- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Bugünkü menüm
Sbh 11:30 (geç kaldım,hazırladım anca fırsat buldum)
2 has yumurta 3 ceviz Havuç peynir zeytin yeşil cay
2 kupa püskül- sap
Aksam 19:15
Kuru fasulye salata ayran
1 Türk kahvesi 1 hurma maden suyu
Leslie 500 adım(5 dklık) leslie(20 dk, Çocuktan ara verince kalan on dkyı yapamadım),6 dklık karın eritme videosu (tıffany benim belimi ağrıtıyo bu ayakta cok Hoşuma gitti )100 mekik,120 ip atlama
Yalnız gecen hafta reglken hep diyodum karnım dümdüz diye hatta hafiflik vardı kilo gidecek sanıyodum +2,300 e rağmen
Şimdi ödem atıyım diyorum ayak parmaklarımı bile şiş hissediyorum inş lahanaya dönüp kilo almam Çarşamba tartılırdım onuda yapmıcam olursa moralim bozulur diye
AYY KAPTANIM BIRI OLSAYDI DA CEKSEYDI HALIMIZI COK KOMIKTIİyi akşamlar meleklerimmmmm
Hoşgeldin efserimmmm
İyi akşamlar gülşahımmm
orjinal cümleleri unutmam kraliçemmm rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inş
tamam kuzum mutlaka ayarlarız
Senin rakibenin kuzusu rahatsızmış doktorcum bu hafta izinli yazacağız çok yoğun malesef
maşallah neslim 130 dakika yürüyüş
hemen getirelim hedeflerimizi iyi hatırlattın
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------------->75
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
bızdık--------
Aslı-------------91,3--------------------->88
Evet cnm gülayımız süresi dolana dek listeye giremeyecek kuzumtek bir takımın hayır demesi yetiyordu ve malesef bir takım hayır dedi
Aslı gelmemiş hakikaten dün de yoktu hayır olsun inşZeyno malum
Hayır olsun inşallah Ayçacımmm maşallah doktorcum bireyselde rekor kıracak o zaman
Afiyetolsun tatlım kayısılar fazla kaçmış canın tatlı mı çekti bitanemohhh ot salatası en sevdiğim
Hoşgeldin çekirgemmm rakibenin nefes almaya zamanı yokki kuzum maşallahın var
Enişte haklı valla kraliçemmmkıskanması çok normal
o eskidendi Aybükem şimdi gayet güzel spor alışkanlığı edindin bence
Slm kuzum iyi dersler tatlım
Maşallah barbim bu ne hafızaharikasın hakikatennn menüler süper havuçtan korkma kuuzm çiğ olduktan sonra dilediğince yiyebilirsin
pazartesi sabahı 3 tost derkennnnapıyosun bebişimmm
2 dilim ekmek harici gayet iyi neslim onu da erken yemişsin geçen salatnın suyuna bandın ekmek aşkın depreşti hemen
allah senı ne dıyım yaaaanaaaam benim kenan dogulu hastaligi. vardi anam adam yillarca surat yapti en son vazgecti. eee nede uc cocukla kenan artik suratima bak.az
ne yani ıspanaklı börek olsa hayırmı diceksin yeme beni :)
evet yemıcem ama senı yerım neslım.. ohhooo kaynanamın odun atesınde pısmıs boreklerıne sureklı hayır dıyorum cnm kacırıyosun ama...ne yani ıspanaklı börek olsa hayırmı diceksin yeme beni :)
gunaydın cancagızımGünaydın kızlaaar
ben merakla beklıyorum kuzum sonuclarını..kızlar günaydın
sabah b1 . dvit. ve insülin glikoz baktırdım dvit 1 hafta sonra diğerleri yarın belli olcak bakalım ne çıkacak
Sporu hayatından çıkarmamaya çalış Aybükem zaten alıştıktan sonra mutlaka yaparsın
Ponçiğim hoşgeldinnnn
mutlak bildircem sonuçları.ben merakla beklıyorum kuzum sonuclarını..
maşallah sana fındıkkırannur cum maşallah menude süper eminim gecedeevvettt kısçeler gelelım dunkı menume...
sabah
kk + yarım yesıl elma + bır kucuk mandalın malum grıp
aksam
dun bızım tanısma yıldonumumuzdu 3. yılımız ısten bır cıktım baktım kapıda takımelbıselı elınde cıcek olan bırı bı baktım benımkıbende full makyaj yapmıstım ama ustum normaldı yanında gelırken nısanlıgımı getırmıs hadı bunu gıyde gel dedı aman ya rabbı ayaklarım yerden kesıldı kekeledım beklemıyordum dogrusu nese bız ızmır ege palas otelde tanısmıstık ordan panaroma restauranttan yer ayırttırmıs tanıstıgımız gıydıgım elbıseyı aramıs bulamamıs garıbım bazanın altındaydı
gelelım yemege
onden
kulahgıbı bırseyın ıcıne engınarı yerlestırmısler ıcıne sebze koymuslar ustune kasar erıtmısler en ustunede sos yapmıslar
dana rosta degısık bır sosu vardı
yanında patates pure havuc kızartma onları esıme verdım
1 kadeh kırmızı şarap
sabah 1 saat yuruyus aksam spor yapamadım
bu sabahki menum
gece otelde konakladık
Sabah kahvaltı odamıza geldı
suppeerrr bı kk kahvaltı cevız cantamda vardı acıl durumlar ıcın
2 bardak duble çay
kahvaltıdan yarım saat sonra 1 sade turk kahve
aksama ne yıcem hemen yazıyım
turp otu salatası
bezelye yemegı
fırında balık
sabah 1 saat yurudum aksama sporumu da yapıcam
Oooo ben annemin kıytırık fırın böreklerine hayır diyemezken seni tebrik ediyorum canımevet yemıcem ama senı yerım neslım.. ohhooo kaynanamın odun atesınde pısmıs boreklerıne sureklı hayır dıyorum cnm kacırıyosun ama...
Ooooo çok romantiiiikkkevvettt kısçeler gelelım dunkı menume...
sabah
kk + yarım yesıl elma + bır kucuk mandalın malum grıp
aksam
dun bızım tanısma yıldonumumuzdu 3. yılımız ısten bır cıktım baktım kapıda takımelbıselı elınde cıcek olan bırı bı baktım benımkıbende full makyaj yapmıstım ama ustum normaldı yanında gelırken nısanlıgımı getırmıs hadı bunu gıyde gel dedı aman ya rabbı ayaklarım yerden kesıldı kekeledım beklemıyordum dogrusu nese bız ızmır ege palas otelde tanısmıstık ordan panaroma restauranttan yer ayırttırmıs tanıstıgımız gıydıgım elbıseyı aramıs bulamamıs garıbım bazanın altındaydı
gelelım yemege
onden
kulahgıbı bırseyın ıcıne engınarı yerlestırmısler ıcıne sebze koymuslar ustune kasar erıtmısler en ustunede sos yapmıslar
dana rosta degısık bır sosu vardı
yanında patates pure havuc kızartma onları esıme verdım
1 kadeh kırmızı şarap
sabah 1 saat yuruyus aksam spor yapamadım
bu sabahki menum
gece otelde konakladık
Sabah kahvaltı odamıza geldı
suppeerrr bı kk kahvaltı cevız cantamda vardı acıl durumlar ıcın
2 bardak duble çay
kahvaltıdan yarım saat sonra 1 sade turk kahve
aksama ne yıcem hemen yazıyım
turp otu salatası
bezelye yemegı
fırında balık
sabah 1 saat yurudum aksama sporumu da yapıcam
İnşallah rakibem ikimiz de kilo verelim güzel güzel ben azcık daha fazla vereyim ama olur mutamam canımmbu aralar nefsimle çok savaş veriyorum zaten spor yardımcı oluyor bu konuda
bu akşam da var zaten sporum bu hafta kilo vereyim de boşuna yapmadığım belli olsun artık diyorumm
özelde detay bıldırdım cnmmutlak bildircem sonuçları.
maşallah sana fındıkkırannur cum maşallah menude süper eminim gecede
oyle vallaaOoooo çok romantiiiikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?