- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 38
Aksami yazmadinmi bana mi oyle geliyo. Yoksa yemedinmiBugünkü menüm:
Sabah: 1 kase pırasa yemeği ,2 dilim ekmek
Öğlen:
Hahahahahahhaha zeynoş uyandı yarısını önce gönderdim yarısını sonra: ))))Aksami yazmadinmi bana mi oyle geliyo. Yoksa yemedinmiacmi yasiyon sen sonra diyonuz kraliceyim. Vurdurmayin topuklarinizdan. Benim gibi yapin aksama kadar detoks aksamdan sonra party havasi
Canım zorlanıp ta bırakmayasınBen yarin sivi detoksu yapacam. Sulari hazirladim az once. Cok kotu gorunuyolar ama katlanacam iki gun insallah. Yaparken azicik zor bi yol izledim ilk once posali olsun diye dograyip yada rendeleyip blendirdan gecirdim. Sonra baktimki cok tahammul edilemicek bi goruntu ve dokusu var katimeyve sıkacagina koydumabuk subuk bise oldu iste
Ben yarin sivi detoksu yapacam. Sulari hazirladim az once. Cok kotu gorunuyolar ama katlanacam iki gun insallah. Yaparken azicik zor bi yol izledim ilk once posali olsun diye dograyip yada rendeleyip blendirdan gecirdim. Sonra baktimki cok tahammul edilemicek bi goruntu ve dokusu var katimeyve sıkacagina koydumabuk subuk bise oldu iste
kabızlık çözülmüş harika bişi. akşam menun nasıl bişi mavişim beğenmedim yemek olmalıydı bence. denge herşey unutmadünkü menümü yazayımmmm
Sweetdimple kaptanım kızmaaaa.. motive için bunu yapmam gerekiyodu 2. gün de bitti şuan için kabızlıkla ilgili pek bi sıkıntım yokkk
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek çay
öğle : fırında tavuk but ayran
akşam : sosisli yumurta, peynir, çay 2 dilim ekmek
gıdak gıdak dicem yakında
menun başarılı cnm sebze sularınıda yap maydonoz kurunude bence.selamlar
detoksa başladım bugün kızlar ama yarın yapamıcam başım döndü hep
zor yaptım yürüyüşümü protein almayınca dünyam kayıyor
menümü yazayım
Sabah:meyve salatası, yulaf ezmesi 2 kaşık ,2 ceviz
ara veremiyorum ben alışmışım 5 saat geçmeden acıkmıyorum :)
Akşam:haşlanmış lahana ve pancar salatası,2 ceviz,1 hurma
avaado yine alamadım böyle oldu bakalım
spor:50 dk yürüyüş 1 saate tamamlayamadım pek iyi değilim bugün
kız ben sana ne diyim suları akşamdan hazırlamak ta nesi. taze sıkıp içiceksin hem vitamini kaçmaz hem dibe çökmez. ne yaptın nasıl içicen marak ettimBen yarin sivi detoksu yapacam. Sulari hazirladim az once. Cok kotu gorunuyolar ama katlanacam iki gun insallah. Yaparken azicik zor bi yol izledim ilk once posali olsun diye dograyip yada rendeleyip blendirdan gecirdim. Sonra baktimki cok tahammul edilemicek bi goruntu ve dokusu var katimeyve sıkacagina koydumabuk subuk bise oldu iste
kabızlık çözülmüş harika bişi. akşam menun nasıl bişi mavişim beğenmedim yemek olmalıydı bence. denge herşey unutma
aynen oyle oldu canimCanım zorlanıp ta bırakmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?