Merhaba kızlar nasılsınız?
Neden bu kadar sessiz buralar böyle, kaptanım nerelerdesin kartları şöyle ucundan bir gösteriver bence
Bugünkü menüm
Sabah 1 poğaça şekersiz çay
Öğle kereviz zeytinyağlı
Akşam bir tabak kıymalı ıspanak yoğurtlu
Su 2.5 lt
Kalkamadım kaptanım 3 gündür geç geliyodum sabah zor kalktım
Hoşgeldin kuzummm geçmiş yapıyordum ama seni görünce önce yazayım dedim
Yarın sarı kartlar kimler için çıkacak bakalımm
Sabah kalkamadın mı bitanemmAfiyetolsun cnmm ıspanağın yanında yoğurt yemesen daha iyi olur bitanemmm
Gunaydin herhese. Gece ikide yatinca bu saat gunaydin deniyor ancak. Bugun ebwam a gidecem bakalim bize ne cislar hazirlamis
Biliyorum canim bakim biraz kullanim su ilaclari toparlarsam baslicam. Kaca bolunecegimi sasirdim ama olsun. Malum son senemdeyim okulda. Bi yandan formasyon alayim diye okullari takip ediyom. Bi yandan kpss calismam gerekiyo ev cocuklar kafayi yicem anlican
hakikaten bu kpss denilen seye nasil calisilir ya. Ders ders mi yoksa her gun butun derslerden belli bolumler seklindemi
toparlanma çabaları geçen haftayı kurtarma uğraşları... ben istirahatli olunca kilolarda bir rehavet içinde yayıldılar kaptanım 1,100 gr artı ile döndüm ama hafta başından itibaren toplandım diyeyim... daha güzel olacak söözzzzz
dünkü menüme geleyim hemen
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta, peynir- yarım domates çay
öğle : baharatlı haşlanmış tavuk ve yoğurt
ara : bir fincan sade nescafe ve % 80 bitter 2 parça
akşam : haşlanmış bir bageti parçaladım menemenlik sosla kavurdum sallama bişey oldu ve 1 bardak ayran
su : 1,600 az maalesef ama bugün artıcak
1,5 kilo süper gitmiş kuzum yarın nasıl olacak bakalımmmaaa unutmadan
dün sabah 8,30 da 84,4
bu sabah 8,20 de 82,9
ödemde olsa motive için yeterli
selamlar
detoksa başladım bugün kızlar ama yarın yapamıcam başım döndü hep
zor yaptım yürüyüşümü protein almayınca dünyam kayıyor
menümü yazayım
Sabah:meyve salatası, yulaf ezmesi 2 kaşık ,2 ceviz
ara veremiyorum ben alışmışım 5 saat geçmeden acıkmıyorum :)
Akşam:haşlanmış lahana ve pancar salatası,2 ceviz,1 hurma
avaado yine alamadım böyle oldu bakalım
spor:50 dk yürüyüş 1 saate tamamlayamadım pek iyi değilim bugün
Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi tane yullaflı bisküvi
Aksam yeşillik bulgur lapası yogurt
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 bitki cayı
30 dk Leslie,250 mekik
Tabiki tatlımMerhaba kızlar, iyi geceler herkese..
Kaptanım teşekkür ederim, evet çok seviyorum buraya gelip yazmayı :) Geçici bir süre muaf olayım o halde izninle
Gün içinde yeterince spor yapıyorsun bitanemm menü süper afiyetolsun cnmmBugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Öğle 1 porsiyon döner salata
Akşam zeytinyağlı kereviz yemeği
Su 2.5 lt
Spor yok pek tabii ki de, sabah 8de evden çıkıp gece 11de geldiğim için
Hayirli olsun canim. Ama neslimin soledigine gore yesil icecek icmedigimiz icin boyle bi sonuc oluyomus
Benim menumu yazmaama gerek varmi. Sanirim az cok ne kadar cozuttugumu anliyorsunuzdur
Dünkü menüm
Sabah:kk kahvaltı,1 lokma çavdar
Öğlen:1 tabak kapuska etli ve yoğurt
Akşam:1 tabak türlü yemeği,3 Kaşık bulgur pilavı
Spor:40 dakika yürüyüş ,jillian yok
Su:3.5 lt
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 kase pırasa yemeği ,2 dilim ekmek
Öğlen:
Ben yarin sivi detoksu yapacam. Sulari hazirladim az once. Cok kotu gorunuyolar ama katlanacam iki gun insallah. Yaparken azicik zor bi yol izledim ilk once posali olsun diye dograyip yada rendeleyip blendirdan gecirdim. Sonra baktimki cok tahammul edilemicek bi goruntu ve dokusu var katimeyve sıkacagina koydumabuk subuk bise oldu iste
Öğlen:kapuska yemeği
Akşam :somon ızgara, salata ve çorba
Spor:jillian
Su:3 lt
Kaptanım bu hafta neler yaptığımı yazmamı istemişsin . Nasıl kilo verdiğimle ilgili hemen anlatayım
Öncelikle sporu geceye aldım . Sanırım gece yaptığım spor metabolizmamı hızlandırdı.biliyrosunuz emziriyorum ve emziren annelerin yaşadığı avantajıda kullanıyorum sanırımayrıca balık yağımı bu hafta hiç eksik almadım yani saatinde ve düzenli oldu hep. Menüye gelinceeeee ekstra birşey yapmadım ,kısmadım .normalde nasıl yiyorsam o Şekil yedim ama sadece 2 gün ayran detoksu Yaptım zaten kilonun çoğunu o zaman verdim.benden bu kadar umarım faydalı olmuştur
Neslim gerekenleri yazmış mavişimmdünkü menümü yazayımmmm
Sweetdimple kaptanım kızmaaaa.. motive için bunu yapmam gerekiyodu 2. gün de bitti şuan için kabızlıkla ilgili pek bi sıkıntım yokkk
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek çay
öğle : fırında tavuk but ayran
akşam : sosisli yumurta, peynir, çay 2 dilim ekmek
gıdak gıdak dicem yakında
kızlar selam hakkaten sessizsini uğramıyorsunuz kızıcam hee
Ah kuuzm haşlayıp sarımsaklı yoğurt döksen karnabaharaBu gunku menum
aksama kadar detoks juice
aksam patater ve karnabahar kizartmasi, sarimsakli yogurt
Ben sana süper tarifler bulucam merak etme kuzum.Kendim yapıp bizzat denedikten sonra sana tavsiye edeceğim bızdıka yazdığım linkte ve nette öyle güzel tarfiler varki ama zorlanıyorsan şöyle yapabilirsin sabah kk yap akşam raw beslenmesi aralarda da ayran iç sen ayrankoliksin ne dersinArkadaslar denemeyin. En azindan adam akilli Tadi olan bise bulmadan. Allahim o ne iskenceydi. Aksama kadar sadece bir bucuk bardak sivi ictim. Sonra bi baktim elim ayagim zangir zangir titremeye basladi. Yemek yedim bi guzel bendegecmis olsun bana. Ben yapamicam anladim.
Bu gun b12 mi yaptirmak icin disari ciktim. Aman allah kar yagiyo bebek arabasi zor gidiyo benim kardes abla ayni lokumun ustundeki nisastaya benzemiyomu diyo. Seytan dedi gom karin icine doysun guzelligine. Genclik dedikleri buydu sanirim
Yaz tabiii yaz kuzum veremezsem diye bir cümle yokBu gun cuma degil ama nedense yazasim varya ben tekrardan gruba katilacam ya kismet olursa bir aya kadar sanirim. Peki ben kilo veremezsem nolcak. Burda sonsuza kadar gelen gidenleri agarlarim heralde. gerci belli zamanda mezun olmak gerekiyo yoksa tekmeyi yiyoduk demi
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin
Öğle zeytinyağlı kereviz
Akşam peynirli salata
Buraya kadar her şey iyi güzel hoş da, eve gelince gözüm dönmeyeydi de o gofreti yemeyeydim iyiydi
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam etli bamya salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
50 dk yürüyüs
Aman kuzum ne işin var oralarda çoğu konu fake 2 kez girdim feleğim şaştıBdv ye takılmak hobim oldu nerdeyse,neyse herkese iyi geceler
Bu kararlılığını sevdim neslimmmmkızlar geçen hafta uyguladığım programı p.tesi tekrar başlıyorum. zaten fazla uzaklaşmadım ama kaçamaklarımda oldu. p.tesi başlayıp cuma günü listeye hızla girmek istiyorum. malum iznim bitiyor 13.de listedeyim. liste başına oynuyorum varmı bana yan bakan hodri meydan
ALKALİ DİYET HAKKINDA. BEN KARATAYLA BİR ÇOK İLİŞKİSİNİ YAKALADIM. KARATAY YAPAN BU MENUYUDE YAPAR BENCE BİR BAKIN KIZLAR
http://www.diyetevim.com/p/alkali-yasam.html
http://www.diyetevim.com/2014/10/80-20-diyeti-listesi-ile-kalici-zayiflama.html
bu sayfada 1 haftalık harika örnek menu var
http://www.diyetevim.com/2014/03/alkali-diyeti-listesi-hazirlama.html
DİĞER BİR SAYFA
http://www.formsante.com.tr/saglik/dogal-terapiler/1792-saglikli-beslenmede-en-dogal-akim.html
KETEN TOHUMU
http://www.ketentohumu.gen.tr/keten-tohumu-kullanimi.html
Günde bir kez tercihen yatmadan önce 1-2 çay kaşığı tohum yenir, üzerine 2 bardak su içilir.
Öksürüğe, nezleye, üşütmeye karşı 1 çorba kaşığı keten tohumu 3 fincan suda 10 dakika kaynatılır; 3-5 dakika bekletilip süzüldükten sonra içilir.
Bu çayın buharı burundan teneffüs edilir.
Akciğer hastalıkları ve zatürede 80 gr. keten tohumu 40 gr. rezene tohumuna karıştırılarak az sıcak suda lapa yapılır ve iki tülbent arasına konarak göğse ve sırta yerleştirilir.
Çıban, gece yanığı ve eziklerin iyileştirilmesinde 80 gr. keten tohumu ile 40 gr ebegümeci lapası yapılarak yaranın üzerine konur.
Böbrek ağrısı ve kramplarda iki çay kaşığı keten tohumu 6 fincan suda 10 dakika kaynatılıp, 5 dakika bekletilip süzülür.
Keten tohumu nasıl tüketilir?
* Kaynatılarak içilebilir.
* Dövülerek, öğütülerek toz haline getirilebilir. Bir kaşık ağza
atıldıktan sonra arkasından su içilebilir.
* Kavrulmuş olarak tüketildiğinde daha lezzetli olur. Keten tohumunun
çok özel bir tadı veya kokusu yoktur, ama kavrulunca güzel bir tada
kavuşur.
* Tohum şeklinde tüketilecekse iyice çiğnenmelidir.
* Sizler de mutfakta keten tohumunu el altında bulundurarak, onu öğütülmüş halde salatalarınıza, yoğurdunuza, müslinize serpebilir, fırında yaptığınız hamur işlerine katabilir, pilavdan çorbalara, tatlılardan tuzlulara her yemeğinizde kullanabilirsiniz.
Kendi beslenme tarzını geliştirriyorsun sanırım mavişimmmselam kızlar
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, ve dukandan kalma tarif kepeksiz krep yumurta ve süttozu ile yapılıyo
öğle : kavrulmuş kıymaya baharat, o sabahki krepten ve yoğurt ilave edip çakma mantı yaptım
akşam : sabah haşlayıp evde unuttuğum yumurtaları akşam yoğurda karıştırıp çılbır gibi yaptım
gecede bir koca bardak ayran
Perşembeleri bulgur lapasına devam zaten menülerin süperdi battaniyemmmSlm kızlar ben bugun lapa Yaptım ins yarın sonuca etki eder,sbh tartılmayıda unutmadım inş sonucum Zeyno gibi Gülay gibi olur :)
Kalkamadım kaptanım 3 gündür geç geliyodum sabah zor kalktımBen ıspanağı çocukluğumdan beri yoğurtsuz yiyemem kaptanım biliyorum emilimini azaltıyor ama inan yiyemiyorum yoğurtsuz
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam bulgur lapası yogurt
Aralarda havuc
Sporumu yazmayı unutmuşumBugünkü menum
Sbh öglen aksam bulgur lapası yogurt
Aralarda havuc
Bu sbh lapadan ne kadar sonuç elde edeceğimi görmek icin tartıldım kaptanımSlm Meleklerimmmm şükür kavuşturana misafirler ve annemin sağlık problemi derken gelmek anca nasip oldu nasılsınız şekerlerimmm
Ah O Ebwam yok mu elimden çekeceği var
Bitanem bence ders ders çalışsan daha verimli olur .Haklısın üç çocuk misafir trafiği yine de maşallahın var tatlım
Sözünü aldım bu bana yeter mavişimmm
Mavişim hangi diyeti yaparsan yap 2 yumurta yediğin zaman ekmek yememen lazım kuzum
1,5 kilo süper gitmiş kuzum yarın nasıl olacak bakalımmm
Bızdıkım ilk yaptığım zaman benim bağ ağrım olmuştu ama bugün tekrar başladım şükür ağrı yok.
Avokado şart değil bitanemm
http://www.hafiftarif.com/cig-besin-diyetinde-3-gun/
bu sitede güzel örnekler var tatlım istersen bir incele ayrıca lahanayı haşlamadan salata yaparsan daha tok tutucu oluyor
Seninle gurur duyuyorum kuzummm maşallahhh
Öğlenkini görmedimm
Tabiki tatlım
Gün içinde yeterince spor yapıyorsun bitanemm menü süper afiyetolsun cnmm
yeşil içecek hakikaten etkiliyor bitanem.Ayrıca akşamları bitkisel protein şart benim gözlemlediğim kadarıyla
Yazrsan bizim takım kapanır zatennn
Harikasınnn kuzummmm jilliana yine küstünmü3,5 lt su maşallah diyimm
Kendi kendini dövmüşsünnn
Tatlım kızlarında dediği gibi önceden sıkman hata nasıl içebildinkiİçine z.yağı ve limon ekliyorum ben gerçekten süper oluyor
pırasa ve ekmekten sonra akşam güzel olmuş afiyetolsun cnmm.Jillian da yapmışsınn
Buraya yazman da güzel olmuş kuzum teşekkürler yazdığın içinSenin metabolizman çok farklı şanslısın ayrıca balıkyağını hiç ihmal etme etkisi büyük
Neslim gerekenleri yazmış mavişimmtamam ben de görmedimm
Kızmakta geç bile kalmışsın neslimmm
Ah kuuzm haşlayıp sarımsaklı yoğurt döksen karnabaharabunlara gerek kalmazdı dimi
Ben sana süper tarifler bulucam merak etme kuzum.Kendim yapıp bizzat denedikten sonra sana tavsiye edeceğim bızdıka yazdığım linkte ve nette öyle güzel tarfiler varki ama zorlanıyorsan şöyle yapabilirsin sabah kk yap akşam raw beslenmesi aralarda da ayran iç sen ayrankoliksin ne dersin
Cadaloz ne yapsın onun derdi kilo almak
Yaz tabiii yaz kuzum veremezsem diye bir cümle yokelbette vereceksin
Sabah yine acelemiz varmış anlaşılanİşte evde bulunması en büyük tehlike tatlım evde oldumu insan nefsine yenilebiliyor
Bu hafta senden güzel bir kilo gitmezse isyanları oynarım sanırım bitanemm maşallah ne istikrarlı menüler
Aman kuzum ne işin var oralarda çoğu konu fake 2 kez girdim feleğim şaştı
Bu kararlılığını sevdim neslimmmm
Çok güzel linkler paylaşmışsın neslim karatay beslenmesi raw beslenmesi taş devri derken biz yaşlanmayacakmıyız nedir
İşte bu keten tohumu konusu bana biraz uzak neslimmm
Kendi beslenme tarzını geliştirriyorsun sanırım mavişimmm
Perşembeleri bulgur lapasına devam zaten menülerin süperdi battaniyemmmYarın süper sonuç gelecek
Sporumu yazmayı unutmuşum
30 dk Leslie,50 dk yürüyüş
Bu sbh lapadan ne kadar sonuç elde edeceğimi görmek icin tartıldım kaptanım
Bu hafta benden güzel bi kilo gidecekinş bölede devam edecek
:) evt kaptanım kalp kalbe karsıymıs
Harikasın cnmmmaklıma geldi keşke bugün tartılsaydın ve yarın sabah tartı sonrası bulgur lapasının sonucunu tam öğrenseydik
Aslında Çiğ beslenme banada uygun,şimdilik özellikle nesliyi takipteyim,bi ara bende denicem metabolizmayı sasırtıyım
Hadi bakalım canlarım inşallah yarın tartıda hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi öpüyorumm
Aslında Çiğ beslenme banada uygun,şimdilik özellikle nesliyi takipteyim,bi ara bende denicem metabolizmayı sasırtıyım
Dogru diyorsun kaptanım ben direk gidecek kiloya taktığım icin o niyetle Yaparım demiştim :)
İnşallah bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalar
haftada en azından 3 gün yapılsa sindirim sistemi dinlenir kuzum yaparsan iyi olur yapılamayacak birşey değil gerçekten
İyi geceler kaptanıııımmm
İnşallah bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalar
haftada en azından 3 gün yapılsa sindirim sistemi dinlenir kuzum yaparsan iyi olur yapılamayacak birşey değil gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?