Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benım moralım cok bozuk bıraz once attım kendımı dısarı hem kendımle konustum hem 45 dk yurudum
Ohh iyi yapmışsın canım ben de kızdığımda oturamam oturduğum yerde atarım kendimi dışarı hem söylenirim hem yürürüm etrafımdan geçenler deli görmüş gibi uzaklaşır yanımdan ahahaha

anam biz naptık kızlar siz bensiz hepten dibi boylladık. bana bakın pazar dan itibaren toplanıyoz aldım elime maşamı valla bizi teneşir paklar

neden pazardan itibaren neslim hafta 7 günü kapsamıyor mu kuzum sğalık olsun bu haftayı iyi veya kötü atlattık moralimizi bozmayalım tamam nota aldık ama sildirme şansımız var bu şansı kullanalım kuzum anliz raporunu da geçemedik ama dünyanın sonu değil bu haftayı unutalım önümüzdkei haftaya konsantre olalım tatlım

Selam kardes takimin guzelleri ...

Ayyuzlum canim Listede olup olmamak onemli degil , swet gibi bir kaptanin ve takimnin yaninda olmakla hedefine gelecegine eminim . Basarilar dilerim ...

Slm aebencim hoşgeldin cnm güzel düşüncelerin için teşekkürler tatlım

benım moralım cok bozuk bıraz once attım kendımı dısarı hem kendımle konustum hem 45 dk yurudum

Kraliçem kilo bu gelir de gider de moralini bozmaya değer mi dünyanın sonu değil arada olabilir böyle durumlar ki sindirim sorunun vardı belki de bizim için iyi oldu haftaya hepinizi kamçılayacağına eminim

masani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan

Yok hiçkimsenin böyle düşüneceğini sanmam tatlım

Affedilecek birşey yok kuzum eminim sen de artı çıkmayı istemezdin taşınma telaşın vardı spor yapamadın düzenini bu hafta sağlayıp gelenleri kısa sürede göndermeni umuyorum kuzum

bu arada aylık vermen kilo yüzdesi %4 olmak üzere bilgin olsun kuzum kaçamak yaparken lütfen düşün ve yapma

çok iyi düşünmüşsün hakikaten olabilir
hııııı.. vallaha dogrudur neslım... artık cımlendırıyım bulgur cımlenmez herhalde

bu hafta dene bakalım nurum hiç bulgur yeme etkisi nasıl olacak

BAKALIM DENICEM KAPTANIM...

Neslim benim de AB tatlım var mı bu kan grubu hakkında bilgin? Ben de merak ettiydim bir ara ama her yerde başka bir şey yazıyordu en son kafam karıştı boşverdim bu arada bugün en azından ev işi falan spor yapmaya gayret ettim malum hala gribim halsizim ama şu 300 gr fena kızdırdı beni.. Bugün toplam 2 saat temizlik, ütü, vs yaptım kızlar hızlı hızlı yaptım ki terleyeyim işe de yaradı.. Artık yarın daha iyi olursam Leslie bacımla buluşacağımmm

aynen balım.. surat bes karıs yurudum durdum gorenler bu kızın suratı ne boyle bes karıs dıyorlardır halbukı ne sensakragım bılmıyorlar..

aynen balım.. surat bes karıs yurudum durdum gorenler bu kızın suratı ne boyle bes karıs dıyorlardır halbukı ne sensakragım bılmıyorlar..
Ohh iyi gelmiştir canım boşver.. Neslimin söylediği doğru kuzum gerçekten de kan gruplarımıza göre bazı gıdalara intoleransımız olabiliyor, şişkinliğin başladığından beri düşün neler yediğini ve yedikten sonra seni rahatsız eden şeyleri bir süre tüketme bakalım sonuç alabilecek misin..

ıste ılk once bulguru keseyım bakalım ne olacak

önce iyileş aman diyim gamzem tam iyileşince başlarsın sporuna

İnterval temizlik mi yaptın kuzum saat tutarak yapıyorum ben de son dakikalardaki telaşımı bir gör sanki ne olacaksa resmen adrenalinim yükseliyor yetiştirmek için

Canım kaptanım vallahi yüzüne bakacak yüzüm yok ama sağol her zamanki hoşgörünle yine sahipleniyorsun bizi

Duymamış olayım siz de isteyerek artı çıkmadınız ki gönül elbet yüksek kilo vermek ister bu hafta olmaıyda haftaya tatlım Unutun bu haftayı anlaştık mı

Aynen öyle oldu kaptanım ütü yaparken görmeliydin gömlekler pantolonlar uçuşuyordu havada

Takım İçi İlk 3
1-yenibirben(77,1/75,7 / 1,4/% 1,82
2-sindi564 ( 79,8/78,9 /0,9 /%1,13

3-senasevval (50,5/50 / 0,5/%0,99 )

Sindim ve prensesim aylık kilo verme yüzdesinden almış olduğunu sarı kartlarınız silindi meleklerim tebrik ederim Zeynom harikasın cnmm

Yok kaptanım hatta ben pantolonları çizgisiz ütülemeye başladım sıkıldım bu çizgi işinden

Başlıbaşına ütüyü hiç sevmem zaten bir de çizgi derdi sinir ederdi beni neyse baimi evlendirdim de kurtuldumenişte sorun çıkarmazsa bas gitsin ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…