Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vah vah vah rezalet ben takıma geldiğimden beri gördüğüm en düşük yüzde sanırım.. evet kızlar sonucu gördük bu hafta boğazımızı tutuyoruz popomuzu kaldırıyoruz spor yapıyoruz ve haftaya kaptanımın gönlünü alıyoruz

Benım yüzümden hem yüzdem hem eksim,sinirden dudağımı yedim bitirdim
Kaptanım cok üzgünüm özür dilerim

Benım yüzümden hem yüzdem hem eksim,sinirden dudağımı yedim bitirdim
Kaptanım cok üzgünüm özür dilerim

Teşekkürler kuzum aceleden yanlış yazmışım bitanem sağlık olsun elinden geleni yaptın kaçamak yapmadın benim için önemli olan bu reglken bu kadar fark olabiliyor sorun yok üzme kendini haftaya şişliğin gider tatlım

Gamzem sağlık olsun tüm takımın aynı anda regl olması yaktı bizi bundna sonra aynı anda olmayı yasaklıyorum moralimizi bozmayalım lütfen olan oldu önümüze bakacağız

kızlar selam naber bende kilo durumları berbat ötesi yapayım bildirim
başlangıç 90,00
geçen hafta: 76,9
bu sabah itibariyle 77,1
2 haftadır alıyorum imdattt ya spor yok hale ev yerleştiriyom bezdim vallaha iyiki 75 ucundan gördüm hemen üstüne almaya başladım
mesaj sayım 35+++

anam biz naptık kızlar siz bensiz hepten dibi boylladık. bana bakın pazar dan itibaren toplanıyoz aldım elime maşamı valla bizi teneşir paklar

Selam kardes takimin guzelleri ...

Ayyuzlum canim Listede olup olmamak onemli degil , swet gibi bir kaptanin ve takimnin yaninda olmakla hedefine gelecegine eminim . Basarilar dilerim ...

anam biz naptık kızlar siz bensiz hepten dibi boylladık. bana bakın pazar dan itibaren toplanıyoz aldım elime maşamı valla bizi teneşir paklar
masani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…