Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o yoğurt hurma diyetine baktım ben de bulutum ama tek tip beslenmeyle bu işin olacağına inanmıyorum

aynen öyle canımmm çok güzel anlatmışsın mekikten ziyade kardiyo sporları yapman lazım ki önce yağları yakabilsein bitanemm ip atlamayı artırmanı o yüzden yazmıştım dün

slm ben geldim. menümü yazammı ki
sabah: 1 yumurta, 2 ceviz, 8 zeytin, bir parça pide, 1 kaşık çokokrem, çok tereyağ
ara: kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 tabak makarna, 1.5 dolma, 1 kaşık yoğurt
sonrasında bir avuç antep fıstığı

Mekiğin sebebi karnımın sarkmasından korkuyorum doğumdan diye
Tamam kaptanım tavsiyeni dinlicem

RengarenkNesli canim nerde senin bugunku menun bakimm

Eve gelemedi hala galiba tam bunu yazmışken ben de hemen teklifimi yazayım barbim

Menülerin takibini sana mesaj takibini de neslime bırakıyorum
biraz sıkı çalışmamız lazım yaza az kaldı

mesajlardan sena misswong ve winston muaf canım sınavı bitene dek makres de öyle

menülerden sadece sena muaf .Gülay misswong ve halime menülerinizi yazmayı unutmayın şekerler listede olmayabilirsiniz ama bu takımın parçasısınız

Bir diğer konuya gelince yılbaşından itibaren

2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm

gulayim nedir senin bu halinnnn cnm toparlanman lazim artik yazik benim gibi bi verip bi alma bak ben nasil kararli oldum nolur eski haline don
biliyo msun benim nasil canim deli gibi makarna ve hamur isi abur cubur istiyo ama hayir dedim artik 75 i gormem lazim
sonra dedim neyse yilbasi gunu yerim baktim tlf dan yilbasi gunu carsambaya geliyo yiyemicem hayallerim suya dustu ama lsun deger 75 i gorup ciitirlasmaya deger had sende bi toparlan canimin ici yoksa bu hafta beni gecemicenn bak

bence uygundur fakat ebwam yazmiyo menulerini kaptanim

Biliyorum bitanem ama inan bana tempolu yürüyüş daha etkili şu anda mekiği yine bırakma ama önceliğin kardiyo olsun

benim cetvelyerinde tuhaf bi yazı var. ingilizce 80 günlük bişeden bahsetmiş

Hoşgeldin kaçak ebwam da sen de arazisiniz bakıyorum nerde menüler

tatlım uzun süredir güncellememişsin onu yazıyor ama zaten güncellesek de buraya yapışmıyor sanırım

Bu cadalozun menüsü kesin sen bu kadar abartmış olamazsın

simdi Kilo cetvelini yapmaya calisayim mi yoksa sadece prolarda miydi ki hala

henüz düzeltilmedi sanırım kilo cetveli kuzum

dün kefir demledim. bu gün içeyim dedim ama zehir gibiydi anlamadım nedenini
dün mayaladığına göre olmaması lazımm neden oldu ki

bence uygundur fakat ebwam yazmiyo menulerini kaptanim

Evet barbim haklısın bu hafta söz vermişti yazacağına dairAyyüzlüme duyurulur çek kulağını ebwamın

bence yine de diger sporlarin yaninda yap mekik cnm benim bak benim karnim sarkti zor oluyo toplamasi
kazene mi yazsak rica etsek cetvellerimizi geri verse
valla menusunu azmayana ozel mesaj atcam kurtulamazlar

bence yine de diger sporlarin yaninda yap mekik cnm benim bak benim karnim sarkti zor oluyo toplamasi

kazene mi yazsak rica etsek cetvellerimizi geri verse
valla menusunu azmayana ozel mesaj atcam kurtulamazlar

Bu cetvel konusunda uğraşıyorlardı barbim eminim zamanla düzelecektir

işte böyle harikasınnn barbimmm

oncelikle o benim menum utanarak soyluyorumki. sonrada ebwam bu gun gelecekti gelmedimi daha. hmmmm bn hemen donim ona kocisinin telini ele gecirebiliyosa gecirsin. yarin sabah onda kahvaltidayiz zaten

Hedefler gelsin:1 Ocak 2015

eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->?-75,7
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------------->75
Gamze----79,8------------------------->73-
Ayyüzlüm----80--------------->70-
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
Aslı-------------91,3--------------------->88

Veeee bakalım kimler ne kadar yaklaşmış çarşamba günü tartılabilirseniz yazalım yanına meleklerimm .Perşembe doğru sonucu alabileceğimizden şüpheliyim

Hedefler gelsin:1 Ocak 2015

eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->?-75,7
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------77.8------->75
Gamze----79,8------------------------->73-
Ayyüzlüm----80--------------->70-
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
Aslı-------------91,3--------------------->88

Veeee bakalım kimler ne kadar yaklaşmış çarşamba günü tartılabilirseniz yazalım yanına meleklerimm .Perşembe doğru sonucu alabileceğimizden şüpheliyim

oncelikle o benim menum utanarak soyluyorumki. sonrada ebwam bu gun gelecekti gelmedimi daha. hmmmm bn hemen donim ona kocisinin telini ele gecirebiliyosa gecirsin. yarin sabah onda kahvaltidayiz zaten

Yeni yılla birlikte son başlangıcını yap artık bitanemmm senden tek ricam bu Bugün olmazsa yarın mutlaka yazsın ki yardımcı olabilelim kuzum biribirinizi denetleyin yarın kahvaltıda ona göreEbwam döktürmesin kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…