Kalkıp deli gibi mutfağa koşup bi Küp seker büyüklüğünde ekmek parçasıyla salça yedim,ne alaka salça cnm çekti anlamadım ama elim Ayağım titredi hiç böle olmamıştım salça olduğu ıcınde o kücük Parça ekmegı aldım ağzıma atınca geçti :S
yarı pirinç ve bulgur ekliyom atık canım
Dünkü menümü yazmamışım,
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam 4 yk pirinç pilavıne zamandır yemiyordum canım çekti ve resmen kendimi durduramadım, en iyisi yine uzun bir süre pişirmiyim.. 1 kase yoğurt, haşlanmış tavuk
4 fincan falan ıhlamur içtim galiba.. Su 3 lt ye yaklaşmıştır. Spor da 30 dk yürüyüş
işte bu yüzden hem çalışan hemde çocuk buyutup yınede kılo veren annelere gore benım hıc bahnem olmaz dıyorum ben. Ben bekarım ama çok yogun calısıyorum. Sabahlamalarım oluyor. Ama karar aldım ne olursa olsun gegrekırse 24 saatın sadce 6 saatını uysam 2 saat mutlaka spor yapıcam. 2 saat duş yemek olsa 14 saat çalışırım ama mutlaka sporumu yaparım dedim. 6 gündür sürekli sporumu yapıyorm ama bir gün kendime of vermem lazım diye düşüyorum. sen bu şartlarda bile ne güzel vermişsin benim hiç bahanem olamaz ya olmamalı
evet cnm var "hasta değil susuzsunuz" kitabın adı prof. dr. batmangeyl ibi bi doktor yazarı dünki yazıda yazarın adı geçiyordu tam olarak mutlaka oku enteresan bilgiler var
eee şimdi bizim takımdasın ama dimi nilyan
kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak toladım 3 müşteri gezdirdim. sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
Selam k izlar okuyorum gergin ama alintiya useniyorum bazen.neslin oyku için hayirlisi olsun inşallah.nilyancim rafinera pahali olmuyomuu merak ettim
selamlar takimcimm
ozlediniz mi beni hihihine guzel yeni arkadaslar gelmis pek bakamadm ama
ay bugün kalpten gideceğim sanırım ben sabah o böreğin işi ne orda tam tartı öncesihemen menümü yazim
sabah: birparça börek, peynirli maydonozlu omlet, zeytin, kefir
öğleden sonra: 1 porsyon iskender, bol salata, közlenmiş biber
şimdi de kefir içiyom akşam yemeği yemeye niyetim yok
ya çocuklar pamuk şeker aldılar. sılanın paketini açtım elime 50 kuruş kadar bir parça geldi ağzıma attım. on dk sonra allahım ben ne yaptım dedim. leptini öteledim
sabah 100 gr vardı hedefe ay inşallah bir aksilik olmaz o da gider çok tırsıyom
ablacimmmm ocagin 10 unda sinavlarim bitiyor tatilde daha bolca burada olacagimİyi akşamlar melekleirmmm kayıp kaptan döndü
Akrabamızın mevlütü varmış ama ne annem hatırladı ne ben öğleye doğru telefon gelince apar topar uçtuk
Fıstıkcım sade kahve yerine süt ekleyerek içtiğin için teşekkür ederimBak ne güzel çarpıntın olmamış fakat sabah zaten çok erken kalkıyorsun öğlene dek sadece sütlü kahveyle nasıl dayanıyorsun bu 1
öğlen sadece kuru kuru ponçik bana sağlıksız geliyor bitanem ne bilim en azından yanında yoğurt veya salata tüketsen daha güzel olmazmı bu 2
spor yapamaman çok normal çünkü tüm gün ayaktasın kuzum sorun yok
Nayırrrrr ponçikler gizoya özelsabahın 4 ünde kalkıp sadece öğlen kuru kuru ponçikmi yemeye özendin yoksa
Geçmiş olsun tatlım zamanl düzene girecektir ben de bir an önce gelse de bir rahatlasamfazla kilolu çıkacağını sanmıyorum kuzum için rahat olsun açlık sınırında yaşıyorsun resmen
sabah yediklerinle acıkmadınmı kuzum yoksa geç kahvaltımı yaptın
Ne yap et yarın sabaha dek indir kuzum iğnemi batırırsın bilememsağlık olsun ne yapalım yarın olsun bakalım
eylülü kapacaksınız gibime geliyor
Gündüz gaspettikleri yetmemiş mi bi de gece gasp ediyorlar
Neden olmasın Gizemim hiç belli olmaz bir gün buluşuruz belki
2 bebe bisküvisini İremden mi kaptın bakimmmmAfiyetolsun tatlım öğleni güçlendirip akşamı hafif tutman yarın tartıya nasıl yansıyacak merak ediyorum
tam soracaktım ki altta gördüm
Bu kez başaracaksın bitanemmmmNe güzel olur yanında kuzularınla birlikte çekilirsin düğün resmi
Hakikaten leptin çalışmamış kuzum hamur kızartmasının miktarında sorun yok ama içeriği
yutmuşsun transyağıspor da yok sanırım
Bitanem d vitamini hastalıklara karşı koruma kalkanı oluşturuyor bağışıklığı güçlendiriyor böyle düşün
tiroidinden dolayı olabilir bir kontrol ettirsen iyi olur cnmama 3 çocukla halsiz olmaman mümkün değil diloş tek başına yeter seni yormaya cimcime
Bu konuda haklısın cnm dvit enerji vermiyor ki sadece hastalıklara karşı koruma sağlıyor
Ben de iyi akşamlşar diyeyim Merimsabah ola hayrola ben de çok merak ediyorum mutlaka iyi bir derece yapmalıyız ki sınıfı geçelim
İyi akşamlar Ayçacımmm
İyi akşamlar nurum
En azından pazartesi spor yapabilmişsin makresimsahi doktor ne dedi yazdın da ben mi göremedimki ben de bu hafta tablo yapmadım sizleri bekliyordum
Slm zeynom ne kusuru bitanem sadece iyi olup olmadığını merak etmiştim çok geçmiş olsun kuzuma minicik çocuk nasıl enfeksiyon oldu ki anlamadım bol bol su içir kuzum
ev eriştesini hemen yapmışızAafiyetolsun tatlım
patates daha çok kabız yapmaz mı enişte yanlış seçim yapmış kuzum ellerine sağlık düşünmesi bile yeter
su böreği ve pizza 4 dilimmiiinaptın neslim hamsi harici sırf karbonhidrat olmuş gece de leptin kaçmış
canın salça çektiğine göre tansiyonun mu düştü acaba bitanem
İnan bana sadece bulgurla daha da lezeztli
Kuzum bir kez tattınmı durdurmak zor oluyor yine de fazla yememişsin bitanem
Maşallah Ayçacım bak ne güzel 6 güdnür düzenli yapıyorsun zaten spor öyle birşey ki 3 hafta düzenli yaparsan inan bana sporkolik oluyorsun insan yapmadığı zaman bir eksiklik hissediyor sporunu her gün yapabileceğin şekilde düzenlersen zorlanmazsın bitanem o kasları dinelndirme olayına ben katılmıyorum çünkü bizler vücutçular gibi ağır spor yapmıyoruz ki kaslarımız yorulsun daha doğrusu o kadar kas oıluşturabilmemiz mümkün değil yarım saat de olsa her gün spor yapmayı bırakma bence
İLahi neslim seviyorum seniAyça 3, takımda kuzum ama fırsta buldukça birbirimize gidip geliyoruz ya
Oooo nasıl geçti acaba
Sanırım 1 aylık için 900 lira gibi bir rakamdı rafinere canım
Aman amannnn ablasının kuzusu gelmişşşama dur sarılmadan önce bi sitem edeyim hani arada uğrayacaktın kuzum söz vermiştin çok özledik seni nasılsın dersler hafifledi mi biraz sınavların iyi geçmiştir umarım kilo durumun nasıl koruyabildiğini umuyorum tatile az kaldı tatilde uğra hasret giderelim canım benim
ay bugün kalpten gideceğim sanırım ben sabah o böreğin işi ne orda tam tartı öncesi
hadi inşallah kuzum senin yüzden bölünecek takıma girersen kuzum
Ayy hadi bakalım neslim öykücüğümü destekliyoruz biz de hep destek tam destekkızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak toladım 3 müşteri gezdirdim. sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
ablacimmmm ocagin 10 unda sinavlarim bitiyor tatilde daha bolca burada olacagimkilodurumu soyle ki 61-62 arasinda takilip kaldim sinirlerim bozuldu az da yesem gitmiyor cok da yesem gitmiyor
yuzdem kaca bolunecek yaaaaa. neyse olsun bolunsun sorun degil takima girimde tek. ya sabah kizim icin beslenmede borek vardi esime de cikarim dedi sofraya koydum. sonraaaaa dayanamadim azicik yedim
bu arada ben su an yogunluktan duzensizlikten pek karatay yapamiyorum spor da yapamadigim icin
neysem ben simdilik bi cikiyim yarin sunumum var yarin gelirim merak ettim takimi
hadii guzel tartilar hepinize
***4.TAKIM 391. ETAP***
oluroylebazen ( /73.8///% )
Baybayanterazi (109/ / /%)yeni uye hedef kilo 60, yuzdesi 2 ye bölündü
E-brulim (74.5/ / /% ) yeni uye hedef kilo 58, yüzdesi 2 ye bölündü
4.Takim ortalamasi= %
***5.TAKIM 391. ETAP***
beril77 ( 68.6///)
toplight (71.7/ //% )
CallanPinckney (62.1///%)
servey(72.5///7%)
sanemsu0606(57.1//%)
dagyolu(63.3///% )
selinhm(81.0///%)
hm22( 83.8///%)
hayeiyedemet (77.6/ / / % )389.etapta bildirim yapmadan izne ayrilan uye yuzdesi 3`e bölündü
EmineF (85.1/ // % )
sukker (108.5/ //% )
Bstor (98/ / /%) yeni uye yüzdesi ikiye bölündü hedef kilosu 60
5.takim ortalamasi=%
banucum listeler boyle
Bsor dun 5. takima geldi
4. takim girisi 26 kasim
insallah hersey dogrudur
yarin olaysiz bir gun olur
Merhaba kızlaaar ben geldimm
Ayy tartı öncesi son çırpınışlar
Menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı 1 yumurta ile
Akşam etli türlü, salata, yoğurt
Su 2.5 lt
2 fincan kuşburnu hibisküs çayı
Spor da 1 saati buldu bugün.
Toplam spor saatim de 3 saat oldu sanırım bu hafta
cok bilgim yok gogocum giderken bir mesaj yazmis bilgiler ordan kaynak alindi canim
tamam tatlım baybayanterazi geldiğinde 110 muş ilk cuma 109 oldu demekki ebruli 74 müş kilo almış
4,takımda sorun yok kuzum
bstor 4,takımda listeye girmediği için 5, takımda başlayabilir ilk başladığında 97 imiş ilk cuma O damı kilo almış5, takımda başaracağına eminim sorun çıkacağını sanmıyorum cnm kolay gelsin yarın hepimize bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?