Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugunku menum... rakibeme ithafen,
kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
peynir
badem
1 dilim elma
1 kahve fincani sut
3 Tatli kasigi puding
aksam:
1 Tabak tä
2 ince parca firinda et
1 tabaka karnibahar ve carliston biber firinda kozleme kizartma diyelim
1 Tabak bol marul domates
3 yudum siyah cay

spor:
jillian seviye 1
tibet
100 mekik
su malesef hala 1 litre olmadi 1 bucuga tamamlamaya caliscam

Şekersiz içmeye bir alışsan inan çayın tadını daha çok alacaksın barbimmBen oldum olası sevmem çayı eskiden şekersiz nasıl içilirki derdim hakikaten şekersiz tadı daha güzel
kaptanim ben tam alisiyorum sekersize sonra hooopp tekrar donuyorum birakamiyorum oyuzden icmiyorum siyah cay

Akşam harika ama sabah içi aynı şeyi söyleyemeyeceğim barbimm

Akşam harika ama sabah içi aynı şeyi söyleyemeyeceğim barbimm
evet farkettim bu ara cok yiyorum sanki yaa
ya meyve yyesim gelio ya Tatli off tutmaya calisiyorum kaptanim aksamida erken yiyip leptin calistirmaya calisiyorum
bide bu tatlandiricili cayi bikac yudum iciyorum sonra cok Tatli geliyo bna

evet farkettim bu ara cok yiyorum sanki yaa
ya meyve yyesim gelio ya Tatli off tutmaya calisiyorum kaptanim aksamida erken yiyip leptin calistirmaya calisiyorum
bide bu tatlandiricili cayi bikac yudum iciyorum sonra cok Tatli geliyo bna

Barbim akşamı erken yersen bişeyler istemen normal bence öğleden sonra meyveli yoğurt ye akşamı biraz daha geç ya geceler uzun acıkan normal 4 te yersen erken olur bitanem

slm güzel akşamlar kızlar ,sindim menümü bekler yazayım

sabah: 2 bardak su , 1 elma ,1 kase yoğurt,
öglen : peynir ,zeytin ,1 dilim kaymaklı ekmek , yeşillik,
akşam: mercimek çorbası ,pırasa yemeği,yoğurtlu havuç ,
1 küçük taze mısır ,1 avuç fındık , 1 türk kahvesi ,

3.lt su, 45 dak yürüyüş

Barbim akşamı erken yersen bişeyler istemen normal bence öğleden sonra meyveli yoğurt ye akşamı biraz daha geç ya geceler uzun acıkan normal 4 te yersen erken olur bitanem
evet artik 6 da yiyeyim bari gozum de donmesin

Evdeyiz kuzum kankim gelecek sadece belki sürpriz misafir gelirse bilemem .Bize hep habersiz gelirler çünkü
ne guzeliyi eglenceler simdiden
oooo canim hosgeldin gozum yollarda kaldi
cok tesekkur ederim cnm bnm gelip yazdigin icin

neslim bazen olur böyle herşey düzgün giderse iyi zamanlarımızın kıymetini nasıl biliriz canım, inşalh hayırlısıyla herşey yoluna girer ve sigaradanda kurtulursun canım

oooo canim hosgeldin gozum yollarda kaldi
cok tesekkur ederim cnm bnm gelip yazdigin icin
ben tşkr ederim canım menülerimizi bekleyip kaydettiğin için netimde sorun var bana müsade canlar sayfalar karışıp donuyor , malum dışarısı buz gibi nette dondu güzel geceler dilerim Rabbim hepimizin dua ve dileklerini bu yeni tertemiz yılda kabul etsin inşalhh ....

Canım başvuruları yaptık, listeler belli oldu ama sınav tarihi henüz belli olmadı. Konu başlıkları yayımlandıktan sonra bir aylık süremiz olacak, kitabımız belli devlet personel başkanlığının yayımladığı bir kitap. Ben muhasebe şefliğinden gireceğim için mesleki konu başlıkları yayımlanması gerekiyor. Yılbaşına kadar belli olacaktı ama hala bir bilgi gelmedi. Uzaması benim için iyi, biraz daha çalışmış olurum. Zaten pek bakamıyorum. Çok başvuru var 79 kişi. 26 kişi alınacak maalesef. Bakalım şans artık.

Canım herşey üst üste gelmiş, üzülme kolay değil, çevremdekilerden biliyorum sigarayı bırakırken yaşadıklarını. Asabileşiyorlar, alıngan oluyorlar bu normal bir şey. Yürüyüş iyi gelir, fırsat buldukça dışarı çık, evde daha sıkıntılı olabilirsin. Temiz havada yürümek iyi gelir. Kitap okumaya çalışabilirsin aslında, kafanı dağıtır belki

Iyi yillar simdiden hepimize ,
Alisverisim var, yemeklerim var,bankada islerim var diye ve de gece uzun diye simdiden raporumu veriyorum.

Sabah-oglen; yesilcay
Aksam; on rezerve edilmis gunah gecem (cerezler, kızartmalar, borek, tatlılar vs vs )

Spor ;6km yuruyus

Hepinize öpücükler.

Haftaya burası da -1 -2 derece olacakmış neslim gerçi bir yerde soğuk olması iyi mikropların kırılması açısından
Evet ya izmir rizeden soğuk, iklim iyice yer değiştirdi, sizde kar var bizde hala bir şey yok, burası 10 derece, pazar gününe kadar da kar görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…