- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Hee Anladık cnmm Aklımızda kuru dolmada kalmıştıBenim menumu yazmaama gerek varmi. Sanirim az cok ne kadar cozuttugumu anliyorsunuzdur
Haklısın cnm geldiğimizdede birbirimizle denk gelemiyoruzkızlar selam hakkaten sessizsini uğramıyorsunuz kızıcam hee
Sosis cısssss değilmiydi yaa ama sen Karatay yapmıyordun dimi :)dünkü menümü yazayımmmm
@Sweetdimple kaptanım kızmaaaa.. motive için bunu yapmam gerekiyodu 2. gün de bitti şuan için kabızlıkla ilgili pek bi sıkıntım yokkk
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek çay
öğle : fırında tavuk but ayran
akşam : sosisli yumurta, peynir, çay 2 dilim ekmek
gıdak gıdak dicem yakında
gülayım. iste ben tatilden dönünce nura ile o yuzden yapılabilir i menu hazırladık. kaptan nura ben hiç zorlanmadık acıkmadık keşke bizim kini yapsaydın tatlım çok üzüldüm şimdiArkadaslar denemeyin. En azindan adam akilli Tadi olan bise bulmadan. Allahim o ne iskenceydi. Aksama kadar sadece bir bucuk bardak sivi ictim. Sonra bi baktim elim ayagim zangir zangir titremeye basladi. Yemek yedim bi guzel bendegecmis olsun bana. Ben yapamicam anladim.
Bu gun b12 mi yaptirmak icin disari ciktim. Aman allah kar yagiyo bebek arabasi zor gidiyo benim kardes abla ayni lokumun ustundeki nisastaya benzemiyomu diyo. Seytan dedi gom karin icine doysun guzelligine. Genclik dedikleri buydu sanirim
kızlar geçen hafta uyguladığım programı p.tesi tekrar başlıyorum. zaten fazla uzaklaşmadım ama kaçamaklarımda oldu. p.tesi başlayıp cuma günü listeye hızla girmek istiyorum. malum iznim bitiyor 13.de listedeyim. liste başına oynuyorum varmı bana yan bakan hodri meydan
Bu gun b12 mi yaptirmak icin disari ciktim. Aman allah kar yagiyo bebek arabasi zor gidiyo benim kardes abla ayni lokumun ustundeki nisastaya benzemiyomu diyo. Seytan dedi gom karin icine doysun guzelligine. Genclik dedikleri buydu sanirim
Bu gun cuma degil ama nedense yazasim varya ben tekrardan gruba katilacam ya kismet olursa bir aya kadar sanirim. Peki ben kilo veremezsem nolcak. Burda sonsuza kadar gelen gidenleri agarlarim heralde. gerci belli zamanda mezun olmak gerekiyo yoksa tekmeyi yiyoduk demi
vallahi egom tavan yaptıo ne özgüven oooooo
mavim kabızlık problemin var ve sen inatla yeşil ve sebze yemiyorsun. hiç değilse brokoli yada karnıbaharı az haslayıp yoğurtla beraber ye karnına sebze girsin tatlım. eğer yiyemiyorsan blendırda 1 limonsuyu & portakal da olur 1 bardak suyla birkaç sebzeyi çek onu iç çok işe yarıyorselam kızlar
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, ve dukandan kalma tarif kepeksiz krep yumurta ve süttozu ile yapılıyo
öğle : kavrulmuş kıymaya baharat, o sabahki krepten ve yoğurt ilave edip çakma mantı yaptım
akşam : sabah haşlayıp evde unuttuğum yumurtaları akşam yoğurda karıştırıp çılbır gibi yaptım
gecede bir koca bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?