Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin hanımlar en erkenciniz benim galiba :)
merhaba canim tanisamadik ben gel_pcpc 6. takimin bezmis ise yaramaz kaptan yardimcisi ama kendimi toparlamaya calsiiyorum bu ara yoktum insallah bguunden itiabren eski Halime doncem ben 24 yasindayim 1.61 evliyim 4 bucuk yildir 1 oglum var 3 Yas 4 aylik (nedense bu kac aylik oldugunu belirtme hastaligi oldu diger annelerden alistim:)) ev hanimiyim Yurt disina gelin geldim 4 bucuk yildir suan dil kursuna gidiyorum :) 90 ile basladim simdi kac oldugumu soylemiim 2 hafta once 77 ye goz kirpmistim suan 79 80 civarindayim insallah hemen eski duzene doncem... emin ol burada cok guzel kilolar vercek ve cok guzel Saglam arkadasliklar edineceksin cnm tekrar hosgeldin...
selam tatlım hoşgeldin aramıza ben 38 yaş 2 çocuklu çalışan bir anneyim. 90 kilodan 76 ya indim takıldım 3 aydır. ama ideal olan 68 kilolara ulaşmama az kaldı beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme
sen verirsin askimmmmmmm
hoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)
yaparsin bitanem yeter ki gercekten yapmak iste
battaniiyem ben sana yetistim kiz masallah yada sen bana yetistin ikisinden biri ebrik ederim bitanemm:))
ohh afiyet olsun bitanemm
selam canlar
menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,yarım elma
Akşam:tavuk,taze fasulye azcık, salata bol
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
way spor da yapilmis masallah supersin fistigim
oh o yedigin borek afiyet olsun Kilo olmasin insallah :)

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]A1S2L3l4[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ebwam[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Charlessiz[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Winstonlight[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayyüzlüm[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Maviş[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Rengarenknesli[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bayılan bayılana[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Gel_pcpc[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Çıtırıks[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Bulbul[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]​
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/tr]

Slm meleklerimmm şükür gelebildimm

Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam kıymalı ıspanak,közlenmiş kırmızı biber- maydonoz limon sarımsak
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yeşil cay
30 dk Leslie

Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm

Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma

bu günkü cozutmam
sabah: soğanlı yumurta kivi peynir
akşam: kumpir hamburger menü baklava
bittimiiii bitmedi kabak çekirdeği de var sonrasında

Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu

Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur

üç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değil zira ben bitanecik yeğenimle zor başediyorum79 a inmen ne kadar sürdü ablacım acaba bende yaza kadar 80i görürmüyüm

Görürmüyümde ne demek Bu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım

ayyyy allahım hedefe ulaşana kadar her daim vermeyi nasip etsin inşallah...

hakettimmm biliyorum

Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm

afiyet olsun bende istiyorum çiğ beslenme ama bakalım hazırlıkları tamamlamam gerek.

Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır

ahhhh nolacak bu halimizzz canımmmm.. artık yeter demenin vaktı geldi gerçektennn hadi toparlanalım hepimiz yaaa

Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak

Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var

Merhaba kızlar, geçmiş yapamadım zaman buloursam yavaş yavaş yapacağım önce eksik menülerimi yazayım.

Zamanın yokki leydimm

Cuma günü,
Sabah bir poğaça
Öğle bir simit
Akşam kereviz yemeği ve ıspanak

Sabah öğle ne bu hal kuzumm

selamlar dün gelemedim misafir trafiği yine

Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyız Helal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum

Ctesi günü
Sabah kk kahvaltısı
Akşam ıspanak yemeği, 4 yk bulgur pilavı

Pazar günü
Sabah kk kahvaltısı
Akşam misafirim vardı, makarna salatası, bir muffin, ceviz badem
Ve berbat menülerim burada bitiyor umarım bu hafta daha iyi menülerle buluşuruz :)

Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsek Bu hafta lütfen dikkat et canımmm

hoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)

Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan

elbette... neslim bana portakal sirkesini nasıl yapim bi akıl ver içine bal falan da koyanlar var nohut falan

ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım

ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu

İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk

Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi

yirmiyi yazıyla yazınca daha hoş oldu rakamla yazınca insanın gözüne cok geliyo

Geçici artık bu rakamlar tatlımmm

Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık. İyi gezmeler kuzum

menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,yarım elma
Akşam:tavuk,taze fasulye azcık, salata bol
spor:1 saat 15 dk yürüyüş

Taze fasulye Prensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep

Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum

İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş

Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk

SELAM CANLARIM MENULER YAZILDI MI BAKIMMMM HEMEN KONTROL YAPCAM ONA GORE

Oyyyy pisicanımmmm hoşgeldin kuzummmm çok sevindim dönmene

Tüm yetki sen de kuzummm sarı kart spor cezası elini korkak alıştırma

Ellerine sağlık barbimmmmmm

hos geldin kaptanim muck muck usu durmaya calisiyorum vazifelerimi aksatmam insallah bundan sonra dua et bana lutfen muck muck

Oyyyy pisicanımmmm hoşgeldin kuzummmm çok sevindim dönmene

Tüm yetki sen de kuzummm sarı kart spor cezası elini korkak alıştırma

Ellerine sağlık barbimmmmmm
hahaha kotuluk benim isim bana birak ama beni im zaptedecek acep ok kaptanim kizar yandiniz herkese yarim Saat ip atlama veririm ona gore kacamak yapin benden soylemesi hahahahahah
insallah Adam gibi durabilirim artik burada canim

Evettt bundan sonra yedikleirmin resimleirni paylaşacağım şekerler .Bugün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.

Sabah :

kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum

Öğle :elma ceviz

Akşam:

Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik şimdide yeşilçay spor yok malesef

Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat bugün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 meleklerimm

Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonuzu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz

Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtirisymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta dan kolay kolay vazgeçemem fakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.

Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var

Eklentiler

• 20150208_232355.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20150209-WA0028.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 103
üç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değil zira ben bitanecik yeğenimle zor başediyorum79 a inmen ne kadar sürdü ablacım acaba bende yaza kadar 80i görürmüyüm
canim iki ay surdu 84 e inmem ama sonra o kadar agir davrandim ki kacamak kralicesi bile secilebilirim o derece. arkadaslar anlatmislar gerci karataya tam bagli kalirsan tum kilolarini vermen dort ay surmez

yyumurtali kahvalti yerine muz ve yogurtta tercih edebilirsin. Bol yesillik ve cig kuruyemis yemeyide unutma

Kiiiiz yani kac kilo eksi n
sen ondan haber ver

hahaha kotuluk benim isim bana birak ama beni im zaptedecek acep ok kaptanim kizar yandiniz herkese yarim Saat ip atlama veririm ona gore kacamak yapin benden soylemesi hahahahahah
insallah Adam gibi durabilirim artik burada canim

Sen ve kötülük asla melek kalbin benden daha yumuşak barbimm

bugunku menum:
kahvalti :
1 haslanmis yumurta
peynir alti suyu

ogle-aksam:
bol salata
1 bucuk servis kasigi bulgur pilavi
1 kare cikolata

Sabahki peyniraltı suyuna bayıldım barbim tam bir protein kaynağı 1 kare çikolata sana kurban olsun heh şöyle bana bunlarla gelinnn fakat bu çiko olayını da çözeceğim yarın deneyeyim en masum çiko nasıl yapılabilir bakalım

hadi kactim yarin gelirim muckk valla Smiley yapmaya bile useniyorum :))

Allahın izniyle git kaçma bebişimtatlı rüyalar benimde gözüm kapanıyo gerçi uçacağım şimdi

Sağolasın bitanemmm yerli muzu söylemeyi nasıl unuttumki Kaçak ebwam nerelerde yine

Kiiiiz yani kac kilo eksi n
sen ondan haber ver

Perşembe sabahı kuzenimle birlikte tartıldık 63,8 dim kuzum

ben de şoktayım 5. günde 2,5 kilo ki biliyorsun ben zor veren biriyim

Bu gunku menumu yazim bari
sabah: bir yumurta avuc ici kadar peynir ve yesil sogan
oglen: bir servis kasigi barbunya plaki, bir dilim ekmek,
aksam ustu: iki kasik manti
aksam: menemen, ayran turp
barbunya pilakiyle ekmek yemeyi nasıl becerdinnn

mantı sadece leptini bölmüş yoksa kararında oh şükür buna razıyımmm reglin bitince sporuna da başlarsan süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…