tamam vavrucuğum bu akşam gider alırız allahın emriyle yüzüklerimizide hazırlayalım. Bilezik olarakta kandil simidi götürürüz .
zoru severim ben
nazlım kısmet bulma işine girmişin hayırlı olsun :roflol:
şöyle eli yüzü düzgün, zengin bi dene de bana buluver gari :roflol:
sen merak etme elifçiğim sana şöyle etli butlu 10 fırın ekmek yiyebilenbirini bulucam.
benden az kilo versin yeter :jeyyar: :jeyyar:
Ah ben kocişimi ikna edeyim bari de biz de onla yarış yapalım tombikim benim :asigim:
kocişine çok kilo almışsın falan de moralini boz öylece yarışa ikna edebilirsin
kendisi de rahatsız göbüşünden de ben diyet falan yapamam diyo
eskiye göre az yiyo sadece
ben onun moralini bozamadan o benimkini bozar sen kendine bak diye:dilcikar: :dilcikar:
tamam ozaman 56. yı ilk gören kazansın yarışmayı ben varım bende zoru severim.
kendisi de rahatsız göbüşünden de ben diyet falan yapamam diyo
eskiye göre az yiyo sadece
ben onun moralini bozamadan o benimkini bozar sen kendine bak diye:dilcikar: :dilcikar:
ya kızlar dünden beri aklıma takılan birşey var belkide rüyamın nedeni odur bilmiyorum
ben hamile kalma çalışması yaparken 2 gün doğum kontrol hapı içtim acaba benim kurtcuk ondan mı düştü
dünden beri onu düşünüyorum ben yaaaaa sizce olma ihtimali varmııı
yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime
oh kızlar yarışlar allahın amri istemeler .... oh oh .... allah . azminizi artırsın ....
nazlım maytabın yüzdeden yarışın . kısa mesafede .. uzun zaman içinse bi kilo koyun ortaya .
şişt duymasın bende . onun üstüne oynuyorum hehe . hadi bakalım elmi yaman beymi kapışın çıkarın lahana sogan sularını .... bu arada asüm sendede cici kilolar var .:jeyyar:bide şişlik hafta sonu yarışı unutma valla senden 1.5 kilo bekliyorum ...yerimsenibenulaaa ben de varım deyyom kaydirigubbakcemile
laf aramızda en fazla kilo maytapta olmasına rağmen ben ondan korkuyorum şutarafagitti kilo veemediği hafta olmadı gacının
elsecim benim eşim de bayağı kilo aldı. bende ona söylüyorum ama ben diyet yapamam diyor. yemek yerken gözümün içine bakar. az yersem neden o kadar yiyorsun der, çok yersem bir de kilo vermeye çalışıyorum dersin der kaydirigubbakcemile
spor yapmaya kalksam boşver hayatım der, göbeğimi görünce mıncıklar senağlama
yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?