- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
canim noldu kizbenım moralım cok bozuk bıraz once attım kendımı dısarı hem kendımle konustum hem 45 dk yurudum
yoo degılım hafta ıns.. mıde ogutmuyo anacım ne yesem balon gıbı sısıyo mıdembende çok kötüyüm kuzum sana noldu şaşırdım beklemezdim senden reglm misin ki sende tatlım
inan bazı kızlar arkamızdan kocakarılar zayıflamaya çalışıyorlar güya homini gırtlak yiyolar bunlar nasıl zayıflayacak yazıyolar yeminle rezilik yani. kaptanım banum affetsin tühhh nerelere kaçsam gitsemmasani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan
ay ne bılıyım hava kapalı + cıktım makyaj bıle yapmadm bugun gerısını sız dusunun suslu bır ınsan ıcıncanim noldu kiz
bi doktora git kuzum artık ne oluryoo degılım hafta ıns.. mıde ogutmuyo anacım ne yesem balon gıbı sısıyo mıdembugun daha ıyı ama
sen bozma moralini haftaya süper sonuç alacaksın eminim unut gitsinay ne bılıyım hava kapalı + cıktım makyaj bıle yapmadm bugun gerısını sız dusunun suslu bır ınsan ıcın
sen nazarlıksın yeminlehamile kaldıgımdan berı hıc almadım cok sukur cnm aksıne verdım son 4 aya gırdım ıns cok almam artık
moral bozuldu bırkere maalesef ben oyle hemen uzulen hemen sevınen yapıda degılım cok ozenıyorum oyle ınsanlarasen bozma moralini haftaya süper sonuç alacaksın eminim unut gitsin
bebegım haftaya kontrolum var ozaman gıdıcem ısten ayrıca ızın almıyım dedımbi doktora git kuzum artık ne olur
seninrahatsizlik grcen kisir mi ne yedin o gun basldi demi. o gun bulgurdan diye dusunmustun. arada oluyo ama boyle duzensizlik. benim bir bucuk iki ay surdu de dr a inat ettim gitmedimbebegım haftaya kontrolum var ozaman gıdıcem ısten ayrıca ızın almıyım dedım
aaa olabılır valla ya bak onu hıc dusunmemıstımseninrahatsizlik grcen kisir mi ne yedin o gun basldi demi. o gun bulgurdan diye dusunmustun. arada oluyo ama boyle duzensizlik. benim bir bucuk iki ay surdu de dr a inat ettim gitmedim
kız buğday töleransın olmasın sahi turkiyede çok insanda var kan gurubun ne nuraaa olabılır valla ya bak onu hıc dusunmemıstım
0+ cnm.. bulgur benı hep rahatsız etmıstır ama cokda severımkız buğday töleransın olmasın sahi turkiyede çok insanda var kan gurubun ne nur
amin canım ınsallahhhhaaa cnm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıb etsın
sen nazarlıksın yeminle
hemen aklıma kangrubu geldi zaten ben biraz önemserim kangrubu beslenmesini o grubuna tahım yaramıyor. babamda sen gibi o ve bulgur ona zehir etkisi yapar hazımsızlık yaşar uzak durmaya çalışır bulgurdan dikkat et cnm şu benim arşivdeki yazıyıda bi gözden geçir bakalım0+ cnm.. bulgur benı hep rahatsız etmıstır ama cokda severım
hııııı.. vallaha dogrudur neslım... artık cımlendırıyım bulgur cımlenmez herhaldehemen aklıma kangrubu geldi zaten ben biraz önemserim kangrubu beslenmesini o grubuna tahım yaramıyor. babamda sen gibi o ve bulgur ona zehir etkisi yapar hazımsızlık yaşar uzak durmaya çalışır bulgurdan dikkat et cnm şu benim arşivdeki yazıyıda bi gözden geçir bakalım
senin tahılları sadece çimlendirip yemen gerekiyor kurusu zarar verir zehirler
http://blog.milliyet.com.tr/0-kan-g...nmenin-diyalektigi----30-/Blog/?BlogNo=388077
bulgur yemiceksin işlenmemiş buğdayı mercimeği çimlendir tatlım sonra haşla öyle yehııııı.. vallaha dogrudur neslım... artık cımlendırıyım bulgur cımlenmez herhalde
vayyy anasını dıyorum hakıkaten sımdı cıktı ortayahemen aklıma kangrubu geldi zaten ben biraz önemserim kangrubu beslenmesini o grubuna tahım yaramıyor. babamda sen gibi o ve bulgur ona zehir etkisi yapar hazımsızlık yaşar uzak durmaya çalışır bulgurdan dikkat et cnm şu benim arşivdeki yazıyıda bi gözden geçir bakalım
senin tahılları sadece çimlendirip yemen gerekiyor kurusu zarar verir zehirler
http://blog.milliyet.com.tr/0-kan-g...nmenin-diyalektigi----30-/Blog/?BlogNo=388077
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?