Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yılbaşından itibaren bu kuralı uygulayalım mı meleklerimm

2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm

Pisican:Evet
Gamze:Evet/Hayır
Nur:Evet/Hayır
Neslihan:Evet
Winston:Evet/Hayır
Zeyno:Evet/Hayır
Makres:Evet/Hayır
Sena:Evet/Hayır
Merinetya:Evet/Hayır
Aslı:Evet/Hayır
Bulut:Evet/Hayır

Oy çoğunluğu geçerli meleklerim[/B

Neden korktunki gülü sen dikkat ediyorsun aslinda. Bende sabah unutmasam tartilsam yarin aksam gumburtuye gidecek malum

Menumu de yazayim
sabah kefir corekotu
9.0 da 1 yumurta peynir yesillik findik zeytin
12 .00de okulda yerlimalinda ki faturam ; 1 isirik sigara bor. 10 yaprak sarma. 1 avuc tuzlu fistik. 2 tane mercimek kofte. Sadece 1 catal pasta
18.30 da ispanakli yumurta 4 ceviz
sabah 11 den aksamustu 15.30 a kadaraval aval dolandim 10bin ustu adim armisim sayilmaz ama baska hareket yok. Birazdan fitnese inecem biri beni iterse :)))

yılbaşından itibaren bu kuralı uygulayalım mı meleklerimm

2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm

Pisican:Evet
Gamze:Evet/Hayır
Nur:Evet/Hayır
Neslihan:Evet
Winston:Evet
Zeyno:Evet/Hayır
Makres:Evet/Hayır
Sena:Evet/Hayır
Merinetya:Evet/Hayır
Aslı:Evet/Hayır
Bulut:Evet/Hayır

Slm kızlar bugünkü menum
Sbh 2 yumurta ceviz yeşillik zeytin
Aksam kurufasulye 4-5 kasık bulgur pilavı ayran
Gün icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 bitki cayı
Leslie,karın eritme,100 er sbh-öglen- aksam ip atlama,Tibet (ama ögleden sonra Yaptım,yarından itibaren sbh yapıcam)
Yatmadanda 100 mekik çekerim tamam

İyi geceler kızlar,
Yarın yarım gün ve sonrası perşembe, cuma ve cumartesi ve de Allahım pazar bile tatil. Ne gece derslerim var ne hafta sonu sınavlarım, ne erken kalkacağım, ne soğukta otobüs bekleyeceğim. Pazartesine kadar sindirella gibi gezeceğim sonra tekrar külkedisi olacağım
Binlerce kere şükür olsun ki hayalimdeki iş bana kendiliğinden geldi, bakmayın arada sızlanıyorum falan ama emeksiz yemek olmuyor. Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun, evlerine iş, bereket versin inşallah.

İnşallah yarından sonra daha aktif olacağım burada.

Günlük menüm;
sabah;yeşil çay
şimdi; sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, bir avuç kabuklu fıstık.

spor; sabah 3 km yürüyüş ama akşam resmen titredim kar çoktu yürüyemedim.

Duşumu alıp yatacağım. Öptüm hepinizi

Neyse kimse yok madem menumu yazim ben
sabah peynir booool cay yumurta birazcik patates kizartmasi
oglen mercimek koftesi 5 cay
aksam bir tabak yogurt yulaf kepegi ve keten tohumu karistirilmis
2 litre su ictim ki bukadar cay icmeme ragmen hala su icebiliyom
30 dk yuruyus 45 squat
opuyorum hepinizi neslicim ozletme kendini yoklugun hissediliyor canim
Ayyuzlum senin tansiyon yakinda isyan edecek bi yukari bi asagi
kaptancim ve yardimcilari odevimi yaptim saygilar efendim

İyi akşamlar meleklerimmm

Ah gamzem barınakların hali de içler acısı vicdanı olmayan insanlar oldukça malesef barınaklar da çare değil

sabah 1 yumurta yettimi kuzum afiyetolsun sinema keyfi de pop cornsuz olmaz dimi

Tibet'in video linkini eklermisiniz ? Bende yapıyımmı uygun olurmu bana??

Tibet 7 den 70 e herkes için uygun bitanemm

Afiyetolsun makresimm başarılar canım allah zihin açıklığı versin .Sınavına ne kadar kaldı bitanem

ya ben her canlinin kendi ozgur ortaminda olmasindan yanayim evde kendi keyfimiz icin tutulmasina bile karsiyim acikcasi cok uzuluyorum onlara

Orası öyle tabii barbim ama sokaklar daha tehlikeli inan keşke sevgi dolu bir ailede yaşama şansları olsa

Cumaya bekliyorum o zaman Eylülüm biliyorum o karikatürü korkunun faydası yok zannetmiyorum aldığını bitanem

Selam kizlar nasilsiniz. Gun boyu aylaklik yaptim dolandim durdum. Birazdaha iyiyim daha iyi olacm isallah.hepinizi ozledim

Slm tatlım hoşgeldinnn iyiyiz şükür sen nasılsın .Elbette iyi olacaksın

1 ısırık 1 çatalla kalabildiğine göre bu hafta rekabetin etkisi var neslimm

Afiyetolsun cnmm bulgur biraz fazlamı kaçmış ki.Tibeti istediğin zaman yapabilirsin fakat sabah yaparsan daha iyi olur cnmm

Sindirellam çok bu tatil ilaç gibi gelecek sana bol bol dinlen bitanem çok yoruldun.Ama tüm gün aç gezmeni onaylamıyorum bilesinSanırım yarin için tüm bunlar

Çok doğru dedin tatlım rabbim bugünümüzü aratmasın inşallahSen bol bol dinlen tatlım

bu gunku menum
sabah: kahvalti falan yapmadim inanin bana
ara: kahve ayran ve bitki caylari derlemesi
aksam: fellak koftesi ayran

Tam kahvaltı yapamadığına inanacaktım ki ebwam dan tiyo geldi

bugun evi temizlesim yemegi yaptim ve yine tepetaklak gittim. tansyonum bi iniyo bi cikiyo iniyo tuzlu ayran iciyom bu sefer cikiyo sarimdakli yiyom. sonra geri dusuyo. dengeyi bir turlu tutturamadim

sarımsağı çiğnemeden yut istersen dengeler derler tatlım. Geçmiş olsun bir de dinlene dinlene yap .

Slm kizlar yogun bir gunun ardindan herkese mrhabaaaa

Slm ebwamcımmm yoğunluk yaşadığımız sürece bitmez tatlım.

Ben burdayım kuzumm işte ayyüzlümün sakladığı gerçek çıktı Afiyetolsun patates kızartması ikinize de efenim yaramasın inşallah Akşam dengelemişsin tbrkler kzuum

Ebwamcım çay ne kafdar içersen iç suyun yerini tutmuyor kuzumm Saygı sevgş bizden efenim teşekkür ederiz

Slm cnm, dikkatimi çekiyo maşallah ne kadar cay içiyon kısss,ben en son ne zaman ictim hatırlamıyorum:)

Ben de günde bir bardak çoğu zaman içmem bile ama kahvesiz duramam aynıyız bulutum

Merhabalar kızlar derse gittim popom dondu geldim
Menümü yazayım
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı salata yoğurt

Hoşgeldin bitanemm aman dikkat et tekrar hasta olma çok sıkı giyin kuzum
Sabah malzemeden çalmışız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…