- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
afiyet olsun kaptanımm maşallahKimsenin menü yazdığı yok ben yazim
Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)
soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)
Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içince z.yağı ve yarım limon
akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu
1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik1 fincan yeşilçay
takviye olarak omega 3
Spor :
45 dk koşu bandında interval yürüyüşbirazdan bir hibisküs içebilirim
selam kaptanım
evet hakettim valla ortalamam da süper geldi derslerimn hepsi çok iyi
midem bulanmıştı ciğerden dolayı elma yedim midemi rahatlatmak için kaptanım bi daha yapmam
bende yaşlanmışım galiba kaptanım eskiden olsa 3 saat yürürdüm ben çok severim yürüyüşü eskiden beri
ya o moral bozukluğuyla unutmuşum sanırım kaptanım
geçen hafta:75.9 bı hafta:76.0 regl oldum şiştim ama şimdi şişliklerim indi çok şükür bu hafta iyi bi sonuç alıcam inş
menümüde yazayım
sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 havuç,1 avuçtan az fındık,2 hurma
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salatası, 5-10 yer fıstığı tuzlu
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
afiyet olsun kaptanımm maşallah
çiğ nasıl yedin karnabaharı güzelmi :)
inş kaptanım yaza kadar mezun olurum inş
Hoşgeldin bızdıkımmmMaşallah bitanemm nazar değmesin mezun olduğun günleride göreceğiz allahın izniyle 100 gr regle rağmen az gelmiş tatlım moral bozacak birşey yok dur bakalım daha ne yaşlanmasııı hayatın baharındasın bitanemmm
Afiyetolsun cnmmm transyağ almanın dışında bir sorun yokspor maşallah yine
inş kaptanım yaza kadar mezun olurum inş
anlıktı zaten daha da hırslandım iyi oldu
dersler yaşlandırdı beni hihi
evet öyle oldu kardeşim yerken dayanamadım
inş sizin sayenizde kaptanım hepimiz güzel güzel mezun olcaz yaza fıstık gibi gircez seni mutlu etcez
Elbette olacaksın kuzum şüphen olmasınDersler bitmez belki yüksek lisans doktora yaparsın o yüzden ders çalışmaya devammm yaşlanmak yok
inş sizin sayenizde kaptanım hepimiz güzel güzel mezun olcaz yaza fıstık gibi gircez seni mutlu etcez
düşünüyorum yüksek ama hayallerimde var bakalım
evet yaşlılık diil aslnda yorgunluk zaten sağlıklı besleniyoruz cildimiz de sağlıklı bu sayede
sen mutlu olunca bizde mutlu oluruzki
Beni mutlu etmenizi dört gözle bekliyorum bızdıkımmmFakat asıl önemli olan sizleirn mutluluğuu hayalsiz yaşanmaz ki bitanem bir gün bir bakmışsın hayallerin gerçek olmuş
sen mutlu olunca bizde mutlu oluruzki
inş kaptanım bunun için çabalıyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Selam cnm kilolarimiz hemen hemen ayni cuma 76.4 dum ben 70 lerde mezunum sanirim senden once mezun olayimmi berabermi olalim bu hafta listeye 75 le girelim ne dersinselam kaptanım
evet hakettim valla ortalamam da süper geldi derslerimn hepsi çok iyi
midem bulanmıştı ciğerden dolayı elma yedim midemi rahatlatmak için kaptanım bi daha yapmam
bende yaşlanmışım galiba kaptanım eskiden olsa 3 saat yürürdüm ben çok severim yürüyüşü eskiden beri
ya o moral bozukluğuyla unutmuşum sanırım kaptanım
geçen hafta:75.9 bı hafta:76.0 regl oldum şiştim ama şimdi şişliklerim indi çok şükür bu hafta iyi bi sonuç alıcam inş
Kaptanim fevkaladenin fevkinde utandirdin bizi gene rezil menumu yazim utanmadan bideKimsenin menü yazdığı yok ben yazim
Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)
soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş kırmızı biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin hepsi akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)
Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içince z.yağı ve yarım limon
akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu
1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik1 fincan yeşilçay
takviye olarak omega 3
Spor :
45 dk koşu bandında interval yürüyüşbirazdan bir hibisküs içebilirim
karnibhari elma gibi bile yiyom ben denesen cok guzelafiyet olsun kaptanımm maşallah
çiğ nasıl yedin karnabaharı güzelmi :)
Bugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok
Bronzdum Gümüş oldumTakım İçi İlk 3
1- maviay1(83,4/81,7 / 1,7/% 2,04
2- battaniye1 (80,1/79,1 / 1/% 1,25
3- Ebwam(126,2/125,5 /0,7 / % 0,56
Tebrikler meleklerimm Bu hafta 6, olmuşuz
@Ebwam Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
Hg cnm,inş istediğin kiloya kolayca ulasırsınMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldim umarım hepimiz amacimiza ulaşırız
benim hedefim 65 neslim daha yolum çokSelam cnm kilolarimiz hemen hemen ayni cuma 76.4 dum ben 70 lerde mezunum sanirim senden once mezun olayimmi berabermi olalim bu hafta listeye 75 le girelim ne dersin
Kaptanim fevkaladenin fevkinde utandirdin bizi gene rezil menumu yazim utanmadan bide
karnibhari elma gibi bile yiyom ben denesen cok guzel
Aksamdaki bi paket bitter güzelmiş nesliiBugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?