menum..pazartesi
sebze
sebze
sebze
Amaaannn ne cok sey yemissin kizzz :))))))))))
Yarin benim menude boyle olucak kismetse
nurammmm ben yine başladım jillianamenum..pazartesi
sebze
sebze
sebze
jillian
ayyy kuzum yaaa inşallah dediğin gibi böyle gitmez taşınırlar hemen.ama senin adına çok çok çok çokkkkkkkkk sevindim.temiz yürekli arkadaşımVe bu charlessız sestranız artık yatsın uyusun, yarın dinlensin çünkü çarşambadan itibaren günde 2 saat direksiyon başında olacağım servis yok firmada herkes arabasıyla gelip gidiyor silivriyeBir ay sonra taşınacak beylikdüzüne diyorlar ama inşallah kandırmıyorlardır yoksa mahvolurum her gün silivriye git gel..
ayyy o süper bir çayyyhadi bakalım gazamız mübarek olsun neslimm şey aklıma geldi ben zayıflama döneminde çok içiyordumya metabolizma hızlandırıcı çay (elmalı limonlu karanfil kabuk tarçın ve karabiberli ) onu da eklesek mi acaba
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarkadaşlar pardon ya. cevap veremdim. çok yoğundum...
benim boyum 175. kilom 97. daha önce 113 kilodan 83 kiloya indim diyet ve sporla ancak tüp bebek tedavisi gördüm ve yine 97 ye çıktım. tekrardan kilo vermek istiyorum ama bu kez 75 kiloya kadar inmek istiyorum sizlerin de desteğiyle. peki sizleri de ben tanıyayım :)
sağol canımmm.ödemim vardı canım benim tuz yüzünden arındımMaşallah cnm nasıl güzel hemen sonuç alıyosun imrendimmmm
nazar edecenizzzz kızzzzYA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDE
HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞ
zeynom sen rafine tuzmu kullanıyorsun bakimm de hele. rafine tuz çok zararlı ya çankırı, ya himalaya, yada en kötü deniz tuzu kullanmalısınnazar edecenizzzz kızzzz
ya cidden şişmiştim bu tuz yüzünden iyi gitti ödemim şükür
allam battaniye kim diyom bulutum senmişsin :)Cnm ben çıkmışım sen gelmişin takipteyim sizi inş güzel sonuclar alırsınız
maşallah nazarlık menune bayıldımbu arada dünkü menümü yazayımm
sabah:1 filtre kahve,1 lokma tam tahıllı ekmek,1 yumurta,yeşil biber,8 zeytin
öğlen biberli ,domates soslu kyma kavurdum,1 elma
akşam:1 kocaaaa tabak karnıbahar yemeği,3 bardak ayran
spor:jillian level1
ok ama yemekten 1 saat sonra içelim. çünki yemekten 30dk ve yemekten 1 saat sonra su içmek gerekiyor sindirimi hazmı bozmamak için. bende yapacam :))2 litre su
2 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek mümkünse yeşil elma)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
Yemeklerden sonra 1 bardak içilecek
Bu benim meşhur içeceğimdi neslim unuttunmu kuzum
mavim geçmiş olsun işallah bu gün emarda çok büyük problem çıkmaz ıstırahatle atlatırsın kuzum.. seni uzun bi nekaat dönemi bekliyor sabret cnmSelam kızlar bir süredir gelemiyorum önce işyeri tadilatı derken bir hafta gecti ve yibe belimi incittim yuruyemiyorum uc gündür bu gece mr çekilecek bu arada annem de kalıyorum ve tabi diyet falan yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdilik herkesi öpüyorum.
hayırlısıyla seni de iş sahibi ettikMerhaba kızlar, kv mi yolcu ettik geldik evimize.
Bugün güzel bir haber aldım, son görüştüğüm firma yarın işe başlamamı istedi :) Ben de çarşamba başlayayım dedim en azından yarın ders çalışırım çarşamba, perşembe sınavım var çünkü.. İnşallah çarşamba yeni işime başlıyorum hayırlısıyla, bana destek olan tüm sestralarıma çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
bir daha bırakma barinurammmm ben yine başladım jilliana
yok neslim bu sefer bırakmak yok .kocamda benimlen yapıyormavim geçmiş olsun işallah bu gün emarda çok büyük problem çıkmaz ıstırahatle atlatırsın kuzum.. seni uzun bi nekaat dönemi bekliyor sabret cnm
hayırlısıyla seni de iş sahibi ettik
bir daha bırakma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?