- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Iyi geceler canimBaba kız aşkı meşhur bitanem.Ama iyi yapmışsın canımmm ben kaçıyorum hepinzie iyi geceler yoksa pc başında uyuyacağım yarın görüşürüz cici bakın kendinize
Sorma kaptanım haftasonu da dinlenemedim yeni işe adapte olmaya çalışıyorum eksik kalmasın öğreneyim diye uğraşıyorum yorulmuşum.. Uykularım da bölük pörçük sürekli uyanıyorum ki ben bir kere bile uyanmam normalde deliksiz uyurum herhalde işin stresinden.. İki hafta olucak başlayalı artık bu hafta düzene girer yavaş yavaş diye umuyorum.. İş yerinde de pek giremiyorum kk ya sürekli birileri oluyor yanımdaSlm meleklerimmm şükür gelebildimm
Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun
Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm
Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma
Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu
Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur
Görürmüyümde ne demekBu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım
Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm
Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır
Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak
Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var
Zamanın yokki leydimm
Sabah öğle ne bu hal kuzumm
Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyızHelal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum
Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsekBu hafta lütfen dikkat et canımmm
Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan
ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım
ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu
İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk
Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi
Geçici artık bu rakamlar tatlımmm
Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık.İyi gezmeler kuzum
Taze fasulyePrensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep
Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum
İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş
Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk
Ayyyyyy 5 günde 2,5 kilo üstelik sbh tartısı degil maşallah kaptanımm
Perşembe sabahı kuzenimle birlikte tartıldık 63,8 dim kuzum
ben de şoktayım 5. günde 2,5 kilo ki biliyorsun ben zor veren biriyim
barbunya pilakiyle ekmek yemeyi nasıl becerdinnn
mantı sadece leptini bölmüş yoksa kararında oh şükür buna razıyımmmreglin bitince sporuna da başlarsan süper olur
Ben tşk ederim kaptanımmm,insan sonucunu güzel gördükçe motive oluyoSlm meleklerimmm şükür gelebildimm
Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun
Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm
Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma
Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu
Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur
Görürmüyümde ne demekBu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım
Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm
Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır
Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak
Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var
Zamanın yokki leydimm
Sabah öğle ne bu hal kuzumm
Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyızHelal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum
Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsekBu hafta lütfen dikkat et canımmm
Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan
ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım
ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu
İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk
Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi
Geçici artık bu rakamlar tatlımmm
Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık.İyi gezmeler kuzum
Taze fasulyePrensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep
Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum
İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş
Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk
Canım menülerin süper gidiyor inşallah tartıda da yüzün gülerDunku menum
sabah iki haslanmis yumurta peynir zeytin cig yerfistigi turp yesillik form cayi
ara bir sade kahve bir adacayi aksam bir biber dolmasi iki parca izgara tavuk bir kase yogurt
3 litre su ictim 25 dk yurudum
selam cnm hemen söleyim alternatif. 2 çeşit taze meyve tarçınlıyıp salata yapıyorsun üstüne istersen yulaf ezmesi istersen 4-5 ceviz ekliyorsun harika ve doyurucu oluyor. meyvelerden 1 tanesini muz, ananas yada kivi seçmeye çalış tok tutar. ama yoksada farklı yada aynı 2 meyve yiyebilirsin. sabah kalktığında ilk işin 2 büyük bardak su içmek olsun kahvaltını 30 dk sonra yapmalısın. eğer kefir mayan varsa su içtikten sonra 1 brd kefir içmende çok faydalı.iyi akşamlar hanımlar bugün tavsiyeleriniz üzerine ekmeksiz bir gün geçirmeye çalıştım sadece bir dilim kahvaltıda yedim. aslında kahvaltı için karatay kahvaltısına baktım ama hep yumurta var onda ben haftada en fazla iki yumurta belki yiyorum çünkü dokunuyor bana. eğer önerebilceğiniz alternatif bir kahvaltı menüsü varsa denemek isterim
vavvvv banum harika menu. vallahi bende artık istemedikçe artı çıkmam çünki 2 kg artı bile olsa 2 günde gönremenin formulunu artık biliyorum. her kaçamaktan sonra tıpkı ünlüler gibi 2 gün arınma detoksu yaptıkmı zafer bizimdir. önemli olan gelenleri hemen göndermek. sen bu işi kaptın sana kitap önermemi istermisinEvettt bundan sonra yedikleirmin resimleirni paylaşacağım şekerler .Bugün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.
Sabah :
kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum
Öğle :elma ceviz
Akşam:
Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik şimdide yeşilçay spor yok malesef
Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat bugün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 meleklerimm
Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonuzu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz
Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtirisymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta dan kolay kolay vazgeçememfakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.
Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?