amın inş kaptanım nerde varsa inş... oyyy bende oyle bır omur otla yasarım vallaİyi akşamlar meleklerimmm bugünü de atlattım ya karada ölüm yok
tam diş çıkarıyor sanırım Fatoşum kolay değil bitanemm cennet neden annelerin ayağının altında
annelik hakikaten bambaşka tatlım bu günlerde geçecek canım benim biraz daha büyüsün o zaman rahat eeceksin diyeceğim ama çoğu anne küçükken daha rahattık diyor o da ayrı bir mesele tabiii
Emmemekle alakası yok suçlama kendini kuzumne güzel neşeli bir çocukmuş bak biraz daha geçsin derslerini de o zaman çalışırısn canım benim
Afiyetolsun cnm menün süper tiffany videosu bel bölgeisni çok çalıştırdığı için ağrıtıyor ama zaamnla o ağrı geçiyor kuzum en güzeli tartılmaman
ay ne güzel bir rakip dayanışması bu böyle
malesef Yasemincim Zeyno bu hafta gelemetyecek cumada zine ayrılacak kuzum
aynı ben bir ömür otla yaşayabilirim bol limon z.yağı missss
tecrübe konuşuyor mu diyorsun neslimmm
Vay vay vayyyy ne güzel bir akşam geçirmişsin kuzum nice evlilik yıldönümlerine inşallah tatlımmutluluğunuz katlanarak çoğalsın inş
İnşallah sigarayı sonsuza dek hayatındna çıkarırsın neslim umarım işe yarar
İnşallah tatlım bu tatlı rekabet kilo vermenize katkı sağlarsa ne mutluCumaya daha var kuzum eminim vermişsindir
Afiyetolsun ladyimm
gunaydın sahgulcummGünayydınn 6. Takımın kelebekleri
Hadi bakalım son gün
Yarın tartı günü
olsun cnm gonullerımız birGünaydın canlar bu hafta sizi cok ihmal ettim Özür dilerim ama alışma süreci diyelim 4-5 yıldır özel durumlar dışında 6 da kalkmıyorum o nedenle bu hafta baya bi afalladım
Canıımm sen düzenini kur yeniden biz hep yanındayız zatenGünaydın canlar bu hafta sizi cok ihmal ettim Özür dilerim ama alışma süreci diyelim 4-5 yıldır özel durumlar dışında 6 da kalkmıyorum o nedenle bu hafta baya bi afalladım
Heyecan dorukta GülşahcımGünayydınn 6. Takımın kelebekleri
Hadi bakalım son gün
Yarın tartı günü
Olsun tatlım geçen hafta herkes regl oldu zaten bu hafta da sen oluver nolcakGünaydın fıstıklar
Keyifler yerindedir inşallah, bu hafta kaçağım uğrayamıyorum ama gönlüm sizinle. Yarın tartı günü ve benim durumum hiç iyi değil. Pazar rgl günümdü ama ne yazıkki bugün oldu. Ödem bitmiş olur diyordum ama maalesef bitmez ve yine üç gündür süren bağırsak sorunum var, eğer bu sorunu bugün çözemezsem yarına durum vahim. Tek tesellim dün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. En azından hiç sporsuz bir hafta geçirdim demem de bugün de bir saat yürümeye çalışacağım.
Allah rahmet eylesin canım babacığına, mekanı cennet olsun..Geçen hafta menülerim yarım kalmıştı. Bu haftayı yazayım Banum kızmasın
Pazartesi
Sabah
çocuklara hazırladım köftelerden iki tane+ 1 dilim ekmek, kahvaltıya zamanım yoktu
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Salata
Ara
1 paket tuzlu çubuk
2 ceviz
Akşam
kıymalı karnabahar
yoğurt
-----------------
Salı
1 susamsız simit yine kahvaltı yapamadım
Ara 2 mandalina
Öğle
Kuru fasulye
salata
Ara
3 gün kurusu
2 ceviz
Akşam
4 köfte
salata
-----------------------------
Çarşamba
Beyaz peynir
5 zeytin
bol yeşillik
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Öğle
ıspanak
yoğurt
Ara
2 gün kurusu
2 ceviz
Akşam
Kısır, bir küçük dilim tavukgöğsü
Her gün 3 litre su+2 bardak yeşilçay+1 bardak kuşburnu ve limitsiz siyah çay
Akşam babamın ölüm yıldönümüydü, annemlerde toplandık kuran okundu, kardeşim de birşeyler hazırlamıştı, tavukgöğsü sütlü tatlı olduğu için biraz yedim. Diyetisyenim haftada bir veriyor zaten ama ben pek yemiyorum. Gerçi diyetisyenimin listesine bu ay hiç uyamadım. eskisi gibi dikkatli değilim.
Zeyneeeeeppp bu sen misin gerçekten gözlerime inanamıyoruuummm ben de seni çok özledim tatlım nasılsın nasıl oldu kuzucuğuunn ??kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizlyeri okadar çok ama okadar çok özledimki yaa;(
Allah mekanını cennet etsin cnmGeçen hafta menülerim yarım kalmıştı. Bu haftayı yazayım Banum kızmasın
Pazartesi
Sabah
çocuklara hazırladım köftelerden iki tane+ 1 dilim ekmek, kahvaltıya zamanım yoktu
Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Salata
Ara
1 paket tuzlu çubuk
2 ceviz
Akşam
kıymalı karnabahar
yoğurt
-----------------
Salı
1 susamsız simit yine kahvaltı yapamadım
Ara 2 mandalina
Öğle
Kuru fasulye
salata
Ara
3 gün kurusu
2 ceviz
Akşam
4 köfte
salata
-----------------------------
Çarşamba
Beyaz peynir
5 zeytin
bol yeşillik
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Öğle
ıspanak
yoğurt
Ara
2 gün kurusu
2 ceviz
Akşam
Kısır, bir küçük dilim tavukgöğsü
Her gün 3 litre su+2 bardak yeşilçay+1 bardak kuşburnu ve limitsiz siyah çay
Akşam babamın ölüm yıldönümüydü, annemlerde toplandık kuran okundu, kardeşim de birşeyler hazırlamıştı, tavukgöğsü sütlü tatlı olduğu için biraz yedim. Diyetisyenim haftada bir veriyor zaten ama ben pek yemiyorum. Gerçi diyetisyenimin listesine bu ay hiç uyamadım. eskisi gibi dikkatli değilim.
işallah tatlım çok korkuyom dünki menumude yazim bak biraz rezil ettimselam nesli ablam ugrayamadim epeydir gecmiside okuyamadim bizim takkima anca yetisiyorum nasilsin cumaya bisey kalmadi hedefe ulasabiliyomusun
zeynom alıştırıp kayboldun özlettin kendinikızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizlyeri okadar çok ama okadar çok özledimki yaa;(
hhaaha sen ıstersınde yapmazmıyım neslım yapayımzebekine tatlım senden bu makyajı bekliyom bilesin bak anlatıyor yapta yolla bize
http://www.kadinvemakyaj.com/mor-mavi-goz-makyaji/
ok o makyajı konuştuğumuz kyafet için yap :))))))))hhaaha sen ıstersınde yapmazmıyım neslım yapayım
Her sabah aç karnına iki bardak suyla kayısımı yiyorum zaten. Keten tohumu denemedim bir de onu deneyeyim o zamanOlsun tatlım geçen hafta herkes regl oldu zaten bu hafta da sen oluver nolcakYürüyüş bana da iyi geliyor regl zamanı, rahatlatıyor iyi yapmışsın. Bağırsak sorunun için kuru kayısı veya ketentohumu denedin mi canım? Benim eşimde de var o sorun sabahları ya ketentohumu veriyorum ya kuru kayısı iyi geliyor..
Amin canımAllah rahmet eylesin canım babacığına, mekanı cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?