Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen kaptanım... herseyımızı paylasıyoruz kardes olduk adeta cok sanslıyım sızler gıbı arkadaslara sahıp oldugum ıcın.. bu arada hosbuldum sefa buldum

Hepimiz çok şanslıyız kuzum

Ben bugün çok yoğundum pek gelemedim.
Öğretmenler arası bir tasarı yarışması varmış ona katılacağım bütün gün onu düşündüm

Tasarı konsepti nedir Merim başarılar elimizden birşey gelirmi hep birlikte düşünsek

Kaptanım okadar cıgnemesemde yavas yerım ama dk tutayım bakalım

İyi geceler kızlar,

Bugün sabah 08.30 akşam 21.30du mesaim. Tabii yoldu, trafikti derken anca geldim.
Önce haberler;
sabah; sütlü kahve
öğlen; 4 ponçik
şimdi; bir avuç yer fıstığı , bir bardak süt.

Reglim dün başladı ve bitti. Vücudum kısmi şiş. yarına ne olur Allah kerim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Ayyüzlümün resmi olarak listelere girememesine üzüldüm. Ben de 3. grupta yarışırken sıkılıp kendi isteğimle ayrılmıştım ve daha sonra geri listelere geri dönmemiştim ama gruba her gün yazıp, sohbetlere katılıp, istediğim kiloyu vermiştim. Önemli olan kendimize seçtiğimiz nicklerin haftalık listelerde yer alması değil ki. Öyle olsa herkes evinde kağıda yazardı. Biz bir aileyiz ve sohbet için, arkadaşlık için, birlikte gülüp, birlikte dertlerimizi paylaşmak için buradayız. Eee öyleyse yola devam.

Hah kacirdim seni gizo sen beni sollarsinda yarin uhuuuuuu
Yok Neslim ya.
Reglim bitmişti şaka gibi gene regl oldum, vücudum şişmeye başladı.
Yarına geçen haftanın üzerine çıkmayayım da daha bir şey istemem.
Bu hafta sıramı sana veriyorum, buyrun soldan sollayınız beni

Hoşgeldin tatlımmm elime sopayımı alsam ne yapsamm yakında serum takılacak kuzum bugün akşam yemeğini de iptal etmişsin4 ponçik yediğine şükreder vaziyete geldim inan

Önemli olan paylaşım destek ve motivasyon bu da biz de fazlasıyla mevcut dediğin gibi tatlım o yüzden aynen çizgimizi bozmadan devam ediyoruz

slm iyi geceler kızlar... bugün kurstaydım ve çok yoruldum yarında var hafta sonunu iple çekyorum geçmişte birikmiş

dünki menüm :

sabah : peynir ,zeytin, yeşillik ,1 dilim ekmek ,
öğlen :tarçınlı ,çörek otlu yoğurt ,
akşam : yeşil mercimek , 2 kaşık bulgur plavı ,salata
1 yeşil çay ,1 avuç fındık
3.lt su , 45 dak yürüyüş

bugün ki menüm :

sabah : peynir ,zeytin, 1 dilim kaymaklı ekmek ,yeşillik,
öğlen : yarım simit ,1 ayran
akşam : yeşil mercimek ,4 küçük bulgurlu sarma , yoğurt,
3.lt su, 50 dak yürüyüş

Hoşgeldin Aslıcım haftasonu güzelce dinlen tatlım her iki menün de dengeli ve miktarlar kararında yürüyüş sürelerinin arttığını görünce çok seviniyorum
İyi geceler meleklerim benim şarj olmam lazım yarın görüşürüz

hoş buldum kaptanım dalmışım geçmişe farketmedim evet gözlerim yoruldu okurken iyigeceler canım bende yatıp dinleneyim
yarın hepimiz için hayırlı güzel bir cuma olsun inşalhh...

Hepimiz çok şanslıyız kuzum

Tasarı konsepti nedir Merim başarılar elimizden birşey gelirmi hep birlikte düşünsek
kaptanım öğretim materyali tasarlama aslında bir fikrim var bakalım matematik derssi üzerine azcık uğraştıracak ama olsun. Çok teşekkür ederim yardımın için fikir danışırım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…