Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar fıstıklarımmmm

Ohhh neslim duydun mu canım mm
Kaptanım turşu 1 haftadır bekliyo zaten Dolapta bugun artık cok istedim yedim

İLahi barbim yaramaz çocuklar gibisiniz

Hmmm anlaşıldı kuzum.Ah o namıssızlar bir de sıcacık salep kış günü gel de dayan dimi

Slm makresimmm oyyyy kadayıf tadımlık yemişsin ve erken yediğin için sorun yok ama cumartesi laz böreği afiyetolsun yaramasın inşallah kuzum hafta içi dengelersinspor yapamaman da kötü olmuş Her gün yarım saate düşürüp yaparsan daha iyi olur bitanemm hem ders de çalışabilirsin

Sarı kartım silinmiş, , Takımdan atılacağım diye korkmuştum, son ana kadar başarabilecekmiyim diye endişedeydim. çok şükür atlattım.

Evet tatlım başardın

Günaydın ayılıp bayıldığım sultanımm

Ay kıskandım sanki ne güzel bir sesleniş bu böyle

oyle cok yagmur yagıyokı sırılsıklam oldum bot almak sart oldu bana

Nurum bence al kuzum özellikle haftaya 1 derece 2 derece hava hem de gündüz üşüme bitanemm

Herkesin aynı anda bir araya gelmesi zor tabi. Koşturmaca bitiyormu ki, Hele çalışan için hiç bitmiyor malesef

Malesef makresim ne kadar çok istesem de gelemiyorum gündüz bu ara hiç programda olmayan işler çıkıyor.Gönül hepimizin toplanmasını istiyor ama denk gelmiyor kuzum

ay kahvaltidan once tibet yapmayi unuttum bak

Barbim uyanır uyanmaz yüzünü yıka hemen yap tibetini zaten o kadar kısa sürüyor ki hareket aralarında 1 dk derin nefes almayı unutma kuzum

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh bol yesıllıklı Omlet 3 ceviz zeytin peynir
Öglen 1/4 ayva
Aksam bi kase yayla Çorbası 3 hurma
Gun ıcınde 1 Türk kahvesi 2 yesil cay 2 maden suyu
Leslie, karın eritme(6dklık) sbh aksam 100 er ip atlama 100 mekik

Valla işin eğlencesi orada yaramazlık kaptanım; )
İnşallah unutmam yapmaya çalışcam

Bulutum menün süper cnaın tatlı mı çekti kuzumm akşam 3 hurma yemişsinn
Hem sne bizi sevmiyormusun ki menü yazıp kaçıyorsun aşk olsun

Valla işin eğlencesi orada yaramazlık kaptanım; )
İnşallah unutmam yapmaya çalışcam

Haklısın kuzum tatlı rekabet güzeldir

Bugunkü menüm yine canım neslime ithafen..
Kahvaltı:
1 haşlama yumurta
Peynir çeşitleri
Minnak 4 tane turp bunlar bilyeden bi tık büyükler; )
1 küçük kase yoğurt

1 lahana suyu

Akşam:
1 küçük kase kuru fasulye
1 kase mercimekli bulgurlu Yogurt çorbası
1 çarliston biber
Yine sabahki turp tan
Bol pancar
1 kuru incir
1 bardak süt

1 bardak lahana suyu

Spor:
Jillian seviye 1
Tibet
100 mekik

Harikasın barbimmmm

Ay cok mu yedim acep

Hayır kuzum gayet güzel menün spor da öyle çok gibi görünebilir ama kaloride hafif

Ne olduki barbim Sen ve nesli birlikte kaptan yardımcısı olacaktınız

Bulutum menün süper cnaın tatlı mı çekti kuzumm akşam 3 hurma yemişsinn
Hem sne bizi sevmiyormusun ki menü yazıp kaçıyorsun aşk olsun

Haklısın kuzum tatlı rekabet güzeldir
Olurmu kaptanım bi şimdi bide 11 den sonra giriyorum ve şimdi seninde Çevrim içi görmedim.ama menü yazmayı bu saatlerde görev biliyorum kendime ve sana :) bi tane Türk kahvesiyle yiyecektim sonra dedim bi corba içiyorum ilerleyen saatlerde acıkmayım diye düşündüm

Ben geldiğim zaman hiç durmam zaten bulutum mutlaka anlarsın bebişin olduğu için anca o saatlerde boş kalıyorsun sen de haklısın gülüm iyi yapmışsın ama 3 tane fazla hele ki akşam kuzum

Ben geldiğim zaman hiç durmam zaten bulutum mutlaka anlarsın bebişin olduğu için anca o saatlerde boş kalıyorsun sen de haklısın gülüm iyi yapmışsın ama 3 tane fazla hele ki akşam kuzum
Aslında hani bi kase yogurt 7 hurma olayı varya ona gözüm çarpmıştı,bügünde pek yiyesim olmadı bi corba 3 hurma deneyim demiştim sevdiğimden degil benim yiyeceğim bi hurma oda nadir:)
Yorumlarda bişey daha okudum bu kilo verdirmez tok tutar ek Yapacağımız sporda eski kıloyu atmaya yardımcı olur diye,Karışık oldu bilmem anlatabildimmi
Gramla kilo vermek istemiyorum,regl den dolayı battım daha yeni toparlandım ama iki hafta sonra yine regl olcam malum kaç kılo aldığım belli regl iken,sonra tekrar onla Uğraş sabit kilom yerine Anca onu atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…