- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sabah 76,7 dum banum dun yazdığım o sporu yapamadım bide akşam koca avuç fındık yedim 1kg o yuzden olmadı bence. gayet ıyı. bugun de 4. gün öğlene çorba ekledim. yarın kahvaltıyıda eklicem ama akşam menum 7 gun aynı devam edicem. menumu ayrıntılı yazdım arkamdan 1 gun geriden gelen kızlara örnek teşkil etsin diye. bu detoks iyi oldu 6 yıldır denemek isteyip te deneyemediğim raw canlı besinlerle beslenme deneyimim başarılı oldu bunu keşfettim. bundan sonra en azından hafta 1-2 gun canlı besin yicem raw beslenicem haftalık detoks amaçlı.
yanlız bende dun öğlenden beri halsizlik ve sanki şeker atakları gibi bişiler olmaya başladı yeni iş teklifi heyecanındanmı bilmiyom çok heyecan yaptım, o yuzden şu an itibari ile araöğün yapıyorum menumde görürsünüz akşam. biliyorsun zorunlu izin oldu keşke sabit yazsaktı da izinli yazmasaydık valla
oh iyi bari freede olayım bari. eğer düzensiz beslenmeye başlarsan geri gelir ama dikkat edersen gelmez bence. sen zaten pür dikkatsin de ben nuradan korkuyom tabi kendimden korkmuyor değilim. benimde midem dinlendi kendimi çok fit hissediyorum sırtımda küçüldü sanki göbeğim gitti.izin sürem 2 hafta mı 3 haftamı. ben geçen ve bu hafta izinliysem ayın 6 sında bildim yapmam gerekmiyormu
İzinde aldıkların gitti o zaman neslim 200 gr kalmış bence süperben hiç zpor yapamadan verdim kuzum ama spor yapınca daha çok etkili olur tabiki Yalnız dün akşam iki lokma cıs ve normal yemek yedim 300 gr ı geri geldi inşallah hepsi geri gelmez tek korkum o .Ama yine de aynen ben de haftada 2 gün bu tarz beslenmeye karar verdim midem dinlendi sanki İyi aklımıza getirdin neslimm
Ben de baş ağrısı harici bir şey olmadı neslim belki heyecandan olabilir bir de havuç ve elma sıkma kuzum
şekerini zıplatmış olabilirHakkında hayırlısı olsun bitanemm çocuklar için süper olur en doğru kararı sen vereceksin Sağlık olsun neslim haftaya da izinli olacaksın ama bu önemli değil ki bu haftada free takıma eklerim sseni önemli olan kilo vermen tatlım
oh iyi bari freede olayım bari. eğer düzensiz beslenmeye başlarsan geri gelir ama dikkat edersen gelmez bence. sen zaten pür dikkatsin de ben nuradan korkuyom tabi kendimden korkmuyor değilim. benimde midem dinlendi kendimi çok fit hissediyorum sırtımda küçüldü sanki göbeğim gitti.izin sürem 2 hafta mı 3 haftamı. ben geçen ve bu hafta izinliysem ayın 6 sında bildim yapmam gerekmiyormu
hımmm ben tatil haftasıda izin sayıldı sandım.
izne çıkanların hepsini free takıma alayım dimiiMecbur dikkat edicem kuzum eski günlerime dönmemek için bir de beslenme düzeni oturdu artık kolay kolay değişmez
2 hafta izinlisin beybim geçen hafta izne ayrıldın bu hafta birinci haftan haftaya da izinlisin şöyle yazayım
23 . nde izine ayrıldın
30 unda ve 6 sında izinlisin 13 ünde listedesin kuzum
Bi çatalla durdum hem sevmem hemde kararlıyım kaptanım zaten regl dönemi malum,inş tartıda Yüzüm Güler yarınSlm meleklerimmmDün gelemedimm şimdi iki dk uğrayayım dedim geçmiş birikmdene yazayım dedim ama meleklerim firarda anlaşılan
Canımsın yapacağını biliyorum kuzummmBence hemen başla bızdıkımm dün sabah 1,8 gitmişti
fakat bugün dün akşam detoksu bozduğum için 300 gr ı geri geldi yani 1,5 kilo ama bana göre süper çünkü ben genelde gr gr verirdim
Afiyetolsun tatlımmmyeşilçaya başlamışız Detoksu tam uygulardsan acıkmazsın ebwamcım
Teşekkürler detoks hocamızKesinlikle acıkılmıyor bunda hemfikiriz
Yeni gelen arkadaşlarımız kayıp hakikatenn belki tatil dolayısı ile gelen giden olmuştur gelememişlerdir neslim
Muhteşem bir menüben bu detoks menüsünü çok sevdim haftaya tekrar başlayacağım
tazew zencefil süper oluyor neslim mutlaka koymalısın gerçi ben iki öğün yaptım ama yeşil içeceklerimi de içtim hiç acıkma olmadı bugün tartı kaç gösterdi seni
Slm makresim hoşgeldin bitanemm sonuçlar çok geç çıkacakmışİnşallah güzel sonuçlar çıkar cnmm ama büyük ihtimal sende de fıtık çıkacak Sağlık olsun bitanem hareketsiz olunca malesef geliyor kilolar önemli olan sağlığın suyu artırırsan bak ne güzel gidiyor .Görüşürüz tatlım dikkat et kendine
Tatil sonrası olabilir neslim akşam bir araya gelme işi süper olur
Böyle ayrıntılı yazman çok hoş neslim elleirne sağlık kuzum
Battaniyem inan gurur duyuyorum sneinle 1 çatal pastayla durmuşsun ne diyim maşallah
Eniştenin doğum günü kutlu olsun kuzum birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu nice güzel yıllar dilerim sizlere
Cumayı saymıyoduk dimi? Sarı kart yicem galibaYarın sabah tartı hepinizin yüzünde gülücükler açtırsın inş meleklerimmBildirim yaparken mesaj sayılarınızı da saymayı unutmayın şekerler
Ebwam :
battaniye1 :
@Ahbirkingcharlesimolsa :
Yenibirben_84 :
Bi çatalla durdum hem sevmem hemde kararlıyım kaptanım zaten regl dönemi malum,inş tartıda Yüzüm Güler yarın
Artık dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen yarım muz
Aksam iki kase Çorba salata
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 yesil cay 1 kiraz sapı
Cumayı saymıyoduk dimi? Sarı kart yicem galiba
Gunaydinlar
Kilom sabit kizlar.
Telefondan alintulayamadim kusuruma bakmayun lutfen.
Ben 2 haftalik izne cikiyorum sizin icinde yygunsa baskanim ve yardimcim.
Hepinize guzel bir 2 hafta duliyorum.
Optum hepinizi.
dün akşam uğrayamadım kızlar
dünki menum
sabah kalkınca: 1brd su,çörekotu az sonrasında maydonoz kürü
8,30 da :1/2ananas+1/2elma+1/2muzdan oluşan tarçınlı meyve salatası+1 avuç fındık
11,00 de :1 kase salata+1 kase işkembe çorbası .. erken oldu biraz
15,00 de :1 mandalin+1 ayran+çimlenmiş mercimek ve maş fasulyesi
17.00 de : 1 havuç+1 elma+1 portakal+brokoli oluşan sıvı içecek
18,30 da: yeşil salata+brokoli haşlama sarımsak yağ ve limonla
spor:
sabah 20dk plates
akşam 40dk kardiyo karışık
P.TESİ BAŞLADIĞIM DETOKS MACERAMIN BİLANÇOSU KIZLAR
P.TESİ SABAH: 79,1 DİM
SALI SABAH: 78,1 DİM
ÇAR. SABAH: 77,1 DİM
PER.SABAH: 76,7 DİM
CUMA SABAH: 76,4 DÜM
SONUÇ: -2,7KG KAYIP
TATİLE GİTMEDEN ÖNCE 76,5 DUM DETOKS SONUCU BAŞARILI OLDU ÇOK MEMNUNUM.
BUGUN 5. GÜNÜM. İLK 3 GÜN HAYVALSAL GIDA TÜKETMEDİM. DÜN AYRAN VE İŞKEMBE ÇORBASI İÇTİM
BU GÜNDE KEFİR EKLEDİM MENUMU YAZARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?