Günaydın nurum hoş geldin canımgunaydın kızlarr
gizom varya alemsin bayılıyorum senin lisanı muhabbetine . ipini koparan dana demekİyi geceler güzel hatunlar
Öff ben bugün yedim de yedim gene yaa..
Sabah ; 2 yumurta , kahve (listemde bu vardı)
Sonra alışverişe gittim, dolanırken regl olacağım diye iştahım tavan yaptı, aranmaya başladım. 2 saat gezdim eşim beni almaya geldi. Elinde de simit ayranla. O yüzden;
Öğlen; simit ayran
Sonra sinemaya gittik, sinemada mısır yedim, sinemadan çıkınca dışarda yiyelim dedik.
Pide yedim. Hani bu ayı ayağı kadar olanlardan değil ama kedi kuyruğu kadar da değil orta boy, ama neticede un, yağ benim totoya girdi mi girdi.
Öff sonra biraz daha gezdik, alışveriş yaptık.
Eve gelirken de minik tulumbalardan ve baklavalardan aldık.
Eşim baklava ben tulumba yedim.
Evet "gel bir de beni ye" dediğinizi duyuyorumÇocuk da değilim neden böyle cumartesileri saçmalıyorum anlamıyorum. Hani bazı arkadaşlar benim onca aç gezip onca yol yürümemle nasıl haftada 300-500 verdiğime şaşırıyorlar ya..Olay aslında şöyle oluyor; ben cumartesi ipinden kopan dana gibi yiyorum ertesi gün +2 kilo falan çıkıyorum, sonra 5 gün aç gezip hep o 2 kiloyu hem de eski yağlardan 500 gram veriyorum; yani aslında ben haftada 2.5 kilo veriyor gibiyim. Ha diyeceksinizki "abe dobiş, cumartesi dana gibi yeme, hafta içi insan gibi ye, insan gibi zayıfla, canına yazık" işte bende nato kafa nato mermer , onu da yapamıyorum.
Yarın annemin cafesine kahvaltıya gideceğiz, sonra da akşama kadar dışarda takılacağız, yarın da p.k yoluna gitti Niyazi olacak gibi hadi hayırlısı
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.
Günaydın gamzecim, evde olmak ban hiç yaramıyor zaten mutlaka bir kaçamağım oluorGünaydın makrescim nasılsın canım? Menülerin gayet iyi canım haftasonu hepimiz biraz şaşııyoruz sen yine ucuz atlatmışsın
aslım pek katılamıyorsun sende. bizim kızlarda çeneyi uygulamada çalıyorlar buraya uğrayan yok vallahiBizler çok şanslıyız kaptancım ,senin gibi iyiyi ,doğruyu, güzeli gösteren anlayışlı bir kaptanımız var Allah razı olsun senden...
inşalh canım daha iyi olucak k.validem , çoğu gelin sevmez validesini ben severim iyi bir insandir yardımcı olmak için elinden geleni yapar sağolsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin inşalhh ...
aman ya rabbıımmmmm ne guzel hıtaplar bunlar pıtırcıgım
günaydın makres seni görmek güzel. dediğim gibi uygulamadan buraya vakit kalmıyor göreşemiyoruz.az sonrada benim koşturmaca başlıyorGünaydın nurum hoş geldin canım
pazar günleri de benim için geçerli bu durumGünaydın gamzecim, evde olmak ban hiç yaramıyor zaten mutlaka bir kaçamağım oluor
gunaydın makresımmmm hb cnmmm nasılsınGünaydın nurum hoş geldin canım
sindim mayıstan beri 5 kilomu vermişsin vallahi çok şaşırdım. hadi artık tam gaz kilo verecez biz çok yerimizde saydık yetmezmiBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
NOTLAR:
1) Sıralama, "Toplam Kilo Kaybı (%)" baz alınarak yapılmaktadır.
2) Verilen toplam kilo; "393. Etap kilosu - Yarışmaya kayıt tarihindeki kilo" formülüyle hesaplanmaktadır.
4) Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
5)Sadece 393. etap takım bildirimlerindeki yarışmacılar listede yer alır.
6) Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.
7) Bir önceki aya göre kilo alan üyeler kırmızı ile renklendirilmiştir.
Herkesin aynı anda bir araya gelmesi zor tabi. Koşturmaca bitiyormu ki, Hele çalışan için hiç bitmiyor malesefaslım pek katılamıyorsun sende. bizim kızlarda çeneyi uygulamada çalıyorlar buraya uğrayan yok vallahi
günaydın makres seni görmek güzel. dediğim gibi uygulamadan buraya vakit kalmıyor göreşemiyoruz.az sonrada benim koşturmaca başlıyor
İyiyim canım sen nasılsıngunaydın makresımmmm hb cnmmm nasılsın
Burada da hava kapalı ve soğuk. Kar yağacak gibi, yağsa da bari belki biraz mikrop kırılırdı, hastaneler dolup taşıyor bu aralar.oyle cok yagmur yagıyokı sırılsıklam oldum bot almak sart oldu bana
kolay gelsin neslimgünaydın kızlar güzel bir hafta ya başlangıç olsun herkese
ben bugun tapu belediye vergidairesi mekik dokucam şimdi çıkıyorum uğramaya çalışıcam
öptüm hepinizi
gunaydin cnm once resmini gorunce anam bu kim dedim sonra hatirladim :)gunaydın kızlarr
ay bende o Kadar cok kar yagdiki sabahlari kursa gidince iyi bi kar ayakkabisi lazim oldu simdioyle cok yagmur yagıyokı sırılsıklam oldum bot almak sart oldu bana
hic sorma neslim tabi diger topikte nisanin son haftasinda basladim ordaki kilolar sayilmiyo ama malesef salakligima doyamadim ramazan oldu aldim verdim bayram oldu aldim verdim turkiyeye gittim aldim verdim ama bu sefer yapcam oyle bi niyetim yok artik geri gidip gelmicem insallah yoksa benim simdilerde 70 lerin basinda olmam gerekiyodu canim napayim yolun neresinden donsem kärdir diyelimsindim mayıstan beri 5 kilomu vermişsin vallahi çok şaşırdım. hadi artık tam gaz kilo verecez biz çok yerimizde saydık yetmezmi
zebekine seni ayakta alkışlıyom şekercim bravo yüz akı takımın
burdada 2-3 gundur full kar yagiyo cnmBurada da hava kapalı ve soğuk. Kar yağacak gibi, yağsa da bari belki biraz mikrop kırılırdı, hastaneler dolup taşıyor bu aralar.
Yeni yıla karla gireceksiniz desene. Kaç senedir yılbaşında hiç kar olmuyor buralarda, mevsimler değişti, Çocukluğumda boyumu aşardı kar, şimdi yılda bir iki ancak yağıyor, o da azburdada 2-3 gundur full kar yagiyo cnm
Burdakiler de eskisi gibi kar yok diyo lar doğru dünyanın düzeni bozulduYeni yıla karla gireceksiniz desene. Kaç senedir yılbaşında hiç kar olmuyor buralarda, mevsimler değişti, Çocukluğumda boyumu aşardı kar, şimdi yılda bir iki ancak yağıyor, o da az
evet günlük taze demek istemiş. aynı gun kaynayan sabah akşam içilecek. ben lahanaya başlayamadım yarın yada akşama işallahRengarenkNesli canim sen lahanayi yaptin mi suyunu ictin mi ben simdi yaptim ilk bardagimi icicem ac tok farketmez yaziyodu bende simdi icicem ama sanirim 2 bardaklik cikti ve digerini aksama icicem ama taze yapin diyodu heralde sorun olay dimi Sabah yapip aksam da icmek
Ben bugun başladım cnmevet günlük taze demek istemiş. aynı gun kaynayan sabah akşam içilecek. ben lahanaya başlayamadım yarın yada akşama işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?