Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yarin sivi detoksu yapacam. Sulari hazirladim az once. Cok kotu gorunuyolar ama katlanacam iki gun insallah. Yaparken azicik zor bi yol izledim ilk once posali olsun diye dograyip yada rendeleyip blendirdan gecirdim. Sonra baktimki cok tahammul edilemicek bi goruntu ve dokusu var katimeyve sıkacagina koydumabuk subuk bise oldu iste

Kaptanım bu hafta neler yaptığımı yazmamı istemişsin . Nasıl kilo verdiğimle ilgili hemen anlatayım

Öncelikle sporu geceye aldım . Sanırım gece yaptığım spor metabolizmamı hızlandırdı.biliyrosunuz emziriyorum ve emziren annelerin yaşadığı avantajıda kullanıyorum sanırımayrıca balık yağımı bu hafta hiç eksik almadım yani saatinde ve düzenli oldu hep. Menüye gelinceeeee ekstra birşey yapmadım ,kısmadım .normalde nasıl yiyorsam o Şekil yedim ama sadece 2 gün ayran detoksu Yaptım zaten kilonun çoğunu o zaman verdim.benden bu kadar umarım faydalı olmuştur

Canım zorlanıp ta bırakmayasın

canım keşke taze hazırlasaydın daha iyi olurdu böyle kokusuda değişir bence yada faydasıda azalırmıki gerçi sıkmışsın artık yapacak bir şey yok

dünkü menümü yazayımmmm

Sweetdimple kaptanım kızmaaaa.. motive için bunu yapmam gerekiyodu 2. gün de bitti şuan için kabızlıkla ilgili pek bi sıkıntım yokkk
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek çay
öğle : fırında tavuk but ayran
akşam : sosisli yumurta, peynir, çay 2 dilim ekmek
gıdak gıdak dicem yakında

kabızlık çözülmüş harika bişi. akşam menun nasıl bişi mavişim beğenmedim yemek olmalıydı bence. denge herşey unutma

menun başarılı cnm sebze sularınıda yap maydonoz kurunude bence.

kız ben sana ne diyim suları akşamdan hazırlamak ta nesi. taze sıkıp içiceksin hem vitamini kaçmaz hem dibe çökmez. ne yaptın nasıl içicen marak ettim

Arkadaslar denemeyin. En azindan adam akilli Tadi olan bise bulmadan. Allahim o ne iskenceydi. Aksama kadar sadece bir bucuk bardak sivi ictim. Sonra bi baktim elim ayagim zangir zangir titremeye basladi. Yemek yedim bi guzel bendegecmis olsun bana. Ben yapamicam anladim.

Bu gun cuma degil ama nedense yazasim var ya ben tekrardan gruba katilacam ya kismet olursa bir aya kadar sanirim. Peki ben kilo veremezsem nolcak. Burda sonsuza kadar gelen gidenleri agarlarim heralde. gerci belli zamanda mezun olmak gerekiyo yoksa tekmeyi yiyoduk demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…