- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Aslicim ben izmitte oturduğunu kacirfim herhalde neresinde oturuyosin derince de 3.5 sene oturmuştur çok severim İzmitiihayırlı olsun yeni ismin sindim
Neden korktunki gülü sen dikkat ediyorsun aslinda. Bende sabah unutmasam tartilsam yarin aksam gumburtuye gidecek malumDun tartimi aldım arkadaşından ama adet oldum korktumcikmaya facede biri paylaşmıştı iki çocuk baskulun önünde duruyor biri tam üstüne çıkacak öbürü uyariyo sakin çıkma annem her üstüne çıktığında agliyo sene de ağlatır diye:)ayni o durumdayım korkuyorum çıkmaya ama cuma tartilcam soz
Hg nesli,sende daha iyisin o enerjiyi verdin:)Selam kizlar nasilsiniz. Gun boyu aylaklik yaptim dolandim durdum. Birazdaha iyiyim daha iyi olacm isallah.hepinizi ozledim
Ayyuzlum kahvalti yapmadiysa bende yapmadim ozamanbu gunku menum
sabah: kahvalti falan yapmadim inanin bana
ara: kahve ayran ve bitki caylari derlemesi
aksam: fellak koftesi ayran
Slm cnm, dikkatimi çekiyo maşallah ne kadar cay içiyon kısss,ben en son ne zaman ictim hatırlamıyorum:)Slm kizlar yogun bir gunun ardindan herkese mrhabaaaa
Ah gamzem barınakların hali de içler acısı vicdanı olmayan insanlar oldukça malesef barınaklar da çare değilYok kaptanım hiçbirşeyin yasaklandığı yok hep kendilerine yasa çıkarıyorlar şu hayvancıklar için kılını kıpırdatan yok kaç senedir pet shoplarda köpek satışı yasaklanacak güya barınaklardan sahiplenmek zorunlu olacak ama kimin umurunda bir türlü yasalaştırmıyorlar
Ben de bunamaya başladım galiba menümü yazıcam dedim yazmadan çıkmışım
Dünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Akşam domates soslu biftek, salata
Saat 10da bir küçük pop corn eşimle yedik sinemada
Tibet'in video linkini eklermisiniz ? Bende yapıyımmı uygun olurmu bana??
Selam kızlar, uğrayamadım bugün. Çabucak bir geçmiş yaptım cevap ta yazamadım, ders çalışacağım. Dünkü menümü yazayım
Kalkınca 2bardak su+1 gün kurusu
Sabah
kahvaltıyı yetiştiremedim 2 dilim kadar ekmeğin içine 3 köfte koydum yanıma aldım iş yerinde yedim
Öğle
güveç
yoğurt
Ara
2 ceviz
1 susamsız simit
süt
Akşam
iki kepçe çorba
ıspanak
yoğurt
su 3 litre, 2 bardak yeşil çay
spor leslie ile 2 mil
ya ben her canlinin kendi ozgur ortaminda olmasindan yanayim evde kendi keyfimiz icin tutulmasina bile karsiyim acikcasi cok uzuluyorum onlara
Dun tartimi aldım arkadaşından ama adet oldum korktumcikmaya facede biri paylaşmıştı iki çocuk baskulun önünde duruyor biri tam üstüne çıkacak öbürü uyariyo sakin çıkma annem her üstüne çıktığında agliyo sene de ağlatır diye:)ayni o durumdayım korkuyorum çıkmaya ama cuma tartilcam soz
Selam kizlar nasilsiniz. Gun boyu aylaklik yaptim dolandim durdum. Birazdaha iyiyim daha iyi olacm isallah.hepinizi ozledim
Menumu de yazayim
sabah kefir corekotu
9.0 da 1 yumurta peynir yesillik findik zeytin
12 .00de okulda yerlimalinda ki faturam ; 1 isirik sigara bor. 10 yaprak sarma. 1 avuc tuzlu fistik. 2 tane mercimek kofte. Sadece 1 catal pasta
18.30 da ispanakli yumurta 4 ceviz
sabah 11 den aksamustu 15.30 a kadaraval aval dolandim 10bin ustu adim armisim sayilmaz ama baska hareket yok. Birazdan fitnese inecem biri beni iterse :)))
Slm kızlar bugünkü menum
Sbh 2 yumurta ceviz yeşillik zeytin
Aksam kurufasulye 4-5 kasık bulgur pilavı ayran
Gün icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 bitki cayı
Leslie,karın eritme,100 er sbh-öglen- aksam ip atlama,Tibet (ama ögleden sonra Yaptım,yarından itibaren sbh yapıcam)
Yatmadanda 100 mekik çekerim tamam
İyi geceler kızlar,
Yarın yarım gün ve sonrası perşembe, cuma ve cumartesi ve de Allahım pazar bile tatil. Ne gece derslerim var ne hafta sonu sınavlarım, ne erken kalkacağım, ne soğukta otobüs bekleyeceğim. Pazartesine kadar sindirella gibi gezeceğim sonra tekrar külkedisi olacağım
Binlerce kere şükür olsun ki hayalimdeki iş bana kendiliğinden geldi, bakmayın arada sızlanıyorum falan ama emeksiz yemek olmuyor. Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun, evlerine iş, bereket versin inşallah.
İnşallah yarından sonra daha aktif olacağım burada.
Günlük menüm;
sabah;yeşil çay
şimdi; sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, bir avuç kabuklu fıstık.
spor; sabah 3 km yürüyüş ama akşam resmen titredim kar çoktu yürüyemedim.
Duşumu alıp yatacağım. Öptüm hepinizi
bu gunku menum
sabah: kahvalti falan yapmadim inanin bana
ara: kahve ayran ve bitki caylari derlemesi
aksam: fellak koftesi ayran
bugun evi temizlesim yemegi yaptim ve yine tepetaklak gittim. tansyonum bi iniyo bi cikiyo iniyo tuzlu ayran iciyom bu sefer cikiyo sarimdakli yiyom. sonra geri dusuyo. dengeyi bir turlu tutturamadim
Slm kizlar yogun bir gunun ardindan herkese mrhabaaaa
Neyse kimse yok madem menumu yazim ben
sabah peynir booool cay yumurta birazcik patates kizartmasi
oglen mercimek koftesi 5 cay
aksam bir tabak yogurt yulaf kepegi ve keten tohumu karistirilmis
2 litre su ictim ki bukadar cay icmeme ragmen hala su icebiliyom
30 dk yuruyus 45 squat
opuyorum hepinizi neslicim ozletme kendini yoklugun hissediliyor canim
Ayyuzlum senin tansiyon yakinda isyan edecek bi yukari bi asagi
kaptancim ve yardimcilari odevimi yaptim saygilar efendim
Slm cnm, dikkatimi çekiyo maşallah ne kadar cay içiyon kısss,ben en son ne zaman ictim hatırlamıyorum:)
Merhabalar kızlar derse gittim popom dondu geldim
Menümü yazayım
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı salata yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?