Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunku menum
sabah zeytin peynir kozde biber uc tane dort cay bol yesillik belki bi parcada anne recelli ekmek yemisimdir ama walla iki lokmaydi
Ara bir elma bir yesil cay 6 badem
aksam bi tabak kereviz yemegi bi kase cacik
3 litre su spor anne evini dip kose temizlemece :)))))

Bugunku menum
sabah bol yesillik zeytin peynir yumurta cay
ara bir muz 7,8 badem bir bardak sut
aksam firinda pismis balik boooool yesil salata
ara yesil cay
su 3 litre spor 45 dk yuruyus
aferin bana :))))))))

Merhaba kızlar, kv mi yolcu ettik geldik evimize.

Bugün güzel bir haber aldım, son görüştüğüm firma yarın işe başlamamı istedi :) Ben de çarşamba başlayayım dedim en azından yarın ders çalışırım çarşamba, perşembe sınavım var çünkü.. İnşallah çarşamba yeni işime başlıyorum hayırlısıyla, bana destek olan tüm sestralarıma çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah güzellll bir kk kahvaltısı menemen ile
Akşam sebzeli tavuk sote, 3 yk bulgur pilavı, salata

Su 2.5 lt
Spor halen yok

Kaptanım işe başlayınca menülerim muhtemelen değişecek biraz öğle yemeği gelecek akşam yemeği yerine ben de o yüzden akşamları eve gelince hafif geçiştirmeyi düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz.. Artık akşamları derslerim olmayacak evimde geçireceğim akşamlarımı ben de normal insanlar gibi o yüzden çok mutluyum bıkmıştım artık akşam 10da eve gelmekten

Ve bu charlessız sestranız artık yatsın uyusun, yarın dinlensin çünkü çarşambadan itibaren günde 2 saat direksiyon başında olacağım servis yok firmada herkes arabasıyla gelip gidiyor silivriye Bir ay sonra taşınacak beylikdüzüne diyorlar ama inşallah kandırmıyorlardır yoksa mahvolurum her gün silivriye git gel..

ayyy kuzum yaaa inşallah dediğin gibi böyle gitmez taşınırlar hemen.ama senin adına çok çok çok çokkkkkkkkk sevindim.temiz yürekli arkadaşım

bu arada dünkü menümü yazayımm
sabah:1 filtre kahve,1 lokma tam tahıllı ekmek,1 yumurta,yeşil biber,8 zeytin
öğlen biberli ,domates soslu kyma kavurdum,1 elma
akşam:1 kocaaaa tabak karnıbahar yemeği,3 bardak ayran
spor:jillian level1

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş sefa gelmişşşşşş

YA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDE

HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞ
nazar edecenizzzz kızzzz
ya cidden şişmiştim bu tuz yüzünden iyi gitti ödemim şükür

maşallah nazarlık menune bayıldım

ok ama yemekten 1 saat sonra içelim. çünki yemekten 30dk ve yemekten 1 saat sonra su içmek gerekiyor sindirimi hazmı bozmamak için. bende yapacam :))

mavim geçmiş olsun işallah bu gün emarda çok büyük problem çıkmaz ıstırahatle atlatırsın kuzum.. seni uzun bi nekaat dönemi bekliyor sabret cnm
hayırlısıyla seni de iş sahibi ettik

nurammmm ben yine başladım jilliana
bir daha bırakma bari

yok neslim bu sefer bırakmak yok .kocamda benimlen yapıyor ayyyy ilk gün yaptığında görmeniz lazımdıııııııııııııııııııı. yerdeki çapraz hareketleri yaparken ters dönmüş hamam böceği gibi duruyorduuu uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.yaptık işte bitti banyoya giderken dediki"10 dakika bekle çıkamazsam gel al beni"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…