Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar menuler niye yazilmadi bakim allahtan bugun evde degildim herkes yazmadan kacmis cogu gelmemis bileyazdim kenara

tamam kızma sindim geliyo menüm

11:00 : peynir ,zeytin , 1 t. kaşığı pekmez , 1 d. ekmek ,yeşillik,
ara : 1 kase yoğurt ,
akşam : bol karışık salata , ızgara balık , 1 parça tahin helvası ,
3.lt su , 45 dak yürüyüş

Slmmm nura nin tehdidi ile girmek zorunda kaldım: ) hemen menumu Olculerimi yazıyorum .
Cumartesi:sabah 1 şekerli kahve , 1 elma, 1 kase yoğurt, 2 mandalina
Öğlen:1 tabak et.sote 2, buyuk ce dilim ekmek, 1 bardak sodali ayran
Ara:1 dilim pasta((
Akşam:ızgarada mantar sebze yanına 2 dilim ekmek ve yoğurtlu salata

Pazar
Sabah:2 yumurta, domates, 2 dilim ekmek, biber
Öğlen:tavuk lü bezelye yemeği ve yoğurt

Akşam:karnabahar ve yoğurt

Spor:2 sate yakın yürüyüş
Su:3 lt

aynn kaptnim bana da hic yetmez dolp
sagol cnm katiliyosan 5 dk olculeri e yaz yarin baslicaz
yaa bak isteyince 5 dk ayrilabiliyomus dimi canim
ayrica senin olcuden anladigin menu ise sana menu yaz diyeyim belki olcu diye anlarsin canim

Afiyetolsun Aslıcımmm çok güzel dengeliyorsun menünü

Zeynom ne oldu senin o güzel eski menülerine ne güzel ekmek yemeyi bırakmıştın
Sabah meyve ve yoğurt seçimin güzel ama yine de 3 adet fazla olmuş kuzum ne olur normal kahvaltını yap ki öğlen fazla kaçırmamış ol .Kahveyi şekersiz içemiyorsan kuru kayısı veya kuru erikle deneyebilirisn bitanem pastayı zaten görmedim ben

Pazar günü hem 2 yumurta hem 2 dilim ekmek kahvaltıda çok fazla hadi bu menüleri bugünde bırakalım yarın güzel bir başlangıç yap tatlım

olacak olacak o da yakinda olacak insallah cnm

Alıntı kaçtı
Evet abla o kitabı okumuştum ben dönme hareketi zorlaştırıyor sayı azken değilde çoğaldıkça midem bulanıyor

Alıntı kaçtı
Evet abla o kitabı okumuştum ben dönme hareketi zorlaştırıyor sayı azken değilde çoğaldıkça midem bulanıyor

Ah o kaçan alıntılarrr
Efserimm ilk başlarda ben de de oldu baş dönmesi ama hareket esnasında nefesini doğru ayarlarsan olmuyor tatlım bir de her hareket arasında 1 dk ara verip derin nefes alıp verirsen çok rahat yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…