- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
banum kaç gündür yedim kaçırdım yattım sporda yapmadım sonuç bu ama buna şükür korkudan dun raw yaptım 50dk spor yaptım barı 77 görmedim gene mutluyum ben
kaptanım takımı sarsmak lazım hepimiz kış uykusuna yattık bu gidişle 6. takım tarihin en yaşlı uyeleriyle gececek kk literaturune
yok canım yerim hiç sorun yokta biraz motiveye ihtiyacım var o kadar o yüzden dukana yakın uydur kaydır kendime göre bişeyler yapıyorum şükür etkisini gördümvallahi egom tavan yaptı
mavim kabızlık problemin var ve sen inatla yeşil ve sebze yemiyorsun. hiç değilse brokoli yada karnıbaharı az haslayıp yoğurtla beraber ye karnına sebze girsin tatlım. eğer yiyemiyorsan blendırda 1 limonsuyu & portakal da olur 1 bardak suyla birkaç sebzeyi çek onu iç çok işe yarıyor
yönetim derken yardımcı lıktanmı kastettin. valla bilmiyom ne önersem gelen kızlarımızda kayboldu. mevcutlar yoldan çıktı dövecem hepsini o olicekk. izinler ne zaman bitiyor ki herkes bi öneride bulunsun burayı boşluyoruz maksattan şaştık toparlanalım kızlar. aslı izinde cicikıza noldu kayıpmı oldu
Sağlık olsun kuzum bu hafta da rawa devam edersin dikkat edersen eminim listeye güzel bir rakamla döneceksin yeter ki iste kuzum sen karar verince başarıyorsun
Bahar gelince kışın ne yaptık biz diye keşkeler çoğalacakyönetimdesin kuzum önerilerini bekliyorum.Bu hafta uygulayacağımzı yöntem işe yarayacak eminim
vallahi katarydı raw dı taş devriydi derken dukanı katıp ortaya karışık beslenme bülteni yapıciz bu gidişleyok canım yerim hiç sorun yokta biraz motiveye ihtiyacım var o kadar o yüzden dukana yakın uydur kaydır kendime göre bişeyler yapıyorum şükür etkisini gördüm
yönetim derken yardımcı lıktanmı kastettin. valla bilmiyom ne önersem gelen kızlarımızda kayboldu. mevcutlar yoldan çıktı dövecem hepsini o olicekk. izinler ne zaman bitiyor ki herkes bi öneride bulunsun burayı boşluyoruz maksattan şaştık toparlanalım kızlar. aslı izinde cicikıza noldu kayıpmı oldu
vallahi katarydı raw dı taş devriydi derken dukanı katıp ortaya karışık beslenme bülteni yapıciz bu gidişle
vallahi katarydı raw dı taş devriydi derken dukanı katıp ortaya karışık beslenme bülteni yapıciz bu gidişle
herkese tünaydın
Uğrayamadım bu hafta işler yoğun bilanço dönemi. Fırsat buldukça sınava çalışıyorum. 3 hafta kaldı sınav olmama, hem heyecan hem korku bilmiyorum ne olacak.
Mr sonucunu da aldım fıtık varmış maalesef. Ağrılarım ilaçlarla biraz daha hafifledi ama oturmak pek iyi gelmiyor. Ayakta çok zorlanmıyorum. 3 gündür leslie yapmaya başladım yavaş yavaş. Hemen etkisini gördüm. Bir aydır hantallaştım gerçekten. Vücut alıştı spor yapmaya demekki, uzun süre ara verince yaramıyor. Geçen hafta 64,5 idim, bu hafta 63,5 olmuşum. Gelen gitmeye başladı çok şükür. İznim bitene kadar eski kiloma inerim inşallah.
Sizler ne yapıyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla kimsecikler yok, neslim yalnız bırakmıyor burayı. Herkes izinde sessizleşmiş burası. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Hepinize bolca selamlar sevgiler............
vallahi kaptanım şahgül gibi resti çekelim bence ne dersin** 3. Takım 399. Etap ***
Ayulduzz: (75,2/74.2/1/%1,33)
Kelebekolacam: (74.8/75,7/-0,9/%-1,20)
Nilyyyaaannn : (79.8/79.4/0.4/%0.50) Tartı değişikliği nedeniyle 4.5 kilo eklendi
Chnnmkiz : (73.8/73,8/0/%0) kilosu sabit
Nar38 : (57.2/57,5/-0,3/%-0,52)
Olvidos : (60/61/-1/%-1,67)
Xpreiaz : (70.5/69,6/0,9/%1,28)
3.Takım ortalaması:%- 0,04
Kızlar artık toparlanmanız lazım böyle olmaz 2. Notayla sarıkart alıyoruz
1 hafta verip diğer hafta geri alınca hiçbir anlamı yokk önemli olana azda olsa düzenli vermek
Menüsünü yazmayanı, aşırı kaçamak yapanı, msj sayısını doldurmayanı diskalifiye edicem artık mazeret istemiyorum
Hoşbuldum kaptanım, inşallah yapabilirim dua edin. Zorlamıyorum leslie yaptım ama zorlamadan, o kadar iyi geldi ki spor rahatladım. Sınav 1 mart, bende 6 martta listede olayım inşallah. Özledim sizi, arada aklım kayıyor buraya ama kendimi frenliyorum takılırsam çıkamam diye. Gerçi kimsecikler de yokmuş bu hafta takımın çoğu izinli.
Aynen neslim sabah karatay akşam raw yapsak süper olacak
Hoşgeldin makresimmm3 hafta sonra dönüyorsun o zaman takıma hayırlısıyla atlat bitanem şu sınavını hiç korkma çalışma şansı bulabildiysen yaparsın kuzum . Oturup kalkınca sorun oluyor zaten bitanemm.Ayakta daha rahat olunuyor Yine de zorlamamaya çalış iyice istirahat etki geçsin hafif tempolu yürüyüş yap. Bu hafta ben de giremedim kuzum hakikaten tenhalaştık haftaya izinler bitiyor yine coşarız inş sen de geldinmi süpe rolur Dikkat et kendine kuzum başarılar
vallahi kaptanım şahgül gibi resti çekelim bence ne dersin
Hoşbuldum kaptanım, inşallah yapabilirim dua edin. Zorlamıyorum leslie yaptım ama zorlamadan, o kadar iyi geldi ki spor rahatladım. Sınav 1 mart, bende 6 martta listede olayım inşallah. Özledim sizi, arada aklım kayıyor buraya ama kendimi frenliyorum takılırsam çıkamam diye. Gerçi kimsecikler de yokmuş bu hafta takımın çoğu izinli.
Cnm hoşgeldin inş Sınavın da iyi geçer,Leslie ye bende bayılıyorum alıştım ben yarım saatlik olanı yapıyorum ıkı dk gibi geliyoHoşbuldum kaptanım, inşallah yapabilirim dua edin. Zorlamıyorum leslie yaptım ama zorlamadan, o kadar iyi geldi ki spor rahatladım. Sınav 1 mart, bende 6 martta listede olayım inşallah. Özledim sizi, arada aklım kayıyor buraya ama kendimi frenliyorum takılırsam çıkamam diye. Gerçi kimsecikler de yokmuş bu hafta takımın çoğu izinli.
ben lesli hastayım ama video ile yapmıyorum adını nesli koydum step le karma lesli yapıyorum çok da seviyorum vakit su gibi akıyorCnm hoşgeldin inş Sınavın da iyi geçer,Leslie ye bende bayılıyorum alıştım ben yarım saatlik olanı yapıyorum ıkı dk gibi geliyo
inelim bebeğim 69 olalım beraberneyden fayda görürsek o canım belli bişey yapmıyorum artık böyle kendimce iyi gidiyo arada ataklar falan olacak bu iş olmak zorundaaa en kısa sürede 74 altına inmeliyim nasıl olursa olsun..
Kaptanım ben ilk basladıgım haftalar Çarşamba Perşembe tartıldıgım kilo ile cuma aynı oluyodu kilo vermiş olsamda,aklıma o geldi,lapa yı pirinçle denicem ve iki gün ve haftanın ilk günleri,bakalım öle sonuç ne olacak,anacım bende gariplik var lahana suyuyla kilo aldım,lapayla aynı kaldım,millet kuru dolmalarda mantılarla kilo versinGünaydın meleklerimmmmmHayırlı cumalar hepimize
İş dolayısıyla yeme düzenin bozuldu spor yapamadın tatlım artı çıkmaman da güzel sağlık olsun bozma moralini
1 paket mi45 dk tempolu yürüyüş spor cezan gelsin mi gelsin tabikiii Alttaki cısı da görünce şart oldu
Sabahları meyve yersen 2 çeşidi geçmesin kuzum ve mutlaka tarçın ek üzerine bu cıs ta 1 paket deme ne olur
Geçen hafta süper performans göstermiştin bu hafta yoruldun ve saldırdın tatlım o yüzdne sen çok kilo verdiğin hafta ben hep korkuyorumSağlık olsun haftaya yine coşarsın sen
Tünaydın bitanemmmHayırdır neslimm sabit kalmışsınnn
Bence harika bir sonuc kuzummidelai 600-700 gr haftada ama sne 1 kilo vermişsin süper bence kalıcı olacağının göstergesi
İyi yürüyüşler tatlımmm
Bu hafta dinlendin diyelim haftaya aksiyon zamanı
Ben video acıyorum benim ufaklıkta bi videoya bide ortada dönen yarım Dünyaya bakıyo,şaşkınlığı gecene kadar video bitmiş oluyoben lesli hastayım ama video ile yapmıyorum adını nesli koydum step le karma lesli yapıyorum çok da seviyorum vakit su gibi akıyor
Evet hemde çok alışmışız. zaman çabuk geçiyor 3 hafta sonra sizinleyim inşallah.
Bitanem şahgül haklı çünkü sarı kart aldılar ve henüz dönem başıo yüzden toparlanmaları şart ben eminim bu hafta toparlanacaklar tatiller etkiliyor normal düzen bozuluyor. Rest çekecek bir durumumuz yok şimdilik kuzummm
Yapacağına tüm kalbimle inanıyorum ederiz tabiii tatlım .Şu sınavını atlat sonra bizimlesin inşallah özlenmez mi insan çok özlüyor çok alışmışız birbirimize
Hoşbuldum canım. İnşallah iyi geçer. Ben leslie 45 dakikalık yapıyorum. belim biraz düzelsin yarım saate düşürüp yarım saat de plates ekleyeceğim inşallah. Sıkılaşmak için plates şart. Hatta birkaç gün sonra önce 45 dak leslie 15 dak. platesle başlarım diye düşünüyorum. Sınava kadar sadece bu şekilde devam edeyim. Bu arada biraz daha iyileşirim herhalde.Cnm hoşgeldin inş Sınavın da iyi geçer,Leslie ye bende bayılıyorum alıştım ben yarım saatlik olanı yapıyorum ıkı dk gibi geliyo
harika vallaBen video acıyorum benim ufaklıkta bi videoya bide ortada dönen yarım Dünyaya bakıyo,şaşkınlığı gecene kadar video bitmiş oluyo
bende spor arkası ille 15dk plates esneme karın kol baak yapıyom ille esniyorum çok seviyorumHoşbuldum canım. İnşallah iyi geçer. Ben leslie 45 dakikalık yapıyorum. belim biraz düzelsin yarım saate düşürüp yarım saat de plates ekleyeceğim inşallah. Sıkılaşmak için plates şart. Hatta birkaç gün sonra önce 45 dak leslie 15 dak. platesle başlarım diye düşünüyorum. Sınava kadar sadece bu şekilde devam edeyim. Bu arada biraz daha iyileşirim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?