Hayatım çoğumuz böyle olduk bu hafta hiç kendine mal etme lütfenBenım yüzümden hem yüzdem hem eksim,sinirden dudağımı yedim bitirdim
Kaptanım cok üzgünüm özür dilerim
Ohh iyi yapmışsın canım ben de kızdığımda oturamam oturduğum yerde atarım kendimi dışarı hem söylenirim hem yürürüm etrafımdan geçenler deli görmüş gibi uzaklaşır yanımdan ahahahabenım moralım cok bozuk bıraz once attım kendımı dısarı hem kendımle konustum hem 45 dk yurudum
anam biz naptık kızlar siz bensiz hepten dibi boylladık. bana bakın pazar dan itibaren toplanıyoz aldım elime maşamı valla bizi teneşir paklar
Selam kardes takimin guzelleri ...
Ayyuzlum canim Listede olup olmamak onemli degil , swet gibi bir kaptanin ve takimnin yaninda olmakla hedefine gelecegine eminim . Basarilar dilerim ...
benım moralım cok bozuk bıraz once attım kendımı dısarı hem kendımle konustum hem 45 dk yurudum
masani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan
inan bazı kızlar arkamızdan kocakarılar zayıflamaya çalışıyorlar güya homini gırtlak yiyolar bunlar nasıl zayıflayacak yazıyolar yeminle rezilik yani. kaptanım banum affetsin tühhh nerelere kaçsam gitsem
hemen aklıma kangrubu geldi zaten ben biraz önemserim kangrubu beslenmesini o grubuna tahım yaramıyor. babamda sen gibi o ve bulgur ona zehir etkisi yapar hazımsızlık yaşar uzak durmaya çalışır bulgurdan dikkat et cnm şu benim arşivdeki yazıyıda bi gözden geçir bakalım
senin tahılları sadece çimlendirip yemen gerekiyor kurusu zarar verir zehirler
http://blog.milliyet.com.tr/0-kan-g...nmenin-diyalektigi----30-/Blog/?BlogNo=388077
hııııı.. vallaha dogrudur neslım... artık cımlendırıyım bulgur cımlenmez herhalde
Hayatım çoğumuz böyle olduk bu hafta hiç kendine mal etme lütfensorumlusu hepimiziz ve yine birlikte düzelteceğiz tatlım öpüyorumm
BAKALIM DENICEM KAPTANIM...
neden pazardan itibaren neslim hafta 7 günü kapsamıyor mu kuzumsğalık olsun bu haftayı iyi veya kötü atlattık moralimizi bozmayalım tamam nota aldık ama sildirme şansımız var bu şansı kullanalım kuzum anliz raporunu da geçemedik ama dünyanın sonu değil bu haftayı unutalım önümüzdkei haftaya konsantre olalım tatlım
Slm aebencim hoşgeldin cnm güzel düşüncelerin için teşekkürler tatlım
Kraliçem kilo bu gelir de gider de moralini bozmaya değer midünyanın sonu değil arada olabilir böyle durumlar ki sindirim sorunun vardı belki de bizim için iyi oldu haftaya hepinizi kamçılayacağına eminim
Yok hiçkimsenin böyle düşüneceğini sanmam tatlım
Affedilecek birşey yok kuzum eminim sen de artı çıkmayı istemezdin taşınma telaşın vardı spor yapamadın düzenini bu hafta sağlayıp gelenleri kısa sürede göndermeni umuyorum kuzum
bu arada aylık vermen kilo yüzdesi %4 olmak üzere bilgin olsun kuzum kaçamak yaparken lütfen düşün ve yapma
çok iyi düşünmüşsün hakikaten olabilir
bu hafta dene bakalım nurum hiç bulgur yeme etkisi nasıl olacak
aynen balım.. surat bes karıs yurudum durdum gorenler bu kızın suratı ne boyle bes karıs dıyorlardır halbukı ne sensakragım bılmıyorlar..Ohh iyi yapmışsın canım ben de kızdığımda oturamam oturduğum yerde atarım kendimi dışarı hem söylenirim hem yürürüm etrafımdan geçenler deli görmüş gibi uzaklaşır yanımdan ahahaha
Canım kaptanım vallahi yüzüne bakacak yüzüm yok ama sağol her zamanki hoşgörünle yine sahipleniyorsun bizi
Tabiki tatlım siz yeter ki moralinizi bozmayın düzeltilemecek bir şey yok
Ohh iyi gelmiştir canım boşver..aynen balım.. surat bes karıs yurudum durdum gorenler bu kızın suratı ne boyle bes karıs dıyorlardır halbukı ne sensakragım bılmıyorlar..
ıste ılk once bulguru keseyım bakalım ne olacakOhh iyi gelmiştir canım boşver..Neslimin söylediği doğru kuzum gerçekten de kan gruplarımıza göre bazı gıdalara intoleransımız olabiliyor, şişkinliğin başladığından beri düşün neler yediğini ve yedikten sonra seni rahatsız eden şeyleri bir süre tüketme bakalım sonuç alabilecek misin..
Neslim benim de AB tatlım var mı bu kan grubu hakkında bilgin? Ben de merak ettiydim bir ara ama her yerde başka bir şey yazıyordu en son kafam karıştı boşverdimbu arada bugün en azından ev işi falan spor yapmaya gayret ettim malum hala gribim halsizim ama şu 300 gr fena kızdırdı beni.. Bugün toplam 2 saat temizlik, ütü, vs yaptım kızlar hızlı hızlı yaptım ki terleyeyim işe de yaradı.. Artık yarın daha iyi olursam Leslie bacımla buluşacağımmm
Canım kaptanım vallahi yüzüne bakacak yüzüm yok ama sağol her zamanki hoşgörünle yine sahipleniyorsun bizi
Aynen öyle oldu kaptanım ütü yaparken görmeliydin gömlekler pantolonlar uçuşuyordu havada
önce iyileş aman diyim gamzem tam iyileşince başlarsın sporuna
İnterval temizlik mi yaptın kuzumsaat tutarak yapıyorum ben de son dakikalardaki telaşımı bir gör sanki ne olacaksa resmen adrenalinim yükseliyor yetiştirmek için
Anlaştık kaptanımm
Duymamış olayımsiz de isteyerek artı çıkmadınız ki gönül elbet yüksek kilo vermek ister bu hafta olmaıyda haftaya tatlım Unutun bu haftayı anlaştık mı
Aynen öyle oldu kaptanım ütü yaparken görmeliydin gömlekler pantolonlar uçuşuyordu havada
Yok kaptanım hatta ben pantolonları çizgisiz ütülemeye başladım sıkıldım bu çizgi işinden
Aslında hem adrenalin oluyor hem işler daha çabuk bitiyor kuzum pantolonları çift çizgi yapmadın inş
Yok kaptanım hatta ben pantolonları çizgisiz ütülemeye başladım sıkıldım bu çizgi işinden
:) yok kaptanım hiç dert etmez neyse ki öyle şeyleri
Başlıbaşına ütüyü hiç sevmem zatenbir de çizgi derdi sinir ederdi beni neyse baimi evlendirdim de kurtuldum enişte sorun çıkarmazsa bas gitsin ne gerek var
:) yok kaptanım hiç dert etmez neyse ki öyle şeyleribasıyorum gidiyor valla ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?