Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menüm
Sabah:1 filtren kahve,1 büyük muz ve Fındık
Öğlen:1 kocaaaa tabak ıspanak yemeği ve Turşu ( kaptanım turşuda bende ödem tutmuş olabilir . Yeni aklıma geldi. )
Akşam:1 kase garnitürbulgurpilavı, domates çorbası,1 tabak taze fasulye
Spor: jillian
Su:3 lt

Cuma günkü menüm
Sabah: kk kahvaltı ,1 lokma çavdar
Öğlen: karnabaharın yemeği ve salata
Ara:1 elma,1 armut
Akşam : balık ızgara ve roka limonla
Spor:jillian

Perşembe günü
Sabah:sanırım kk kahvaltı Yaptım hatırlayamadım
Öğlen ve akşam : pırasa zeytinyağlı ve bol bol yoğurt

Neslim Hakkını helal et kuzum ortalamamı hesap etmişsin Sağol .daha dikkatli olucam

Slm fıstıklarımmmm kuzenlerdenn azcık müsade istedimmm hemen atladımm Önzelikle birinciliğimizi tebrik ederim melekleirmmm harikaydınız bu hafta daim olsun inşallah hepinzie teşekkür ederimm yeni analiz dönemine birincilikle başlamamız süper oldu

Makresim evet yeni arkadaşlarımzı gelmişti ama sonradan uğramadılar Tatil dolayısı ile sanırım Kuzum rahatsızdın o yüzden gelmiştir neyseki 2,5 kilosu gitmiş bile izin bitene dek gelenleri gönderirsin kuzum yeter ki sağlığın yerinde olsun canım

Neymiş bu detoks kaptanım merak ettim.

Raw beslenmesi de deniyor makresim

Hayır gelmiyor için rahat olsun bitanemm ben 2,5 gün yaptım 1,8 gitti normal yemeye başladım bugün de tartıldım 1,5 kilo gitmişMutlaka haftada 1 veye 2 gün hereks yapsa çok sağlıklı olur bence

ÇOK GÜZEL FİKİR ÖNERİLERİ

PORTAKAL KABUKLARI NE İŞE YARAR

Neslim çok güzel paylaşımlar müsait olduğum zaman keisn okuyacağım kuzum teşekkürler

Mantar ve hemeroide iyi gelmesi ilginç hakikaten neslim.Saraçoğlu her zaman demez mi doğa çöp üretmez diye sadece denemek lazım

Vaaaayyy bu nasıl ortalama, zeynom bu nasıl kilo vermek maşallah canım sana süpersin!

Sen de bu hafta süperdin kuzummmm

bak ne güzel poaça yemektense muz süt en güzeeli kuzum

Perşembe
Sabah 1 muz bir bardak süt
Öğle 1 hasanpaşa köfte, bir kase domates çorbası, yoğurt
Akşam yine yok yine finalim vardı iki akşam aç yattım neredeyse..
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

akşam ayarn filan içseydin bitanemmm aç kaldığın an kıtlık modu başlar

Cuma
Sabah bir avuç badem ve ceviz
Öğle bir tabak mantı
Akşam çiğköfte ve içli köfte, karışık ızgara
Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş

Mantıya kızmam mümkün değil çünkü ben de haftada bir yiyorum Öğlen yediğin için akşama dek sindirilmiştir kuzum 50 dk da yürümüşsün sorun yok

Neslimin dediği gibi ticketlarını alışverişte kullan kuzum.Evden götür süper sefertasları çıkmış

bunun pek çok çeşidi var canım çelik ve sıcak tutuyor karatay yapanların çoğu bunları kullanıyor bitanemm en azından kullandığın yağ belli olur sağlıklı yemekler yersin kuzum

Bu arada çarşamba ve perşembe günleri gelemediğim için mesaj sayım 29da kalmış kaptancığım affına sığınıyorum

Bu hafta birinci olduğunuz için mesaj sayılarından hiçkimse sarı kart almayacak bu da benim size teşekkürümm kuzum

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam Brokoli salata ayran
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yesıl cay
50 dk yürüyüş,30 dk Leslie

Afiyetolsun bitanemm akşam çok hafif yemişsin 2 köfte eklesen daha süper olur canım

Merhaba Sweetdimple

sonunda doğum yaptim 2 gün önce. ..inşallah toparlaninca tekrar araniza döneceğim. ..2 minik kizim oldu:)

Aman amannn taze annecik gelmişPerihanım hıoşgeldin bitanemm allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını .Ama sana küsüm aslındaKaç kez mesaj çektim merak etmiştim seni
Neyse sağ salim geldin ya önemli olan bu Prenseslerimiz biraz büyüsün yerin hazır kuzummm bekliyorum öpüver yeğenlerimi

Canım benim çok Sağol bu hafta ayran detoksu Yaptım. Çoğunu öyle verdim. Jillian da bana verdirdi sanki

Maşllah hakikaten kuzummm nasıl bir metabolizman var çözemedimm anında alıp anında veriyosun

Oyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşama sen halledersin canım. Evden sandviç flan hazırla yanına meyve ve yoğurt al

Sandviç yokk

Ayşem Zeynomun inanılmaz bir metabolizması var hızla verebildiği gibi hızla alabiliyorda hoşgeldin tatlım

Neslimm artık 75 gelecek buna eminim ama simit sarayından uzak durman lazım tabii

Hakkında hayırlısı olsun kuzum snei tanımasalar yeteneklerini bilmeseler zaten teklif etöezler senin başaracağına eminimm tüm özellikler fazlasıyla mevcut sende

hafif proteinler eklemişsin neslimmm afiyetoslun cnmm süper bir menü bunları liste haline getirelimm haftalıkk olmazmı spor da maşallahın varsu zaten 4 ltden az değildir

bu gün 6. günüm detoksta ben bu gün menume et eklemeye başlıyorum
Ekle tabii neslimmm mümlünse öğlen menüne ekle ama sindirimi uzun sürüyor malum

Hoşgeldin mavişimmm Bitanem fıtık öyle bir şeyki bir süre sonra bununla yaşamayı öğreniyorsun mesela ben asla direk eğilemem illa dizlerimi kırar öyle yerden birşey alırım ağır taşımana bile gerek yok en ufak ters harekette en az 1 ay çekersin gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok dikkjat istiyor kuzum

haydi bakalım bu hafta listede olursun inşallah canımmm

Turşuya dikkat et bitanemm ikiyi geçme yerken ve sonrasında bol bol su iç kuzum 1,5 kiloya yakın su toplatıyor vücutta spor su müthişş

Cuma günkü menüm
Sabah: kk kahvaltı ,1 lokma çavdar
Öğlen: karnabaharın yemeği ve salata
Ara:1 elma,1 armut
Akşam : balık ızgara ve roka limonla
Spor:jillian
arada yediğin iki meyve falza tatlım birini tercih et ve yanına süt veya yoğurt ekle

Perşembe günü
Sabah:sanırım kk kahvaltı Yaptım hatırlayamadım
Öğlen ve akşam : pırasa zeytinyağlı ve bol bol yoğurt

Pırasa bağırsakları müthiç çalıştırıyor afiyetolsun kuzummmBu güzel menülerin ve sporun getirisini fazlasıyla aldın bu hafta haydi bakalım bu hafta da devam ama çok vermenden tırsmıyor da değilim açıkçası en fazla 1 veya 1,5 kilo versen yeter kuzum

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 398. ETAP SONUC LİSTELERİ
23-30 OCAK 2015

TAKIM DERECELERİ

ETAP BİRİNCİSİ....................6.TAKIM % 1,30

ETAP İKİNCİSİ................................7. TAKIM % 1,27

ETAP ÜÇÜNCÜSÜ.......................................9.TAKIM % 0,99

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
6. takımdan...............yenibirben................%4.81

İKİNCİ
4. takımdan.........................fatmiss...........................%3,04

ÜÇÜNCÜ
7. takımdan...................................OoOturtleOoO ......................%2.76

Hem takım olarak birinciliğimiz hem de bireyselde zeynomun birinciliği harika bir sonuç oldu bu hafta daim olsun inşallah meleklerimm tekrar tebrik ederimm

398,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Bızdık[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Ben kaçıyorum fıstıklarım bu hafta sizlerden tek ricam lütfen takımı ihmal etmeyelim menülerinizi düzenli paylaşın olur mu çıkmam lazım aylık kilo verme tablosunu akşam yayınlarımm cici bakın kendinize

Kaptanım etli brokoliydi malum benim herif sebzeyi tek basına yemez :)

Takım birinciliğimiz hayırlı olsun

Oyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşama sen halledersin canım. Evden sandviç flan hazırla yanına meyve ve yoğurt al
Ben de bugün öyle düşündüm ve alışveriş yaptım canım sabah sandviç yerim kahvaltıda öğlen de bir meyve yerim diyorum ama bakalım..

Hımm doğru neslim yumurta yanımda götürmeyi düşünmüyorum şimdilik işyerinde kokuyor falan diye.. Onun yerine muz alacağım yanıma.. Bir de sandviç hazırlıyım diyorum her gün olmasa da.. Karatay teyzem kızacak ama eski işyerimde de sandviç yapıyordum mecbur..

Ohh afiyet olsun canım ben de bugün ıspanak pişirdimm

selam herkese
hala çok şişim regl olsamda rahatlasam
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış,zeytin

Akşam
Köfte ızgara,salata,2 hurma,2 ceviz

Aralarda:yeşilçay,sütlü türk kahvesi
spor:1 saat yürüyüş

Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah 1 muz bir bardak süt
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, az tavuk sote kalmıştı onu yedim 2 yk da bulgur pilavı
Kaptancığım bilir Denizli'nin kese yoğurdu meşhurdur sağolsun canım kv getirmiş gelirken ıspanağa da bir yakıştı ki sormayın hımm
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…