Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 391. ETAP ***

A1S2L3I4 (90,5 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (93,5/ / /% )
bulutummm30(80,9/ / /% )
makres76 (64,7/ /0 /% )
merinetya(74 / / /% )
rengarenknesli ( 76,9/ / /% )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 79,8/ / /% )
winstonlight(75,9/ / /% )
yenibirben(77,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

biliyorum canım benim. yalnız 6. takım değil diğer takımlardan da destek gördüm ya daha ne isterim

Canımsın estagfurullah tatlım burada hepimiz eşitiz liderlik diye birşey yok ablanız olmayı tercih ederim akrep öyle düşünmüş saygı duyalım kuzum herkes aynı düşünmek zorunda değil vardır bir bildiği

Dediğin gibi sen iyi ve çok azimlisin hele şimdi daha da istekli olduğuna eminim Her zaman desteğiz kuzum zayıflamak isteyen herkese
sohbetınız yeter kuzum benım yedıklerım kılo olarak donuyor zaten 77 yı ucundan gormustum ama sanırım yarın 79 u bıle gorecegm

Olurmu tatlım bir süt filan ikram edelim paşamıza

Canım kaptanımmm ben kabız degılım kı.. ama tabı patates yasak o ayrı... mevlutlerede gsdilmıs Allah kabul etsın..

Sindirim sorunu yaşıyorum dememişmiydin kuzum Aminn cnmmm inşş
kız ha gayret 60 olacan doğumda

Guinese sokacağız Mervişi

Bugünkü menüm
Sbh 9 bi bağ maydonoz bir limon,2 Havuç
Saat 15.00 gibi bi kase buğdayla koyu ayran karıştırdım
Aksam 19:15 tavuk mantar sote ayran
10 dk ip atlama 15 dklık Leslie
1 Türk kahvesi bir maden suyu 2 bitki cayı

ıcmıs kadar oldum kuzum benımm

Hoşgeldin kraliçem önemli olan takım ruhu bunu da fazlasıyla taşıdığımıza eminim

Slmlar,acıkmıyorum kaptanım sbh onları yedim sadece,adet olmama rağmen Göbek yok Hoşuma gıdıyo yarında inş şişlik cıkmaz

Fatoşum menülerin kaçamaksız hasta olmana rağmen spor da yapmaya çalıştın tartı ne gösterirse kabulümüz

biliyorum canım benim. yalnız 6. takım değil diğer takımlardan da destek gördüm ya daha ne isterim
Kesinlikle gülayım

Evt kaptanım lık bı kaç gun yapamadım ama olsun,Keşke uzun surmeseydı benımde şansım eskıden 3-4 dedımmı biterdi neyse bu hafta bole olsun haftaya daha sıkı tutacam

Aynen kaptanım... herseyımızı paylasıyoruz kardes olduk adeta cok sanslıyım sızler gıbı arkadaslara sahıp oldugum ıcın.. bu arada hosbuldum sefa buldum

Afiyetolsun cnm fatoşum sabahları en azından yumurta yemesen bile peynirini zeytinini ye kuzum

Evet kaptanım mıde ogutmuyo sadece oda sıskınlık yaptı

tatlım yemekleirni hızlı mı yiyorsun acaba bir dakika tut bakalım akşam yemeğin kaç dk sürüyor

Çünkü eskiden ben de hızlı yerdim şimdi en az 18 kez çiğnemeye çalışıyorum çoğu zaman 18 olmadan yutuyorum gerçi

kızlar bana müsade ben yatayım artık malum yarın tartı günü

İyi geceler tatlım
Iyi akşamlar kızlar öncelikle Gülay canım biz bir takımız ve sende bizimle bizimlesin O karne Alınacak MEZUN DA Olunacak bu kadar ben inanıyorum sana

Hoşgeldin Merimmm

Evt kaptanım lık bı kaç gun yapamadım ama olsun,Keşke uzun surmeseydı benımde şansım eskıden 3-4 dedımmı biterdi neyse bu hafta bole olsun haftaya daha sıkı tutacam

Yolumuz daha uzun Fatoşum yarın sen veremezsin ama başka bir sestran vererek seni kurtraır hafatya sen verirsin takım olmak böyle birşey ama ben az da olsa vereceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…