Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapma sakın. Tartıda gorursen sabıt ve ya + moralın bozulur. Maydonpz sapıda kaynatıp içsene içebilirsen?

AYY KAPTANIM BIRI OLSAYDI DA CEKSEYDI HALIMIZI COK KOMIKTI

evvettt kısçeler gelelım dunkı menume...

sabah
kk + yarım yesıl elma + bır kucuk mandalın malum grıp

aksam

dun bızım tanısma yıldonumumuzdu 3. yılımız ısten bır cıktım baktım kapıda takımelbıselı elınde cıcek olan bırı bı baktım benımkı bende full makyaj yapmıstım ama ustum normaldı yanında gelırken nısanlıgımı getırmıs hadı bunu gıyde gel dedı aman ya rabbı ayaklarım yerden kesıldı kekeledım beklemıyordum dogrusu nese bız ızmır ege palas otelde tanısmıstık ordan panaroma restauranttan yer ayırttırmıs tanıstıgımız gıydıgım elbıseyı aramıs bulamamıs garıbım bazanın altındaydı

gelelım yemege
onden
kulahgıbı bırseyın ıcıne engınarı yerlestırmısler ıcıne sebze koymuslar ustune kasar erıtmısler en ustunede sos yapmıslar
dana rosta degısık bır sosu vardı
yanında patates pure havuc kızartma onları esıme verdım
1 kadeh kırmızı şarap

sabah 1 saat yuruyus aksam spor yapamadım

bu sabahki menum
gece otelde konakladık
Sabah kahvaltı odamıza geldı
suppeerrr bı kk kahvaltı cevız cantamda vardı acıl durumlar ıcın
2 bardak duble çay
kahvaltıdan yarım saat sonra 1 sade turk kahve

aksama ne yıcem hemen yazıyım

turp otu salatası
bezelye yemegı
fırında balık

sabah 1 saat yurudum aksama sporumu da yapıcam

Sporu hayatından çıkarmamaya çalış Aybükem zaten alıştıktan sonra mutlaka yaparsın

Ponçiğim hoşgeldinnnn

tamam canımm bu aralar nefsimle çok savaş veriyorum zaten spor yardımcı oluyor bu konuda
bu akşam da var zaten sporum bu hafta kilo vereyim de boşuna yapmadığım belli olsun artık diyorumm

ben merakla beklıyorum kuzum sonuclarını..
mutlak bildircem sonuçları.
maşallah sana fındıkkırannur cum maşallah menude süper eminim gecede

kızlar az sonra sigara bırakma merkezinde randevuma gidicem sonrada kapalı havuza kaydoldum yüzmeye gidicem . akşamda annemde kalıcam havuz çıkışım geç olacağı için taaa 10km yola eve gitmiyim kalıyım dedim değmeyecek. akşama girebilirsem takılırım size öptüm bu günlük byyy

Ooooo çok romantiiiikkk

tamam canımm bu aralar nefsimle çok savaş veriyorum zaten spor yardımcı oluyor bu konuda
bu akşam da var zaten sporum bu hafta kilo vereyim de boşuna yapmadığım belli olsun artık diyorumm
İnşallah rakibem ikimiz de kilo verelim güzel güzel ben azcık daha fazla vereyim ama olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…