Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eveet bu haftaki tablomuz insallah basta ben olmak uzere hibirimiz kaytarmayiz kizlar yanlisim varsa yarin yaparim iyi geceler canlarimm
aşkımmmm iyiki döndün bida gitme ikinci emre kadar şu izinleride kaldıralım keyfi izin yok anasını satayım kaçamak canı çeken başta sen izne ayrılıyorsunuz
ben bugün kardiyo+ lesli+plates karma sporuma başlıyorum haydi sende gel

Oyyyy pisicanımmmm hoşgeldin kuzummmm çok sevindim dönmene

Tüm yetki sen de kuzummm sarı kart spor cezası elini korkak alıştırma

Ellerine sağlık barbimmmmmm

hahaha kotuluk benim isim bana birak ama beni im zaptedecek acep ok kaptanim kizar yandiniz herkese yarim Saat ip atlama veririm ona gore kacamak yapin benden soylemesi hahahahahah
insallah Adam gibi durabilirim artik burada canim
hadi akşam 100 ip atlama yapsın herkes ceza değil ödül olarak
yada zıplama
videodaki

eveet bugün öyle yaptım doğru yapmışım demekki çok mutlu oldum :)

ne güzel yapmışsın motiven gayet iyi.
günaydınlar bu arada dün karatay diyetinin kitabini edindim bugün okumaya başlıyorum psikolojik olarak da daha iyi hazırlanmamı sağlıycanı umuyorum
karatay= sağlıklı yaşam dır candır yolculukta başarılar cnm
banumun sonsuz bilgisi ve eşsiz yılmaz üşenmez önerileriyle karataya başla canım en güzeli doğrusu b

Tünaydın fıstıklarımmmmm yaklaşık 1 saat önce alıntılarımı yaptım ama tel sohbeti oyle uzadıkiii anca yazmak nasip oldu nasılız bakalımmmm

Merhaba kizlar merhaba grup merhaba takim merhaba kaptanim ve yardimcilari sukur kavusturana yasasin bitti tatil :)))))))))

Evet tatlım çük şükür toparlanıyoruz artık molalar bitti tam gaz hedefe

Tamamen strestendir bitanemm .Yepyeni bir iş ortamı zamanla herşey rayına oturur kuzum sıkma canını

Yanında götürmen harika ama makarnası az da olsa neden makarna salatası

Ayyyyyy 5 günde 2,5 kilo üstelik sbh tartısı degil maşallah kaptanımm
Gözlerim açıldı bende deneyim walla

Evet bitanemmm ben ki zor kilo veren biriyim hep gr gr verdim keşke geçen sene bu yöntemi uygulasaydım dene bitanem

Bulgurdan pirince mi geçtin kuzum yeşillik olur tabii de detoks amacıyla yaptığın için turşu ve şalgam suyu sporuna maşallah

Iki dakka oglumu emzirip geleyim dedim kimse kalmamis sansima ; ((((

Biz karataycılar erken yatıyoruz ebwamcımmm hem leptin çalışsın hem organlarımızın yenilenme saatlerini kaçırmayalım dimi

Dunku menum
sabah iki haslanmis yumurta peynir zeytin cig yerfistigi turp yesillik form cayi
ara bir sade kahve bir adacayi aksam bir biber dolmasi iki parca izgara tavuk bir kase yogurt
3 litre su ictim 25 dk yurudum

Bugunku menum
sabah 3 yumurtayla yulaf kepekli ve peynirli omlet zeytin form cayi
ara dort acik cay sekersiz
aksam bir tabak bulgurlu pirasa bir kase yayla corbasi
ara adacayi 3 litre su ictim 30 dk yuruyus

yılaf kepeği bana ters geliyor ama tok tutar kuzum afiyetolsun

yürüyüşü birazcık daha artırsakmı ki

Günaydııınn canlarımm bugün hava buzzz İstanbulda ve ben aksi gibi vergi dairesine gideceğim hadi bakalım :) Herkese musmutlu bir gün diliyorummm

Tünaydın kuzum Aynen İzmire kar yağıyorAmman sıkı giyinin hasta olmayın

Gunaydin kizlar gunaydin Ahbirkingcharlesimolsa :) insallah bu hafta tartida hepimizin yuzu guler :)

Aminnn bitanemmmm 400. etapta birinci olsak ne süper olur

Unutmadan kaptanimin ogudu olan iki bardak suyumuzu icip gune oyle basliyoruzzzzzz

Evettttt hepiniz içtiğiniz için teşekkürler

Teşekkürler neslimmm.Aynen öyle sayende önyargılı davrandığım bir beslenmeyi de denemiş oldum ve sonuçlar hakikaten çok memnun edici.Teşekkürler kuzum mantığını çözdüm . Bloglardan ve yabancı sitelerden unutmaya başladığım ingilizcemle püf noktalarını öğrendim tatlım kitaba gerek yok.

Anladığımı en kısa halde yazayım yanlışım varsa düzelt tamamen raw yapmak şu an benim için çok zor.
Fakat detoks amaçlı fazla kaçırınca ya da tatil dönüşü dediğin gibi süper bir yöntem.

Karatay ve raw benziyor.Karatayda da genelde organik bulmaya çalışıyorduk ve pişirme yöntemlerimizi değiştirmiştik yemeklerimizi kavurmuyorduk.Ne kadar renkli öğün o kadar sağlık demek bu konuda fark yok.

Farklara gelince hayvansal gıdalar %100 raw yapanlşara göre bir felsefe haline dönüştüğü için tercih edilmiyor.Yarı veganlar ise et harici balık yumurta süt yoğurt vs yiyebiliyor.
Bakliyatları çimlendirme olayı güzel filizlerin pişmeden yenilebileceğini de deneyimlemiş oldum.
Çiğ karnabahara bayıldım çiğ mercimek de yenebilir fakat filizleri daha büyüyünce daha kolay yenebilir gibi geldi bana. Kuruyemişleri zaten çiğ yiyorduk bundan sonra da ıslatarak yeriz sorun yok

Ben sadece keten tohumu ve yulaf ezmesi olayını sevmedim asla kullanmam

Smothie denen olay sadece meyve olarak düşünülürse bana göre yanlış olur.Meyveler sıkılınca glukoza dönüşüyor bunda hemfikiriz.Bu yaşanabilecek tehlikelerden biri bana göre.Katı meyve sıkacağımı sebze sıkacağı olarak kullanmak daha mantıklı.Uzun süredir kullanılmıyordu işe yaradı.Yeşillik suları hakikaten müthiş canlandırıcı buğdaylarım büyürse çim suyunu da deneyeceğimSebze suyu içmek zor gelebilir sadece yeşil elma ile hafif tadını açabiliriz bence. G.İ.si düşük meyveler olmalı .Kahvaltıda kuruyemiş meyve tüketilecekse aynen senin dediğin gibi en fazla 2 çeşit tarçınlı ve ıslatılmış kuruyemişli.Gerçi meyve çabuk acıktırıyor ama çiğ olmak koşuluyla istenildiği kadar yenilebilir .Bu kez de leptin bozuluyor ben zorlanmadım ama bu noktaları belirteyim dedim

Bir de tamamen raw yapmanın tek dezavantajı bilinçli bir şekilde yapılmazsa bazı protein vitamin ve mineral kaybı yaşanacağı yönde ayrıca sürekli soğuk beslenildiği için vücut ısısı düşüyor bana göre

dehidratörle yapılan gıdaları bizlerin yapma şansı zor gibi evdeki fırınlarda düşük ısıda yapmak olabilir 48 dereceyi aşmadan ama sanırım ben uğraşmam.Köy de yaşıyor olsam nenelerimizin yaptığı gibi damlarda kurutabiliriz sebzeleri ama İzmir de mallesef biber bile kurutamıyorum ben.En büyük sorun ise organik sebze meyve bulabilmek.Süt olayı olmaması bir dezavantaj .Badem sütünü gerçekçi konuşursak günümüz şartlarında kim alabilir yapabilir beni aşar açıkçası.Ayrıca yosunlar protein tozları yeşillik tozları vs var .Yavaş çiğnemeyenler için süper çünkü besinler çabuk sindiriliyor.Ve besinleri birbiriyle karıştırınca molekülleri değişiyor ve gaz sorunu olmuyor.İnsan her an kendini tok ve enerjik hissediyor.

Birde aynen dukan tatlı tarfilerinde olduğu gibi nasılsa herşey çiğden yapılıyor diye bu türlere yönelmek en büyük tehlike amaç taze sebze meyve tüketmek çimlendirilmiş bakliyat ve çiğ kuruyemiş tüketmek bu arada Geçen Cumartesi raw turşusu kurdum sirkesiz 1 haftalık fermentasyonla bağışıklık sistemini süper güçlendiriciymiş yenebilecek vbirşeyse tarifini atarım.

İyi ki kısa yazacaktım.Yarı raw yarı karatay yapacağız artık kuzum yanlışım varsa düzelt lütfen

kızlar takıma bi hız gelmiş can gelmiş hepiniz gelmişsiniz maşallah. bu hafta liste uçacak galiba

Aman maşallah de neslimmmm Uçucizzz keşke daha önce küsseymişimmm 1 günlük küslük uçurdu melekleirmi

İzin vermemek olmaz kuzum .Aama mümkün olduğunca kısa süreli olursa harika olur

Bana uyar

banum ne desin bu hafta ödül olarak hepimiz spora ek zıplama. ip atlama yapalım 70-100 arasında

Yapalım tatlım ben yatmadan önce 25 ip atlıyorum parmak uçlarımda tabiii

Tebrikler tatlımmmm
günaydınlar bu arada dün karatay diyetinin kitabini edindim bugün okumaya başlıyorum psikolojik olarak da daha iyi hazırlanmamı sağlıycanı umuyorum

En güzelini yapmışsın canım kitap her an elinin altında olsun en doğru püf noktaları kitaptan öğrenirsin hatta tüm seriyi zamanla alırsan harika olur

banum ne güzel anlatmışşın.üstüne bişi konuşmak olmaz. kurutma fırını konusunda hemfikiriz uğraşamam açıkçası. bend badem sütünü bazı durumlarda kullansamda inek sutu vazgeçilmezim. bende yatmadan en azından zıplama sıçrayış hareketini yapıcam ekstradan

thelifecoo sitesinden alıntıdır.

Asidik mi yaşıyorsunuz?Asidoz nedir?

Vücut sıvılarımızın gereğinden fazla asit taşımasına asidoz diyoruz.Oysa vücudumuzun bütün organları asit/alkali dengesinin korunmasına göre yaratılmıştır.Yanlış beslenme ve stresle asidik hale gelen bedenimiz karşılık vermeye başlar ve biz bunları hastalık olarak adlandırırız;
* Sivilcelenme
* Egzama
* Osteoporoz(kemik erimesi)
* Kanser
* Kalp rahatsızlıkları
* Erken yaşlanma
* Saç dökülmesi
* Tırnak kırılmaları
* Karaciğer hastalıkları
* Böbrek yetmezliği
* Kronik yorgunluk
* Diyabet(Şeker hastalığı)
* Kronik yorgunluk
* Ayak mantarları
* Seks isteğinde azalma
* Ve Kilo alma akla gelen ilk örnekler

En basit olarak kilo almayı örnek alalım. Biz gittikçe daha asidik olmaya başladığımız zaman, vücut yaşamsal organlara giren asitlerin yaratacağı hasarı önlemek için savunma mekanizmalarını çalıştırmaya başlar. Bu asidin yağ hücrelerinde depolanması olarak bilinir. Bir savunma mekanizması olarak vücut aşırı asidik olmamak için yağ üretir ve bunları yaşamsal organlardan uzak yerlerde adeta paketleyerek depolar. Yağ ilk bakışta yaşamsal organları hasarlanmaktan kurtarmasına rağmen aşırı yağ birikimi daha uzun vadede başka problemlere yol açmaktadır.

Bütün bunlarla mücadele etmenin en temel yolu vücudumuzun asit / alkali dengesini kurabilmektir.

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]A1S2L3l4[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ebwam[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Charlessiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Winstonlight[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayyüzlüm[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Maviş[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Rengarenknesli[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bayılan bayılana[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Gel_pcpc[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Çıtırıks[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Bulbul[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]​
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/tr]

ay bitanem ama iyi kalplilikte sana yetisemem o bir gercek bide cok sabirlisin :))
peyniralti suyu en dusuk kalorilisini almistim burada emziren annelere mavi rengi dusuk kalorli olani tavsiye ediyolar sut yapsin die bende alinca aliskanlik olmus hep mvi aliyorum en dusuk kalorili Hemde tadi da guzel
Ay dilosun odasinida ayirdim sanirim. Babamiz yufka yureklilik yapmazsaanam sanki anne olan o ben ayrilmam kizimdan diye mizirdaniyo
hahaha sonra yorgun oldugu zamanlar su cocuga yalniz yatmasini bi ogretemedin dicek ayni benim koca :))
oy masallahkaptanim ama bana zor gelir heralde ufak ufak baslarim baslarsam
normaldir bitanem yeni ortam insallah en kisa surede alisirsin cnm
olur bitanem baslayabilirsem bugun baslicam yarindan itibaren mecburi baslicam
banum ne desin bu hafta ödül olarak hepimiz spora ek zıplama. ip atlama yapalım 70-100 arasında
bence olur
bende eskiden yapiyodum yatmadan 100 defa hopluyodum bugun yine baslim

neslim cok guzel bi yazi olmus
ben sana mercimek bugday gostermistim yaa cimlendirme icin bugun yapamaya karar verdim hangisi olmaz demistin

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]A1S2L3l4[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ebwam[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Charlessiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Winstonlight[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayyüzlüm[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Maviş[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Rengarenknesli[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bayılan bayılana[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Gel_pcpc[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TD]Çıtırıks[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Bulbul[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]​
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/tr]

neslim cok guzel bi yazi olmus
ben sana mercimek bugday gostermistim yaa cimlendirme icin bugun yapamaya karar verdim hangisi olmaz demistin
sanırım buğdayın paketti işlenmiş olduğu için çimlenmez ölü demiştim. ama onu buğday lapası gibi yada su da şişirerek salatarlada kullanabilirsin. mercimeği dene bakalım ben paketle alınan market mercimeklerini çimlendiremiyorum ölü oluyorlar kuzum

vallahi hoplayalım yatağa girmeden

Öglen ve aksama bir kornişon doğramıştım,bulgurla netice alamayınca pirinçle denicem hafta basında demiştim kaptanım,zaten bu lapa bın aslı pirinç yazıyo hep,evt şalgam kaçamak olmuş

Slm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz ben azonceye kadar iyiydim ama sagolsun evsahibim sinirlerimi ziplatti ((
Caldi kapiyi actim bagirmaya basladi kapinizin onunu silinde gorunce ben utaniyomda yok ortak gider almiyomus diye enayimi zannediyomusuzda daha neler neler bizim katta dort daire var kapiyida bitek ben actigim icin butun zilgiti ben yedim otamatikman offfff yaaa sanki ortak gider aldida biz vermedik yaa hayir bide en temizde benim kapimin onu her evi sildigimde orayida siliyom offff cok agirima gitti ya koca adam durduk yere azarladi cocuk gibi; (((((((((
Hayir yani soyleyeceksende bi adabi edebi vardir insan gibi soyledinde bizmi yapmadik yada hanimini yolla o soylesin ne hakla azarliyon dimi ; (((((

Neyse menumu yazim ben
sabah iki kati yumurta zeytin peynir salatalik yesil cay cig fistik
ara dort limonlu acik sekersiz cay bir sade kahve
aksam bir tabak kisir bir bardak ayran tursu
ara adacayi
ikibucuk litre su ictim 45 dk yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…