Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

masani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan
inan bazı kızlar arkamızdan kocakarılar zayıflamaya çalışıyorlar güya homini gırtlak yiyolar bunlar nasıl zayıflayacak yazıyolar yeminle rezilik yani. kaptanım banum affetsin tühhh nerelere kaçsam gitsem

bebegım haftaya kontrolum var ozaman gıdıcem ısten ayrıca ızın almıyım dedım
seninrahatsizlik grcen kisir mi ne yedin o gun basldi demi. o gun bulgurdan diye dusunmustun. arada oluyo ama boyle duzensizlik. benim bir bucuk iki ay surdu de dr a inat ettim gitmedim

0+ cnm.. bulgur benı hep rahatsız etmıstır ama cokda severım
hemen aklıma kangrubu geldi zaten ben biraz önemserim kangrubu beslenmesini o grubuna tahım yaramıyor. babamda sen gibi o ve bulgur ona zehir etkisi yapar hazımsızlık yaşar uzak durmaya çalışır bulgurdan dikkat et cnm şu benim arşivdeki yazıyıda bi gözden geçir bakalım
senin tahılları sadece çimlendirip yemen gerekiyor kurusu zarar verir zehirler
http://blog.milliyet.com.tr/0-kan-g...nmenin-diyalektigi----30-/Blog/?BlogNo=388077

hııııı.. vallaha dogrudur neslım... artık cımlendırıyım bulgur cımlenmez herhalde

vayyy anasını dıyorum hakıkaten sımdı cıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…