- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir mandalina bir kase yogurt
Aksam yeşil fasülye salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yeşil çay
40 dk yürüyüs
oh kaptanım gelmicen sandımmİyi akşamlar meleklerimmmmşükür şimdi oturabildimm
ohhh kendim yemiş kadar oldum geranmaliyi
menün de sporunda harika kuzum.Elbette yapabilirsin bir bak bakalım zorlanmayacaksan devam edersin .
Geneld ebenim tansiyon da düşük baş ağrısı harici zorlanmadım bızdıkımm
iyi geceler canımm güzelce dinlenSabahtan beri ayaktayım meleklerimmm hemen duş alıp yatacağımyarın hem denizliden hem istanbuldan misafirlerim gelecek yatılı bir süre affınıza sığınacağım Fırsat buldukça gelirim görüşmek üzere birbirinize emanetsiniz
tekrar etme gereği duydum. tabiki kendimizce ekler yapalım ama menu dışına çıkmadan halimem sonra demoralize olursun aç kalırsın bozarsın. ama menuye uyarsan tok kalmak garantiHerkese selamlar
bugunku menum sabah yesil detox suyu
karabugday portakal salatasi
oglen 6 badem adacayi
aksam bulgurlu narli yesil salata
yesil cay
mkresim.selam. emar nedennokadar gec. Bak mavi de yatiyo ayni dertten 1 gunde aldi sonucu fitikmis baya dertli oda ise gidemiyor. Allah ikinizede sifa versin arada gel merakta koyma optumSelam kızlar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli, özledim sizi. İşler biraz yoğun önümüzdeki bir ay, bir de sınav olunca hiç zamanım olmadı kk ya girmeye. Dün mr çektirdim sonuçlar 9 şubatta alınacakmış. İlaçlarla biraz daha ayakta durabiliyorum. Yatmanın ve dikkatsizliğin sonucunu tartıda gördüm kızlar moralim bozuldu ama sebebini bildiğim için rahatım. Oğluşumu emzirmeden kestim, sütüm azalsın diye de su içmedim. Günde 3 litre su içerken 1,5 litre bile içmediğim gün oldu bir anda balon gibi şiştim. Bir haftada 4 kilo artıdaydım, neyseki iki gündür 3,5 litreye çıkardım yine ve sabah 2 kilosu gitmişti. Su içmeyince ödem oldu. Yine uğramaya çalışırım fırsat bulursam. Görüşmek üzere....
Gecmiş olsun cnm,bende su içtikçe ödem toplarım tam tersiSelam kızlar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli, özledim sizi. İşler biraz yoğun önümüzdeki bir ay, bir de sınav olunca hiç zamanım olmadı kk ya girmeye. Dün mr çektirdim sonuçlar 9 şubatta alınacakmış. İlaçlarla biraz daha ayakta durabiliyorum. Yatmanın ve dikkatsizliğin sonucunu tartıda gördüm kızlar moralim bozuldu ama sebebini bildiğim için rahatım. Oğluşumu emzirmeden kestim, sütüm azalsın diye de su içmedim. Günde 3 litre su içerken 1,5 litre bile içmediğim gün oldu bir anda balon gibi şiştim. Bir haftada 4 kilo artıdaydım, neyseki iki gündür 3,5 litreye çıkardım yine ve sabah 2 kilosu gitmişti. Su içmeyince ödem oldu. Yine uğramaya çalışırım fırsat bulursam. Görüşmek üzere....
oh kaptanım gelmicen sandımm
oy sanada yaparım kii
teşekkürler
tamam ama yarın arkadaşıma davetliyim şimdi yarını kazasız atlatmam lazımmm
sonraki 2 gün detoks kampına gircemm inş
tamam kaptanım teşekkürler deneyimlerini paylaştığın içinn
nede olsa finaller yüzünden 1 gün yemek yemeden geçirmişliğim var
Herkese selamlar
bugunku menum sabah yesil detox suyu
karabugday portakal salatasi
oglen 6 badem adacayi
aksam bulgurlu narli yesil salata
yesil cay
tekrar etme gereği duydum. tabiki kendimizce ekler yapalım ama menu dışına çıkmadan halimem sonra demoralize olursun aç kalırsın bozarsın. ama menuye uyarsan tok kalmak garanti
günaydın geçmişe daldım
yeni kızlarımız vardı uğrayıp kaçtılar ilgilenemedik nerdesiniz kızalr
dünki menumude yazayım kızlar
7,30 sabah kalkınca: 1brd su + çörekotu+ve maydonoz limon suyu
8,00 kahvaltı: elma+muz meyve salatası tarçınla ve 1 avuç fındık
13,00 öğle: karışık yeşillik+havuç+turp+avakado ile salata 3 tane ceviz
1 t.kahvesi
1 yeşil çay
1 hibiskus çayı
1 limonlu siyah çay
18,00 akşam: karışık yeşillik+kırmızı lahana+havuç salatası ve çimlenmiş 4 kaşık buğday ve yeşil mercimek
21,00 ara öğün: 3 yaprak beyaz lahana, 2 orta boy havuç, 1 limon, 1 elma dan oluşan sıkma sebze suyu ( bunu denemelisiniz tadını çok sevdim bu gun buna taze zencefil koyup sıkıcam ve tarçınla içicem)
spor: 25dk plates sırt+kol sıkılaştırma
Selam kızlar
Aloooo sevgili 6. Takim tayfasi gemi yo bosladiniz 2. kaptan gusto olarak uyariyorum gemi su aliyo ona gore. En azindan saat 21.00 - 21.30 gibi çay sati yapsak bi araya gelsek de sohbet etsek olmuyo bole bence ne dersiniz.
Bugun ki detoks maceramin menusu gelsin
sabah 7.30 1 brd su corekotu sonrasinda maydonoz icecegi
8.00 da 1 Kucuk elma. 1 kak ananas. Yarim muz tarcinla ve 1 avuc findik
13.00 de sekerim dustu heyecanmi aclikmi anlamadim hemen 3 hurma 1 ayran imkan dahilinde ardindan salatami yaptim( havuc. Yesillik. Yaninda 4 ks çim mercimek bugday)
1 sutlu filtre kahve
1 t.kahvesi
1 yesilcay
18.00 de havuc.turp.karnibahar salatasi yaninda buharda halanmis sarimsakoi brokoli
21.00 de lahana.elma.limon.havuc.zencefil suyu
spor 20dk karma egzersiz
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 1 kase corba 1 tane mercimekli köfte 1 Çatal Çikolatalı yas pasta( eşimin dogumgünüydü)
2 maden suyu 2 Türk kahvesi
50 dk yürüyüs,30 dk Leslie
sabah 76,7 dum banum dun yazdığım o sporu yapamadım bide akşam koca avuç fındık yedim 1kg o yuzden olmadı bence. gayet ıyı. bugun de 4. gün öğlene çorba ekledim. yarın kahvaltıyıda eklicem ama akşam menum 7 gun aynı devam edicem. menumu ayrıntılı yazdım arkamdan 1 gun geriden gelen kızlara örnek teşkil etsin diye. bu detoks iyi oldu 6 yıldır denemek isteyip te deneyemediğim raw canlı besinlerle beslenme deneyimim başarılı oldu bunu keşfettim. bundan sonra en azından hafta 1-2 gun canlı besin yicem raw beslenicem haftalık detoks amaçlı.Slm meleklerimmmDün gelemedimm şimdi iki dk uğrayayım dedim geçmiş birikmdene yazayım dedim ama meleklerim firarda anlaşılan
Canımsın yapacağını biliyorum kuzummmBence hemen başla bızdıkımm dün sabah 1,8 gitmişti
fakat bugün dün akşam detoksu bozduğum için 300 gr ı geri geldi yani 1,5 kilo ama bana göre süper çünkü ben genelde gr gr verirdim
Afiyetolsun tatlımmmyeşilçaya başlamışız Detoksu tam uygulardsan acıkmazsın ebwamcım
Teşekkürler detoks hocamızKesinlikle acıkılmıyor bunda hemfikiriz
Yeni gelen arkadaşlarımız kayıp hakikatenn belki tatil dolayısı ile gelen giden olmuştur gelememişlerdir neslim
Muhteşem bir menüben bu detoks menüsünü çok sevdim haftaya tekrar başlayacağım
tazew zencefil süper oluyor neslim mutlaka koymalısın gerçi ben iki öğün yaptım ama yeşil içeceklerimi de içtim hiç acıkma olmadı bugün tartı kaç gösterdi seni
Slm makresim hoşgeldin bitanemm sonuçlar çok geç çıkacakmışİnşallah güzel sonuçlar çıkar cnmm ama büyük ihtimal sende de fıtık çıkacak Sağlık olsun bitanem hareketsiz olunca malesef geliyor kilolar önemli olan sağlığın suyu artırırsan bak ne güzel gidiyor .Görüşürüz tatlım dikkat et kendine
Tatil sonrası olabilir neslim akşam bir araya gelme işi süper olur
Böyle ayrıntılı yazman çok hoş neslim elleirne sağlık kuzum
Battaniyem inan gurur duyuyorum sneinle 1 çatal pastayla durmuşsun ne diyim maşallah
Eniştenin doğum günü kutlu olsun kuzum birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu nice güzel yıllar dilerim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?