Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amın inş kaptanım nerde varsa inş... oyyy bende oyle bır omur otla yasarım valla

Günaydın fıstıklar
Keyifler yerindedir inşallah, bu hafta kaçağım uğrayamıyorum ama gönlüm sizinle. Yarın tartı günü ve benim durumum hiç iyi değil. Pazar rgl günümdü ama ne yazıkki bugün oldu. Ödem bitmiş olur diyordum ama maalesef bitmez ve yine üç gündür süren bağırsak sorunum var, eğer bu sorunu bugün çözemezsem yarına durum vahim. Tek tesellim dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. En azından hiç sporsuz bir hafta geçirdim demem de bugün de bir saat yürümeye çalışacağım.

Geçen hafta menülerim yarım kalmıştı. Bu haftayı yazayım Banum kızmasın
Pazartesi
Sabah
çocuklara hazırladım köftelerden iki tane+ 1 dilim ekmek, kahvaltıya zamanım yoktu

Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Salata

Ara
1 paket tuzlu çubuk
2 ceviz

Akşam
kıymalı karnabahar
yoğurt
-----------------
Salı
1 susamsız simit yine kahvaltı yapamadım

Ara 2 mandalina

Öğle
Kuru fasulye
salata

Ara
3 gün kurusu
2 ceviz

Akşam
4 köfte
salata
-----------------------------
Çarşamba
Beyaz peynir
5 zeytin
bol yeşillik
2 ceviz
1 dilim ekmek

Ara 2 mandalina

Öğle
ıspanak
yoğurt

Ara
2 gün kurusu
2 ceviz

Akşam
Kısır, bir küçük dilim tavukgöğsü

Her gün 3 litre su+2 bardak yeşilçay+1 bardak kuşburnu ve limitsiz siyah çay

Akşam babamın ölüm yıldönümüydü, annemlerde toplandık kuran okundu, kardeşim de birşeyler hazırlamıştı, tavukgöğsü sütlü tatlı olduğu için biraz yedim. Diyetisyenim haftada bir veriyor zaten ama ben pek yemiyorum. Gerçi diyetisyenimin listesine bu ay hiç uyamadım. eskisi gibi dikkatli değilim.

Günaydın canlar bu hafta sizi cok ihmal ettim Özür dilerim ama alışma süreci diyelim 4-5 yıldır özel durumlar dışında 6 da kalkmıyorum o nedenle bu hafta baya bi afalladım
Canıımm sen düzenini kur yeniden biz hep yanındayız zaten Kolay gelsin canım benim erkenmiş haklısın

Olsun tatlım geçen hafta herkes regl oldu zaten bu hafta da sen oluver nolcak Yürüyüş bana da iyi geliyor regl zamanı, rahatlatıyor iyi yapmışsın. Bağırsak sorunun için kuru kayısı veya ketentohumu denedin mi canım? Benim eşimde de var o sorun sabahları ya ketentohumu veriyorum ya kuru kayısı iyi geliyor..

Allah rahmet eylesin canım babacığına, mekanı cennet olsun..

Allah mekanını cennet etsin cnm

selam nesli ablam ugrayamadim epeydir gecmiside okuyamadim bizim takkima anca yetisiyorum nasilsin cumaya bisey kalmadi hedefe ulasabiliyomusun
işallah tatlım çok korkuyom dünki menumude yazim bak biraz rezil ettim
sabah 10,30 karatay kahvaltısı
öğle kefir ceviz
16,30 da az bulgurlu yogurt çorba+az bulgur üstü etli nohut salata
17-18 arası 1 saat kapalıhavuzda yüzme
19,30 da havuz acıktırdı akşam öğününün aynısını yedim ek olarak 1 avuç çekirdek+az ceviz+5 top şeklinde çikolata
spor öğlen bide 30dk yurudum

bu gün dünki çikolatalar için 1,10 dk yurudum ama bunun 30dk tempolu 40dk alışveriş için dükkan gezme şeklinde
kendime 3 kazak 1 de şık bir bluz aldım yılbaşı önü gardrop yaptım. bide internetten elbise aldım bakalım gelsinler nasıl olacaklar

Her sabah aç karnına iki bardak suyla kayısımı yiyorum zaten. Keten tohumu denemedim bir de onu deneyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…