Canım çok çok geçmiş olsun inşallah hepten geçer ağrıların.. Az kalmış sınavına da bol şans canım inşallah şef olduğunu duyarızherkese tünaydın
Uğrayamadım bu hafta işler yoğun bilanço dönemi. Fırsat buldukça sınava çalışıyorum. 3 hafta kaldı sınav olmama, hem heyecan hem korku bilmiyorum ne olacak.
Mr sonucunu da aldım fıtık varmış maalesef. Ağrılarım ilaçlarla biraz daha hafifledi ama oturmak pek iyi gelmiyor. Ayakta çok zorlanmıyorum. 3 gündür leslie yapmaya başladım yavaş yavaş. Hemen etkisini gördüm. Bir aydır hantallaştım gerçekten. Vücut alıştı spor yapmaya demekki, uzun süre ara verince yaramıyor. Geçen hafta 64,5 idim, bu hafta 63,5 olmuşum. Gelen gitmeye başladı çok şükür. İznim bitene kadar eski kiloma inerim inşallah.
Sizler ne yapıyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla kimsecikler yok, neslim yalnız bırakmıyor burayı. Herkes izinde sessizleşmiş burası. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Hepinize bolca selamlar sevgiler............
Sağol canım inşallah canım bende heyecanla bekliyorum ne olacağını hayırlısı.....Canım çok çok geçmiş olsun inşallah hepten geçer ağrıların.. Az kalmış sınavına da bol şans canım inşallah şef olduğunu duyarız
Vay miswongum menu harika cnm ben begendimselam bugün gezmelerdeyim yeni geldim eve
menümü yazayım
Sabah: geranmali, zeytin, 4 çeri domates
Akşam:Ciğer,salata bol,maden suyu,1 elma
spor:1.5 saat yürüyüş
fatmam seninde menun gayet guzelDünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen salata ayran
Aksam mantar tavuk,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
Leslie , 70 dk yürüyüş
Kaptanım ben ilk basladıgım haftalar Çarşamba Perşembe tartıldıgım kilo ile cuma aynı oluyodu kilo vermiş olsamda,aklıma o geldi,lapa yı pirinçle denicem ve iki gün ve haftanın ilk günleri,bakalım öle sonuç ne olacak,anacım bende gariplik var lahana suyuyla kilo aldım,lapayla aynı kaldım,millet kuru dolmalarda mantılarla kilo versinama nazarımda degmesin
Ben video acıyorum benim ufaklıkta bi videoya bide ortada dönen yarım Dünyaya bakıyo,şaşkınlığı gecene kadar video bitmiş oluyo
Evet hemde çok alışmışız. zaman çabuk geçiyor 3 hafta sonra sizinleyim inşallah.
selam bugün gezmelerdeyim yeni geldim eve
menümü yazayım
Sabah: geranmali, zeytin, 4 çeri domates
Akşam:Ciğer,salata bol,maden suyu,1 elma
spor:1.5 saat yürüyüş
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen salata ayran
Aksam mantar tavuk,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
Leslie , 70 dk yürüyüş
Iyi geceler kızlar benimde misafirim vardı atlattım şükür yarın görüşürz
Gunaydin kizlar. Heyyy bizim takimin uyuyan guzelleri gunaydin
dünki menumle haftaya bismillah diyeyim harika menu olmasada
sabah: yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle salata ceviz
akşam. 1 kaşık etli pirinç pilav+2 kaşık karnıbahar yemeği+7 tane kadar bol marullu mercimek köfte
ara: 3 ceviz+ avuç içi kadar çekirdek
spor: 45dk: 35dk yurume+10dk lesli ve plates karma
BANUM HAFTA SONU GELDİ BENİM CANIMDA KAÇAMAKLAR ÇEKMEYE BAŞLADI SÜTLÜ KAHVE İÇTİM KESMEDİ ZATEN SABAH İNCE BİR DİLİM KEK YEDİM BU HAFTA LİSTEDEYİM NAPICAM BEN YAHU
SAĞLAM Bİ GEÇİRİNDE KENDİME GELEYİM
BU DUA HEPİNİZE GELSİN KIZLAR
Eki Görüntüle 1404872
Takım İçi İlk 3
1- maviay1(83,4/81,7 / 1,7/% 2,04
2- battaniye1 (80,1/79,1 / 1/% 1,25
3- Ebwam(126,2/125,5 /0,7 / % 0,56
Tebrikler meleklerimm Bu hafta 6, olmuşuz
Ebwam Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
kaptan baskin yapmissin ver sarikarti anasini gelsin yazin herkes dimi amaE399. etap mesaj sayıları
battaniye1 : 35 +
RengarenkNesli 35+ izinli
Papillon_ : 30 mesajdan muaf
@maviay1 : 18-------------------> 1 sarı kart
ayyuzlum0211 : 23 ---------------->1 sarı kart
Ebwam : 0 ------------------------>1 sarı kart
kaptan baskin yapmissin ver sarikarti anasini gelsin yazin herkes dimi ama
selam kaptanımSlm meleklerimmm iyi haftasonları dilerim hepimizee iş yapmaya ara verdim yap yap bitmiyo görünen bişey yok
Afiyetolsun bızdıkımmm gezcen tabii tatili hakettinElmayı akşam yemiyoruz kuzucummm. Ama sporunu kıskanmadım değil hani hey gidi gençlik heyyy Bitanemm sen cuma günü tartıldın ama yazmayı unuttun sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?