Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishemşom haftasonuda yürümüşün alkisalkisalkis diyetinde güzel ..
nazlım kavaltın güzel ...
kızlar sen kendine bak demeyin ama hafta sonu tam bir faciaydı kaydirigubbakcemile
açık büfe kahvaltıya gittik
lülülülülülülülülülülülü
ben uğradım ama artık beni takan yok anlaşılan
bi daha uğrarsam.......
fatu farkındaysan sen 10 günde bir yazdıktan sonra mutlaka sana bişi ler yazıyorum ama sen cevap bile yazmıyorsun ..... acebe kim kimi takmıyo . laelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ooo maytap hanım ne o öyle börekler kolalar. ilk haftadan hemen sallamalar . kola ve börek dışında menüler süper onlarda olmasaymış.klava:
ah nazlım yanlış okudun galiba börek yok kıs maytapta kola içmiş sadece ....
aa şu şekersiz kola işinede bence pek takmayım içinde bilmediginiz şeker yerine neler var aceba . normal kolada 1 bardagının içinde 10 kesme şeker var . peki nerodo o tadı yakalamak için nekedar neler var ..:1shok:süprizzzzz
kız npayım bea... 1 tepsi poğca ne olcak onlar?? çöpe mi gitsin dedim yedim.. eşime dedim annenlere götür diye üşendi götürmedi.. napayım daha 6-7 tane var. eşimde bıktı yemiyo..
bence sen bidaha öyle şeyler pişirme .naniknanik dün bende tatlı yaptım ama sadece fındık büyüklügünde yedim nasıl olmuş diye .
ama olmamış be güzelim . tümgün aç durmuşun ...:1no2:
delikafadulden:1shok::1shok::1shok: dün 4 bohçana kızmıştım ama bugün yarum bilem yapamıyorum .:mymeka:..:1shok: anca soda paklamış zaten .sırnaşık şey

haklısın aebencim kolanın zero olması masum olduğu anlamına gelmiyo malesef :1no2:

Günaydın kızlar nasılsınız ancak yazabildim valla

öncelikle neler yediğimi cumartesi ve pazar hemen yazayım

cumartesi

sabah cornflakes
öğlen tostkafamçokkarıştı
akşam bol ton balıklı ve mısırlı salata
arada da 3 tane tuzlu bisküvi

pazar

sabah kahvaltı (domates biber peynir zeytin yumurta vs.)

öğlen birşey yemedim zaten geç kalkmıştım ev işi falan derken fırsat olmadı birde playstationda müthiş bir oyun oynuyorum o yüzden fırsat bulamadım

akşam ızgara balık ve salata

işte günü mahfeden nokta evimzin hemen karşısında buranın en güzel dondurmasını yapan pastane var ve kayınvalidemin azizliği ile dondurma gece 11 di saat valla alıp getirdi :çok üzgünüm::a015:

bu kadar kafamçokkarıştı

yaa ben zaten cola falan içmem
eşim balığın yanına içecek ne alalım dedi bimdeydik o sıra
ben bunlardan içmem dedim içinde şeker var
oda cocacola zero var bak dedi hadi dedim sıkmiim bana yardımcı olmaya çalışıyo aldık yarım bardak içtim sadece içmesemde olurdu ama
hem önümde koca bir tabak karpu vardı dokanamadım oyşşşş dıhandım haa karpuzsuz kavunsuz bir yaz düşünemiyorum

hee size bir soru 10 puanlık
nben şimdi bugün türlü yapıcm haliyle içine patates de atıcam patateslerini almadan yesem olurmu olmazmı

tekrardan güanaydın fıstıklarımmmm ....

haftasonu kiminiz güel geçmiş diyetleri kiminizde salmışınız ama yarışta oldugunuzu unutuyorsunuz galiba .. bu hafta ilk 3.de olsun takımımız fıstıklar .... cumaya 4. gün var . bugünden itibaren sıkıyoruz kemerleri ...... bugünden itibaren diyet dışı yiyenleri güzelbi ceza bulup cazalandıralım .....hehe .....

özke kuşum niye sesin çıkmıyor ...

yaa bişi daha geçen limonlu soda aldım geldim baktım içinde şeker var götürdüm geri verdim sade normal soda aldım içinde bişe yok
bunu içebilirmiyim

zaten şekercim sen bana bakma karı koca schwepps manyağı bi aileyiz
kolayı yasakladık içmiyoruz ama schwepps dedin mi iş bitiyor :mymeka:

tamma maytabım kolayı af ettik hata sonu kaçamagı olsun ....kaydirigubbakcemile3

ya gerçekten montinin en zor yanı bu olsa gerek karpuz yokkkkkkkkkksenağlama biliyomusun eve almıyorum masus ben yiyemem diye ....
dr. verdigi diyette var aslında küçük bir dilim ....-tatlicadiarzu-

dr. demişken ben yarın dr. gidicem allahdan bi mani olmassa .... 1 ay alacak ya kilo gitmiyor tek 1 kilo oldu oda bazan inip çıkıyor .:1no2: acaba dr. dedigi kadar çok yiyemiyorum ondanmı ki :uhm: ilk hafta tam okadar çok yemiştim ve kilo gitmişti .:sm_confused:

yaa bişi daha geçen limonlu soda aldım geldim baktım içinde şeker var götürdüm geri verdim sade normal soda aldım içinde bişe yok
bunu içebilirmiyim
maytabım ben sadadayı içilmiycek biliyorum akşam benimde canım istedi . eşim içerken daha dogrusu içim yandı kola içemiyorum evede almıyorum çocuklarda içmesin diye malum meyve sularıda şeker deposu .. ama bi yudum aldım geri bıraktım ..

senağlama
ooyy demek sende benim hemşomsun karadenizin neresindensin??yerimsenibencanım benim zaten çokkk güzel bir kızsın tellerin de çıkmış hayırlı olsun artık o güzel gülüşünü daha net görebileceğiz tekrar hayırlı olsun Şeniz

tatlım buradayım yukarıya yazdım yenikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asimmmm neler yedin kısss valla diyeti bozmak yok ona göre:mymeka::mymeka:
gerçi benimde senden bir farkım yoksenağlamasenağlamasenağlama

yumukcum resimlerine baktım çok güzel keyifli geçmiş ne güzel
bende tavla hastasıyımdır ama kociş bilmiyor ne yazık ki yorumları müsait olunca yapacaığım artıkalkisalkisalkis

bu arada metobolizmayı hızlandırıcı yöntemler hakkında bilgi edinmem gerekli naniknanikbenneyaptımkibenneyaptımki

bu arada doram yazmış nişana gidecektik vazgeçmişler diye nikah kıyıldı da mı vazgeçild iya eğer öyleyse gerçekten çok üzücü bir durum ben anlamadım tam olarak
kızcağız daha evlenmeden dul kalmış oluyor ya kıyamam ne kadar üzülmüştür bu erkek milleti varya çok fena çoookkk

Son düzenleme:
dondurma hariç güzel gitmişin özkem oda hafta sonu kaçamagın olsun bakalım ....

özkem sen aslında az yiyyorsun ama diyetin kadar kilo veremiyorsun geçen hafta relgden şiştim kilonda bi degişiklik yokmu tartılmadanmı ..

aa bak yazmayı unuttum hemşoma ya geçmiş olsunmu denir de denir onuda bilemedim ama eskilerin bir sözü vardır gelin ata binmişte ya nasip demiş ...( bu ata sözü böyleydi dimi )

ben bi pilates yapıcam kızlar ben bugünlerde sporu astım iyce . sabah yürüyüm dedim büyükkız evde dersanaya gidecekti anne beni yanlız bırakma dedi gidemedim bari pilates yapayım .... menümüde gelince yazarım ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…