Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kızlar bugünkü menüm
Sbh 2 yumurta 2 ceviz peynir zeytin Salatalık Havuç
Öglen bi kase Corba
Aksam haşlanmış tavuk turp ayran
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi
Leslie(30 dklık) 10 dk ip atlama

Bu hafta hedef listesi yapmayalım diyorum meleklerimm acaba hedef listesi ters tepki mi yapıyor baskı mı oluşturuyor üzerinizde bilemedim

yapalım derseniz yaparız

Listeyi bilmemde bu haftaki rakibim korksun benden,Sakın listeye bakıp kolay lokma sanmasın beni
Cok sıkı tutacam
Neyse saka ama Gerçeklik Payı sıkı tutacam :) kardeş takımdan rakibemle kardeş kardeş yarışırım

Akşam eşleşmeleri barbim yapacak Fatoşcum bakalım kimle eşleşeceksin kardeş takımdan

3.Takım

Efser ==>>77,7
Meantrees ==>> 74,9
Kelebekolcam ==>> 76,4
Ayulduzz ==>> 76,6
Yasemimm ==>> 67,7
Sahgull ==>> 64,4
Chnmkiz ==>> 77,7
nilyyyaannn ==>> 80,6

nar38 ==>> 58,9

Olvidos ==>> 63,3

Merhaba kardeş takım, üyelerimiz ve kilo durumları yukardaki listede
Heycanla eşleştirmeyi bekliyoruz

Hoşgeldin Gülşahım teşekkürler tatlım liste için eşleşmeleri barbim yapacak her iki takım için de iyi olan kazansın bakalım neşeli bir hafta geçireceğimize eminim ödül ve ceza olsun mu ya da en fazla kazananı olan takım için bir öneri

Valla ablacım herhangi bi düşünce yok aklımda hertürlü öneriye açığım tabiki ödül iyi olur

Valla ablacım herhangi bi düşünce yok aklımda hertürlü öneriye açığım tabiki ödül iyi olur

Benim bir fikrim var tabiii kabul ederseniz hangi takım kazanırsa çoğunluk olarak ertesi hafta kazanamayan takım kazanan takımda yazsın kabul ederseniz 1 haftalığına kaybeden takım tatile çıksın anlayacağın

Çoğunluk kabul ederse tabiii

Wuwww çok değişikmiş
Olabilir valla
Kızlarda kabul ederse süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…