Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksik menülerimi tamamlayayım hemen,

Çarşamba
Sabah 1 muz, bir bardak süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Akşam yok, finalim vardı yemek yemeye zamanım olmadı malesef..
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Perşembe
Sabah 1 muz bir bardak süt
Öğle 1 hasanpaşa köfte, bir kase domates çorbası, yoğurt
Akşam yine yok yine finalim vardı iki akşam aç yattım neredeyse..
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Cuma
Sabah bir avuç badem ve ceviz
Öğle bir tabak mantı
Akşam çiğköfte ve içli köfte, karışık ızgara
Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş

Şimdi gelelim asıl meseleye, firmada bu haftaya kadar tabldot usulu yemek çıkıyormuş ama ben geldim ya illa bozulacak, artık yok ticket'a geçtiler.. Etrafta da hep fast food tarzı yerler var yok ki bir ev yemeği yapan yer.. Napacağım bilmiyorum bakalım göreceğiz haftaya..

Artık en uygununu bulmaya çalışırsın cnm olmadı meyve süt - yoğurtla ıdare edersın

Oyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşama sen halledersin canım. Evden sandviç flan hazırla yanına meyve ve yoğurt al

Canım benim çok Sağol bu hafta ayran detoksu Yaptım. Çoğunu öyle verdim. Jillian da bana verdirdi sanki
bende bu cevabi almak icin gelmistim mekaniniza benim yerime baskasi sormus bende tebrik ediyorum kac gun yaptin detoksu bende iki defa yaptim ama hep bozdum yinede kilo verdim ama ayni seyi yemekten gozum dondu resmen bidaha yapmam diyodum ama yapicam sayende daha iradeli bi sekilde tabi tatli ruyalar kardes takimima

:) valla hi zeyno kiloyla alıyo kiloyla veriyo enteresan bir metabolizması var. hele hızlı aldıkları hemen veriyor.

ne yapacak sın ben biliyorum :). karatay yapıyorsun zaten eğer sağlam kahvaltı edemeden çıkıyorsan kalkınca kefir
le beraber meyve salatası ye bizim detokstaki gibi yanınada haşlanmış yumurtanı+zeytin+peynir işte karatay kahvaltını alırsın öğlen bunları yersin tikıtların markette geçiyordur onları alışverişte kullanırsın. ben yıllardır yemeğimi çoğunlukla yanımda getiriyorum alışınca sıkıntı olmuyor inan.
Merhaba Sweetdimple
sonunda doğum yaptim 2 gün önce. ..inşallah toparlaninca tekrar araniza döneceğim. ..2 minik kizim oldu:)
selam hatırladım seni allah analı babalı büytmek nasip etsin canım

kızlar günaydın
bu gün sabahhhhhh 76,1 dim yani dünden bu güne 300gr daha verdim devam eden detoksumla. tartı yeminli 75 i değilde hala 76,1 i göstermekte inat ediyor ama yarın sabah görücem ne kadar inat etsede. en kısa zamanda mezun olmama lazım işe alınırsam çok yoğun biir iş hayatı beni bekliyor kafamı tamamen oraya vermem lazım.
sahi dün kadınla konuşurken dedimki kurumunuza faydam olmazsa zaten 1 ay içinde bunu görür anlarım sessizce ayrılırım denemeden anlayamayacağız, ben çalıştığım işyerlerinde hep etimden, sütümden,tereyağımdan,kemiğimden faydalandırırım herşeyimle çalışırım dedim son lafıma çok güldü inek gibi sağılacak kadın dedi zannımca. ama öyle iş hayatında herşeyini ortaya koyuyorsun yeri geliyor eşinden çocuklarından öne geçiyor malesef o yuzden çok yerinde bir laf ben en çok bu durumu bunla açıklamayı seviyorum.

dünki menumu de yazayım
sabah kalkınca 1 brd su+çörekotu+maydonoz kür
8,30 da ananas+elma+muz meyve salatası tarçınla ve 1 avuç fındık
11,00 de 1 brd kefir
13,00 de yeşil salata 4 edet ceviz
17,00 de 1 brd süt
18,00 de yeşil salata çiğ sebzelerle ve 1 avuç ceviz
21,00 de 1 kase yoğurt+3 adet ceviz
spor:
sabah 15dk plates
akşam toplam 50dk : 40dk kardiyo+10dk kol sırt çalışması ve esneme

nihayet geldimmm artıkk

uzun yada bana çok uzun gelen bir istirahat döneminden sonra artık burdayım.... bu fıtıkla yaşamayı öğrenmem gerek sanırım o yüzden yarından itibaren esneme hareketleriyle başlıyorum. ve tabiii günlerdir mecburi saldığım beslenme düzenini de toplamam lazım artı ile geri geldim ama bu hafta listeye daha iyi gireceğimi düşünüyorum ve tabii istiyorum
haydi vira bismillah

Hoşgeldin canım 2 gün Yaptım 2.100 kg verdim. Ama çok zorlandım uzun süre yapmam herhalde. Yaparsam da sadece 1 gün Yaparım

haydi hayırlısı mavim harika döneceksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…