- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 38
Neslim Hakkını helal et kuzum ortalamamı hesap etmişsin Sağol .daha dikkatli olucam***6.Takım 398. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (78,4/77.1 / 1.3/%1.66 )
battaniye1 (80,2/80,1/ 0,1/%0,12 ) bulutummm30 nikli üye nikini değiştirdi
Ebwam(126,1/ 126,2/ -0,1/ % -0,08)
winstonlight(72,7/72,7 /0 /%0 ) kilosu sabit/ izinli
yenibirben(79 / 75,2/3,8 /%4,81 )
6.Takım Ortalaması:%1,30
Yarın sabah tartı hepinizin yüzünde gülücükler açtırsın inş meleklerimmBildirim yaparken mesaj sayılarınızı da saymayı unutmayın şekerler
@Ebwam :
battaniye1 : 32
Papillon_ :
Yenibirben_84 :30
Selam Fıstıklar ben geldimmmm
takımda herkes izindeymiş yeni arkadaşlar da gelmiş galiba. Hoşgelmişler. Free takım kalabalıklaşmış. benim durum vahim, şu an 64,5 kilom, pazartesi sabah 67 yi gördüğümde gözlerim pörtledi, bir kötü oldum ki sormayın. Neyseki bugün 2,5 kilosu gitmiş. İnşallah geri kalanı da ödemdir. İznim bitene kadar eski halime dönsem bari.
Neymiş bu detoks kaptanım merak ettim.
Neslim ne detoksu bu bana da söylesenize. Bir menünü gördüm meyve salata ağırlıklı besleniyorsun sanırım. En başından nasıl başladın bende mi denesem acaba. Bu beslenmeye alışıp normal yemeye başlayınca tekrar geri gelmesin kilolar
ÇOK GÜZEL FİKİR ÖNERİLERİ
PORTAKAL KABUKLARI NE İŞE YARAR
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/portakal-kabuklarını-sakın-atmayın/ss-AA7Slz6#image=10
T.KAHVESİ TELVESİ NE İŞE YARAR
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/türk-kahvesi-telvesini-sakın-dökmeyin/ss-AA8fs6O#image=7
ELMA SİRKESİYLE NELER YAPILIR
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/elma-sirkesinin-21-şaşırtıcı-mucizesi/ss-AA8BLRD
PRATİK FİKİRLER
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/pratik-çözümlerle-hayatı-kolaylaştırın/ss-AA8tIm1#image=4
BUNLARA BAYILDIM KIZLAR MUTLAKA OKUYUN
Temizlik Sirkesi (Portakal-Mandalina-Limon Sirkesi) Saadet 6 Eylül 2013 şifalı bitkiler 11 2,5 sene önce yazdığım evde elma sirkesi nasıl yapılır? yazımda portakal sirkesi yaptığımdan bahsetmiştim. Şimdi kış geliyor bol bol yapıp ev temizliğinde kullanabilirsiniz. Portakal sirkesi diyorum ama ben genelde içine mandalina kabuklarını, limon kabuklarını da atıyorum. Bu sirkeyi uydurmamdaki sebep sırf kabukları ziyan etmeden birşeyler yapabilir miyim düşüncesiydi. Bu düşünceyle yapmaya başladım. Ve bu sirkeyi artık evimde deterjan yerine kullanıyorum. Hertürlü temizliğimde imdadıma yetişiyordu. Taki okurlarımdan Nur Hanım’ın şu yorumuna kadar; “Selamun Aleyküm.Ben bu siteye Aralık 2012′de Elma sirkesi yapmak için araştırma yaparken rastladım ve de elma ve portakal sirkesi yaptim. Elma sirkesini temizlikte, bulaşık, çamaşır, yemek, saç ve diş yıkamasında kullanıyorum, tabi bunları sizin tavsiyelerinizden esinlerek yapıyorum, sonuç mükemmel. Portakal sirkesi de çok faydalı. Böcek, karınca, sinekleri kaçırdığı gibi basur ve ayak mantarına bire bir. Ben bir gün bahcede çalıştım (evin bahçesinde). Ayaklarım çok kirlendi, abdest alıyordum ayaklarımın kiri çıkmadı, portakal sirkesi ile yıkadım çok iyi temizledi, ayak parmaklarımın ikisinin tırnak aralarında senelerdir mantar vardı, tırnaklarım çok az uzuyordu, bir kaç saat sonra bir de ne göreyim mantarlardan eser kalmamış kurumuş. Bu işlem basur içinde uygulandığında hemen memeleri küçültüyor.” Artık bu sirkeyi sadece temizlik değil sağlık içinde kullanacağım. Karşılıklı etkileşim halinde bir şeyleri keşfetmek çok güzel. Lütfen sizler de sirkelerle, bitkilerle ilgili tecrübelerinizi yorumlarda paylaşın ki daha fazla kimseye ulaşabilelim. Gelelim portakal sirkesinin yapımına; Her türlü turunçgil kabuğunu (portakal, mandalina, limon..) temizleyerek bir kaba doldurun. Kabukların üzerini örtecek kadar temiz su doldurun. Bu kabın üzerine tülbent örtün. Tülbent örtmemizin amacı şaraplaşmaması içindir. 10 gün kadar sonra sirkeyi süzüp kapaklı bir kaba doldurun. İçine 1 tatlı kaşığı kadar turşu tuzu ilave edin. Turşu tuzu yine sirkenin şaraplaşmasını engellemek içindir. Kapağını kapatın. 40 gün sonra temizlik ve sağlık sirkeniz hazırdır. Hem organik mutfak atıkları çöpe gitmiyor hem de evde zararı olmayan bir temizlik ve sağlık sirkesi elde ediliyor. Birsürü gereksiz kimyasal deterjanları kullanarak hem çevremize hem kendimize ne kadar çok zararlar veriyoruz biliyor musunuz? Acaba kimyasallarla birsürü canlıyı yokedip, onların beddualarını almamızdan mıdır bir türlü felaha eremeyişimiz?
kaynak: http://www.fiyonk.net/blog/2013/09/06/temizlik-sirkesi-portakal-mandalina-limon-sirkesi/
Copyright © fiyonk.net
DİĞER BİR KAYNAK
Vaaaayyy bu nasıl ortalama, zeynom bu nasıl kilo vermek maşallah canım sana süpersin!
Eksik menülerimi tamamlayayım hemen,
Çarşamba
Sabah 1 muz, bir bardak süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Akşam yok, finalim vardı yemek yemeye zamanım olmadı malesef..
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Perşembe
Sabah 1 muz bir bardak süt
Öğle 1 hasanpaşa köfte, bir kase domates çorbası, yoğurt
Akşam yine yok yine finalim vardı iki akşam aç yattım neredeyse..
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Cuma
Sabah bir avuç badem ve ceviz
Öğle bir tabak mantı
Akşam çiğköfte ve içli köfte, karışık ızgara
Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş
Şimdi gelelim asıl meseleye, firmada bu haftaya kadar tabldot usulu yemek çıkıyormuş ama ben geldim ya illa bozulacak, artık yok ticket'a geçtiler..Etrafta da hep fast food tarzı yerler var yok ki bir ev yemeği yapan yer.. Napacağım bilmiyorum bakalım göreceğiz haftaya..
Bu arada çarşamba ve perşembe günleri gelemediğim için mesaj sayım 29da kalmış kaptancığım affına sığınıyorum
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam Brokoli salata ayran
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yesıl cay
50 dk yürüyüş,30 dk Leslie
Merhaba Sweetdimple
sonunda doğum yaptim 2 gün önce. ..inşallah toparlaninca tekrar araniza döneceğim. ..2 minik kizim oldu:)
Canım benim çok Sağolbu hafta ayran detoksu Yaptım. Çoğunu öyle verdim. Jillian da bana verdirdi sanki
Oyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşama sen halledersin canım. Evden sandviç flan hazırla yanına meyve ve yoğurt al
bende bu cevabi almak icin gelmistim mekaniniza benim yerime baskasi sormus bende tebrik ediyorum kac gun yaptin detoksu bende iki defa yaptim ama hep bozdum yinede kilo verdim ama ayni seyi yemekten gozum dondu resmen bidaha yapmam diyodum ama yapicam sayende daha iradeli bi sekilde tabi tatli ruyalar kardes takimima
Neslimm artık 75 gelecek buna eminim ama simit sarayından uzak durman lazım tabiikızlar günaydın
bu gün sabahhhhhh 76,1 dim yani dünden bu güne 300gr daha verdim devam eden detoksumla. tartı yeminli 75 i değilde hala 76,1 i göstermekte inat ediyor ama yarın sabah görücem ne kadar inat etsede. en kısa zamanda mezun olmama lazım işe alınırsam çok yoğun biir iş hayatı beni bekliyor kafamı tamamen oraya vermem lazım.
sahi dün kadınla konuşurken dedimki kurumunuza faydam olmazsa zaten 1 ay içinde bunu görür anlarım sessizce ayrılırım denemeden anlayamayacağız, ben çalıştığım işyerlerinde hep etimden, sütümden,tereyağımdan,kemiğimden faydalandırırım herşeyimle çalışırım dedim son lafıma çok güldü inek gibi sağılacak kadın dedi zannımca. ama öyle iş hayatında herşeyini ortaya koyuyorsun yeri geliyor eşinden çocuklarından öne geçiyor malesef o yuzden çok yerinde bir laf ben en çok bu durumu bunla açıklamayı seviyorum.
dünki menumu de yazayım
sabah kalkınca 1 brd su+çörekotu+maydonoz kür
8,30 da ananas+elma+muz meyve salatası tarçınla ve 1 avuç fındık
11,00 de 1 brd kefir
13,00 de yeşil salata 4 edet ceviz
17,00 de 1 brd süt
18,00 de yeşil salata çiğ sebzelerle ve 1 avuç ceviz
21,00 de 1 kase yoğurt+3 adet ceviz
spor:
sabah 15dk plates
akşam toplam 50dk : 40dk kardiyo+10dk kol sırt çalışması ve esneme
Ekle tabii neslimmm mümlünse öğlen menüne ekle ama sindirimi uzun sürüyor malumbu gün 6. günüm detoksta ben bu gün menume et eklemeye başlıyorum
nihayet geldimmm artıkk
uzun yada bana çok uzun gelen bir istirahat döneminden sonra artık burdayım.... bu fıtıkla yaşamayı öğrenmem gerek sanırım o yüzden yarından itibaren esneme hareketleriyle başlıyorum. ve tabiii günlerdir mecburi saldığım beslenme düzenini de toplamam lazım artı ile geri geldim ama bu hafta listeye daha iyi gireceğimi düşünüyorum ve tabii istiyorum
haydi vira bismillah
Dünkü menüm
Sabah:1 filtren kahve,1 büyük muz ve Fındık
Öğlen:1 kocaaaa tabak ıspanak yemeği ve Turşu ( kaptanım turşuda bende ödem tutmuş olabilir . Yeni aklıma geldi. )
Akşam:1 kase garnitürbulgurpilavı, domates çorbası,1 tabak taze fasulye
Spor: jillian
Su:3 lt
arada yediğin iki meyve falza tatlım birini tercih et ve yanına süt veya yoğurt ekleCuma günkü menüm
Sabah: kk kahvaltı ,1 lokma çavdar
Öğlen: karnabaharın yemeği ve salata
Ara:1 elma,1 armut
Akşam : balık ızgara ve roka limonla
Spor:jillian
Pırasa bağırsakları müthiç çalıştırıyor afiyetolsun kuzummmPerşembe günü
Sabah:sanırım kk kahvaltı Yaptım hatırlayamadım
Öğlen ve akşam : pırasa zeytinyağlı ve bol bol yoğurt
Kaptanım etli brokoliydi malum benim herif sebzeyi tek basına yemez :)Slm fıstıklarımmmm kuzenlerdenn azcık müsade istedimmm hemen atladımmÖnzelikle birinciliğimizi tebrik ederim melekleirmmm harikaydınız bu hafta daim olsun inşallah hepinzie teşekkür ederimm yeni analiz dönemine birincilikle başlamamız süper oldu
Makresim evet yeni arkadaşlarımzı gelmişti ama sonradan uğramadılarTatil dolayısı ile sanırım Kuzum rahatsızdın o yüzden gelmiştir neyseki 2,5 kilosu gitmiş bile izin bitene dek gelenleri gönderirsin kuzum yeter ki sağlığın yerinde olsun canım
Raw beslenmesi de deniyor makresim
Hayır gelmiyor için rahat olsun bitanemm ben 2,5 gün yaptım 1,8 gitti normal yemeye başladım bugün de tartıldım 1,5 kilo gitmişMutlaka haftada 1 veye 2 gün hereks yapsa çok sağlıklı olur bence
Neslim çok güzel paylaşımlar müsait olduğum zaman keisn okuyacağım kuzum teşekkürler
Mantar ve hemeroide iyi gelmesi ilginç hakikaten neslim.Saraçoğlu her zaman demez mi doğa çöp üretmez diye sadece denemek lazım
Sen de bu hafta süperdin kuzummmm
bak ne güzel poaça yemektense muz süt en güzeeli kuzum
akşam ayarn filan içseydin bitanemmm aç kaldığın an kıtlık modu başlar
Mantıya kızmam mümkün değil çünkü ben de haftada bir yiyorumÖğlen yediğin için akşama dek sindirilmiştir kuzum 50 dk da yürümüşsün sorun yok
Neslimin dediği gibi ticketlarını alışverişte kullan kuzum.Evden götür süper sefertasları çıkmış
bunun pek çok çeşidi var canım çelik ve sıcak tutuyor karatay yapanların çoğu bunları kullanıyor bitanemm en azından kullandığın yağ belli olur sağlıklı yemekler yersin kuzum
Bu hafta birinci olduğunuz için mesaj sayılarından hiçkimse sarı kart almayacak bu da benim size teşekkürümm kuzum
Afiyetolsun bitanemm akşam çok hafif yemişsin2 köfte eklesen daha süper olur canım
Aman amannn taze annecik gelmişPerihanım hıoşgeldin bitanemm allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını .Ama sana küsüm aslında Kaç kez mesaj çektim merak etmiştim seni
Neyse sağ salim geldin ya önemli olan buPrenseslerimiz biraz büyüsün yerin hazır kuzummm bekliyorum öpüver yeğenlerimi
Maşllah hakikaten kuzummm nasıl bir metabolizman var çözemedimm anında alıp anında veriyosun
Sandviç yokk
Ayşem Zeynomun inanılmaz bir metabolizması varhızla verebildiği gibi hızla alabiliyorda hoşgeldin tatlım
Neslimm artık 75 gelecek buna eminim ama simit sarayından uzak durman lazım tabii
Hakkında hayırlısı olsun kuzum snei tanımasalar yeteneklerini bilmeseler zaten teklif etöezler senin başaracağına eminimm tüm özellikler fazlasıyla mevcut sende
hafif proteinler eklemişsin neslimmm afiyetoslun cnmm süper bir menü bunları liste haline getirelimm haftalıkk olmazmıspor da maşallahın var su zaten 4 ltden az değildir
Ekle tabii neslimmm mümlünse öğlen menüne ekle ama sindirimi uzun sürüyor malum
Hoşgeldin mavişimmmBitanem fıtık öyle bir şeyki bir süre sonra bununla yaşamayı öğreniyorsun mesela ben asla direk eğilemem illa dizlerimi kırar öyle yerden birşey alırım ağır taşımana bile gerek yok en ufak ters harekette en az 1 ay çekersin gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok dikkjat istiyor kuzum
haydi bakalım bu hafta listede olursun inşallah canımmm
Takım birinciliğimiz hayırlı olsunCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 398. ETAP SONUC LİSTELERİ
23-30 OCAK 2015
TAKIM DERECELERİ
ETAP BİRİNCİSİ....................6.TAKIM % 1,30
ETAP İKİNCİSİ................................7. TAKIM % 1,27
ETAP ÜÇÜNCÜSÜ.......................................9.TAKIM % 0,99
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan...............yenibirben................%4.81
İKİNCİ
4. takımdan.........................fatmiss...........................%3,04
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan...................................OoOturtleOoO ......................%2.76
Hem takım olarak birinciliğimiz hem de bireyselde zeynomun birinciliği harika bir sonuç oldu bu hafta daim olsun inşallah meleklerimm tekrar tebrik ederimm
Ben de bugün öyle düşündüm ve alışveriş yaptım canımOyu kıyamam ya . İşte o durum çok kötü olmuşama sen halledersin canım. Evden sandviç flan hazırla yanına meyve ve yoğurt al
Hımm doğru neslim yumurta yanımda götürmeyi düşünmüyorum şimdilik işyerinde kokuyor falan diye.. Onun yerine muz alacağım yanıma.. Bir de sandviç hazırlıyım diyorum her gün olmasa da.. Karatay teyzem kızacak ama eski işyerimde de sandviç yapıyordum mecbur..ne yapacak sın ben biliyorum :). karatay yapıyorsun zaten eğer sağlam kahvaltı edemeden çıkıyorsan kalkınca kefir
le beraber meyve salatası ye bizim detokstaki gibi yanınada haşlanmış yumurtanı+zeytin+peynir işte karatay kahvaltını alırsın öğlen bunları yersin tikıtların markette geçiyordur onları alışverişte kullanırsın. ben yıllardır yemeğimi çoğunlukla yanımda getiriyorum alışınca sıkıntı olmuyor inan.
selam hatırladım seni allah analı babalı büytmek nasip etsin canım
Ohh afiyet olsun canım ben de bugün ıspanak pişirdimmDünkü menüm
Sabah:1 filtren kahve,1 büyük muz ve Fındık
Öğlen:1 kocaaaa tabak ıspanak yemeği ve Turşu ( kaptanım turşuda bende ödem tutmuş olabilir . Yeni aklıma geldi. )
Akşam:1 kase garnitürbulgurpilavı, domates çorbası,1 tabak taze fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?