Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam haftasonu menüsü olmuş kuzumm .Kızartmanın kalorisini geçtim transyağ yediğin için kötü Hafta içi asla kaçamak yapmıyorsun bitanemm hafta içi toparlayacağına eminim.Yatana dek bir bardak yeşilçay ve bol su iç kuzum .Gerçi erken yatacaksın Eniştemin gönlünü alırsın sen

Prensesim tebrik ederim kuzummm hedefine ulaştın ama bizi unutmak yok
Bu genç yaşında bilinçli beslendiğin ve kilona dikkat ettiğin için tebrik ediyorum kuzum umarım ömür boyu sağlıklı beslenir ve bir daha kilo sorunu yaşamazsın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

Başarı hikayeni müsait bir zamanında bu linke yazabilirsen çok sevinirim bitanemm

senasevval' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Temmuz / 2,6
Ağustos / 1,9
Eylül / 1
Ekim / 0,7
Kasım / 0,8
Aralık / 1,3
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (368. Etap) ( 57,5 )
Bitiş Kilosu (394. Etap) ( 49,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,43% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 319 )

Yorum : Sevgili senasevval, 20 Haziran 2014 (368. Etap) ve 57,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 2 Ocak 2015 (394. Etap) tarihinde toplam 8,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 48 dir. Hedefini %87 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Bugün 11 gibi kalktık, yatış da geç olur patroncuğum. Şimdi yeşil çayımı yapıp içeyim.
İnşallah haftaiçi güzel güzel yağları eritir, güzel bir hafta geçiririz cümleten.

Enişteniz bir zahmet benim gönlümü alsın, yaşlandıkça huysuzlaşıyor.
Paramızı benim hesabımda biriktirelim, bir şeyler yaparız geleceğe dönük dedim diye vayy bir maaş aldı, başımıza patron oldu mealinde laflar söyledi, kalbim kırıldı.
Kazandığın parayı bir güzel harcayacaksın, hatta eşinden de para alıp onu da yiyeceksin işte o zaman senden kıymetlisi olmaz, ama böyle biriktirelim, plan program yapalım bilmemne dersen aha lafı yer oturursun.

Neyse çayımı içip ameleliklerimi yapıp, zıbarayım ben.

İyi geceler herkese

Afiyetolsun kuzummİnşallah tatlım bu haftayı verimli geçireceğimize inanıyorum

Haklısın eniştem alsın gönlünüKötü bir şey dememişsin ki ne güzel bir teklif sunmuşsun gençken bir şeyler yapılmalı ki ileride rahat edilsinAma hata sende neneciğimin bir lafı var erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye doğru hakikaten.Senin gibi düşünenler yaranamıyor.Har vurup harman savuracaksın o zaman kıymetli olursun

İyi geceler bitanemm tatlı rüyalar

slm ben de sağlıklı yemenin faydalarını anlatam o vakit
sabah:havuç salatası, menemen, 1 ceviz, kib kt peynir
ara:2 fincan kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 servis kaşığı kavurma, salata, 1 kase mercimek çorbası

spor: 27 dk jillian, 20 dk eliptik, 45 dk yürüyüş
nasılım ama

kiz yarim yumurtadan peynirli omleti nasil yaptin :)))
Bide sabah sabah nasil bi enerjiyle havuc ve patlican salatasi yaptin helal walla
cokokremi ben gormedim sende yemedin dimi :))))
ama sporda masallahin var arkadasim alkis sana
zor olmadı havucu çiğden yaptım patlıcan da önceden vardı çıkardım

Wowwww işte benim ayyüzlüm budur fevkaladenin fevkinde diyeyimm nihayet sahalara döndünnn süpersinn tatlımm

jillianı yaptım bu gün ama her yerim zangır zangır yorgunluğunu atamadım. zıplama hareketlerinde bide baktım dizlerimde ağrı oldu hemen trambolini çıkardım bide hareketlerin bitimine iki sayı kalıyodu ben pert şekilde duruyodum. ama alışacam inşallah

belki bütün herşeyi bir arada yapmak ağır olacak bilmiyom. bi aklım diyo arada yap eliptiği. bi aklım da dila uyurken eliptiği aradan çıkar jillianda nasıl olsa bi şekilde onunla daolsa yaparsın diyo

Takım İçi İlk 3
1-senasevval (49,7/ 49,2/ 0,5 /% 1,01
2-rengarenknesli (77,4 /76,7 / 0,7/% 0,90

3-A1S2L3I4 (88,8 /88,8 /0 /%0 .0
3-makres76 (63,3/ 63,3/0 /%0,0

Tebrikler meleklerimm Senacım kırmızı kartsız mezun oldun tatlım
Neslim sarı kartın silindi tatlımSıfır kartla hedefe devam kzuum

tibeti unuttum bu gün 8 i yaptım içime sen kaçtın banu

Helal sana benden zarar gelmez kuzumm

belki bütün herşeyi bir arada yapmak ağır olacak bilmiyom. bi aklım diyo arada yap eliptiği. bi aklım da dila uyurken eliptiği aradan çıkar jillianda nasıl olsa bi şekilde onunla daolsa yaparsın diyo

Tatlım briden yüklenme ne olur önemli olan düzenli yapman birden yüklenirsen bıkabilirsin her gün yapabileceğin şekilde program yap kendine canımcımtibeti zaten bırakamazsın eliptiği de bırakma ama dakikasını azalt istersen .20 dk eliptikk jiliana ilaveten yeterli bence kuzum

ok kaptan bakalım yapabilecekmiyim

395.Etap Haftalık
HEDEF Listesi

makres---63,3------------------------->
BayılanBayılana----93-------------------------->
rengarenknesli ---76,7 ------------------------->76,1
Sindi564----78,9------------------->78
Ahbirkingcharlesımolsa----79------------------------->77
Aslı----88,8----------------->88,4
Yenibirben----75,7------------------------->
winstonlight--------- 75,2------------------------>74
Ayyüzlüm--------80--------------->
Ebwam-------126,2---------------->125
Bızdık----75,2----------------->

Hedefler Gelsinn

Kizlar selam ceeee diyim menu yazim arkasi yarin artik
c.tesi menum
10.00 sabah karatay kahvaltisi
15.00 da 3 minik kofte salata 1 lokma pişi
19.00 da pirasa kavurma yogurt corbasi yesillik
spor aksam 45dk ritmik kardiyo; 25 dk lesli 20dk eliptik te kosma.
Pazar menum
11.00 sabah karatay kahvaltisi 1 tane pişi 1dlm balli ekmek
17.00 de melemen ve bulgur pilav
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…