Artık en uygununu bulmaya çalışırsın cnm olmadı meyve süt - yoğurtla ıdare edersınŞimdi gelelim asıl meseleye, firmada bu haftaya kadar tabldot usulu yemek çıkıyormuş ama ben geldim ya illa bozulacak, artık yok ticket'a geçtiler..Etrafta da hep fast food tarzı yerler var yok ki bir ev yemeği yapan yer.. Napacağım bilmiyorum bakalım göreceğiz haftaya..
Merhaba SweetdimpleBenim çıkmam lazım meleklerimmm liste size emanet kızları gezdireyim biraz
Bakalım canım deneme yanılma yöntemi ile bulacağım en doğrusunuArtık en uygununu bulmaya çalışırsın cnm olmadı meyve süt - yoğurtla ıdare edersın
Canım benim çok SağolVaaaayyy bu nasıl ortalama, zeynom bu nasıl kilo vermek maşallah canım sana süpersin!
Oyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşŞimdi gelelim asıl meseleye, firmada bu haftaya kadar tabldot usulu yemek çıkıyormuş ama ben geldim ya illa bozulacak, artık yok ticket'a geçtiler..Etrafta da hep fast food tarzı yerler var yok ki bir ev yemeği yapan yer.. Napacağım bilmiyorum bakalım göreceğiz haftaya..
bende bu cevabi almak icin gelmistim mekaniniza benim yerime baskasi sormus bende tebrik ediyorum kac gun yaptin detoksu bende iki defa yaptim ama hep bozdum yinede kilo verdim ama ayni seyi yemekten gozum dondu resmen bidaha yapmam diyodum ama yapicam sayende daha iradeli bi sekilde tabi tatli ruyalar kardes takimimaCanım benim çok Sağolbu hafta ayran detoksu Yaptım. Çoğunu öyle verdim. Jillian da bana verdirdi sanki
:) valla hi zeyno kiloyla alıyo kiloyla veriyo enteresan bir metabolizması var. hele hızlı aldıkları hemen veriyor.bende bu cevabi almak icin gelmistim mekaniniza benim yerime baskasi sormus bende tebrik ediyorum kac gun yaptin detoksu bende iki defa yaptim ama hep bozdum yinede kilo verdim ama ayni seyi yemekten gozum dondu resmen bidaha yapmam diyodum ama yapicam sayende daha iradeli bi sekilde tabi tatli ruyalar kardes takimima
Şimdi gelelim asıl meseleye, firmada bu haftaya kadar tabldot usulu yemek çıkıyormuş ama ben geldim ya illa bozulacak, artık yok ticket'a geçtiler..Etrafta da hep fast food tarzı yerler var yok ki bir ev yemeği yapan yer.. Napacağım bilmiyorum bakalım göreceğiz haftaya..
selam hatırladım seni allah analı babalı büytmek nasip etsin canımMerhaba Sweetdimple
sonunda doğum yaptim 2 gün önce. ..inşallah toparlaninca tekrar araniza döneceğim. ..2 minik kizim oldu:)
Hoşgeldin canım 2 gün Yaptım 2.100 kg verdim. Ama çok zorlandım uzun süre yapmam herhalde. Yaparsam da sadece 1 gün Yaparımbende bu cevabi almak icin gelmistim mekaniniza benim yerime baskasi sormus bende tebrik ediyorum kac gun yaptin detoksu bende iki defa yaptim ama hep bozdum yinede kilo verdim ama ayni seyi yemekten gozum dondu resmen bidaha yapmam diyodum ama yapicam sayende daha iradeli bi sekilde tabi tatli ruyalar kardes takimima
haydi hayırlısı mavim harika döneceksin bencenihayet geldimmm artıkk
uzun yada bana çok uzun gelen bir istirahat döneminden sonra artık burdayım.... bu fıtıkla yaşamayı öğrenmem gerek sanırım o yüzden yarından itibaren esneme hareketleriyle başlıyorum. ve tabiii günlerdir mecburi saldığım beslenme düzenini de toplamam lazım artı ile geri geldim ama bu hafta listeye daha iyi gireceğimi düşünüyorum ve tabii istiyorum
haydi vira bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?