Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

banum kaç gündür yedim kaçırdım yattım sporda yapmadım sonuç bu ama buna şükür korkudan dun raw yaptım 50dk spor yaptım barı 77 görmedim gene mutluyum ben

Sağlık olsun kuzum bu hafta da rawa devam edersin dikkat edersen eminim listeye güzel bir rakamla döneceksin yeter ki iste kuzum sen karar verince başarıyorsun

kaptanım takımı sarsmak lazım hepimiz kış uykusuna yattık bu gidişle 6. takım tarihin en yaşlı uyeleriyle gececek kk literaturune

Bahar gelince kışın ne yaptık biz diye keşkeler çoğalacak yönetimdesin kuzum önerilerini bekliyorum.Bu hafta uygulayacağımzı yöntem işe yarayacak eminim

yok canım yerim hiç sorun yokta biraz motiveye ihtiyacım var o kadar o yüzden dukana yakın uydur kaydır kendime göre bişeyler yapıyorum şükür etkisini gördüm

yönetim derken yardımcı lıktanmı kastettin. valla bilmiyom ne önersem gelen kızlarımızda kayboldu. mevcutlar yoldan çıktı dövecem hepsini o olicekk. izinler ne zaman bitiyor ki herkes bi öneride bulunsun burayı boşluyoruz maksattan şaştık toparlanalım kızlar. aslı izinde cicikıza noldu kayıpmı oldu

yok canım yerim hiç sorun yokta biraz motiveye ihtiyacım var o kadar o yüzden dukana yakın uydur kaydır kendime göre bişeyler yapıyorum şükür etkisini gördüm
vallahi katarydı raw dı taş devriydi derken dukanı katıp ortaya karışık beslenme bülteni yapıciz bu gidişle

herkese tünaydın
Uğrayamadım bu hafta işler yoğun bilanço dönemi. Fırsat buldukça sınava çalışıyorum. 3 hafta kaldı sınav olmama, hem heyecan hem korku bilmiyorum ne olacak.
Mr sonucunu da aldım fıtık varmış maalesef. Ağrılarım ilaçlarla biraz daha hafifledi ama oturmak pek iyi gelmiyor. Ayakta çok zorlanmıyorum. 3 gündür leslie yapmaya başladım yavaş yavaş. Hemen etkisini gördüm. Bir aydır hantallaştım gerçekten. Vücut alıştı spor yapmaya demekki, uzun süre ara verince yaramıyor. Geçen hafta 64,5 idim, bu hafta 63,5 olmuşum. Gelen gitmeye başladı çok şükür. İznim bitene kadar eski kiloma inerim inşallah.

Sizler ne yapıyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla kimsecikler yok, neslim yalnız bırakmıyor burayı. Herkes izinde sessizleşmiş burası. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Hepinize bolca selamlar sevgiler............

Evet kuzum hem yönetimdesin hem hepimizin aklına ne gelirse yapalım diye dedim.Aslı haftaya döner sanırım sizlerle birlikte.Yeni gelen arkadaşlar başka yerlere yazıyor sibel hariç sibel tatil dolayısı ile gelemedi sanırım deneme süresi uzadı gelirse cici kız kimkiHer öğünün resmi bira zetkili olacak gibi bu hafta bakalım

vallahi katarydı raw dı taş devriydi derken dukanı katıp ortaya karışık beslenme bülteni yapıciz bu gidişle

neyden fayda görürsek o canım belli bişey yapmıyorum artık böyle kendimce iyi gidiyo arada ataklar falan olacak bu iş olmak zorundaaa en kısa sürede 74 altına inmeliyim nasıl olursa olsun..

Aynen neslim sabah karatay akşam raw yapsak süper olacak

Hoşgeldin makresimmm 3 hafta sonra dönüyorsun o zaman takıma hayırlısıyla atlat bitanem şu sınavını hiç korkma çalışma şansı bulabildiysen yaparsın kuzum . Oturup kalkınca sorun oluyor zaten bitanemm.Ayakta daha rahat olunuyorYine de zorlamamaya çalış iyice istirahat etki geçsin hafif tempolu yürüyüş yap. Bu hafta ben de giremedim kuzum hakikaten tenhalaştık haftaya izinler bitiyor yine coşarız inş sen de geldinmi süpe rolurDikkat et kendine kuzum başarılar

vallahi kaptanım şahgül gibi resti çekelim bence ne dersin

Hoşbuldum kaptanım, inşallah yapabilirim dua edin. Zorlamıyorum leslie yaptım ama zorlamadan, o kadar iyi geldi ki spor rahatladım. Sınav 1 mart, bende 6 martta listede olayım inşallah. Özledim sizi, arada aklım kayıyor buraya ama kendimi frenliyorum takılırsam çıkamam diye. Gerçi kimsecikler de yokmuş bu hafta takımın çoğu izinli.

vallahi kaptanım şahgül gibi resti çekelim bence ne dersin

Bitanem şahgül haklı çünkü sarı kart aldılar ve henüz dönem başı o yüzden toparlanmaları şart ben eminim bu hafta toparlanacaklar tatiller etkiliyor normal düzen bozuluyor. Rest çekecek bir durumumuz yok şimdilik kuzummm

Yapacağına tüm kalbimle inanıyorum ederiz tabiii tatlım .Şu sınavını atlat sonra bizimlesin inşallah özlenmez mi insan çok özlüyor çok alışmışız birbirimize

Cnm hoşgeldin inş Sınavın da iyi geçer,Leslie ye bende bayılıyorum alıştım ben yarım saatlik olanı yapıyorum ıkı dk gibi geliyo

Cnm hoşgeldin inş Sınavın da iyi geçer,Leslie ye bende bayılıyorum alıştım ben yarım saatlik olanı yapıyorum ıkı dk gibi geliyo
ben lesli hastayım ama video ile yapmıyorum adını nesli koydum step le karma lesli yapıyorum çok da seviyorum vakit su gibi akıyor

Kaptanım ben ilk basladıgım haftalar Çarşamba Perşembe tartıldıgım kilo ile cuma aynı oluyodu kilo vermiş olsamda,aklıma o geldi,lapa yı pirinçle denicem ve iki gün ve haftanın ilk günleri,bakalım öle sonuç ne olacak,anacım bende gariplik var lahana suyuyla kilo aldım,lapayla aynı kaldım,millet kuru dolmalarda mantılarla kilo versin ama nazarımda degmesin

ben lesli hastayım ama video ile yapmıyorum adını nesli koydum step le karma lesli yapıyorum çok da seviyorum vakit su gibi akıyor
Ben video acıyorum benim ufaklıkta bi videoya bide ortada dönen yarım Dünyaya bakıyo,şaşkınlığı gecene kadar video bitmiş oluyo

Evet hemde çok alışmışız. zaman çabuk geçiyor 3 hafta sonra sizinleyim inşallah.

Hoşbuldum canım. İnşallah iyi geçer. Ben leslie 45 dakikalık yapıyorum. belim biraz düzelsin yarım saate düşürüp yarım saat de plates ekleyeceğim inşallah. Sıkılaşmak için plates şart. Hatta birkaç gün sonra önce 45 dak leslie 15 dak. platesle başlarım diye düşünüyorum. Sınava kadar sadece bu şekilde devam edeyim. Bu arada biraz daha iyileşirim herhalde.

Ben video acıyorum benim ufaklıkta bi videoya bide ortada dönen yarım Dünyaya bakıyo,şaşkınlığı gecene kadar video bitmiş oluyo
harika valla

bende spor arkası ille 15dk plates esneme karın kol baak yapıyom ille esniyorum çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…