Ablamm sen ne detoksu yapıyorsun bu ay sonunda 60 lari görmem lazımbu gün 6. günüm detoksta ben bu gün menume et eklemeye başlıyorum
Ayyyyyy teşekkürlerrrr ne güzel olmuş öyle madalyammmmmm398. Etap birincisi yenibirben tebrikler!
Teşekrlr kaptanımmmm diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorummm. Takımımızla berAber birsürü birsürü kilolar erelim inşallahhhhhCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 398. ETAP SONUC LİSTELERİ
23-30 OCAK 2015
TAKIM DERECELERİ
ETAP BİRİNCİSİ....................6.TAKIM % 1,30
ETAP İKİNCİSİ................................7. TAKIM % 1,27
ETAP ÜÇÜNCÜSÜ.......................................9.TAKIM % 0,99
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan...............yenibirben................%4.81
İKİNCİ
4. takımdan.........................fatmiss...........................%3,04
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan...................................OoOturtleOoO ......................%2.76
Hem takım olarak birinciliğimiz hem de bireyselde zeynomun birinciliği harika bir sonuç oldu bu hafta daim olsun inşallah meleklerimm tekrar tebrik ederimm
Çok teşekkür ederimmmmmm398. Etap birincisi yenibirben tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Afiyet olsun ama yaramasın inşallah canımBugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam sucuk,tavuk,kaşarlı köfte(1,5 porsiyon) 3 lokmada pide yedim acı biberle
1 Türk kahvesi(yanında gofretli çikolata) 2 maden suyu 2 yeşil çay
30 dk Leslie,45 dk yürüyüş
İnşallah canımmmTeşekrlr kaptanımmmm diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorummm. Takımımızla berAber birsürü birsürü kilolar erelim inşallahhhhh
Âmin cnmAfiyet olsun ama yaramasın inşallah canımİrademiz bazen böyle kırılabiliyor canım üzülme bugün dikkat edip toparlayabilirsin ama bir kere bozuldu deyip sakın boşverme tehlike orada
Adetinmi yaklasti seninde dicem ama sani yeni bitmisti diye hatirLiyomÂmin cnmeşime uyuyum dedim dün aksam,ama onları isteyerek yedim işin garibi ne kaşarlı bişeyi severim nede gofreti ama aşermiş gibi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?