- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kız ha gayret 60 olacan doğumdasohbetınız yeter kuzum benımyedıklerım kılo olarak donuyor zaten 77 yı ucundan gormustum ama sanırım yarın 79 u bıle gorecegm
biliyorum canım benim. yalnız 6. takım değil diğer takımlardan da destek gördüm ya daha ne isterimSlm kardeslerım.. ıyıkı varsınız ayrı yerlerde olsakda gonullerımız bır ılk gırdıgım gunden berı oyle cok sevıyorumkı sızı... ayyuzlum cnm kabul edılmezsende uzulme bız hepbırız bıtanem
beğenmez olurmuyum banum. ama senin liderliğine yakışır bir öğrenci olmak isterdim. akrep bu kararla bişe kazanmadı. ama ben çok şey kazandım. ona kızgınmıyım hayır üç ay daha beklerim benim için no problem. bu arada benim için evet oyu kullanan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. sonuçta para yok zayıflayınca kimsenin cebinden bişe çıkmayacak. eğer niyet destekse ben aldım desteğimi hepinizi seviyorum kızlar
sohbetınız yeter kuzum benımyedıklerım kılo olarak donuyor zaten 77 yı ucundan gormustum ama sanırım yarın 79 u bıle gorecegm
Canım kaptanımmm ben kabız degılım kı.. ama tabı patates yasak o ayrı... mevlutlerede gsdilmıs Allah kabul etsın..
kız ha gayret 60 olacan doğumda
kız ha gayret 60 olacan doğumda
ıcmıs kadar oldum kuzum benımm
Canımsın estagfurullah tatlım burada hepimiz eşitiz liderlik diye birşey yok ablanız olmayı tercih ederimakrep öyle düşünmüş saygı duyalım kuzum herkes aynı düşünmek zorunda değil vardır bir bildiği
Dediğin gibi sen iyi ve çok azimlisin hele şimdi daha da istekli olduğuna eminimHer zaman desteğiz kuzum zayıflamak isteyen herkese
Olurmu tatlım bir süt filan ikram edelim paşamıza
Sindirim sorunu yaşıyorum dememişmiydin kuzumAminn cnmmm inşş
Guinese sokacağız Mervişi
Aynen oyle cnmın ıcı.. bız senı bu takımdann mezun edecegız...biliyorum canım benim. yalnız 6. takım değil diğer takımlardan da destek gördüm ya daha ne isterim
Slm kardeslerım.. ıyıkı varsınız ayrı yerlerde olsakda gonullerımız bır ılk gırdıgım gunden berı oyle cok sevıyorumkı sızı... ayyuzlum cnm kabul edılmezsende uzulme bız hepbırız bıtanem
Slmlar,acıkmıyorum kaptanım sbh onları yedim sadece,adet olmama rağmen Göbek yok Hoşuma gıdıyoyarında inş şişlik cıkmaz
Kesinlikle gülayımbiliyorum canım benim. yalnız 6. takım değil diğer takımlardan da destek gördüm ya daha ne isterim
Aynen kaptanım... herseyımızı paylasıyoruz kardes olduk adeta cok sanslıyım sızler gıbı arkadaslara sahıp oldugum ıcın.. bu arada hosbuldum sefa buldum
Hoşgeldin kraliçem önemli olan takım ruhu bunu da fazlasıyla taşıdığımıza eminim
Fatoşum menülerin kaçamaksız hasta olmana rağmen spor da yapmaya çalıştın tartı ne gösterirse kabulümüz
Kesinlikle gülayım
Iyı aksamlar cnm mm benımmm bende gulaya ınanıyorum uc ay ne ki cabuk gecer ayrıca hep beraberızIyi akşamlar kızlaröncelikle Gülay canım biz bir takımız ve sende bizimle bizimlesin O karne Alınacak MEZUN DA Olunacak bu kadar ben inanıyorum sana
Aaa konu ne nası bı yarısmaBen bugün çok yoğundum pek gelemedim.
Öğretmenler arası bir tasarı yarışması varmış ona katılacağım bütün gün onu düşündüm
Bugünkü menüm
Sbh 9 bi bağ maydonoz bir limon,2 Havuç
Saat 15.00 gibi bi kase buğdayla koyu ayran karıştırdım
Aksam 19:15 tavuk mantar sote ayran
10 dk ip atlama 15 dklık Leslie
1 Türk kahvesi bir maden suyu 2 bitki cayı
Evet kaptanım mıde ogutmuyo sadece oda sıskınlık yaptı
kızlar bana müsade ben yatayım artık malum yarın tartı günü
Iyi akşamlar kızlaröncelikle Gülay canım biz bir takımız ve sende bizimle bizimlesin O karne Alınacak MEZUN DA Olunacak bu kadar ben inanıyorum sana
Evt kaptanım lık bı kaç gun yapamadım ama olsun,Keşke uzun surmeseydı benımde şansım eskıden 3-4 dedımmı biterdi neyse bu hafta bole olsun haftaya daha sıkı tutacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?