- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben de tulumbanın zararlarını yazayım o zaman
Öğlen; yarım porsiyon börek
Akşam; patates kızartması, 2 tulumba
Yarından itibaren assalar kesseler cıslar yok. Zaten eşimle de tartıştım. Gıcık bir haftasonu oldu benim için.
Başkan, metrobüs kuyruğu alıntılarını özletmiştin , hoş geldin
Tam haftasonu menüsü olmuş kuzumm.Kızartmanın kalorisini geçtim transyağ yediğin için kötü Hafta içi asla kaçamak yapmıyorsun bitanemm hafta içi toparlayacağına eminim.Yatana dek bir bardak yeşilçay ve bol su iç kuzum .Gerçi erken yatacaksın Eniştemin gönlünü alırsın sen
Bugün 11 gibi kalktık, yatış da geç olur patroncuğum. Şimdi yeşil çayımı yapıp içeyim.
İnşallah haftaiçi güzel güzel yağları eritir, güzel bir hafta geçiririz cümleten.
Enişteniz bir zahmet benim gönlümü alsın, yaşlandıkça huysuzlaşıyor.
Paramızı benim hesabımda biriktirelim, bir şeyler yaparız geleceğe dönük dedim diye vayy bir maaş aldı, başımıza patron oldu mealinde laflar söyledi, kalbim kırıldı.
Kazandığın parayı bir güzel harcayacaksın, hatta eşinden de para alıp onu da yiyeceksin işte o zaman senden kıymetlisi olmaz, ama böyle biriktirelim, plan program yapalım bilmemne dersen aha lafı yer oturursun.
Neyse çayımı içip ameleliklerimi yapıp, zıbarayım ben.
İyi geceler herkese
zor olmadı havucu çiğden yaptım patlıcan da önceden vardı çıkardımkiz yarim yumurtadan peynirli omleti nasil yaptin :)))
Bide sabah sabah nasil bi enerjiyle havuc ve patlican salatasi yaptin helal walla
cokokremi ben gormedim sende yemedin dimi :))))
ama sporda masallahin var arkadasim alkis sana
slm ben de sağlıklı yemenin faydalarını anlatam o vakit
sabah:havuç salatası, menemen, 1 ceviz, kib kt peynir
ara:2 fincan kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 servis kaşığı kavurma, salata, 1 kase mercimek çorbası
spor: 27 dk jillian, 20 dk eliptik, 45 dk yürüyüş
nasılım ama
zor olmadı havucu çiğden yaptım patlıcan da önceden vardı çıkardım
tibeti unuttum bu gün 8 i yaptım
Wowwwwişte benim ayyüzlüm budur fevkaladenin fevkinde diyeyimm nihayet sahalara döndünnn süpersinn tatlımm
tibeti unuttum bu gün 8 i yaptımiçime sen kaçtın banu
jillianı yaptım bu gün ama her yerim zangır zangır yorgunluğunu atamadım. zıplama hareketlerinde bide baktım dizlerimde ağrı oldu hemen trambolini çıkardım bide hareketlerin bitimine iki sayı kalıyodu ben pert şekilde duruyodum. ama alışacam inşallah
belki bütün herşeyi bir arada yapmak ağır olacak bilmiyom. bi aklım diyo arada yap eliptiği. bi aklım da dila uyurken eliptiği aradan çıkar jillianda nasıl olsa bi şekilde onunla daolsa yaparsın diyo
ok kaptan bakalım yapabilecekmiyim
Helal sana benden zarar gelmez kuzumm
Tatlım briden yüklenme ne olur önemli olan düzenli yapman birden yüklenirsen bıkabilirsin her gün yapabileceğin şekilde program yap kendine canımcımtibeti zaten bırakamazsın eliptiği de bırakma ama dakikasını azalt istersen .20 dk eliptikk jiliana ilaveten yeterli bence kuzum
Tibetin gençlik pınarı adlı bir kitap okuduğumu hatırlıyorum ondan mı bahsediyorsunuz
Bu arada iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?