Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ınsallah gecersın canım mulakatı. Devlet gıboso yok rahat edersın 3 cocukla. İnş inş cok güzel geçerrr
kız kk nın kpss sinden bahsettim. devlette nerdeeee
merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..
canım antibiyotiği kullandığı gibi kesiliyo yanması. sıla öyleydi üç hafta önce şükür atlattık
tv de haberde görüş artık okullarda gruplar adlarına çete diyo falan diye o yüzden kalkışmışlar böyle bir işe. akşam babası uzun uzun konuştu. hallettik sanki ama dur bakalım. o çocuk daha çok iş açacak başımıza sanki. bide birinci sınıf çocuk görseniz benim oğlandan büyük sanki. iki gün önce yolda yürüyoz annesi oğlum araba gelecek kenara geç diyo sanane ki araba bana bişe yapamaz diyo. anne de ağzının üstüne yapıştırırım diyemiyo. neymiş öz güveni zedelenirmiş. yalanın biri bin para çocukta müdahale edilmiyo. ben o kadar uğraş veriyom gerekirse kızıyom oğlumu terbiye etmek için elin çocuğu devirip döküyo herşeyi
seninki de mi eşkiya olacakay güldüğüme bakma çok sinir bozucu ya

ben çokkkk korkuyom öcü geliyor bana tartı şuan
ben de tırsıyom hele tartı öncesi bu gün az gezdik ya acaba artı oldururmu diyom
allah yardımcısı olsun öykümüzün. inşallah derece yapar

hemen menümü yazim
sabah: birparça börek, peynirli maydonozlu omlet, zeytin, kefir
öğleden sonra: 1 porsyon iskender, bol salata, közlenmiş biber
şimdi de kefir içiyom akşam yemeği yemeye niyetim yok
ya çocuklar pamuk şeker aldılar. sılanın paketini açtım elime 50 kuruş kadar bir parça geldi ağzıma attım. on dk sonra allahım ben ne yaptım dedim. leptini öteledim

İyi akşamlar melekleirmmm kayıp kaptan döndü

Akrabamızın mevlütü varmış ama ne annem hatırladı ne ben öğleye doğru telefon gelince apar topar uçtuk

Fıstıkcım sade kahve yerine süt ekleyerek içtiğin için teşekkür ederim Bak ne güzel çarpıntın olmamış fakat sabah zaten çok erken kalkıyorsun öğlene dek sadece sütlü kahveyle nasıl dayanıyorsun bu 1

öğlen sadece kuru kuru ponçik bana sağlıksız geliyor bitanem ne bilim en azından yanında yoğurt veya salata tüketsen daha güzel olmazmı bu 2

spor yapamaman çok normal çünkü tüm gün ayaktasın kuzum sorun yok

Gizem bi ara senin ponciklerin resmini atsana,tadı güzel diyemi kilo verdiriyor diyemi hep yiyosun ?
Dans konusuna gelince kesinlikle yapılsın merak ediyoz

Nayırrrrr ponçikler gizoya özel sabahın 4 ünde kalkıp sadece öğlen kuru kuru ponçikmi yemeye özendin yoksa

Geçmiş olsun tatlım zamanl düzene girecektir ben de bir an önce gelse de bir rahatlasam fazla kilolu çıkacağını sanmıyorum kuzum için rahat olsun açlık sınırında yaşıyorsun resmen

sabah yediklerinle acıkmadınmı kuzum yoksa geç kahvaltımı yaptın

Bende öleyim dahada bitmedim pazartesi +2,8 dum,ins indirebildigim kadar Şiş indirecem inş

Ne yap et yarın sabaha dek indir kuzum iğnemi batırırsın bilememsağlık olsun ne yapalım yarın olsun bakalım

yaptım kaptanım
eylülü kapacaksınız gibime geliyor

Eşin için yaptığını biliyodumda hem sanada kolaylık oluyo diye demek,bende denicem bi ara:)

Gündüz gaspettikleri yetmemiş mi bi de gece gasp ediyorlar

Neden olmasın Gizemim hiç belli olmaz bir gün buluşuruz belki

2 bebe bisküvisini İremden mi kaptın bakimmmm Afiyetolsun tatlım öğleni güçlendirip akşamı hafif tutman yarın tartıya nasıl yansıyacak merak ediyorum

Bu arada şimdi süt içtim tarçınlı
Ayrıca 40dk eliptik yaptım

tam soracaktım ki altta gördüm

Bu kez başaracaksın bitanemmmm Ne güzel olur yanında kuzularınla birlikte çekilirsin düğün resmi

Hakikaten leptin çalışmamış kuzum hamur kızartmasının miktarında sorun yok ama içeriği
yutmuşsun transyağı spor da yok sanırım

Bitanem d vitamini hastalıklara karşı koruma kalkanı oluşturuyor bağışıklığı güçlendiriyor böyle düşün
tiroidinden dolayı olabilir bir kontrol ettirsen iyi olur cnm ama 3 çocukla halsiz olmaman mümkün değil diloş tek başına yeter seni yormaya cimcime

Bu konuda haklısın cnm dvit enerji vermiyor ki sadece hastalıklara karşı koruma sağlıyor

Günaydın herkese musmutlu harika bir gün olsun
Yarın tartı bakalım ne yapcaz

Ben de iyi akşamlşar diyeyim Merim sabah ola hayrola ben de çok merak ediyorum mutlaka iyi bir derece yapmalıyız ki sınıfı geçelim

gunaydınnn meleklerrr.

İyi akşamlar Ayçacımmm

gunaydınlarrrrr

İyi akşamlar nurum

En azından pazartesi spor yapabilmişsin makresim sahi doktor ne dedi yazdın da ben mi göremedimki ben de bu hafta tablo yapmadım sizleri bekliyordum

merhaba kızlar ben geldim kaptanım bana dün yazmışsın kusura bakma cevap yazamadım benim kızla uğraşıyorum doktora gidip geliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim bozuk haber vereyim dedim size..

Slm zeynom ne kusuru bitanem sadece iyi olup olmadığını merak etmiştim çok geçmiş olsun kuzuma minicik çocuk nasıl enfeksiyon oldu ki anlamadım bol bol su içir kuzum

ev eriştesini hemen yapmışız Aafiyetolsun tatlım

patates daha çok kabız yapmaz mı enişte yanlış seçim yapmış kuzum ellerine sağlık düşünmesi bile yeter

su böreği ve pizza 4 dilimmiii naptın neslim hamsi harici sırf karbonhidrat olmuş gece de leptin kaçmış

canın salça çektiğine göre tansiyonun mu düştü acaba bitanem

yarı pirinç ve bulgur ekliyom atık canım

İnan bana sadece bulgurla daha da lezeztli

Kuzum bir kez tattınmı durdurmak zor oluyor yine de fazla yememişsin bitanem

Maşallah Ayçacım bak ne güzel 6 güdnür düzenli yapıyorsun zaten spor öyle birşey ki 3 hafta düzenli yaparsan inan bana sporkolik oluyorsun insan yapmadığı zaman bir eksiklik hissediyor sporunu her gün yapabileceğin şekilde düzenlersen zorlanmazsın bitanem o kasları dinelndirme olayına ben katılmıyorum çünkü bizler vücutçular gibi ağır spor yapmıyoruz ki kaslarımız yorulsun daha doğrusu o kadar kas oıluşturabilmemiz mümkün değil yarım saat de olsa her gün spor yapmayı bırakma bence

İLahi neslim seviyorum seniAyça 3, takımda kuzum ama fırsta buldukça birbirimize gidip geliyoruz ya

Oooo nasıl geçti acaba

Selam k izlar okuyorum gergin ama alintiya useniyorum bazen.neslin oyku için hayirlisi olsun inşallah.nilyancim rafinera pahali olmuyomuu merak ettim

Sanırım 1 aylık için 900 lira gibi bir rakamdı rafinere canım
selamlar takimcimm
ozlediniz mi beni hihihi ne guzel yeni arkadaslar gelmis pek bakamadm ama

Aman amannnn ablasının kuzusu gelmişşş ama dur sarılmadan önce bi sitem edeyim hani arada uğrayacaktın kuzum söz vermiştin çok özledik seni nasılsın dersler hafifledi mi biraz sınavların iyi geçmiştir umarım kilo durumun nasıl koruyabildiğini umuyorum tatile az kaldı tatilde uğra hasret giderelim canım benim

ay bugün kalpten gideceğim sanırım ben sabah o böreğin işi ne orda tam tartı öncesi

sabah 100 gr vardı hedefe ay inşallah bir aksilik olmaz o da gider çok tırsıyom

hadi inşallah kuzum senin yüzden bölünecek takıma girersen kuzum

ablacimmmm ocagin 10 unda sinavlarim bitiyor tatilde daha bolca burada olacagim kilodurumu soyle ki 61-62 arasinda takilip kaldim sinirlerim bozuldu az da yesem gitmiyor cok da yesem gitmiyor

Ayy hadi bakalım neslim öykücüğümü destekliyoruz biz de hep destek tam destek yakın olsak amigoluk yapmaya gelirdim kız

ablacimmmm ocagin 10 unda sinavlarim bitiyor tatilde daha bolca burada olacagim kilodurumu soyle ki 61-62 arasinda takilip kaldim sinirlerim bozuldu az da yesem gitmiyor cok da yesem gitmiyor

tatilde birlikteyiz o zaman tatil boyunca disipline alalım istersen seni günlük menünü sporunu yaz ne dersin

yuzdem kaca bolunecek yaaaaa. neyse olsun bolunsun sorun degil takima girimde tek. ya sabah kizim icin beslenmede borek vardi esime de cikarim dedi sofraya koydum. sonraaaaa dayanamadim azicik yedim

379, etapta ayrılmışsın cnm yüzden 12 ye bölünecek 79,6 imiş kilon en son azıcık derken

bu arada ben su an yogunluktan duzensizlikten pek karatay yapamiyorum spor da yapamadigim icin

neysem ben simdilik bi cikiyim yarin sunumum var yarin gelirim merak ettim takimi
hadii guzel tartilar hepinize

kuzum ana hatlara en azından leptine dikkat edersen yine kardasın demektir diğer cıslara zaten dikkat ediyorsundur tatilde spor yapma şansı bulabilrisen birkaç kilo daha gider eminim

fırsat buldukça bekleriz kuzum

Bir ricam daha olacaktı misait olduğun bir zamanda alttaki linke başarı hikayeni yazman mümkünmü kuzum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

***4.TAKIM 391. ETAP***

oluroylebazen ( /73.8///% )
Baybayanterazi (109/ / /%)yeni uye hedef kilo 60, yuzdesi 2 ye bölündü
E-brulim (74.5/ / /% ) yeni uye hedef kilo 58, yüzdesi 2 ye bölündü

4.Takim ortalamasi= %

banucum listeler boyle
Bsor dun 5. takima geldi
4. takim girisi 26 kasim
insallah hersey dogrudur
yarin olaysiz bir gun olur

banucum listeler boyle
Bsor dun 5. takima geldi
4. takim girisi 26 kasim
insallah hersey dogrudur
yarin olaysiz bir gun olur

tamam tatlım baybayanterazi geldiğinde 110 muş ilk cuma 109 oldu demekki ebruli 74 müş kilo almış
4,takımda sorun yok kuzum

bstor 4,takımda listeye girmediği için 5, takımda başlayabilir ilk başladığında 97 imiş ilk cuma O damı kilo almış 5, takımda başaracağına eminim sorun çıkacağını sanmıyorum cnm kolay gelsin yarın hepimize bol şans

tartı öncesi için gayet güzel menün kuzum tüm hafta hem hastaydın hem yoğun ders çalıştın 3 saat buna rağmen spor yapabilmişsin

cok bilgim yok gogocum giderken bir mesaj yazmis bilgiler ordan kaynak alindi canim
banu cok heyecanliyim
son 3 gun anneme bacima gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…