Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç bir şey tesadüf değildir...

Düşüncelerimizin evrenimizi oluşturduğunu düşünenlerdenim.

Yaklaşık dört yada beş aydır geçmek bilmeyen sağlık sorunlarıyla uğraşmaktaydım. Sağlık sorunları derken, yanlış anlaşılmasın grip, üst solunum yolu enfeksiyonu gibi hastalıklar. Bundan daha kötüsü halsizlik ve uyanamama sorunu ki hayatım boyunca altı veya yedi saatten fazla uyku ihtiyacım olmamıştır. Bu durum yaşam kalitemi ve günlük hayattaki sürdürmem gereken faliyetleri oldukça etkiledi. Tıbbı olarak yardım aldım fakat bu sadece durumu kurtardı, D vitamini eksikliği yüzünden de on kilo birden almış durum iyice sıkıntı verir hal almaya başlamıştı. İşte tam bu sırada günlük yaşam döngüm ve beslenme tarzımı sorgulamaya başladım, küçük bir hafta sonu tatiline gidip kafamı boşaltıp "yenilenmeye" karar verdim. Yazının başında belirttiğim gibi, düşüncelerimiz evrenimizi oluşturuyor!

Tatil yapmayı düşündüğüm yere uçak ile seyahat etmeyi düşünüyordum, bildiğinizi gibi oldukça beklemeli bir durumdan sonra uçakta en ön yeri tercih etmiştim, yerime kuruldum ve "yenilenme" başlangıcımı yaparken evren seslendi, yanımdaki koltuğa bir hanımefendi oturdu ve konuşmaya başladık....

İşte şimdi buradayım çok kısa zamanda tanışmış olmamıza rağmen, düşüncemi ve halimi değiştirecek bilgileri aldım ve faydasını görmeye çok hızlı bir şekilde başladım. Bir çok atasözü var hangisinden başlayım bilmiyorum "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim" mesela!

Teşekkür ederim dostum; Gül Kaynak...

Selam&Dua&Muhabbetle..

Vural

Vural 42 yaşında, İşadamı. 21 günlük bir Şehir'de Detoks Paketi ile bedenini yeniliyor. İlk 10 günde 8kilo verdi. Bu 10 gün içinde hayatında ilk defa Hamam Keyfi yaptı, bolca Yeşil İçecek miktarı pazarlığı yaptı, söylediğine göre web sitemizi baştan aşağı okudu, kürün yarısında olmasına rağmen şimdiden "hayatına yıllar, yıllarına hayat kattı".

Ve en önemlisi bunu şehirde, işlerinin başındayken yaptı!

allah seni nasıl biliyorsa emi...... ee adam banyoda kaldımı çıktımı tekbaşına bari.

hımmm
ben deniz tuzu kullanmıyorum
migrosta
PURELIFE HİMALAYA KRİSTAL TUZ var istersen bunu dene
hımmm nestle purelife değilmi? onu da görmüştüm hatta daha uygundu billur dan ama ben pahalı olan daha iyidir gibi salak bir düşünce ile billur aldım.az kaldı zaten bitince purelife alayım

He valla neslim sayenizde iş güç sahibi bir insan oldum Benim şu king charles hasretime de diyorum bir el atsanız ??

Hahahahaha canım benim de eşim eşlik etmişti bana başta, sonra bir hafta beli tutuldu yattı Çok ham kız bu kocalar

selamlar iyi akşamlar
nasılsınız?
menümü yazayım
Sabah: Geranmali (kaptanıma itafen),4 ceviz,1 kuru incir
Ara:1 fincan sütlü kahve şekersiz tabiiki
Akşam:fırın tavuk,salata,ayran (gıdaklıycam yakında yarın detoksa başlıycam inş)
spor:1 saat yürüyüş
detoksu 2 gün yapsam olurmu
3 gün çok geldi bana tansiyonum düşüktür benim biraz ondan dedim

Eveett yarınki ilk iş günüme hazırım artık kıyafetlerimi de hazırladım, dersime de çalıştım artık biraz kitap okuyup erken yatarım sabah 8 işbaşı Ya insan neden sabahın 8inde işe başlar a dostlar deli mi dürtmüş bunları anlamadım..

Hayırlı olsun cnm cok sevindim

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir mandalina bir kase yogurt
Aksam yeşil fasülye salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yeşil çay
40 dk yürüyüs

İyi akşamlar meleklerimmmm şükür şimdi oturabildimm

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen 3 çiğköfte ayran
Aksam bezelye salata ayran
1 Türk kahvesi 2 yeşil çay
30 dk Leslie,200 mekik,100 sbh 100 aksam ip atlama

Spor müthişşş battaniyemmm menü de süper harikasınn yeni nikin hayırlı olsun kuzumm

Kaptanım yaklaşık yarım saat önce regl oldum
Lapayı regl bittikten sonra iki gün denicem artık nasıl olsa baya ihtiyacım olacak...

Sağlık olsun bitanemm kaçamaksız menülerinin sonucunu regle rağmen alacaksın

Mutfagi toplamaktan yolu anca buldum kaptanim
rabbim yardimcin olsun insallah kaptanim annecigine sifa olsun

Hmmmmm ben de bekledim gelirsin diye kuzumTeşekkürler bitanemm iyi olacak rabbimin izniyle

yeni listemiz hazirrrr

Barbimmmm ne güzel bir tablo yapmışsın ellerine sağlık canımmmKendin gibi şeker olmuş bayıldım

menum..pazartesi
sebze

sebze

sebze

jillian

Süper bir menü

Afiyetolsun tatlım iki lokmaysa sorun yok ama yine de anneciğinin reçelleriyle vedalaş bitanemmkahvaltıya yeşillik gelmişş süperr

Bugunku menum
sabah bol yesillik zeytin peynir yumurta cay
ara bir muz 7,8 badem bir bardak sut
aksam firinda pismis balik boooool yesil salata
ara yesil cay
su 3 litre spor 45 dk yuruyus
aferin bana :))))))))

Bence de aferimmmm kuzumm daha ne olsun süper menüüü yürüyüşte harika

Hadi gözümüz aydın kuzummm hayırlı uğurlu olsun inşallah Sen de iyi ki varsın bitanemm

Menü süper .Çalışırken evet düzenin değişecek haklısın ama lütfen kahvaltını yapmadan çıkma öğlen de hafif yersin akşam kendi ev yemeklerini yersen süper olur ama geç gelirsen dediğin gibi yaparsın canımHaklısın çok yoruldun bitanemm artık düznein oturur

Ne bu leydilerimin yollardan çektiği.İnşallah geçici bir süredir kuzum taşınırlar da rahat edersin

nurammmm ben yine başladım jilliana

Hadi bakalım daim olsun bırakma bu kez kuzum

Maşallah süper menüüü ve spor kahvaltına yeşillik ekle tatlım

ayyy o süper bir çayyy

Ben geçen sene her gün içerdim bitanemm mutlaka yap sen de iç yağ yakıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var

allam battaniye kim diyom bulutum senmişsin :)
ben sonuç aldım bu gun -1kg la harikayım

Maşallah neslimm 3 günde 3 kilo gidermişş bir de süper olurPatentini alırız

ok ama yemekten 1 saat sonra içelim. çünki yemekten 30dk ve yemekten 1 saat sonra su içmek gerekiyor sindirimi hazmı bozmamak için. bende yapacam :))

Evet tatlım 1 saat sonra içilebilir

Maşallah enişteye alışır alışır ilk günler hamlık olur.Ne güzel aile boyu jr zeynom da başlarsa yakında şaşırmamm .Diloş tibet yapmaya alıştı zeyno da jillian yaparmış

hu huuuuuu kızlar bi ziyaret edeyim dedim nabersiniz

Hoşgeldin cadıcımmmm İyi yaptın tatlım herşey yolundadır umarım

sindim sana ve tüm kabızlık sorunu olanlara gelsin bu tarif

Güzel tarif neslim semizotu başlıbaşına çalıştrırır zaten armutla birleşince harika olur gibi teşekkürler kuzum

He valla neslim sayenizde iş güç sahibi bir insan oldum Benim şu king charles hasretime de diyorum bir el atsanız ??

Bak ya charles için en az 5 yıl var önce gelsinn

selamlar iyi akşamlar

ohhh kendim yemiş kadar oldum geranmaliyi

menün de sporunda harika kuzum.Elbette yapabilirsin bir bak bakalım zorlanmayacaksan devam edersin .
Geneld ebenim tansiyon da düşük baş ağrısı harici zorlanmadım bızdıkımm

Bugünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam bir dilim somon balığı, salata
Su 2.5 lt

Afiyetolsun bitanemmm Spor yok ama artık koşturmaca başlıyor senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…