Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerimmm oh işler bitti spor bitti yemek faslı bitti şimdi kk zamanıGözüm bıcık yapmayı yemedi doğrusu Buz gibi tırstım

Est bitanemm hocamız sensin Aslında ben süt pek içmiyorum ama yoğurt ayran kefir bunlarsız yapamam Yap kuzum yap metabolizma sabaha kadar çalışsın sen uyurken

Teşekkürler paylaşım için neslim

CanımsınAslında peyniri kendimiz yapabilsek kalan peynir altı sularını içsek çorbalara koysak süper olur da gözüm yemiyor

Herkes hoplamaya başlasın o zaman Sallayalım heryeri gece gece

neslim cok guzel bi yazi olmus
ben sana mercimek bugday gostermistim yaa cimlendirme icin bugun yapamaya karar verdim hangisi olmaz demistin

Çok zevkli barbim benim memleketten gelme vardı çimleniyo artık kavanozdan çıkardım diktim sürekli fısfısla nemlendiriyorum.Mercimeği de kavanozdan çıkarıp keseye koydum sonra onu da süzgece koydum Odama biri girse napıyo bu kzı diyecekler bilgisayar masasının ki tarafı da doldu

Öglen ve aksama bir kornişon doğramıştım,bulgurla netice alamayınca pirinçle denicem hafta basında demiştim kaptanım,zaten bu lapa bın aslı pirinç yazıyo hep,evt şalgam kaçamak olmuş

Ben tamamen yanlış anlamışım kuzummBen de perşembe güzel netice alamadım hafta başı yapayım dediğini sanıyorum

Banada uyar,artık banyoda zıplarım millet sesimden rahatsız olmasınbunun Devamını diğer taraftan yazarım

Parmak ucunda zıplamaya çalışmak daha çok yoruyo

Ay insallah neslimmm su kilolari bi verelim atalim agirliklari ustumuzden ne guzel olur yaza fit girelim hepberaber

İnşallahı maşallahı yok ebwamcım ya gidecek ya gidecek başka çaresi yok

06,30:2 bardak su
07,00: limon maydanoz 1 diş sarımsak ve çörekotu .Bugün hepsini toptan blendırdan geçirdim onu çiğne bunu yut ohooooböyle pratik oldu

10,00 : kk+hibisküs

15,30: kivili kefir

19,00 ızgara balık salata

2,5 lt limonlu su
1 fincan kahve

Spor sabah 7*5 tibet yogası
öğleden sonra 45 dk koşu bandı ve karışık
az sonra yeşilçay ve kapanışş

Neden tepki göstermedinki kuzum sana bağırmaya ne hakkı var

Neyse menumu yazim ben
sabah iki kati yumurta zeytin peynir salatalik yesil cay cig fistik
ara dort limonlu acik sekersiz cay bir sade kahve
aksam bir tabak kisir bir bardak ayran tursu
ara adacayi
ikibucuk litre su ictim 45 dk yurudum

Harika bir menü canımmm

Safece susuyorum utandim3

Sevgili Takim arkadaslarim aksam menumu sabote ettim utaniyirum ama yazmak zorundayim cezami kesin yapicam soz
sabah kalkinca 2 brd su ve maydonuzlu karalahanali suyum
kahvaltim az yumurta 1 muz
12.00 de 1 kivi 1 kefir ve 6 mercimek kofte
ve
aksam rezaketim
18.00 de 1 kas y.mercimek yemwgi yogurt ve yarim kiymali pide 4 kasik pastirmali makarna
cezami hakettim
spor 1 saat kardiyo lesli plates
100 ip atlama

Safece susuyorum utandim3

Ah neslim her zaman süper gidiyosun sonra ne oluyosa nazar mı oluyor ne.Son dk da tüm emeklerini yok ediyosunBiz mi verelim cezanı

iyi akşamlar güzeller bugün bende karatay diyetine başladım ve çoook şaşırarak farkı gördüm bugün ilk defa öğün aralarında başım dönüp içim titremeden bir gün geçirdim ve bugün her zamankinden de aktiftim sporumu da yaptım ev işlerini de gezmeye de gittim çok mutlu oldumçünkü genelde halsizliğim olurdu ve bişey yapsam diğerini yapamazdım ayrıca öyle çok açlıkta hissetmedim bide su içmeyi arttırırsam tamamdır. eveet bugünkü menüm;
sabah: yemekten bir saat evvel 2 bardak su, form çayı, yarım muz, bir elma tarçınlı ve bir bardak süt
öğlen: bir tabak zeytinyağlı karnabahar ve bir kase yoğurt
akşam: 2 kaşık bulgur ve ızgara köfte yanında yoğurt
arada da biraz badem ve ceviz
su 2-2,5 lt kadar
spor: 25 dk basic fitness ve 15 dk leslie (1mil)
birde birkaç gündür yazmayı unuttum ben yemeklerden yarım saat evvel çörek otu çiğniyorum bi yararı varmıdır kesin bilmiyorum ama

Çok sevindim bitanemmm kendin deneyimleyerek görmen daha iyi oldu .İçtiğin su ya da limon dilimleri ekle tatlım.Sindirimi geciktirerek acıkmayı önlüyor ayrıca vucudu alkali hale getiriyor.

Maşallah sana ikinci günden böyle bir kusursuz menü beklemiyordum.Harikasın bitanemm

40 dk spora şapka çıkarıyorum zorlanmaman ne güzel.Bu arada bir uyarı daha yapayım tatlım evet karatayda sabahları 1 ad olmak kaydıyla meyve yiyebiliyoruz fakat meyveyi kesebildiğin kadar kes canım kilo vermeyi yavaşlatıyor ben son aylarda meyve bile yememiştim ama yine de tarçınlı yanında sütle tüketmen harika

Çörekotunu ben 2 yıldır sadece sabahları çiğneyerek yutuyordum. Taki bugüne dek bugün sabahki yeşil içeceğime karıştırdım tatlım sen de yapabilrisin sabah birkaç dal maydanoz yarım limon suyu ve 1/2 bardak klorsuz su bunları rondo veya blendırdan çekip kahvaltıdan önce iç tatlım.

Bence etkisi çok fazla bağırsakları kayganlaştırarak sindirimi kolaylaştırıyor cnm.

teşekkür ederim kaptanım kahvaltı için yarında yumurtalı olanı deniycem bide öyle gözlemleyim kendimi yavaş yavaş bi düzen tutturcam inş. Sabah içeceği deniycem ama pek içebilceğimi sanmıyorum yarından itibaren sular da limonlanıyor şimdi de gidip yeşilçayımı demleyeceğim ama onu ancak ıhlamurla içebiliyorum

İçilmeyecek birşey değil cnm çörek otunu yiyebiliyorsan bu onun ynında şerbet kalır.Bizlerin menülerin den de kendine göre menü oluşturabilirsin fikir olması açısından canım.

Aklıma gelmişken hatırlatayım Cuma sabahı tartılmayı unutma sonucunu yazmalısın kuzum

İzne ayrılan meleklerimmm yeni bir kural değişikliği oldu bilginiz olsun

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-39312228

yuhhhhhh manyak adam sanki mükemmel bakıyo binaya da bu fırçayı kayıyo. ayrıca çok lazımsa alsın ortak gider ay gece gece sinirlerim zıpladı

canım çok sevindim memnun kalmana. sen birde vücut alıştıktan sonra haftada bir kilodan fazla verince mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…