Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptancığım mantıya ben de dayanamadım, yeni iş arkadaşlarım dışarıya yemeğe gidelim dediler. Menüde de seçebileceğim, mantı, şinitzel, hamburger, tost vardı ben de mantı seçtim ama yakmışımdır onu akşama kadar dediğin gibi :)

Kaptancığım tam da tahmin ettiğim gibi sandviçe kırmızı kart gösterdi haftada iki gün yapayım diyorum kaptancığımmm ne dersin canım kaptanım bal kaptanım

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam sucuk,tavuk,kaşarlı köfte(1,5 porsiyon) 3 lokmada pide yedim acı biberle
1 Türk kahvesi(yanında gofretli çikolata) 2 maden suyu 2 yeşil çay
30 dk Leslie,45 dk yürüyüş

Bu saat oldu uyumadım dahabugünkü menümü yazayım
Sabah:kk kahvaltı,1 dilim ekmek
Öğlen ve akşam: yeşil mercimek yemeği ve salata ekstra akşam 6 tane sarma
Spor: jillian
Su:3 lt

Teşekrlr kaptanımmmm diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorummm. Takımımızla berAber birsürü birsürü kilolar erelim inşallahhhhh

Gunaydin kizlar. Bu gunden itibaren yeniden basliyorum menu yazmayaallah hakkimda hayirlisini versin. Raw ile baslim bakalim nasil olacak. Yapabildigim kadar yapacam Bakalim. Rengarenk beni yonlendirirsin demi canim
butun menulerini takip ettim.bakalim uygulamada ben basarili olabilecekmiyim

Afiyet olsun ama yaramasın inşallah canım İrademiz bazen böyle kırılabiliyor canım üzülme bugün dikkat edip toparlayabilirsin ama bir kere bozuldu deyip sakın boşverme tehlike orada

Slm ilk menum gelsin
sabah: 1 tarcinli muz,biraz kabak ve yer fistigi, 3 bardak limonlu cay
Oglen: koca bir tabak bol yesillikli kisir
ara: 1 fincan kahve
aksam: marul, roka, kirmizi pancar, havuc, avakodo dan olusan salata, yogurtlu karabugdayli kereviz salatasi

Afiyet olsun ama yaramasın inşallah canım İrademiz bazen böyle kırılabiliyor canım üzülme bugün dikkat edip toparlayabilirsin ama bir kere bozuldu deyip sakın boşverme tehlike orada
Âmin cnm eşime uyuyum dedim dün aksam,ama onları isteyerek yedim işin garibi ne kaşarlı bişeyi severim nede gofreti ama aşermiş gibi yedim

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam tavuk corbası,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yeşil cay,1 maden suyu
Cok tempolu olmasada 1 saat yürüyüş

O kadar halsizimki acep neden kaynakli. Adet sancisi gibi agrilarimxa oluyo ama daha bir haftam var. Aman yaa Ben boyle bunyenin..... diye baslicam. Bu gun ne oturdum ne is yaptim ortaya cikan hic bise yok ama cok yoruldum. Hep mutfaktaydim sanki. Mutfak deyince sajirim bu beslenmede yogurt falan yok ama ben dayanamiyom yiyom. Yoksa krize girecektim. Meger ne alismisim yogurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…