- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Yürüyüş bana nasıl iyi gelmişti hafta basından itibaren yapamıcam artık bizimkiler gidiyorlarSlm meleklerimmm iyi haftasonları dilerim hepimizee iş yapmaya ara verdim yap yap bitmiyo görünen bişey yok
Deneyelim bakalım bebişimmm neler denemedik kideneye deneye bulacağız hangisi bize yarıyor
Allahım görmek isterdim paşamın o haliniiiii
3 hafta göz açıp kapayana kadar geçecek kuzumm
Afiyetolsun bızdıkımmm gezcen tabii tatili hakettinElmayı akşam yemiyoruz kuzucummm. Ama sporunu kıskanmadım değil hani hey gidi gençlik heyyy Bitanemm sen cuma günü tartıldın ama yazmayı unuttun sanırımmm
Süpersinnn kuzummmmhay maşallah 1 saati de geçtin yürüyüşte
Hadi geçmiş olsun cnm bugün güzelce dinlen tatlım
Tünaydın fıstığımmmmiyi tatiller
Nesi olmamışki nelsimmm 1 kaşık pirinç pilavı harici gayet güzel bence
Neslim haklısın ama bak diline kek değdiği an gerisi gelir o yüzden mümkün olduğunca kendine sıvı yeşil sular yap ayran yap ve tok ol ki gözün kaymasın limonlu su yu gözünün önünden ayırma bitanemm yapıcizzz başka çaresi yok
Paylaşımların için teşekkürler kuzummm
Benimde hedef kilom 65 ama suan 79,1 im benden öndesiniz sizi kovalıyımbenim hedefim 65 neslim daha yolum çok
ama bu hafta 75 olalım
mezun olmana az kalmış canımm ha gayret
nesli 70 kilo kalem elbise baska bise demiyomBANUM HAFTA SONU GELDİ BENİM CANIMDA KAÇAMAKLAR ÇEKMEYE BAŞLADI SÜTLÜ KAHVE İÇTİM KESMEDİ ZATEN SABAH İNCE BİR DİLİM KEK YEDİM BU HAFTA LİSTEDEYİM NAPICAM BEN YAHU
SAĞLAM Bİ GEÇİRİNDE KENDİME GELEYİM
gecmis olsunBugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok
bence cok guzel olmus canimBugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi bardak ayran
Aksam et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 kiraz sapı,1 yeşil çay
Spor bugun yok bizimkilerle gezmekten vakit kalmadı
GunaydinGünaydın hanımlar
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldim umarım hepimiz amacimiza ulaşırız
Bronzdum Gümüş oldum
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi bardak ayran
Aksam et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 kiraz sapı,1 yeşil çay
Spor bugun yok bizimkilerle gezmekten vakit kalmadı
benim hedefim 65 neslim daha yolum çok
ama bu hafta 75 olalım
mezun olmana az kalmış canımm ha gayret
Yürüyüş bana nasıl iyi gelmişti hafta basından itibaren yapamıcam artık bizimkiler gidiyorlar
Havalar düzelince benim ufaklıkla çıkarız artık bebek arabasıyla ne kadar tempo tutabilirsem idare edicem artık
Benimde hedef kilom 65 ama suan 79,1 im benden öndesiniz sizi kovalıyım
Iyi geceler kızlar pazarınız güzel gecsin
Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar. Ben bu gun regli oldum. Karnim cok agriyo yaa
Dunku menum
kahvalti: yumurtali ispanak, az peynir
ara paso ayran
aksam: kuru sebze dolmasi, sarma ayran
az sonrasinda bir kac tane kaju ve antep fistigi
Günaydın hanımlar
Onceki gunku menum
sabah: ananasli yogurt, 2 parca kivi, suda beklemis taza yer fistigi
ogleden sonra: kisir ayran
aksam: hamburger kofte salata ayran
Hahaha sari kartimizi almisiz cok sukur cuma muhabbeti yapim derken hiiic ugramazsam boyle oluyo sonuc iste
Kahvaltımı henüz ettim her günkü sabit kkahvaltı menüm Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir domates limonlanmis maydonoz uç adet zeytin ve bir dilim tam buğday ekmeği buna ek olarak haftada 2veya 3 gün haşlanmış yumurta yiyorum ama bugün düzeni bozdum ve bir yerine yarım dilim ekmek yiyip ufak bir adet haşlanmış patates yedim
Merhaba kaptanim ben 24 yaşındayım önceki sene uniden mezun oldum iki senedir evdeyim atama bekliyorum bitanecik yeğenim var bu arada ona bakıyorum. Ben 95 kiloyum son 4-5 senedir boyle tombigim daha evvel 70 kiloydum yine o kiloma dönmek istiyorum ama amacımsadece kilo vermek ddeğil sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek istiyorum ilk hedefim yaza kadar 80e düşmek umarım basarabilirim. Bu arada ismim Hintçe yaralı bülbül demek Bollywood filmlerini çok severim o filmlerden birinin şarkıismiydien bbaştaki kuralları okudum banada boyle sorumluluk hissedip uyma zorunluluğu duyacagim birşeylergerekiyordu oyuzden kurallara uuyacağıma söz veririm. Ancak belirtmeliyim ki benim bazı rahatsızlıklarım var bunlar yyüzünden kilo vermem elzem ancak biraz yavaş olabilir. Ben gec olsun ggüç olmasın diyorum bu sefer kararliyim
Benim otoimmun rahatsizliklarim var lupus ve fibromiyalji bunlar icin omur boyu ilac kullanmak zorundayim bu hastaliklar spor yapmami biraz zorlastiriyor mesela gunde sadece bi 25 dklik egzersiz programim var daha cok germe ve isinma hareketlerini iceriyor bi onu yapiyorum birde leslinin sadece 1milini yapabiliyorum ikinci milde agrilarim cok artiyor yapamiyorum ama zaman gectikce alisip arttiririm diye umuyorumSweetdi665 .!.:
Slm kuzum genceciksin tatlım yaş avantajın var sağlıklı menüler ve spor ekleyerek yavaş ama kalıcı olarak kilo vermen tek isteğimiz bitanem.İnşallah ataman yapıldığında fit bir çıtır olarak göreve başlayacaksın
Keşke benim de yeğenim olsa da baksammmBekliyoruz bakalımm bir gün gelecek kerata
Rahatsızlıkların neler kuzum .Bunları bilirsek daha çok yardımcı olabiliriz bildiğin gibi tüm rahatsızlıkların sebebi fala kilo ve hareketsiz yaşam .İdeal kilona ulaşınca emin ol çok rahatlayacaksınBen de şeker ilacı kullanıyordum fakat artık ihtiyaç duymuyorum canım Ayrıca bipolar hastasıyım ve ömür boyu kullanmam gereken bir ilacım var bu da kilo yapmaya meyilli .Fakat dikkat edince inan bana herşey yoluna giriyor.
Takımımızda sağlıklı beslenme en önemlisi canım senden tek istediğim kaçamaksız menüler bol su ve yapabileceğin şekilde spor kuzum haftada 400 -650 gr vermen benim için yeterli önemli olan her hafta gitmesi ilk başlarda ödemin olduğu için hızlı gider zaman zaman duraklamalar olur ama hiç moralini bozmak yok tüm aşamaları bizlerde geçirdik .Takımımız bu ara skain izinliler dolayısı ile eminim tüm takımın müptelası olacaksın hepsi birbirinden özel meleklerimin
Nikinin anlamı güzel ama enerjini düşürmesin şöyle .Karamsar geldi bana
Bu arada uyguladığım diyet programını yazmayı unutmusum daha evvel diyetisyene gitmiştim onun verdiği bir liste ve dönüşüm cetveli vardı daha sonrada Dr.ayça kayanın bir ayda 8 kilo diyet listesini gördüm benimkine çok yakındı bende onları baz alarak günde 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
Benim otoimmun rahatsizliklarim var lupus ve fibromiyalji bunlar icin omur boyu ilac kullanmak zorundayim bu hastaliklar spor yapmami biraz zorlastiriyor mesela gunde sadece bi 25 dklik egzersiz programim var daha cok germe ve isinma hareketlerini iceriyor bi onu yapiyorum birde leslinin sadece 1milini yapabiliyorum ikinci milde agrilarim cok artiyor yapamiyorum ama zaman gectikce alisip arttiririm diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?