Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gizom varya alemsin bayılıyorum senin lisanı muhabbetine . ipini koparan dana demek
rakip olsakta menune sevindim diyemecem. hadi toparlan bakimmm

aslım pek katılamıyorsun sende. bizim kızlarda çeneyi uygulamada çalıyorlar buraya uğrayan yok vallahi

aman ya rabbıımmmmm ne guzel hıtaplar bunlar pıtırcıgım

Günaydın nurum hoş geldin canım
günaydın makres seni görmek güzel. dediğim gibi uygulamadan buraya vakit kalmıyor göreşemiyoruz.az sonrada benim koşturmaca başlıyor

sindim mayıstan beri 5 kilomu vermişsin vallahi çok şaşırdım. hadi artık tam gaz kilo verecez biz çok yerimizde saydık yetmezmi
zebekine seni ayakta alkışlıyom şekercim bravo yüz akı takımın

Herkesin aynı anda bir araya gelmesi zor tabi. Koşturmaca bitiyormu ki, Hele çalışan için hiç bitmiyor malesef

günaydın kızlar güzel bir hafta ya başlangıç olsun herkese
ben bugun tapu belediye vergidairesi mekik dokucam şimdi çıkıyorum uğramaya çalışıcam
öptüm hepinizi
kolay gelsin neslim
gunaydın kızlarr
gunaydin cnm once resmini gorunce anam bu kim dedim sonra hatirladim :)
oyle cok yagmur yagıyokı sırılsıklam oldum bot almak sart oldu bana
ay bende o Kadar cok kar yagdiki sabahlari kursa gidince iyi bi kar ayakkabisi lazim oldu simdi
hic sorma neslim tabi diger topikte nisanin son haftasinda basladim ordaki kilolar sayilmiyo ama malesef salakligima doyamadim ramazan oldu aldim verdim bayram oldu aldim verdim turkiyeye gittim aldim verdim ama bu sefer yapcam oyle bi niyetim yok artik geri gidip gelmicem insallah yoksa benim simdilerde 70 lerin basinda olmam gerekiyodu canim napayim yolun neresinden donsem kärdir diyelim

evet günlük taze demek istemiş. aynı gun kaynayan sabah akşam içilecek. ben lahanaya başlayamadım yarın yada akşama işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…