- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
evet cnm var "hasta değil susuzsunuz" kitabın adı prof. dr. batmangeyl ibi bi doktor yazarı dünki yazıda yazarın adı geçiyordu tam olarak mutlaka oku enteresan bilgiler var
eee şimdi bizim takımdasın ama dimi nilyan
***Free takım 391,Etap***
ayyuzlum(/78,5/ / /% )
sweetdimple( /62,6/ / /% )
ebvam/128,2/ / / %)
miss_wong(76/ / /% )
Free Takım Ortalaması:%
Anam kaptanin ceza ödül arazi teklifi degisikmis tam zamanındamezun ilmusumkaybeden cezaya razi olsun var oyle cezayi yapmayan mezdeke oynamayanlar
Kardeş takim eşleşmesinimerak ediyorum bende sahgul benim rakimimdiya baskasiyla eşleşmesini kiskancam sanki neyse yabanciya gitmiycek bizim kozlar sonucta
masani alfin kestanemi pisirecen kiz hepimize. anam saka bir yana toparlanin sonra diyecekler pehhh bide adam almaya calidiyolar hallerine bakmadan
Anacım bi 8 li rakam var oda tanıdık sayılır N Nilyyyaaannn mış:)
neler yedinde menü vermiyosun gulayımmslm kızlar. ben menü vermeyecem banu böyle çantaları kafama kafama vurabilirsin
benim rakibemm fatos muu . önceki haftada 1.6 verdim . rakibem kımse korksun benden
Ayça bu hafta 2 kilo verdi Fatoşumsenii kamçılayacağına eminim
Benim bir fikrim var tabiii kabul ederseniz hangi takım kazanırsa çoğunluk olarak ertesi hafta kazanamayan takım kazanan takımda yazsın kabul ederseniz 1 haftalığına kaybeden takım tatile çıksın anlayacağın
Çoğunluk kabul ederse tabiii
Hoşgeldin Ayçacım şükür kavuştun kk yafree takım listede olmayanlar için bitanem
Evetttt ben kaçtım hepinize iyi tatiller dilerimmm bu gece leptin gitti
Ayçacım görüşürüz kuzum sen kk nın keyfini çıkar
Ya niye böyle göründü ki bu ben cok güzel yapmıştım ama olmadı neyse siz anladınız artık dimi :)Canlarım kusura bakmayın cicili bicili yapamadım malum tlf dan giriyorum listede bi ben kaldım bende diğer kızlara rakibim tek kişi 3 kişiye karşı var mısınız
Sindi
/ | \
AYYÜZLÜM EBWAM MİSSWONG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?