- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aslında hani bi kase yogurt 7 hurma olayı varya ona gözüm çarpmıştı,bügünde pek yiyesim olmadı bi corba 3 hurma deneyim demiştim sevdiğimden degil benim yiyeceğim bi hurma oda nadir:)
Yorumlarda bişey daha okudum bu kilo verdirmez tok tutar ek Yapacağımız sporda eski kıloyu atmaya yardımcı olur diye,Karışık oldu bilmem anlatabildimmi
Gramla kilo vermek istemiyorum,regl den dolayı battım daha yeni toparlandım ama iki hafta sonra yine regl olcam malum kaç kılo aldığım belli regl iken,sonra tekrar onla Uğraş sabit kilom yerine Anca onu atıyorum
Mekiğin sebebi karnımın sarkmasından korkuyorum
o yoğurt hurma diyetine baktım ben de bulutum ama tek tip beslenmeyle bu işin olacağına inanmıyorum
aynen öyle canımmm çok güzel anlatmışsın mekikten ziyade kardiyo sporları yapman lazım ki önce yağları yakabilsein bitanemm ip atlamayı artırmanı o yüzden yazmıştım dün
benim cetvelyerinde tuhaf bi yazı var. ingilizce 80 günlük bişeden bahsetmişsimdi Kilo cetvelini yapmaya calisayim mi yoksa sadece prolarda miydi ki hala
RengarenkNesli canim nerde senin bugunku menun bakimm
gulayim nedir senin bu halinnnn cnm toparlanman lazim artik yazik benim gibi bi verip bi alma bak ben nasil kararli oldum nolur eski haline donslm ben geldim. menümü yazammı ki
sabah: 1 yumurta, 2 ceviz, 8 zeytin, bir parça pide, 1 kaşık çokokrem, çok tereyağ
ara: kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 tabak makarna, 1.5 dolma, 1 kaşık yoğurt
sonrasında bir avuç antep fıstığı
evet guncellemen gerek cnmbenim cetvelyerinde tuhaf bi yazı var. ingilizce 80 günlük bişeden bahsetmiş
bence uygundur fakat ebwam yazmiyo menulerini kaptanim
Eve gelemedi hala galiba tam bunu yazmışken ben de hemen teklifimi yazayım barbim
Menülerin takibini sana mesaj takibini de neslime bırakıyorum
biraz sıkı çalışmamız lazım yaza az kaldı
mesajlardan sena misswong ve winston muaf canım sınavı bitene dek makres de öyle
menülerden sadece sena muaf .Gülay misswong ve halime menülerinizi yazmayı unutmayın şekerler listede olmayabilirsiniz ama bu takımın parçasısınız
Bir diğer konuya gelince yılbaşından itibaren
2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm
Mekiğin sebebi karnımın sarkmasından korkuyorumdoğumdan diye
Tamam kaptanım tavsiyeni dinlicem
benim cetvelyerinde tuhaf bi yazı var. ingilizce 80 günlük bişeden bahsetmiş
slm ben geldim. menümü yazammı ki
sabah: 1 yumurta, 2 ceviz, 8 zeytin, bir parça pide, 1 kaşık çokokrem, çok tereyağ
ara: kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 tabak makarna, 1.5 dolma, 1 kaşık yoğurt
sonrasında bir avuç antep fıstığı
simdi Kilo cetvelini yapmaya calisayim mi yoksa sadece prolarda miydi ki hala
dün mayaladığına göre olmaması lazımm neden oldu kidün kefir demledim. bu gün içeyim dedim ama zehir gibiydi anlamadım nedenini
bence uygundur fakat ebwam yazmiyo menulerini kaptanim
bence yine de diger sporlarin yaninda yap mekik cnm benim bak benim karnim sarkti zor oluyo toplamasiMekiğin sebebi karnımın sarkmasından korkuyorumdoğumdan diye
Tamam kaptanım tavsiyeni dinlicem
kazene mi yazsak rica etsek cetvellerimizi geri verse
Bu cadalozun menüsü kesin sen bu kadar abartmış olamazsın
henüz düzeltilmedi sanırım kilo cetveli kuzum
dün mayaladığına göre olmaması lazımm neden oldu ki
Evet barbim haklısın bu hafta söz vermişti yazacağına dairAyyüzlüme duyurulur çek kulağını ebwamın
bence yine de diger sporlarin yaninda yap mekik cnm benim bak benim karnim sarkti zor oluyo toplamasi
kazene mi yazsak rica etsek cetvellerimizi geri verse
valla menusunu azmayana ozel mesaj atcam kurtulamazlar
oncelikle o benim menum utanarak soyluyorumki. sonrada ebwam bu gun gelecekti gelmedimi daha. hmmmm bn hemen donim ona kocisinin telini ele gecirebiliyosa gecirsin. yarin sabah onda kahvaltidayiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?