Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım kısmet bulma işine girmişin hayırlı olsun :roflol:
şöyle eli yüzü düzgün, zengin bi dene de bana buluver gari :roflol:

nazlım kısmet bulma işine girmişin hayırlı olsun :roflol:
şöyle eli yüzü düzgün, zengin bi dene de bana buluver gari :roflol:

sen merak etme elifçiğim sana şöyle etli butlu 10 fırın ekmek yiyebilenbirini bulucam.

benden az kilo versin yeter :jeyyar: :jeyyar:
Ah ben kocişimi ikna edeyim bari de biz de onla yarış yapalım tombikim benim :asigim:

kocişine çok kilo almışsın falan de moralini boz öylece yarışa ikna edebilirsin

kocişine çok kilo almışsın falan de moralini boz öylece yarışa ikna edebilirsin

kendisi de rahatsız göbüşünden de ben diyet falan yapamam diyo
eskiye göre az yiyo sadece
ben onun moralini bozamadan o benimkini bozar sen kendine bak diye :dilcikar: :dilcikar:

ben onun moralini bozamadan o benimkini bozar sen kendine bak diye :dilcikar: :dilcikar:

keşke ikinizde aynı zamanlarda çalışıyor olsanız akşamları yürüyüşr falan giderdiniz.

tamam ozaman 56. yı ilk gören kazansın yarışmayı ben varım bende zoru severim.

kızlar ben de varım yarışmaya Çok üzgünüm çoook
hem bende gireyim de sonuncu olma şansınız olmasın kaydirigubbakcemile3
gerçiiiiiiii ağır atın tekmesi pek olurmuş. bakarsınız ikinizi de sollarım haa :jeyyar:

elsecim benim eşim de bayağı kilo aldı. bende ona söylüyorum ama ben diyet yapamam diyor. yemek yerken gözümün içine bakar. az yersem neden o kadar yiyorsun der, çok yersem bir de kilo vermeye çalışıyorum dersin der kaydirigubbakcemile
spor yapmaya kalksam boşver hayatım der, göbeğimi görünce mıncıklar senağlama

yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime

oh kızlar yarışlar allahın emri istemeler .... oh oh .... allah . azminizi artırsın ....
nazlım maytabın yüzdeden yarışın . kısa mesafede .. uzun zaman içinse bi kilo koyun ortaya .

Son düzenleme:
yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime

sanmıyorum canım. zaten kurtçuk çok küçük olduğu için üstten görünmüyor. bana da takmışlardı çubuk

özgecim ben anlamadım şimdi. sen bir süre hapı bıraktın çalışmalar başladı sonra mı 2 tane daha içtin. eğer öyleyse olabilir bak

oh kızlar yarışlar allahın amri istemeler .... oh oh .... allah . azminizi artırsın ....
nazlım maytabın yüzdeden yarışın . kısa mesafede .. uzun zaman içinse bi kilo koyun ortaya .

ulaaa ben de varım deyyom kaydirigubbakcemile

laf aramızda en fazla kilo maytapta olmasına rağmen ben ondan korkuyorum şutarafagitti kilo veemediği hafta olmadı gacının

ulaaa ben de varım deyyom kaydirigubbakcemile

laf aramızda en fazla kilo maytapta olmasına rağmen ben ondan korkuyorum şutarafagitti kilo veemediği hafta olmadı gacının
şişt duymasın bende . onun üstüne oynuyorum hehe . hadi bakalım elmi yaman beymi kapışın çıkarın lahana sogan sularını .... bu arada asüm sendede cici kilolar var .:jeyyar:bide şişlik hafta sonu yarışı unutma valla senden 1.5 kilo bekliyorum ...yerimseniben

benim kociş de göbeğe taktı bu aralar senağlama
dolapta 1-2 kaşık çikolata bırakmış bende yemiştim
akşam gelmiş çikolatayı da mı bitirdin diyo
sanki evdeki herşeyi ben yiyip bitiriyomuşum gibi :mymeka: :mymeka:

Tamam asıcıĞım senınlede kapıŞalım baŞka ısteyen varsa onunlada kapıŞabılırız. Ama nasıl yarıŞacaĞız onu kararlaŞtıralım Önce yÜzde olarakmı bellı bır hedef kılomu koyacaĞız .

Banada hamileyken yapmıştılar alttan muayene 6 haftLIK FLANDI BEBİŞİM :) cahil doktorlR yapıyorlar malesef ...

valla daha adıl bıŞe koyalım ortaya nasıl olsun kafam durdu valla
ben bı tÜtıım de gelıım aklıma bıŞı gelır belkı
hee dÜnkÜ mercımek Çorbamdan ıÇtım bol karabıberlı metabolızma tavan yaptı

problekmli bi gebelik vardı bende hamile olduğumu bile bilmiyodum adet olmuştuım çünkü mehmet akifden bikaç ay önce adetten sonra kanama kesilmedi bende kendi doktoruma değil burdan bi kadına gittim adını sanını bilmem hamile olabilirsin dedi koca çubuğu sokmaya kalktı usg diye hamileysem zarar verebilir dediğimde bişey olmaz bişey olmaz diye tersledi beni sadece bakmakla kalmadı içimi oydu o aletle sonuç :
test sonucu+ ama kanama haddinden çok doğru kendi drumda aldım soluğu düşüyo dedi maalesef zedelenmiş
şimdi o karıyı nerde görsem şeytan görmüş gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…