Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bilmiyorum sizi merakta koydum ama okadr kotuydum ne konusacak ne anlatacak halim vardi. P.tesid3n beri tum islerim ters gitti biten isler tapudan dondu. Ustune annemi kirdim onca telas arasinda. Dun aksam ugradim dedim yemek yapayim beraber yiyelim neyse ocaga yemek koydum tup bitti. Kucuktupe yoneldim annem oda bitik dedi. Tamam dedim tupcuyi aradim saat 5.30 hemen geliyom dedi 6.20 de ben oykuyu almaya cikarken yeni geldi ac kaldik kisacasi onada tamam dedim esimi aradim kizi al gel ogretmen evinde yiyelim dedi bahsetmistim yemek yedik biraz atistik. Bu ara alinganligim ustumde kizdin ona. Eve gelince de az oturdu yatti zaten bende sabahladim biraz uyudum sabahta ben ise gitmicem cocuklari gotur arabayi da uygun biyere koy ben gec gidicem dedim. 8 de kalktim evi bilasiklari topladim evde duramadim attim disari kendimi saat 10 da bi ciktim 15.30 da kizi alana kadar dolandim deli dana gibi eve bi geldim kapi acik sok oldum hayir guvenlik olmasa hirsiz dicem demedim tabi girdim eve bisi yok sen o hararetle kapiyi koy acik git cocuklar sasirdi bide babalarina anlattilar rezil oldum. Simdi kendimi telkin ede ede daha iyi hissediyorum. Ama sigarayi birakmanin bukadar sarsici olacagini dusunmedim hic. 15 gunu atlatsaydim gerisi gelir diyorlar. Konu bundan ibaret

Neslim hepsi üst üste gelmiş canım benim sigarayı bırakmak hakikaten kolay değil zaman lazım ve bu sürede çevrendekilerin destek olması lazım.Anneciğin affeder üzülme .Ben de aynı aşamayı geçirdim ama kendimi spora verdim gülüm.Alınganlık sinirlilik had safhadaydı ama sabret inan bana geçecek.Bu sırada ne olur dikkat et çocuklar küçük anlayamamışlardır tabiki .Neyseki site güvenlikli ya güvenlik olmasaydı neslim allah korusunİnsan hakikaten dalgın oluyor.Allah korusun gülüm trafikte oluyosun istersen bir süre araba da kullanma şu 15 gün geçene kadar en azından

Ben cok imrendim vu menuye vallahi bravooo
bu gunku menum
sabah: kahvalti falan yapmadim inanin bana
ara: kahve ayran ve bitki caylari derlemesi
aksam: fellak koftesi ayran
kiz gulay hanife dogrumu soluyo hakkate gene cozuttunmu yedinmi onca seyi ben isirik ve catalla kaldim tuttum kendimi. Belki kilo degildi tutan ataklarin baslamasiydi ama tuttum mu tuttum tooralan artik sekercim pleasss

Onuda dusunmedim degil onume gelene kufur etmeye basladim stresten. Ama mecbur servis uzak diye gelmiyor evin bulundugu semte. Cocuklari aksam ben toplayip getiriyom kendimi frenlemem lazim sinirlenmemem lazim

öyle oldu kaptanım

Acıkmadıysan sorun yok kuzum Ama ekmek mutlaka acıktırmıştır

Onuda dusunmedim degil onume gelene kufur etmeye basladim stresten. Ama mecbur servis uzak diye gelmiyor evin bulundugu semte. Cocuklari aksam ben toplayip getiriyom kendimi frenlemem lazim sinirlenmemem lazim

Neslim en azından bu dönem enişte alsa çocukları kuzum gerçekten bir anlık bir hata sonra pişmanlığa dönüşmesin neyseki 4 gün tatil biraz daha sakinleşirsin umarım Bu sinirlilik senin elinde olan birşey değil hep sigaranın suçu

Canım neslim işin gerçekten zor ona birşey diyemem benim de babam birkaç kez bırakmaya yeltendi her seferinde aile içi faciaya ramak kalıyordu tahmin edebiliyorum ruh halini sinirli olmanı.. Tabii ben karşı taraftaydım hep senin nasıl hissettiğini bilemem, ama ailenin ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.. Emin ol onlar da senin bu halinin geçici olduğunu sana destek olamaları gerektiğini biliyorlardır, sen de elinden geldiğince kendini tutmaya çalış canım kimseyi kırmamaya özen göster ve kaptanımın da dediği gibi bir süre araç falan kullanma bence de dikkatin çok dağınık olur çünkü allah korusun.. Pes etme sakın vazgeçme sigaraya geri dönme yoksa tüm çektiğin eziyet boşa gider.. İnşallah kurtulursun canım şu illetten.

bi ay'i suclayalim bi sigarayi kolay buldum banum kilifida uydurdum. Haftaya p.tesi daha iyi olurum isten uzak kalmakta iyi cunki is arkadaslarimin hepsi iciyo bi sitresle yakabilirdim bugun gitseydim

yılbaşından itibaren bu kuralı uygulayalım mı meleklerimm

2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm

Pisican:Evet

Gamze:Evet
Nur:Evet
Neslihan:Evet
Winston:Evet
Zeyno:Evet/Hayır
Makres:Evet
Sena:Evet/Hayır
Merinetya:Evet/Hayır
Aslı:Evet/Hayır
Bulut:Evet

Çoğunluk evet dediğine göre bu kuralımızı ilk sayfaya eklettireyim meleklerimm

herseye aglar oldum gozkerim hala torba torba sanki tum dunya bana karsi o kadar yani sen dusun gerisini
ben yatayim en iyisi hepinize iyi g3celer optum

bi ay'i suclayalim bi sigarayi kolay buldum banum kilifida uydurdum. Haftaya p.tesi daha iyi olurum isten uzak kalmakta iyi cunki is arkadaslarimin hepsi iciyo bi sitresle yakabilirdim bugun gitseydim

Neslim benim annem içiyo evde hakikaten çevrende içen olunca insan daha çok zorlanıyor ama buna rağmen başarmak daha güzel Sen de başarackasın kuzum biraz sabır
Aman sakın gamzemin de dediği gibi en zor günlerii atlattın sonuna kadar dayan kuzum

Ben biraz kitap okuyup yatıyorum kızlar iyi geceler yarın görüşürüüüzzz

İyi geceler tatlım ben de sabah seviyorum kitap okumayı Tatlı rüyalar

herseye aglar oldum gozkerim hala torba torba sanki tum dunya bana karsi o kadar yani sen dusun gerisini
ben yatayim en iyisi hepinize iyi g3celer optum

Hepsi geçecek neslim bak bizi ne hale getirmiş kuzum esir etmiş kendine resmen ben kurtuldum sen de kurtulacaksın emin ol.İyi geceler tatlı rüyalar canım

Selam kizlar nasilsiniz. Gun boyu aylaklik yaptim dolandim durdum. Birazdaha iyiyim daha iyi olacm isallah.hepinizi ozledim
oyy hosgeldin cnm benim malesef hepimiz Zaman Zaman Boyle donemlerden geciyoruzinsallah sende atlatcaksin ve bizim saskin neslimiz kaldigi yerden o guzel gamzeleriyle bize gulumsemeye devam edecek
Sindim yeni adin hayirli olsun ama sanki barbi sindi demeye cok alismisiz daha iyimiydi ne. Sen devdinse bizde severiz zamnla
yok sorun olmaz siz bana seslenirken barbi sindi deyin amac profilde adimin degismesiydi zaten
Neden korktunki gülü sen dikkat ediyorsun aslinda. Bende sabah unutmasam tartilsam yarin aksam gumburtuye gidecek malum
valla benim hala yarin icin bi planim yok sanirim yine evde olcam cokta normal her Zaman yaptigim yemekleri yapcam kacamak yapmamak adina bi yere de gitmeyi dusunmuyorum kacamak yapmamak icin sonra 2 haftam kacamagi vermekle ugrascam ama yarina Kadar kim ole kim kala Allah kerim bakalim yarin duruma gore hareket edcem
valla bence iyi tutmussun kendini neslim ama ben bu Sabah tartildim 79 ciktim anlayamadim yani niye Boyle oluyo
oyy canim benim kiyamam sana bu tatil boyunca yat dinlen keyfini cikar ama tum gun ac ac nasil dolandin calistin ben onu anlayamadim be canim hakikaten kuvvetli iraden var masallah ayrica o guzel duani bende her sicakta sogukta gece yatmadan once dua ederim
bu gunku menum
sabah: kahvalti falan yapmadim inanin bana
ara: kahve ayran ve bitki caylari derlemesi
aksam: fellak koftesi ayran
nedense hic inanasim gelmemisti bisey yemedigine neyseki ebwam sagolsun bizi aydinlatti
bugun evi temizlesim yemegi yaptim ve yine tepetaklak gittim. tansyonum bi iniyo bi cikiyo iniyo tuzlu ayran iciyom bu sefer cikiyo sarimdakli yiyom. sonra geri dusuyo. dengeyi bir turlu tutturamadim
ay gecmis olsun niye Boyle oluyo ki yaa
Slm kizlar yogun bir gunun ardindan herkese mrhabaaaa
merhaba canim hosgeldin
afiyet olsun cnm sagol menunu yazdigin icin
Slm cnm, dikkatimi çekiyo maşallah ne kadar cay içiyon kısss,ben en son ne zaman ictim hatırlamıyorum:)
ya bende sekersiz icmeyi sevmiyorum bide yalniz icmeyi sevmiyorum o nedenle haftada 2-3 kereyi gecmiyo genellikle ama simdi cok canim cekti esime yaptim bende iciyorum ma tatlandirici koydum bitane
canim gercekten cok zor bi surec ve ustune her gnumuz herkesle gulluk gulistanlik olmayinca bizde stress olup uzuluyoruz gececk insallah en yakin zamanda bitanem biz senin yanindayiz bunu unutma yeter

sevgili canim arkadaslarim..
bu gunluk menulerini yazan tum kizlari teker teker opuyorum yarinda Boyle olmasini umuyorum

pazartesi gunu menulerini yazmayan: merinetya misswong umarim hersey yolundadir ve en yakin zamanda menu yazmaya gelirsiniz kizlar

bayilan bayilana ve makres buyuk ihtimal yarin yazacaklar
asli da ya birazdan gelir yada yarin yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…