Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin neslimmm hayırdır karatay kahvaltısından sonra 1 pişi ve 1 dilim ballı ekmeği nasıl sığdırdın

cumartesi spor ve menün süper pazar da kaslarını dinlendirdin sanırım

selam canlar..
menum:
ogle:
1 parca haslanmis et
4 dolma
1 lahmacun
1 brdak ayran
1 dilim elma
1 yudum kola esimden arakladim ama sadece 1 yudum

selam canlar..
menum:
ogle:
1 parca haslanmis et
4 dolma
1 lahmacun
1 brdak ayran
1 dilim elma
1 yudum kola esimden arakladim ama sadece 1 yudum

geç kalktınız sanırım barbimmm hayırdır kolayı mı özledinnnçok ayıpp miktarda sorun yok ama ne kadar sağlıksız

alahtan kizlardan olcu yazmalarini istedim ayyuzlum disinda yazan yok

Bas fırçayı pisicanımmm

vucut olculerim:
gogus: 102
bel (gogsun altindaki oyuntu): 95
gobek(deligin ustu): 111
kalca: 109
sag basen: 69
sol basen: 68
cift basen: 107
kol: 32

Ben de kaydediyorum kuzum bakalım 1 ay sonra nasıl olacak ölçüler

evet kaptanim yardim bekliyorum musait oldugun bi zmanda
tebrikler bebegimm
enisteme ask olsun ama erkek yani daha ne bekliyosak bu cinsten benimki de farkli degilpismis kelle gibi siritiyorum artik olana bitene
ama gonlunu alsin bi zahmet
nura beden ölçüleri istemiştin gülüm
3 ocak itibarı ile
göğüs:100
bel:84
göbek:93
basen:109
bacak:67
kol:37
sagol bitanem bi ben bi sen yazmisiz
canim cok zorlama yapabildigin kadarini yap zamanla alisirsin zaten
bide sarisinin yaptigini yap o kolay halini yapiyo
gel_pcpc yazilacakti dimi

bende benim ve kizlarin kni kaydediyorum kaptanim
ayrica alltaki yemek ile ilgili yaziya bayildim

ASLICIM
canim biz jillian yapmaya karar verdik kizlarla katilmak ister misin
eger hergun 25 dk da bu sporu yaparim dersen 30 gun icinde hemen vucut olculerni yaz canim yarin basliyoruz

ya aslinda ben 10 gibi uyandim ama 2 bucukta yedik esimin uyanmasini bekledim o ara dolmayi yaptim

Barbim ben tabloyu yaparım sen içini doldurursun böyle zamanla alışırsın kuzum

Evet tatlım alışamadık pisicana özür

kizlar menuler niye yazilmadi bakim allahtan bugun evde degildim herkes yazmadan kacmis cogu gelmemis bileyazdim kenara

oooooo kaçınnnnn

bende benim ve kizlarin kni kaydediyorum kaptanim
ayrica alltaki yemek ile ilgili yaziya bayildim

Havalar öyle soğuk ki barbim ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama belki dikkat çekersek dedim minik dostlarımız için

ya aslinda ben 10 gibi uyandim ama 2 bucukta yedik esimin uyanmasini bekledim o ara dolmayi yaptim

Ama hata yapıyorsun kuzum ne kadar erken kahvaltı yaparsan o kadar çabuk metabolizman enerji yakmaya başlayacak .En azından eşin kalkana dek 1 yumurta 1 meyve ye kuzum

bugun oyle yaptim bi daha olmaz insallah kaptanim
Coook ozur bitanem olcuyu almayi unuttum ben
ama yarin ilk is yapip yazicam soz
asil ben ozur dilerim ama kusura bakma hemen simdi al olcunu 1-2 cm lafi olmaz hadi bakim

slm kızlar ....
hoş buldum kaptancım nerelerdesin özledik iyyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşalh...
dolap yaptırdım evin bir bölümüne eşyalar ordan oraya geziyor 3 gündür temizlik yerleştirme derken yeni yıla hareketli başladım hayırlısı bakalım
ben alıntı almıştım aslında gitti hepsi burdan yazayım ...
sindim bende katılmak isterim jilliann ama düzenli yapabilirmiyim bilmiyorum canım

hosgeldin cnm hayirli olsun dolabin
canim jillian grubu kurmamizin asil amaci zaten duzenli yapabilmek katiliyorsan hemen vucut olculerini yaz lutfen eklim seni yarin basliyoruz

ayrica menulerini bekliyorum cnm

bugun oyle yaptim bi daha olmaz insallah kaptanim

asil ben ozur dilerim ama kusura bakma hemen simdi al olcunu 1-2 cm lafi olmaz hadi bakim

Çok mecbur kalmadıkça kahvaltını es geçmemeye çalış kuzum

Benim için tatil demek misafir demek tatlım allah eksik etmesin kuzum ben de özledim hepinizi
Çok şükür rabbim bugünümüzü aratmasın

Yeni yıla yeni dolaplarla girdin desene güle güle kullan canım Dolap tüm yayıntıyı ortadan kaldırıyor ne kadar çok dolap olsa bana yetmez gerçi orası da ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…