- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Kızzzzzz benimki bronz diye beğenmedin miNur zeyno tebrikler madalyalar havada ucusmus. Bende nasil becerdiysem ocak ayinda ikinci olmusum. Ama sunu iyi biliyorum ki spor yapmadigim icin veremicem. Kan degerlerim garanti yerlerde yapamiyom hic bise
Israr değil de, alışkanlığımdı benim önceki iş yerimde ondan aklıma o geldi kaptanımAma vazgeçtim, sabah çıkmadan yapacağım kahvaltımı öğlen için de bir muz alacağım yanıma, yarın bir bakayım kim ne yapıyor nereye gidiyor ona göre karar vereceğim devamına.. Akşam da zaten 7 gibi evde olurum kereviz pişirdim dün onu yerim.. Sandviçten vazgeçtim sevgili kaptancığımı mı kıracağım
Bugünkü menüm,
Sabah krallar gibi bir karatay kahvaltısı peynirli omlet ile
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği salata yoğurt
Su 2.5 lt
Spor dışarıda 30 dk yürüyüş
selam kaptanım güzeldi senin nasıldı ? misafir günüdür pazar bizde
yine tatlıcı yengem geldi ve tabiiki 3 çeşit tatlıyla efem
hadi bu sefer aciyim iki türünü bi pakete koydurmuş iki çeşit diyelim
Allahtan şerbetli tatlı sevmiyorum he yoksa kaçamak yapabilirdim regl üstü tam
evet kaptanım hurmalar ondan bide kabızlık olmasın diye yedimkışın domates salatalık mevsimi olmadığından zor oluyor kahvaltı zeytin yedim yeşil olmazmı ki ben maydnoz sevmem de havuç yiyebilirim aslnda çok severm kıtır kıtır yemeyi deniycem kaptanım :)
elma ekşiydi baya hm tamam kaptanım sabaha alcam cevizide not ettim kafama :)
günaydın kızlar
menulerimi yazim detoksu bozdum bol cıslı
c.tesi
sabah meyve salatası
öğle: salata+ etli fasulye+az et sote+4 kşk bulgur
akşam: salata+çikolata
gece 1 yumurta+seytin+peynir
pazar: sabah 80,00 de 1 kefir+1 muz
11 de 1 simitli kahvaltı
14: de sebze suyu
19,00 da kıymalı karnıbahar+1 ekmek+patlamış mısır
1 küçük paket çikolata
spor 50dk bisiklet turu
dünkü menümmmm
sabah:1 filtre kahve ,1 popkek :/
öğlen:türlü ,yoğurt
ara:1muz ,ayran
akşam:et ve garnitür
spor:yarım jillian (zeynoş uyandı)
su:2 lt
ee detoksa başlıcak kızlar neler yaptınız kimler başladı bakimm
valla doğru hissetmişsin: ) evren raw yapmama izin vermiyor
vay zeynom hiç böle madalyam olmadı ağlasammı. tebrikler kuzummm
kızlar cuma günü listede olan kızlar. bu haftaki güzel sonuçtan sonra sakın aşa değil yukarı çekin ibreleri okiş
ahahaha ılahı kaptanım yaaaaa su ekledıgın hareketlı resme bayıldım vallahı.. cok tsk ederımtum takım arkadaslarım arkadastan ote kardes gıbıler bana hepınızı coookkk sevıyorummmm
ahahaha ne güzel hediyeyi kaptın da kaptanım maddi külfet olmasın sana bizde bişiler yapsak misal sonuncu birinciye alsın yollasın :)
evet gelelim 2 günlük menülerime
cumartesi
sabah yarım simit az peynir kırmızı biber 4 5 zeytin
öğle : az yeşil mercimek, 4 5 kaşık mantı
akşam : 4 köfte bir bardak ayran salata ( 1 parça cısss patates)
pazar
sabah öğle karışık : bir simit bir üçgen peynir domates salatalık
akşam : bir kase mercimek çorbası, ızgara pancar slaatası
suyu mümkün olduğunca içmeye çalıştım ama yeterli değil
bende basladimsozde ama deliyom iki gundur, buna ragmen veriyom kilo. Yarin yapmicam sonraki iki gun yapacam.
Nur zeyno tebrikler madalyalar havada ucusmus. Bende nasil becerdiysem ocak ayinda ikinci olmusum. Ama sunu iyi biliyorum ki spor yapmadigim icin veremicem. Kan degerlerim garanti yerlerde yapamiyom hic bise
Bu gunku menum
maydonoz kuru
sabah: tarcinli karabugdayli elma
oglen: karabugdayli salata
aksam: kerevizli karabugdayli bruksel lahanali yogurtlu salata, marul salata, uc kasik kuru fasulye, 1 sapyesil sogan, ceyrek somun ekmek
Hala da cis yeme potansiyeline sahibim. Heralde ay benim uzerimde buyuyo
selam herkese
nesli naptın öyle kız kaçamak yapmazdn sen nazar mı değdi kuzum neyse toparlarsn sen :)
ben detoksa yarın başlıcam inş 2 gün yapcam ama fazla yapamam et yemeden yaşayamam
menüm efem
Sabah:geranmali,havuç,zeytin
Akşam:haşlanmış hindi göğüs,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
hurma yemedim kendimi alkışlıyorum izninizle
Bugünkü menum
Sbh yarım muz 1 bardak süt
Öglen iki bardak ayran
Aksam yeşil fasülye,3 kaşik bulgur pilavı,salata
1 Türk kahvesi,2 bitki çayı
30 dk Leslie,40 dk yürüyüş
Merhaba kızlaaar nasılsınız? Ben bu hafta akşamları geç çıkacağım sanırım kaptanım bu akşam 10da geldim misal.. Mesaj sayısından muaf olabilir miyim acaba? Bugünkü menümü de yazayım unutmadan
Sabah kk kahvaltısı, evden çıkmadan yaptım
Öğlen köfte, salata
Akşam işyerinde yedim mecburen mesaiye kalınca, domatesli fesleğenli makarna
Bu akşam mesai olacağını bileydim yanıma yemeğimi alırdım vallahi ya çok sinir oldum kimse bişey söylemedi bana
Yarın yanımda kereviz yemeğimi götürücem koyarım buzdolabına yerim akşam oh
Totisim kuculecek bende gorecem oooooo nerdeİyi akşamlar meleklerimmm bugün gece ve gündüz yer değiştirdi bende
hastahane dönüşü biraz uzanayım dedim az önce uyandım şimdide kuzenlerle film saati artık kaçta biterse20 dk verdiler kk içinnn başımda bekliyolar ne yazacağımı da şaşırttı cimcimeler
Kırma tabiii bebişimmmm heh şöyle bana bunlarla gelll kuzumm
Süper bir menüüü
Bneimde güzeldi bızdıkımmm misafirlerle günler nasıl geçiyor anlamıyorumPerşembe günü ev bomboş gelecek şimdiden tasası düştü zeytin ye tabiiii ama yanında mutlaka dereotu tere roka ne seviyorsna kuzum havuç turp mutlaka ekle Bu yengen hangi tatlıyı alacağına karar veremiyor galiba bızdıkımm
Yok neslim bol cıslı deyince ben de korkmuştıumm sadece çikolar ve 1 dilim ekmek var varsabahki simiti önceden yaktın zatennn
Afiyetolsun kuzummm o popkekin cazibesine dayanamadınmı tatlımsuyu biraz daha artırmalısın bitanemm zeynom diş çıkarıyormş bu ara uykusuz kalacaksın anlaşılan
Perşembe başlıyorum neslim bekle beniii
evrenmi yoksa nefsinmiiii
Hakikaten neslim düşündüm de benim de hiç olmadııı haftanın birincisi bile olamadan mezun oldum
listedeki kızlar mı sadece listeye döndüğünde yüzden bölüneceği için sana da çok iş düşüyor bitanemmm
Beğenmene sevindim yakıştı kraliçemmm ben de hepinizi tatlımmm
Düşünceli neslimm benim yok kuzum maddi külfet olacak birşey değilki
Hafta sonu menüleri nasıl da hemen belli oluyor
Verilmemesi mümkün değil kuzum eminim sen düzgün yapsan daha çok vereceksin
Sonuçların bi gelsin de kuzumm ona göre hareket edersin .Sporsuz malesef çok zor gidiyor
ekmekli raw beslenmesiii
Unut cıslarıııay bahane o totişler küçülecekkk
Ben de alkışlıyorum seni bızdıkımmmmözellikle 1,5 saat yürüyüş mükemmellll
Kusurusuz bir menü bitanemmm tebriklerrr
Sen beni kırmadın ben seni neden kırayım leydimmmelbette muaf olabilirsin fırsatın olunca buraya yazmayı sevdiğini biliyorum mesai olacağını bilemezdin kuzum yine de menün harika kahvaltını evde yaptığın için teşekkürler evet evden götürmen harika olur kuzumm
canım bnm inan sporsuz olmuyor gerçektenNur zeyno tebrikler madalyalar havada ucusmus. Bende nasil becerdiysem ocak ayinda ikinci olmusum. Ama sunu iyi biliyorum ki spor yapmadigim icin veremicem. Kan degerlerim garanti yerlerde yapamiyom hic bise
Biliyorum canim bakim biraz kullanim su ilaclari toparlarsam baslicam. Kaca bolunecegimi sasirdim ama olsun. Malum son senemdeyim okulda. Bi yandan formasyon alayim diye okullari takip ediyom. Bi yandan kpss calismam gerekiyo ev cocuklar kafayi yicem anlicancanım bnm inan sporsuz olmuyor gerçekten
İyi akşamlar meleklerimmm bugün gece ve gündüz yer değiştirdi bende
hastahane dönüşü biraz uzanayım dedim az önce uyandım şimdide kuzenlerle film saati artık kaçta biterse20 dk verdiler kk içinnn başımda bekliyolar ne yazacağımı da şaşırttı cimcimeler
Kırma tabiii bebişimmmm heh şöyle bana bunlarla gelll kuzumm
Süper bir menüüü
Bneimde güzeldi bızdıkımmm misafirlerle günler nasıl geçiyor anlamıyorumPerşembe günü ev bomboş gelecek şimdiden tasası düştü zeytin ye tabiiii ama yanında mutlaka dereotu tere roka ne seviyorsna kuzum havuç turp mutlaka ekle Bu yengen hangi tatlıyı alacağına karar veremiyor galiba bızdıkımm
Yok neslim bol cıslı deyince ben de korkmuştıumm sadece çikolar ve 1 dilim ekmek var varsabahki simiti önceden yaktın zatennn
Afiyetolsun kuzummm o popkekin cazibesine dayanamadınmı tatlımsuyu biraz daha artırmalısın bitanemm zeynom diş çıkarıyormş bu ara uykusuz kalacaksın anlaşılan
Perşembe başlıyorum neslim bekle beniii
evrenmi yoksa nefsinmiiii
Hakikaten neslim düşündüm de benim de hiç olmadııı haftanın birincisi bile olamadan mezun oldum
listedeki kızlar mı sadece listeye döndüğünde yüzden bölüneceği için sana da çok iş düşüyor bitanemmm
Beğenmene sevindim yakıştı kraliçemmm ben de hepinizi tatlımmm
Düşünceli neslimm benim yok kuzum maddi külfet olacak birşey değilki
Hafta sonu menüleri nasıl da hemen belli oluyor
Verilmemesi mümkün değil kuzum eminim sen düzgün yapsan daha çok vereceksin
Sonuçların bi gelsin de kuzumm ona göre hareket edersin .Sporsuz malesef çok zor gidiyor
ekmekli raw beslenmesiii
Unut cıslarıııay bahane o totişler küçülecekkk
Ben de alkışlıyorum seni bızdıkımmmmözellikle 1,5 saat yürüyüş mükemmellll
Kusurusuz bir menü bitanemmm tebriklerrr
Sen beni kırmadın ben seni neden kırayım leydimmmelbette muaf olabilirsin fırsatın olunca buraya yazmayı sevdiğini biliyorum mesai olacağını bilemezdin kuzum yine de menün harika kahvaltını evde yaptığın için teşekkürler evet evden götürmen harika olur kuzumm
Totisim kuculecek bende gorecem oooooo nerde
Hayirli olsun canim. Ama neslimin soledigine gore yesil icecek icmedigimiz icin boyle bi sonuc oluyomusdünkü menüme geleyim hemen
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta, peynir- yarım domates çay
öğle : baharatlı haşlanmış tavuk ve yoğurt
ara : bir fincan sade nescafe ve % 80 bitter 2 parça
akşam : haşlanmış bir bageti parçaladım menemenlik sosla kavurdum sallama bişey oldu ve 1 bardak ayran
su : 1,600 az maalesef ama bugün artıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?