- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
valla dayanamadim ama zaten bi iki yudum aldim icmim bari
kaptanim ben tam alisiyorum sekersize sonra hooopp tekrar donuyorum birakamiyorum oyuzden icmiyorum siyah cay
Şekersiz içmeye bir alışsan inan çayın tadını daha çok alacaksın barbimmBen oldum olası sevmem çayı eskiden şekersiz nasıl içilirki derdim hakikaten şekersiz tadı daha güzel
bugunku menum... rakibeme ithafen,
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
peynir
badem
1 dilim elma
1 kahve fincani sut
3 Tatli kasigi puding
aksam:
1 Tabak tä
2 ince parca firinda et
1 tabaka karnibahar ve carliston biber firinda kozleme kizartma diyelim
1 Tabak bol marul domates
3 yudum siyah cay
spor:
jillian seviye 1
tibet
100 mekik
su malesef hala 1 litre olmadi 1 bucuga tamamlamaya caliscam
kaptanim ben tam alisiyorum sekersize sonra hooopp tekrar donuyorum birakamiyorum oyuzden icmiyorum siyah cay
evet farkettim bu ara cok yiyorum sanki yaa
Akşam harika ama sabah içi aynı şeyi söyleyemeyeceğim barbimm
dimi bitki cayni sekersiz iciyorum ayy amaan en iyisi icmemek zaten haftada ikac kez iiciyorum
Kuzum bitki çayı gibi düşün bitki çaylarını şekersiz içebiliyorsun ben hep öyle düşünerek zorladım kendimi
evet farkettim bu ara cok yiyorum sanki yaa
ya meyve yyesim gelio ya Tatli off tutmaya calisiyorum kaptanim aksamida erken yiyip leptin calistirmaya calisiyorum
bide bu tatlandiricili cayi bikac yudum iciyorum sonra cok Tatli geliyo bna
Sweetdimple kaptanim senin yarin icin bi planin var mi
evet artik 6 da yiyeyim bari gozum de donmesin
Barbim akşamı erken yersen bişeyler istemen normal bence öğleden sonra meyveli yoğurt ye akşamı biraz daha geç ya geceler uzun acıkan normal 4 te yersen erken olur bitanem
ne guzeliyi eglenceler simdiden
Evdeyiz kuzum kankim gelecek sadece belki sürpriz misafir gelirse bilemem .Bize hep habersiz gelirler çünkü
oooo canim hosgeldin gozum yollarda kaldislm güzel akşamlar kızlar ,sindim menümü bekler yazayım
sabah: 2 bardak su , 1 elma ,1 kase yoğurt,
öglen : peynir ,zeytin ,1 dilim kaymaklı ekmek , yeşillik,
akşam: mercimek çorbası ,pırasa yemeği,yoğurtlu havuç ,
1 küçük taze mısır ,1 avuç fındık , 1 türk kahvesi ,
3.lt su, 45 dak yürüyüş
öylemi canım ben yuvacıktayım doğanın içinde güzel şirin bir yer bir yanım izmit bir yanım kartepeAslicim ben izmitte oturduğunu kacirfim herhalde neresinde oturuyosin derince de 3.5 sene oturmuştur çok severim İzmitii
neslim bazen olur böyle herşey düzgün giderse iyi zamanlarımızın kıymetini nasıl biliriz canım, inşalh hayırlısıyla herşey yoluna girer ve sigaradanda kurtulursun canımKizlar bilmiyorum sizi merakta koydum ama okadr kotuydum ne konusacak ne anlatacak halim vardi. P.tesid3n beri tum islerim ters gitti biten isler tapudan dondu. Ustune annemi kirdim onca telas arasinda. Dun aksam ugradim dedim yemek yapayim beraber yiyelim neyse ocaga yemek koydum tup bitti. Kucuktupe yoneldim annem oda bitik dedi. Tamam dedim tupcuyi aradim saat 5.30 hemen geliyom dedi 6.20 de ben oykuyu almaya cikarken yeni geldi ac kaldik kisacasi onada tamam dedim esimi aradim kizi al gel ogretmen evinde yiyelim dedi bahsetmistim yemek yedik biraz atistik. Bu ara alinganligim ustumde kizdin ona. Eve gelince de az oturdu yatti zaten bende sabahladim biraz uyudum sabahta ben ise gitmicem cocuklari gotur arabayi da uygun biyere koy ben gec gidicem dedim. 8 de kalktim evi bilasiklari topladim evde duramadim attim disari kendimi saat 10 da bi ciktim 15.30 da kizi alana kadar dolandim deli dana gibi eve bi geldim kapi acik sok oldum hayir guvenlik olmasa hirsiz dicem demedim tabi girdim eve bisi yok sen o hararetle kapiyi koy acik git cocuklar sasirdi bide babalarina anlattilar rezil oldum. Simdi kendimi telkin ede ede daha iyi hissediyorum. Ama sigarayi birakmanin bukadar sarsici olacagini dusunmedim hic. 15 gunu atlatsaydim gerisi gelir diyorlar. Konu bundan ibaret
ben tşkr ederim canımoooo canim hosgeldin gozum yollarda kaldi
cok tesekkur ederim cnm bnm gelip yazdigin icin
Canım başvuruları yaptık, listeler belli oldu ama sınav tarihi henüz belli olmadı. Konu başlıkları yayımlandıktan sonra bir aylık süremiz olacak, kitabımız belli devlet personel başkanlığının yayımladığı bir kitap. Ben muhasebe şefliğinden gireceğim için mesleki konu başlıkları yayımlanması gerekiyor. Yılbaşına kadar belli olacaktı ama hala bir bilgi gelmedi. Uzaması benim için iyi, biraz daha çalışmış olurum. Zaten pek bakamıyorum. Çok başvuru var 79 kişi. 26 kişi alınacak maalesef. Bakalım şans artık.İyi akşamlar meleklerimmm
Ah gamzem barınakların hali de içler acısı vicdanı olmayan insanlar oldukça malesef barınaklar da çare değil
sabah 1 yumurta yettimi kuzum afiyetolsun sinema keyfi de pop cornsuz olmaz dimi
Tibet 7 den 70 e herkes için uygun bitanemm
Afiyetolsun makresimm başarılar canım allah zihin açıklığı versin .Sınavına ne kadar kaldı bitanem
Orası öyle tabii barbim ama sokaklar daha tehlikeli inan keşke sevgi dolu bir ailede yaşama şansları olsa
Cumaya bekliyorum o zaman Eylülüm biliyorum o karikatürükorkunun faydası yok zannetmiyorum aldığını bitanem
Slm tatlım hoşgeldinnn iyiyiz şükür sen nasılsın .Elbette iyi olacaksın
1 ısırık 1 çatalla kalabildiğine göre bu hafta rekabetin etkisi var neslimm
Afiyetolsun cnmm bulgur biraz fazlamı kaçmış ki.Tibeti istediğin zaman yapabilirsin fakat sabah yaparsan daha iyi olur cnmm
Sindirellam çok bu tatil ilaç gibi gelecek sana bol bol dinlen bitanem çok yoruldun.Ama tüm gün aç gezmeni onaylamıyorum bilesinSanırım yarin için tüm bunlar
Çok doğru dedin tatlım rabbim bugünümüzü aratmasın inşallahSen bol bol dinlen tatlım
Tam kahvaltı yapamadığına inanacaktım ki ebwam dan tiyo geldi
sarımsağı çiğnemeden yut istersen dengeler derler tatlım. Geçmiş olsun bir de dinlene dinlene yap .
Slm ebwamcımmm yoğunluk yaşadığımız sürece bitmez tatlım.
Canım herşey üst üste gelmiş, üzülme kolay değil, çevremdekilerden biliyorum sigarayı bırakırken yaşadıklarını. Asabileşiyorlar, alıngan oluyorlar bu normal bir şey. Yürüyüş iyi gelir, fırsat buldukça dışarı çık, evde daha sıkıntılı olabilirsin. Temiz havada yürümek iyi gelir. Kitap okumaya çalışabilirsin aslında, kafanı dağıtır belkiKizlar bilmiyorum sizi merakta koydum ama okadr kotuydum ne konusacak ne anlatacak halim vardi. P.tesid3n beri tum islerim ters gitti biten isler tapudan dondu. Ustune annemi kirdim onca telas arasinda. Dun aksam ugradim dedim yemek yapayim beraber yiyelim neyse ocaga yemek koydum tup bitti. Kucuktupe yoneldim annem oda bitik dedi. Tamam dedim tupcuyi aradim saat 5.30 hemen geliyom dedi 6.20 de ben oykuyu almaya cikarken yeni geldi ac kaldik kisacasi onada tamam dedim esimi aradim kizi al gel ogretmen evinde yiyelim dedi bahsetmistim yemek yedik biraz atistik. Bu ara alinganligim ustumde kizdin ona. Eve gelince de az oturdu yatti zaten bende sabahladim biraz uyudum sabahta ben ise gitmicem cocuklari gotur arabayi da uygun biyere koy ben gec gidicem dedim. 8 de kalktim evi bilasiklari topladim evde duramadim attim disari kendimi saat 10 da bi ciktim 15.30 da kizi alana kadar dolandim deli dana gibi eve bi geldim kapi acik sok oldum hayir guvenlik olmasa hirsiz dicem demedim tabi girdim eve bisi yok sen o hararetle kapiyi koy acik git cocuklar sasirdi bide babalarina anlattilar rezil oldum. Simdi kendimi telkin ede ede daha iyi hissediyorum. Ama sigarayi birakmanin bukadar sarsici olacagini dusunmedim hic. 15 gunu atlatsaydim gerisi gelir diyorlar. Konu bundan ibaret
Evet ya izmir rizeden soğuk, iklim iyice yer değiştirdi, sizde kar var bizde hala bir şey yok, burası 10 derece, pazar gününe kadar da kar görünmüyor.
Haftaya burası da -1 -2 derece olacakmış neslim gerçi bir yerde soğuk olması iyi mikropların kırılması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?