Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma kaptanım haftasonu da dinlenemedim yeni işe adapte olmaya çalışıyorum eksik kalmasın öğreneyim diye uğraşıyorum yorulmuşum.. Uykularım da bölük pörçük sürekli uyanıyorum ki ben bir kere bile uyanmam normalde deliksiz uyurum herhalde işin stresinden.. İki hafta olucak başlayalı artık bu hafta düzene girer yavaş yavaş diye umuyorum.. İş yerinde de pek giremiyorum kk ya sürekli birileri oluyor yanımda

Bugünkü menümü de yazayım unutmadan sonra yatacağım..
Sabah birşey yemedim dünkü yediklerimden sonra midem hala doluydu sanki..
Öğle yanımda makarna salatası götürdüm ama makarnası az sebzesi ve kese yoğurdu bol olacak şekilde yanına şekersiz çay
Akşam çiğköfte yeşillik biraz sucuk
Su 2.5 lt. İş yerinde neyse ki sebil hemen yanımda su sıkıntısı çekmiyorum

Ayyyyyy 5 günde 2,5 kilo üstelik sbh tartısı degil maşallah kaptanımm
Gözlerim açıldı bende deneyim walla

Bugünkü menum
Sbh öglen aksam pirinç lapası,yogurt
Içine bol yeşillik ve birer kornişon doğradım,aksam yanında bi bardak şalgam ictim(kaçamak sayılıyormu bilmiyorum kaptanım
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 biberiye
30 dklık Leslie,8 dklık karın eritme,200 mekik

Ben tşk ederim kaptanımmm,insan sonucunu güzel gördükçe motive oluyo

Dunku menum
sabah iki haslanmis yumurta peynir zeytin cig yerfistigi turp yesillik form cayi
ara bir sade kahve bir adacayi aksam bir biber dolmasi iki parca izgara tavuk bir kase yogurt
3 litre su ictim 25 dk yurudum
Canım menülerin süper gidiyor inşallah tartıda da yüzün güler

selam cnm hemen söleyim alternatif. 2 çeşit taze meyve tarçınlıyıp salata yapıyorsun üstüne istersen yulaf ezmesi istersen 4-5 ceviz ekliyorsun harika ve doyurucu oluyor. meyvelerden 1 tanesini muz, ananas yada kivi seçmeye çalış tok tutar. ama yoksada farklı yada aynı 2 meyve yiyebilirsin. sabah kalktığında ilk işin 2 büyük bardak su içmek olsun kahvaltını 30 dk sonra yapmalısın. eğer kefir mayan varsa su içtikten sonra 1 brd kefir içmende çok faydalı.

vavvvv banum harika menu. vallahi bende artık istemedikçe artı çıkmam çünki 2 kg artı bile olsa 2 günde gönremenin formulunu artık biliyorum. her kaçamaktan sonra tıpkı ünlüler gibi 2 gün arınma detoksu yaptıkmı zafer bizimdir. önemli olan gelenleri hemen göndermek. sen bu işi kaptın sana kitap önermemi istermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…