Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimsenin menü yazdığı yok ben yazim

Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)

soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş kırmızı biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin hepsi akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)

Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içince z.yağı ve yarım limon

akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu

1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik 1 fincan yeşilçay

takviye olarak omega 3

Spor :

45 dk koşu bandında interval yürüyüş birazdan bir hibisküs içebilirim

Son düzenleme:
afiyet olsun kaptanımm maşallah
çiğ nasıl yedin karnabaharı güzelmi :)

Hoşgeldin bızdıkımmmMaşallah bitanemm nazar değmesin mezun olduğun günleride göreceğiz allahın izniyle 100 gr regle rağmen az gelmiş tatlım moral bozacak birşey yok dur bakalım daha ne yaşlanmasııı hayatın baharındasın bitanemmm

menümüde yazayım
sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 havuç,1 avuçtan az fındık,2 hurma
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salatası, 5-10 yer fıstığı tuzlu

spor:1 saat 15 dk yürüyüş

Afiyetolsun cnmmm transyağ almanın dışında bir sorun yok spor maşallah yine

İnan bayıldım bitanemm süper bir lezzet 1 hafta sırf çiğ besleneceğim sindirim sistemim dinlensin diye haftaya karatayla karışık yaparım yumurtasız balıksız kefir ve yoğurtsuz uzun süre yapamam ben

Aslında sarımskalı yoğurtlu enfes olur ama yoğurtta yasak olduğu için limonlu tercih ettim mutlaka denemelisiniz

inş kaptanım yaza kadar mezun olurum inş
anlıktı zaten daha da hırslandım iyi oldu
dersler yaşlandırdı beni hihi
evet öyle oldu kardeşim yerken dayanamadım

Elbette olacaksın kuzum şüphen olmasın Dersler bitmez belki yüksek lisans doktora yaparsın o yüzden ders çalışmaya devammm yaşlanmak yok
inş sizin sayenizde kaptanım hepimiz güzel güzel mezun olcaz yaza fıstık gibi gircez seni mutlu etcez
düşünüyorum yüksek ama hayallerimde var bakalım
evet yaşlılık diil aslnda yorgunluk zaten sağlıklı besleniyoruz cildimiz de sağlıklı bu sayede

inş sizin sayenizde kaptanım hepimiz güzel güzel mezun olcaz yaza fıstık gibi gircez seni mutlu etcez
düşünüyorum yüksek ama hayallerimde var bakalım
evet yaşlılık diil aslnda yorgunluk zaten sağlıklı besleniyoruz cildimiz de sağlıklı bu sayede

Beni mutlu etmenizi dört gözle bekliyorum bızdıkımmm Fakat asıl önemli olan sizleirn mutluluğuu hayalsiz yaşanmaz ki bitanem bir gün bir bakmışsın hayallerin gerçek olmuş

Beni mutlu etmenizi dört gözle bekliyorum bızdıkımmm Fakat asıl önemli olan sizleirn mutluluğuu hayalsiz yaşanmaz ki bitanem bir gün bir bakmışsın hayallerin gerçek olmuş
sen mutlu olunca bizde mutlu oluruzki
inş kaptanım bunun için çabalıyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin

Selam cnm kilolarimiz hemen hemen ayni cuma 76.4 dum ben 70 lerde mezunum sanirim senden once mezun olayimmi berabermi olalim bu hafta listeye 75 le girelim ne dersin
Kaptanim fevkaladenin fevkinde utandirdin bizi gene rezil menumu yazim utanmadan bide
karnibhari elma gibi bile yiyom ben denesen cok guzel

Bugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok

sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
spor yok

wuhuuuuuu neslimmm nettinnn kek erken saatte olduğundan tolore edilebilir belki ama akşam hakikaten coşmuşsun kuzum .Spor da yok gitti detoks sağlık olsun neslim yarın raw yaparsın toparlarsın

Bronzdum Gümüş oldum

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi bardak ayran
Aksam et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 kiraz sapı,1 yeşil çay
Spor bugun yok bizimkilerle gezmekten vakit kalmadı

benim hedefim 65 neslim daha yolum çok
ama bu hafta 75 olalım
mezun olmana az kalmış canımm ha gayret

sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
spor yok
Aksamdaki bi paket bitter güzelmiş neslii senin kacamaklar bi anda bomba gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…