Amin canım, 10 yıl oldu ve onu çok özlüyorumAllah mekanını cennet etsin cnm
Geçmiş olsun aslıcım ciddi birşey değildir inşallah?slm kızlar kusura bakmayın bu hafta hiç sohbetinize katılamadım k. validem hastalandı onunla ilgilendik buraya girmeye imkanım olmadı hiç ..
Biz hazırız tatlım sizi sormalı? Hadi bakalım çıtır olan kazansın diyelim o zamanİyi aksamlar kardrs rakip takim hazirmiyiz yarina
İnşallah canımOff kızlar bu hafta hiç kendimden ümidim yok ama inşallah yine de tartı yüzüme güler
Hayatım burada da herkes hasta tam mevsimi.. Ben 10 günde ancak ayağa kalktım düşün..Karnım inanılmaz şiş ama haftaya telafi edcem inşallah ay vucudum dan sıcak sıcak hava dalgası yayılıyor nerden cıktı bu grip
O kadar taze zencefil suyu içmiştim detoksta bütün kış hastalanmam diye düşünmüştüm
Ay evet ya hakikaten sen baya uzun zaman oldu toparlanmanHayatım burada da herkes hasta tam mevsimi.. Ben 10 günde ancak ayağa kalktım düşün..
İnşallah canım iyi uykular tatlı rüyalar ve yarın iyi derslerCanlarım listeyi hazırladım yarın herkese başarılar dilerim inşallah hepimiz ve kardeş takımımız güzel sonuçlar elde ederiz hepinizi seviyorum iyi geceler yarın erken uyanmam gerek
1. Belli ikinci kimBiz hazırız tatlım sizi sormalı? Hadi bakalım çıtır olan kazansın diyelim o zaman
hahaha ne kadar iddialısın canım hadi bakalım görüciiiizz1. Belli ikinci kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?