canım materyal tasarımı üzerine bir yarış.yani çocuklara herhangi bir dersi daha anlaşılır hale getirmek içinAaa konu ne nası bı yarısma
gunaydın canımmmmgünaydın kızlar musmutlu bir gün olsun hepimiz için
du bakalım bugun dıkkat edeyım merak ettım
En az 20 dk sürmesi lazım kuzum ben bir ara dikkat ettim 5 e gelmeden yutuyormuşum
Madem ki spor için iş dışında engelin yok, günde iki saat değilse de bir saat mutlaka yap, ama önemli bir şey olmadıkça da her gün yapmaya çalış. Spor düzenin oturmaya başladı mı vücut kendi isteyecek zaten. Yemek gibi spora da ihtiyaç duyacak. Sen önce azar azar başla sonra artırmaya başlarsın. Birden yüklenirsen fazla gelebilir.işte bu yüzden hem çalışan hemde çocuk buyutup yınede kılo veren annelere gore benım hıc bahnem olmaz dıyorum ben. Ben bekarım ama çok yogun calısıyorum. Sabahlamalarım oluyor. Ama karar aldım ne olursa olsun gegrekırse 24 saatın sadce 6 saatını uysam 2 saat mutlaka spor yapıcam. 2 saat duş yemek olsa 14 saat çalışırım ama mutlaka sporumu yaparım dedim. 6 gündür sürekli sporumu yapıyorm ama bir gün kendime of vermem lazım diye düşüyorum. sen bu şartlarda bile ne güzel vermişsin benim hiç bahanem olamaz ya olmamalı
İnşallah derece alır canım, Allah yardımcısı olsun.kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak toladım 3 müşteri gezdirdim. sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
Hoş geldin canım. Nasıl gidiyor kilo durumun okulun. Herşey yolundadır inşallah.selamlar takimcimm
ozlediniz mi beni hihihine guzel yeni arkadaslar gelmis pek bakamadm ama
Elin çocuğu terbiye almamışsa çok şey yapar, ailesiyle iyice bir konuşman gerek. Öz güveni zedelenecek diye serseri mi olacak çocuk ne demek yani. Ben çocuklarıma hiç el kaldırmadım ama bir bakışımla hepsi sus pus olurlar. Hele de toplumdaysak. Hiç tahammül edemem terbiyesizliğe. Ben annesiysem aradaki saygıyı mesafeyi bilecek. Hem arkadaş gii olacaksın hem de saygıyı kaybetmeyeceksin. Bu ikisini bir arada tutabilmek önemli.kız kk nın kpss sinden bahsettim. devlette nerdeeee
canım antibiyotiği kullandığı gibi kesiliyo yanması. sıla öyleydi üç hafta önce şükür atlattık
tv de haberde görüş artık okullarda gruplar adlarına çete diyo falan diye o yüzden kalkışmışlar böyle bir işe. akşam babası uzun uzun konuştu. hallettik sanki ama dur bakalım. o çocuk daha çok iş açacak başımıza sanki. bide birinci sınıf çocuk görseniz benim oğlandan büyük sanki. iki gün önce yolda yürüyoz annesi oğlum araba gelecek kenara geç diyo sanane ki araba bana bişe yapamaz diyo. anne de ağzının üstüne yapıştırırım diyemiyo. neymiş öz güveni zedelenirmiş. yalanın biri bin para çocukta müdahale edilmiyo. ben o kadar uğraş veriyom gerekirse kızıyom oğlumu terbiye etmek için elin çocuğu devirip döküyo herşeyi
seninki de mi eşkiya olacakay güldüğüme bakma çok sinir bozucu ya
ben de tırsıyom hele tartı öncesi bu gün az gezdik ya acaba artı oldururmu diyom
allah yardımcısı olsun öykümüzün. inşallah derece yapar
Canım yazmıştım ama farketmedin herhalde, doktor izinli pazartesiye kaldı.İyi akşamlar melekleirmmm kayıp kaptan döndü
Akrabamızın mevlütü varmış ama ne annem hatırladı ne ben öğleye doğru telefon gelince apar topar uçtuk
Fıstıkcım sade kahve yerine süt ekleyerek içtiğin için teşekkür ederimBak ne güzel çarpıntın olmamış fakat sabah zaten çok erken kalkıyorsun öğlene dek sadece sütlü kahveyle nasıl dayanıyorsun bu 1
öğlen sadece kuru kuru ponçik bana sağlıksız geliyor bitanem ne bilim en azından yanında yoğurt veya salata tüketsen daha güzel olmazmı bu 2
spor yapamaman çok normal çünkü tüm gün ayaktasın kuzum sorun yok
Nayırrrrr ponçikler gizoya özelsabahın 4 ünde kalkıp sadece öğlen kuru kuru ponçikmi yemeye özendin yoksa
Geçmiş olsun tatlım zamanl düzene girecektir ben de bir an önce gelse de bir rahatlasamfazla kilolu çıkacağını sanmıyorum kuzum için rahat olsun açlık sınırında yaşıyorsun resmen
sabah yediklerinle acıkmadınmı kuzum yoksa geç kahvaltımı yaptın
Ne yap et yarın sabaha dek indir kuzum iğnemi batırırsın bilememsağlık olsun ne yapalım yarın olsun bakalım
eylülü kapacaksınız gibime geliyor
Gündüz gaspettikleri yetmemiş mi bi de gece gasp ediyorlar
Neden olmasın Gizemim hiç belli olmaz bir gün buluşuruz belki
2 bebe bisküvisini İremden mi kaptın bakimmmmAfiyetolsun tatlım öğleni güçlendirip akşamı hafif tutman yarın tartıya nasıl yansıyacak merak ediyorum
tam soracaktım ki altta gördüm
Bu kez başaracaksın bitanemmmmNe güzel olur yanında kuzularınla birlikte çekilirsin düğün resmi
Hakikaten leptin çalışmamış kuzum hamur kızartmasının miktarında sorun yok ama içeriği
yutmuşsun transyağıspor da yok sanırım
Bitanem d vitamini hastalıklara karşı koruma kalkanı oluşturuyor bağışıklığı güçlendiriyor böyle düşün
tiroidinden dolayı olabilir bir kontrol ettirsen iyi olur cnmama 3 çocukla halsiz olmaman mümkün değil diloş tek başına yeter seni yormaya cimcime
Bu konuda haklısın cnm dvit enerji vermiyor ki sadece hastalıklara karşı koruma sağlıyor
Ben de iyi akşamlşar diyeyim Merimsabah ola hayrola ben de çok merak ediyorum mutlaka iyi bir derece yapmalıyız ki sınıfı geçelim
İyi akşamlar Ayçacımmm
İyi akşamlar nurum
En azından pazartesi spor yapabilmişsin makresimsahi doktor ne dedi yazdın da ben mi göremedimki ben de bu hafta tablo yapmadım sizleri bekliyordum
Slm zeynom ne kusuru bitanem sadece iyi olup olmadığını merak etmiştim çok geçmiş olsun kuzuma minicik çocuk nasıl enfeksiyon oldu ki anlamadım bol bol su içir kuzum
ev eriştesini hemen yapmışızAafiyetolsun tatlım
patates daha çok kabız yapmaz mı enişte yanlış seçim yapmış kuzum ellerine sağlık düşünmesi bile yeter
su böreği ve pizza 4 dilimmiiinaptın neslim hamsi harici sırf karbonhidrat olmuş gece de leptin kaçmış
canın salça çektiğine göre tansiyonun mu düştü acaba bitanem
İnan bana sadece bulgurla daha da lezeztli
Kuzum bir kez tattınmı durdurmak zor oluyor yine de fazla yememişsin bitanem
Maşallah Ayçacım bak ne güzel 6 güdnür düzenli yapıyorsun zaten spor öyle birşey ki 3 hafta düzenli yaparsan inan bana sporkolik oluyorsun insan yapmadığı zaman bir eksiklik hissediyor sporunu her gün yapabileceğin şekilde düzenlersen zorlanmazsın bitanem o kasları dinelndirme olayına ben katılmıyorum çünkü bizler vücutçular gibi ağır spor yapmıyoruz ki kaslarımız yorulsun daha doğrusu o kadar kas oıluşturabilmemiz mümkün değil yarım saat de olsa her gün spor yapmayı bırakma bence
İLahi neslim seviyorum seniAyça 3, takımda kuzum ama fırsta buldukça birbirimize gidip geliyoruz ya
Oooo nasıl geçti acaba
Sanırım 1 aylık için 900 lira gibi bir rakamdı rafinere canım
Aman amannnn ablasının kuzusu gelmişşşama dur sarılmadan önce bi sitem edeyim hani arada uğrayacaktın kuzum söz vermiştin çok özledik seni nasılsın dersler hafifledi mi biraz sınavların iyi geçmiştir umarım kilo durumun nasıl koruyabildiğini umuyorum tatile az kaldı tatilde uğra hasret giderelim canım benim
ay bugün kalpten gideceğim sanırım ben sabah o böreğin işi ne orda tam tartı öncesi
hadi inşallah kuzum senin yüzden bölünecek takıma girersen kuzum
Hoş geldin canım nasıl gidiyor hamilelik.canım cogunluk evet dedı bı hayır yuzunden olumsuz olmamalı bence oy bırlıgıyle kabul gordu sonucta
İşte bu canım yılmak yok, Yolu yarıladın zaten, 3 ay hemen geçer, sen yeterki hedefine in, dediğin gibi hedefi biraz daha aşağıya çeker yine mezun olursun.olmazsa da olmasın napim free takımda devam edecem. yılmayacam
kız hedefimi 100 gr aşağı çekerim yine burdan mezun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?