Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizde seni seviyoruz canım benim

En az 20 dk sürmesi lazım kuzum ben bir ara dikkat ettim 5 e gelmeden yutuyormuşum
O bende de var kaptanım. Yemekhanede arkadaşlar şaşırıyordu bana, ben yedikten sonra 10 dak onları bekiyordum yesinler diye. Şimdi biraz daha yavaşlattım ama yine de yavaş sayılmaz. Unuttuğumda bir bakmışım tabağım çoktan bitmiş.

hosbuldum canım cok sukur ıı gıdıyor sen nasılsın gorusmeyelı
şükür canım iyiyim. Uğrayamıyorum bu aralar 80 topiğine, fırsat buldukça ders çalışıyorum, hem iş çocuklar derken zaman kalmıyor, sınavdan sonra daha sık uğrayabilirim belki. Sen de zor zamanlara yaklaşıyorsum ama hala kilo veriyorsun maşallah, sağlıklı ve dengeli beslenince kilo alınmıyor demekki. Ben hamileliklerimde abartılı yiyorum ve aşırı kilo alıyorum, zamanında burayı keşfedebilseydim daha farklı olurdu herhalde.

Allah yardımcın olsun canım ıslerını hallet ugrarsın kaldıgımız yerden devam ederız
kılo bı verıyorum bı alıyorum canm 2 hafta once esımın yanına gıttım memlekete gıttım 77,9 gormustum gıtmeden once ama suan 78,9 goruyorum kılo alıp dondum anlıcan , ekmek ve tatlı tarzından uzak durmaya calısıyorum canm normalde tatlı sevmeyen ben tatlı yemege basladım bıde suyu cok ıcmeye calısıyorum ona ragmen kabızlıkla ugrasıyorum

***6.Takım 391. ETAP ***

A1S2L3I4 (90,5 /89,9 /0,6 /% 0,66)
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (93,5/ / /% )
bulutummm30(80,9/ / /% )
makres76 (64,7/ 64,4/0,3 /% 0,46)
merinetya(74 / / /% )
rengarenknesli ( 76,9/77,1 /-0,2 /%-0,26 )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 79,8/78,9 /0,9 /%1,12 )
winstonlight(75,9/75.3 /0,6 /%0,80 )
yenibirben(77,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

Canım tebrik ederim

Tebrikler cnm

benim kilom belki daha düşük ama dışarı çıkmam gerekti o yüzden tekrar tartılamadım. bide azıcık kocama zaman ayırdım beraber kahvaltı yaptık. 1 tost yedim. bide bir paket bitter aldım sadece 2 kare yerim diye ama hepsini götürdüüüümmmmm

Sağol canım benim. Zaten son 4 ayda artık kilo vermezsin, hem bebek büyüyor hemde amniyo sıvısı çoğalıyor, hamileliğinde kilo almayığ emzirme döneminde kilo alanlar var. O zamanlar kendine daha dikkat etmen gerek çünkü onlar daha zor veriliyor. Neyse ya bunlar çok önemli değil, önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Bende ilk hamileliğime kadar çikolata dışında hiç tatlı yemezdim. Sonra tatlıya aşırı düşkün oldum. Cinsiyeti kesinleşti mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…