Bizde seni seviyoruz canım benimbeğenmez olurmuyum banum. ama senin liderliğine yakışır bir öğrenci olmak isterdim. akrep bu kararla bişe kazanmadı. ama ben çok şey kazandım. ona kızgınmıyım hayır üç ay daha beklerim benim için no problem. bu arada benim için evet oyu kullanan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. sonuçta para yok zayıflayınca kimsenin cebinden bişe çıkmayacak. eğer niyet destekse ben aldım desteğimi hepinizi seviyorum kızlar
hosbuldum canım cok sukur ıı gıdıyor sen nasılsın gorusmeyelıHoş geldin canım nasıl gidiyor hamilelik.
O bende de var kaptanım. Yemekhanede arkadaşlar şaşırıyordu bana, ben yedikten sonra 10 dak onları bekiyordum yesinler diye. Şimdi biraz daha yavaşlattım ama yine de yavaş sayılmaz. Unuttuğumda bir bakmışım tabağım çoktan bitmiş.
En az 20 dk sürmesi lazım kuzum ben bir ara dikkat ettim 5 e gelmeden yutuyormuşum
şükür canım iyiyim. Uğrayamıyorum bu aralar 80 topiğine, fırsat buldukça ders çalışıyorum, hem iş çocuklar derken zaman kalmıyor, sınavdan sonra daha sık uğrayabilirim belki. Sen de zor zamanlara yaklaşıyorsum ama hala kilo veriyorsun maşallah, sağlıklı ve dengeli beslenince kilo alınmıyor demekki. Ben hamileliklerimde abartılı yiyorum ve aşırı kilo alıyorum, zamanında burayı keşfedebilseydim daha farklı olurdu herhalde.hosbuldum canım cok sukur ıı gıdıyor sen nasılsın gorusmeyelı
Allah yardımcın olsun canım ıslerını hallet ugrarsın kaldıgımız yerden devam ederızşükür canım iyiyim. Uğrayamıyorum bu aralar 80 topiğine, fırsat buldukça ders çalışıyorum, hem iş çocuklar derken zaman kalmıyor, sınavdan sonra daha sık uğrayabilirim belki. Sen de zor zamanlara yaklaşıyorsum ama hala kilo veriyorsun maşallah, sağlıklı ve dengeli beslenince kilo alınmıyor demekki. Ben hamileliklerimde abartılı yiyorum ve aşırı kilo alıyorum, zamanında burayı keşfedebilseydim daha farklı olurdu herhalde.
***Free takım 391,Etap***
ayyuzlum(/78,5/78 /0.5 /%0.63 )
sweetdimple( /62,6/ / /% )
ebvam/128,2/127.9 /0.3 / %0.23)
miss_wong(76/ / /% )
Free Takım Ortalaması:%
Canım tebrik ederimşükür canım iyiyim. Uğrayamıyorum bu aralar 80 topiğine, fırsat buldukça ders çalışıyorum, hem iş çocuklar derken zaman kalmıyor, sınavdan sonra daha sık uğrayabilirim belki. Sen de zor zamanlara yaklaşıyorsum ama hala kilo veriyorsun maşallah, sağlıklı ve dengeli beslenince kilo alınmıyor demekki. Ben hamileliklerimde abartılı yiyorum ve aşırı kilo alıyorum, zamanında burayı keşfedebilseydim daha farklı olurdu herhalde.
Tebrikler cnm***6.Takım 391. ETAP ***
A1S2L3I4 (90,5 /89,9 /0,6 /% 0,66)
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (93,5/ / /% )
bulutummm30(80,9/ / /% )
makres76 (64,7/ /0 /% )
merinetya(74 / / /% )
rengarenknesli ( 76,9/ / /% )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 79,8/ / /% )
winstonlight(75,9/75.3 /0,6 /%0,80 )
yenibirben(77,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:%
Tebrik ederim cnmmesajlarım 35 +
bu hafta sporum245 dak .. yanlış hesaplamadıysam ,
yarın kursum var kilo bildirip çıkarım kızlar kusuruma bakmayın erken gitmem gerekiyor öpüldünüz
Evet cnm yaa inşallah yetişirimha gayret sindi 900 gr kaldı aramızda
doğru canım. anam ben benimki doğrumu acaba diyom seninkine doğru diyomIlk kılım 80,9
Şimdi 83,2
-%2,84
Doğrumu hesapladım kızlar???
Sağol canım benim. Zaten son 4 ayda artık kilo vermezsin, hem bebek büyüyor hemde amniyo sıvısı çoğalıyor, hamileliğinde kilo almayığ emzirme döneminde kilo alanlar var. O zamanlar kendine daha dikkat etmen gerek çünkü onlar daha zor veriliyor. Neyse ya bunlar çok önemli değil, önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Bende ilk hamileliğime kadar çikolata dışında hiç tatlı yemezdim. Sonra tatlıya aşırı düşkün oldum. Cinsiyeti kesinleşti mi.Allah yardımcın olsun canım ıslerını hallet ugrarsın kaldıgımız yerden devam ederız
kılo bı verıyorum bı alıyorum canm 2 hafta once esımın yanına gıttım memlekete gıttım 77,9 gormustum gıtmeden once ama suan 78,9 goruyorum kılo alıp dondum anlıcan , ekmek ve tatlı tarzından uzak durmaya calısıyorum canm normalde tatlı sevmeyen ben tatlı yemege basladımbıde suyu cok ıcmeye calısıyorum ona ragmen kabızlıkla ugrasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?