- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kizlar selam ceeee diyim menu yazim arkasi yarin artik
c.tesi menum
10.00 sabah karatay kahvaltisi
15.00 da 3 minik kofte salata 1 lokma pişi
19.00 da pirasa kavurma yogurt corbasi yesillik
spor aksam 45dk ritmik kardiyo; 25 dk lesli 20dk eliptik te kosma.
Pazar menum
11.00 sabah karatay kahvaltisi 1 tane pişi 1dlm balli ekmek
17.00 de melemen ve bulgur pilav
spor yok
bugun gec uyandik o yuzden ogle yemegi aksam beraber oldu lahmacun da findik lahmacun mu derler oyle kuucukselam canlar..
menum:
ogle:
1 parca haslanmis et
4 dolma
1 lahmacun
1 brdak ayran
1 dilim elma
1 yudum kola esimden arakladim ama sadece 1 yudum
selam canlar..
menum:
ogle:
1 parca haslanmis et
4 dolma
1 lahmacun
1 brdak ayran
1 dilim elma
1 yudum kola esimden arakladim ama sadece 1 yudum
alahtan kizlardan olcu yazmalarini istedim ayyuzlum disinda yazan yok
vucut olculerim:
gogus: 102
bel (gogsun altindaki oyuntu): 95
gobek(deligin ustu): 111
kalca: 109
sag basen: 69
sol basen: 68
cift basen: 107
kol: 32
evet kaptanim yardim bekliyorum musait oldugun bi zmandaSlm meleklerimmmm nihayet gelebildimmm
hadi gözün aydın ebwamcımm tabletin bira zdaha idare etsin nasılsa yenisi gelecek enişteden
temizliği ev işini tempolu yaparsan kabulümm
İlahi kuzum maşallahın var ne diyimm inşallah biryerini incitmemişsindir.Enişteye iş bırakmamışsıngüle güle kullan canım
Evet tatlım sağlık olsun hayatın inişler ve çıkışlarla dolu olduğu gibi takım yarışları da öyle bu hafta toparlanırız merak etme kuzum
Olabilir bitanem hepinizin aynı anda kırmızı kart görmesi en büyük etken önümüze bakıp bu hafta ilk üçe giriyoruz kuzum moral bozmak yok
Ellerine sağlık cnmm gayet güzel olmuş ben sana öğretirim kuzum
Bu kararını sevdim neslimmTartılma konusunda çok haklısın bitanemm
Ne özürü bitanemmm uğraşmışsın o kadar düzeltilemeyecek birşey değil
takım içi ilk üçe girdiğin için silindi kuzum
inan ben daha fazla bekliyordum bitanemmm hakikaten tbrk ederim
profillerden 10 dk da sayarsın kuzum
enişteye geçmiş olsun ebwamcımm .Bu arada bu hafta takım listesine giriyorsun kuzum hedefe kadar birlikteyiz
Ne güzel yazmışsın bitanemmm çok haklısın önemli olan pes etmemek .Sonuçta hepimiz zayıflamayı çok istiyoruz değil mi önümüzee bakıyoruz kuzumMaydanozun faydaları da süper
iyi gezmeler tatlım ben de reklam engelleyici kullanıyorum bitanem pc de bile çekilmiyor
Fasulyenin faydaları sadece akşam için geçerli olmuş snaki kuzum
İyi fikir bitanemmm haftasonları genelde sakin olur zaten canım
salam lütfen ne sen ye ne de ailene yedir kuzum hakikaten çok sağlıksızMenü süper bugün spor da yapabilmişsin
tebrikler bebegimmPrensesim tebrik ederim kuzummmhedefine ulaştın ama bizi unutmak yok
Bu genç yaşında bilinçli beslendiğin ve kilona dikkat ettiğin için tebrik ediyorum kuzum umarım ömür boyu sağlıklı beslenir ve bir daha kilo sorunu yaşamazsın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Başarı hikayeni müsait bir zamanında bu linke yazabilirsen çok sevinirim bitanemm
senasevval' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Temmuz / 2,6
Ağustos / 1,9
Eylül / 1
Ekim / 0,7
Kasım / 0,8
Aralık / 1,3
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (368. Etap) ( 57,5 )
Bitiş Kilosu (394. Etap) ( 49,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,43% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 319 )
Yorum : Sevgili senasevval, 20 Haziran 2014 (368. Etap) ve 57,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 2 Ocak 2015 (394. Etap) tarihinde toplam 8,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 48 dir. Hedefini %87 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
enisteme ask olsun ama erkek yani daha ne bekliyosak bu cinsten benimki de farkli degilBugün 11 gibi kalktık, yatış da geç olur patroncuğum. Şimdi yeşil çayımı yapıp içeyim.
İnşallah haftaiçi güzel güzel yağları eritir, güzel bir hafta geçiririz cümleten.
Enişteniz bir zahmet benim gönlümü alsın, yaşlandıkça huysuzlaşıyor.
Paramızı benim hesabımda biriktirelim, bir şeyler yaparız geleceğe dönük dedim diye vayy bir maaş aldı, başımıza patron oldu mealinde laflar söyledi, kalbim kırıldı.
Kazandığın parayı bir güzel harcayacaksın, hatta eşinden de para alıp onu da yiyeceksin işte o zaman senden kıymetlisi olmaz, ama böyle biriktirelim, plan program yapalım bilmemne dersen aha lafı yer oturursun.
Neyse çayımı içip ameleliklerimi yapıp, zıbarayım ben.
İyi geceler herkese
sagol bitanem bi ben bi sen yazmisiznura beden ölçüleri istemiştin gülüm
3 ocak itibarı ile
göğüs:100
bel:84
göbek:93
basen:109
bacak:67
kol:37
canim cok zorlama yapabildigin kadarini yap zamanla alisirsin zatenjillianı yaptım bu gün ama her yerim zangır zangır yorgunluğunu atamadım. zıplama hareketlerinde bide baktım dizlerimde ağrı oldu hemen trambolini çıkardım bide hareketlerin bitimine iki sayı kalıyodu ben pert şekilde duruyodum. ama alışacam inşallah
gel_pcpc yazilacakti dimi395.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
makres---63,3------------------------->
BayılanBayılana----93-------------------------->
rengarenknesli ---76,7 ------------------------->76,1
gel_pcpc----78,9------------------->78
Ahbirkingcharlesımolsa----79------------------------->77
Aslı----88,8----------------->88,4
Yenibirben----75,7------------------------->
winstonlight--------- 75,2------------------------>74
Ayyüzlüm--------80--------------->
Ebwam-------126,2---------------->125
Bızdık----75,2----------------->
Hedefler Gelsinn
bende benim ve kizlarin kni kaydediyorum kaptanim
geç kalktınız sanırım barbimmmhayırdır kolayı mı özledinnn çok ayıpp miktarda sorun yok ama ne kadar sağlıksız
Bas fırçayı pisicanımmm
Ben de kaydediyorum kuzum bakalım 1 ay sonra nasıl olacak ölçüler
ya aslinda ben 10 gibi uyandim ama 2 bucukta yedik esimin uyanmasini bekledim o ara dolmayi yaptim
geç kalktınız sanırım barbimmmhayırdır kolayı mı özledinnn çok ayıpp miktarda sorun yok ama ne kadar sağlıksız
Bas fırçayı pisicanımmm
Ben de kaydediyorum kuzum bakalım 1 ay sonra nasıl olacak ölçüler
kolayi arabada esim icerken ictim ki gittigimiz yerde gozum kalmasin diye :)bende benim ve kizlarin kni kaydediyorum kaptanim
ayrica alltaki yemek ile ilgili yaziya bayildim
evet kaptanim yardim bekliyorum musait oldugun bi zmanda
tebrikler bebegimm
enisteme ask olsun ama erkek yani daha ne bekliyosak bu cinsten benimki de farkli degilpismis kelle gibi siritiyorum artik olana bitene
ama gonlunu alsin bi zahmet
sagol bitanem bi ben bi sen yazmisiz
canim cok zorlama yapabildigin kadarini yap zamanla alisirsin zaten
bide sarisinin yaptigini yap o kolay halini yapiyo
gel_pcpc yazilacakti dimi
kizlar menuler niye yazilmadi bakim allahtan bugun evde degildim herkes yazmadan kacmis cogu gelmemis bileyazdim kenara
bende benim ve kizlarin kni kaydediyorum kaptanim
ayrica alltaki yemek ile ilgili yaziya bayildim
ya aslinda ben 10 gibi uyandim ama 2 bucukta yedik esimin uyanmasini bekledim o ara dolmayi yaptim
ASLICIM
canim biz jillian yapmaya karar verdik kizlarla katilmak ister misin
eger hergun 25 dk da bu sporu yaparim dersen 30 gun icinde hemen vucut olculerni yaz canim yarin basliyoruz
bugun oyle yaptim bi daha olmaz insallah kaptanim
Barbim ben tabloyu yaparım sen içini doldurursun böyle zamanla alışırsın kuzum
Evet tatlım alışamadık pisicana özür
oooooo kaçınnnnn
Havalar öyle soğuk ki barbim ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama belki dikkat çekersek dedim minik dostlarımız için
Ama hata yapıyorsun kuzum ne kadar erken kahvaltı yaparsan o kadar çabuk metabolizman enerji yakmaya başlayacak .En azından eşin kalkana dek 1 yumurta 1 meyve ye kuzum
asil ben ozur dilerim ama kusura bakma hemen simdi al olcunu 1-2 cm lafi olmaz hadi bakimCoook ozur bitanem olcuyu almayi unuttum ben
ama yarin ilk is yapip yazicam soz
hosgeldin cnm hayirli olsun dolabinslm kızlar ....
hoş buldum kaptancım nerelerdesin özledikiyyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşalh...
dolap yaptırdım evin bir bölümüne eşyalar ordan oraya geziyor3 gündür temizlik yerleştirme derken yeni yıla hareketli başladım hayırlısı bakalım
ben alıntı almıştım aslında gitti hepsi burdan yazayım ...
sindim bende katılmak isterim jilliann ama düzenli yapabilirmiyim bilmiyorum canım
ayrica menulerini bekliyorum cnmslm kızlar ....
hoş buldum kaptancım nerelerdesin özledikiyyim çok şükür sizlerde iyisiniz inşalh...
dolap yaptırdım evin bir bölümüne eşyalar ordan oraya geziyor3 gündür temizlik yerleştirme derken yeni yıla hareketli başladım hayırlısı bakalım
sindim bende katılmak isterim jilliann ama düzenli yapabilirmiyim bilmiyorum canım
bugun oyle yaptim bi daha olmaz insallah kaptanim
asil ben ozur dilerim ama kusura bakma hemen simdi al olcunu 1-2 cm lafi olmaz hadi bakim
slm kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?