- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aynen kaptanım... herseyımızı paylasıyoruz kardes olduk adeta cok sanslıyım sızler gıbı arkadaslara sahıp oldugum ıcın.. bu arada hosbuldum sefa buldum
Ben bugün çok yoğundum pek gelemedim.
Öğretmenler arası bir tasarı yarışması varmış ona katılacağım bütün gün onu düşündüm
Kaptanım okadar cıgnemesemde yavas yerım ama dk tutayım bakalım
Afiyetolsun cnm fatoşum sabahları en azından yumurta yemesen bile peynirini zeytinini ye kuzum
tatlım yemekleirni hızlı mı yiyorsun acababir dakika tut bakalım akşam yemeğin kaç dk sürüyor
Çünkü eskiden ben de hızlı yerdim şimdi en az 18 kez çiğnemeye çalışıyorum çoğu zaman 18 olmadan yutuyorum gerçi
İyi geceler tatlım
Hoşgeldin Merimmm
Yolumuz daha uzun Fatoşum yarın sen veremezsin ama başka bir sestran vererek seni kurtraır hafatya sen verirsin takım olmak böyle birşey ama ben az da olsa vereceğine inanıyorum
Kaptanım okadar cıgnemesemde yavas yerım ama dk tutayım bakalım
Hah kacirdim seni gizo sen beni sollarsinda yarin uhuuuuuuDiğer uygulamayı da az kurcalayayım.
Öpüyorum hepinizi, yarın musmutlu bir cuma bizim olur inşallah.
Yok Neslim ya.Hah kacirdim seni gizo sen beni sollarsinda yarin uhuuuuuu
İyi geceler kızlar,
Bugün sabah 08.30 akşam 21.30du mesaim. Tabii yoldu, trafikti derken anca geldim.
Önce haberler;
sabah; sütlü kahve
öğlen; 4 ponçik
şimdi; bir avuç yer fıstığı , bir bardak süt.
Reglim dün başladı ve bitti. Vücudum kısmi şiş. yarına ne olur Allah kerim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Ayyüzlümün resmi olarak listelere girememesine üzüldüm. Ben de 3. grupta yarışırken sıkılıp kendi isteğimle ayrılmıştım ve daha sonra geri listelere geri dönmemiştim ama gruba her gün yazıp, sohbetlere katılıp, istediğim kiloyu vermiştim. Önemli olan kendimize seçtiğimiz nicklerin haftalık listelerde yer alması değil ki. Öyle olsa herkes evinde kağıda yazardı. Biz bir aileyiz ve sohbet için, arkadaşlık için, birlikte gülüp, birlikte dertlerimizi paylaşmak için buradayız. Eee öyleyse yola devam.
Diğer uygulamayı da az kurcalayayım.
Öpüyorum hepinizi, yarın musmutlu bir cuma bizim olur inşallah.
Rafinera ne kaptan cok merak ettim
hoş buldum kaptanım dalmışım geçmişe farketmedimHoşgeldin Aslıcım haftasonu güzelce dinlen tatlım her iki menün de dengeli ve miktarlar kararında yürüyüş sürelerinin arttığını görünce çok seviniyorum
İyi geceler meleklerim benim şarj olmam lazım yarın görüşürüz
kaptanım öğretim materyali tasarlama aslında bir fikrim var bakalım matematik derssi üzerine azcık uğraştıracak ama olsun. Çok teşekkür ederim yardımın için fikir danışırım size
Hepimiz çok şanslıyız kuzum
Tasarı konsepti nedir Merim başarılar elimizden birşey gelirmi hep birlikte düşünsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?