Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nur zeyno tebrikler madalyalar havada ucusmus. Bende nasil becerdiysem ocak ayinda ikinci olmusum. Ama sunu iyi biliyorum ki spor yapmadigim icin veremicem. Kan degerlerim garanti yerlerde yapamiyom hic bise
Kızzzzzz benimki bronz diye beğenmedin mi
100 gramlık bronzumu

Merhaba kızlaaar nasılsınız? Ben bu hafta akşamları geç çıkacağım sanırım kaptanım bu akşam 10da geldim misal.. Mesaj sayısından muaf olabilir miyim acaba? Bugünkü menümü de yazayım unutmadan
Sabah kk kahvaltısı, evden çıkmadan yaptım
Öğlen köfte, salata
Akşam işyerinde yedim mecburen mesaiye kalınca, domatesli fesleğenli makarna
Bu akşam mesai olacağını bileydim yanıma yemeğimi alırdım vallahi ya çok sinir oldum kimse bişey söylemedi bana
Yarın yanımda kereviz yemeğimi götürücem koyarım buzdolabına yerim akşam oh

İyi akşamlar meleklerimmm bugün gece ve gündüz yer değiştirdi bende

hastahane dönüşü biraz uzanayım dedim az önce uyandım şimdide kuzenlerle film saati artık kaçta biterse 20 dk verdiler kk içinnn başımda bekliyolar ne yazacağımı da şaşırttı cimcimeler

Kırma tabiii bebişimmmm heh şöyle bana bunlarla gelll kuzumm

Süper bir menüüü

selam kaptanım güzeldi senin nasıldı ? misafir günüdür pazar bizde

Bneimde güzeldi bızdıkımmm misafirlerle günler nasıl geçiyor anlamıyorum Perşembe günü ev bomboş gelecek şimdiden tasası düştü zeytin ye tabiiii ama yanında mutlaka dereotu tere roka ne seviyorsna kuzum havuç turp mutlaka ekle Bu yengen hangi tatlıyı alacağına karar veremiyor galiba bızdıkımm

Yok neslim bol cıslı deyince ben de korkmuştıumm sadece çikolar ve 1 dilim ekmek var var sabahki simiti önceden yaktın zatennn

dünkü menümmmm
sabah:1 filtre kahve ,1 popkek :/
öğlen:türlü ,yoğurt
ara:1muz ,ayran
akşam:et ve garnitür
spor:yarım jillian (zeynoş uyandı)
su:2 lt

Afiyetolsun kuzummm o popkekin cazibesine dayanamadınmı tatlım suyu biraz daha artırmalısın bitanemm zeynom diş çıkarıyormş bu ara uykusuz kalacaksın anlaşılan

ee detoksa başlıcak kızlar neler yaptınız kimler başladı bakimm

Perşembe başlıyorum neslim bekle beniii

valla doğru hissetmişsin: ) evren raw yapmama izin vermiyor

evrenmi yoksa nefsinmiiii

vay zeynom hiç böle madalyam olmadı ağlasammı. tebrikler kuzummm

Hakikaten neslim düşündüm de benim de hiç olmadııı haftanın birincisi bile olamadan mezun oldum

kızlar cuma günü listede olan kızlar. bu haftaki güzel sonuçtan sonra sakın aşa değil yukarı çekin ibreleri okiş

listedeki kızlar mı sadece listeye döndüğünde yüzden bölüneceği için sana da çok iş düşüyor bitanemmm

ahahaha ılahı kaptanım yaaaaa su ekledıgın hareketlı resme bayıldım vallahı.. cok tsk ederım tum takım arkadaslarım arkadastan ote kardes gıbıler bana hepınızı coookkk sevıyorummmm

Beğenmene sevindim yakıştı kraliçemmm ben de hepinizi tatlımmm

ahahaha ne güzel hediyeyi kaptın da kaptanım maddi külfet olmasın sana bizde bişiler yapsak misal sonuncu birinciye alsın yollasın :)

Düşünceli neslimm benim yok kuzum maddi külfet olacak birşey değilki

Hafta sonu menüleri nasıl da hemen belli oluyor

bende basladimsozde ama deliyom iki gundur, buna ragmen veriyom kilo. Yarin yapmicam sonraki iki gun yapacam.

Verilmemesi mümkün değil kuzum eminim sen düzgün yapsan daha çok vereceksin

Nur zeyno tebrikler madalyalar havada ucusmus. Bende nasil becerdiysem ocak ayinda ikinci olmusum. Ama sunu iyi biliyorum ki spor yapmadigim icin veremicem. Kan degerlerim garanti yerlerde yapamiyom hic bise

Sonuçların bi gelsin de kuzumm ona göre hareket edersin .Sporsuz malesef çok zor gidiyor

Bu gunku menum
maydonoz kuru
sabah: tarcinli karabugdayli elma
oglen: karabugdayli salata
aksam: kerevizli karabugdayli bruksel lahanali yogurtlu salata, marul salata, uc kasik kuru fasulye, 1 sapyesil sogan, ceyrek somun ekmek

ekmekli raw beslenmesiii

Hala da cis yeme potansiyeline sahibim. Heralde ay benim uzerimde buyuyo

Unut cıslarııı ay bahane o totişler küçülecekkk

Ben de alkışlıyorum seni bızdıkımmmm özellikle 1,5 saat yürüyüş mükemmellll

Bugünkü menum
Sbh yarım muz 1 bardak süt
Öglen iki bardak ayran
Aksam yeşil fasülye,3 kaşik bulgur pilavı,salata
1 Türk kahvesi,2 bitki çayı
30 dk Leslie,40 dk yürüyüş

Kusurusuz bir menü bitanemmm tebriklerrr

Sen beni kırmadın ben seni neden kırayım leydimmm elbette muaf olabilirsin fırsatın olunca buraya yazmayı sevdiğini biliyorum mesai olacağını bilemezdin kuzum yine de menün harika kahvaltını evde yaptığın için teşekkürler evet evden götürmen harika olur kuzumm

Totisim kuculecek bende gorecem oooooo nerde

canım bnm inan sporsuz olmuyor gerçekten
Biliyorum canim bakim biraz kullanim su ilaclari toparlarsam baslicam. Kaca bolunecegimi sasirdim ama olsun. Malum son senemdeyim okulda. Bi yandan formasyon alayim diye okullari takip ediyom. Bi yandan kpss calismam gerekiyo ev cocuklar kafayi yicem anlican
hakikaten bu kpss denilen seye nasil calisilir ya. Ders ders mi yoksa her gun butun derslerden belli bolumler seklindemi

toparlanma çabaları geçen haftayı kurtarma uğraşları... ben istirahatli olunca kilolarda bir rehavet içinde yayıldılar kaptanım 1,100 gr artı ile döndüm ama hafta başından itibaren toplandım diyeyim... daha güzel olacak söözzzzz

dünkü menüme geleyim hemen

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta, peynir- yarım domates çay
öğle : baharatlı haşlanmış tavuk ve yoğurt
ara : bir fincan sade nescafe ve % 80 bitter 2 parça
akşam : haşlanmış bir bageti parçaladım menemenlik sosla kavurdum sallama bişey oldu ve 1 bardak ayran
su : 1,600 az maalesef ama bugün artıcak

selamlar
detoksa başladım bugün kızlar ama yarın yapamıcam başım döndü hep
zor yaptım yürüyüşümü protein almayınca dünyam kayıyor
menümü yazayım
Sabah:meyve salatası, yulaf ezmesi 2 kaşık ,2 ceviz
ara veremiyorum ben alışmışım 5 saat geçmeden acıkmıyorum :)
Akşam:haşlanmış lahana ve pancar salatası,2 ceviz,1 hurma
avaado yine alamadım böyle oldu bakalım
spor:50 dk yürüyüş 1 saate tamamlayamadım pek iyi değilim bugün

Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi tane yullaflı bisküvi
Aksam yeşillik bulgur lapası yogurt
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 bitki cayı
30 dk Leslie,250 mekik

Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Öğle 1 porsiyon döner salata
Akşam zeytinyağlı kereviz yemeği
Su 2.5 lt
Spor yok pek tabii ki de, sabah 8de evden çıkıp gece 11de geldiğim için

Hayirli olsun canim. Ama neslimin soledigine gore yesil icecek icmedigimiz icin boyle bi sonuc oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…