- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elif sen nelae yapıyorsun bak kalabalıkta gözünden kaçtı sanma . kilomu aldın len ...kaydirigubbakcemile
nazlım bişi sormuştum gözünden kaçtı galiba . canım listeyi gönderiyormusun . benim çıkmamlazım .
kütom hoşgeldin Şeniz güle güle senağlama laelaelaelaelae
bana kim talip bakalım koçluk konusunda özgem sen düşünür müsün beni bakemm :1hug:
maytapçığım sen monti yapıyosun bende yapıcam eğer sanada uyarsa bana çkoçluk edermisin .
tamam canım ikimizde de kitap var takıldığımız yerde de birbirimize sorarız iyi olur sende bana yap ama temamı:1hug:
anlmadım ben şimdi CADIARZU
benim normalde düzenli sayılır. en fazla 1-2 gün geçer zamanı
soğanı bırakıp lahanaya mı devam etsem acaba.
en iyisi ben bu gün bırakayım. ilginç hiç ağrım yok yaww :uhm: en iyisi akşama bir civanperçemi içeyim ben. o sökürüyor
tamam maytapçığım bende sana koçluk yapıcam ikimiz denetleriz birbirimizi.
ben bu saate kadar yediklerimi yazayım ozaman
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 adet salatalık
yarım domates
k.k. kadar beyaz peynir.
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
salata ( domates , salatalık, biber , maydonoz vardı içinde )
oooooooooooooooo ösge hanım herkese var bize yer yok demi takımda ii öle olsun...
bu arada ösge hariç herkese slm mck...
oooooooooooooooo ösge hanım herkese var bize yer yok demi takımda ii öle olsun...
bu arada ösge hariç herkese slm mck...
ŞenizŞenizaebenm kocamann öptüm seni teşekkürler bitanemm
sabah beri dolandım dolandım verdim canım repini güle güle kullan . üzerinde paralansınnn:roflol:kızlar hepinize rep verdim ve elimden geldiğince de veriyorum ama bu takımdan aeben dışında bana kimse rep vermiyor bunu da belirteyim bu nedenle bu son repim olacak bi daha yokkk
haklısın canım. diğer takımlara haksızlık olmasınŞenizşimdi kızlar herkes sabitmi kalacak ama kilo almış olacak hım bence böyle olmaz ya verirken yazıpta alınca ıh .... siz bilirsiniz ama bence dogru degil ..
nurhayatı aramızda görmekten kıvanç duyarızz:lepi:evet önemli bir konu daha . sizler takımda degilmisiniz bişi sordum tek nazlıdan cevap geldi . iki kelimeyi yazamıyormusunuz kızlar . evet veya hayır . takıma karşı hiçmi sorumlulugunuz yok . yeni arkadaş alınacak listeye yazalımmı diye soruyorum . 2 kelimeyi çok görüyorsunuz .
kızınca gestapo oluyoruz . haksızmıyım .
aleyküm selam. çok yazık nereye şişiyor bu kızzzkötükedihüsonazlı bedişi 79 olarak ekle canım . selamı var hepinize.kaynanasındaymış .
Şeniz:lepi::1hug:
Sağol canım içim rahatladı valla :1hug:KORKMA NURHAYAT İÇİN TEMİZLENİYOR ......
NAZLIM listeyi göneriyormusun göndereyimmi . çıkıcam ben arkadaşa hediye alcam yarın gidiyorda.senağlama
canım ben yaşadım normal ilk 2 gün benim öyle geldi hatta ilk kürtajda 10 gün adet olmuştum ben yaw sinir olmuştum vallla senin ilk kürtaj mı bu ??[/COLOR][/B]
Ben kaÇtım .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?