Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beşyüz atlı yunan kestiler yolumu
eşkiya dünyayaaa hükümdar olmaaazzz...
Bu da güzelll...

bu da benim en sevdiğim şarkılardan birisinin sözleri zamanında az dinlemedim hey gidi günler heyyyy

Birisi var;aşkı bulmuş,sonra yitirmiş
Son durakta dönmeyen bir yolcu bekleyen
Susamış bahar çiçeklerini özlemiş
Bir hüznün içinde
Hüzün onun içinde
Gözbebeklerindeki aydınlık şimdi çok uzak
Yüreği fırtınada çırpınan kanatlar gibi yumuşak
Birisi var;aşkı bulmuş ,sonra yitirmiş
Kuytularda bitmeyen bir sevgi düşleyen
Hayırsız yıllara ıslak umutlar sermiş
Bir gecenin içinde
Gece onun içinde
Birisi var aşkı bulmuş sonra yitirmiş
Bir boşluğun içinde
Boşluk onun içinde...

ya kızlar dünden beri aklıma takılan birşey var belkide rüyamın nedeni odur bilmiyorum
ben hamile kalma çalışması yaparken 2 gün doğum kontrol hapı içtim acaba benim kurtcuk ondan mı düştü
dünden beri onu düşünüyorum ben yaaaaa sizce olma ihtimali varmııı

ahh canım ya ben zayıflamak için içiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sence etki eder mi kardeşşşş kaydirigubbakcemile3
sen soğan suyunu içmeye devam ederken mi reg oldun yoksa içmeyi kesince mi onu bir de hele

Allah*ın izniyle olur ne diyelim kısmet
ama bir trabzon 10 tane de adana burma isterim :roflol:

o zaman en kısa zamanda benden sana 1 adet beşli trabzon ekmeği
10 adette acılı adana :roflol: :roflol: :roflol:

asibulut / özgekrd
dora / aeben
aeben / dora
kütahya
cceylin
referans
nazlıgüleç / mmmf27
mmmf27 / nazlı güleç
yumukum
ozgekrd / asi bulut
nurhayatk

NURHAYATÇIĞIM SENDE KENDıNE BıR KOÇ SEÇ SANADA ıSTEYELıM ALLAHIN EMRıYLE

kim söylüyo bunu merak ettim..

Valla bilmiyomki..Bazıları izin aldı izinli ama hangileri bilmiyom.. herkez eşleşsin en sona ben kalayım bende ensonki ile eşleşirim..Çünkü tanımıyom kimseyi farketmez yani benim için.. benneyaptımki

valla bilmiyomki..bazıları izin aldı izinli ama hangileri bilmiyom.. Herkez eşleşsin en sona ben kalayım bende ensonki ile eşleşirim..çünkü tanımıyom kimseyi farketmez yani benim için.. Benneyaptımki

eğer istersen yumukumu alalım sana

sen 59.8 bende 63 nasıl yapıcaz arada 3 kilo fark var hem sen bu hafta1 kilo almışın onu heman veririsin haftaya düşün bakalım nasıl yapalım

tamam ama öyle 1 haftalık bir kapışma olmasın 2 hafta veya 1 ay şeklinde kapışalım. 1 hafta olduğunda 1 hafta yapıp sonra salıyoruz yine kendimizi nedersin.

tamam ama öyle 1 haftalık bir kapışma olmasın 2 hafta veya 1 ay şeklinde kapışalım. 1 hafta olduğunda 1 hafta yapıp sonra salıyoruz yine kendimizi nedersin.

biz vivayla kapışmıştık bi keresinde 57.x'i ilk gören kazanmıştı o tür bişe olsun snein 57yi görmen yakın bi ihtimal ama 56 olsun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…