- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
merhaba canim tanisamadik ben gel_pcpc 6. takimin bezmis ise yaramaz kaptan yardimcisi ama kendimi toparlamaya calsiiyorum bu ara yoktum insallah bguunden itiabren eski Halime doncem ben 24 yasindayim 1.61 evliyim 4 bucuk yildir 1 oglum var 3 Yas 4 aylik (nedense bu kac aylik oldugunu belirtme hastaligi oldu diger annelerden alistim:)) ev hanimiyim Yurt disina gelin geldim 4 bucuk yildir suan dil kursuna gidiyorum :) 90 ile basladim simdi kac oldugumu soylemiim 2 hafta once 77 ye goz kirpmistim suan 79 80 civarindayim insallah hemen eski duzene doncem... emin ol burada cok guzel kilolar vercek ve cok guzel Saglam arkadasliklar edineceksin cnm tekrar hosgeldin...Gunaydin hanımlar en erkenciniz benim galiba :)
sen verirsin askimmmmmmmselam tatlım hoşgeldin aramıza ben 38 yaş 2 çocuklu çalışan bir anneyim. 90 kilodan 76 ya indim takıldım 3 aydır. ama ideal olan 68 kilolara ulaşmama az kaldı beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme
yaparsin bitanem yeter ki gercekten yapmak istehoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)
battaniiyem ben sana yetistim kiz masallah yada sen bana yetistin ikisinden biri ebrik ederim bitanemm:))Ben 2 sene önce 62 kiloya çıkınca diyetisyene gitmiştim ama kan Demir b12 çinko falan filan :) hepsını kullanmam gerekınce yok dedım bunlarıda kullanırsam iyice kılo alırım keske o zaman baslasaymısım+yirmi ekledimO zaman diyetisyen istersen uç tabak sebze ye ama suyu asla demişti cnm aklında bulunsun,bulgura gelince alışana kadar ye ama azaltarak ye 3-4 kasığı gecmesın bence
ohh afiyet olsun bitanemmKizlar iyi aksamlar
bugunki menumle bismillah diyorum
sabah maydonozlu limonlu kür
kahvalti 1 muz elma tarcinli
13.00 de salata 1 kase merximek corbasi 4 ceviz ici
18.00 de limon isoanak kuzukukalagi detoks icecegi
yarim kase mercimek corba avuc ici kadar firinda hamsi
spor yok bir kac arkadas aksam gezmesine kacicaz kafeye hasret gidericez cocuksuz
way spor da yapilmis masallah supersin fistigimselam canlar
menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,yarım elma
Akşam:tavuk,taze fasulye azcık, salata bol
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
oh o yedigin borek afiyet olsun Kilo olmasin insallah :)bugünkü menüm;
sabah:bir dilim tam buğday ekmeği, peynir zeytin, limonlu maydanoz
öğlen: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği
akşam:balık ızgara ve salata
buraya kadar iyi gelmiştim ama akşam dayanamayıp küçücük bir dilim börekle yarım bardak soğuk çayı götürdümayrıca tüm günüm hastanede geçtiği için sporda yapamadım ama yarından sonra mümkün olduğunca aksatmıycam
bunların dışında ara öğünlerde bikaç badem ceviz ve kuru kayısı
Bende arkadaşımızın menü bildirimini görünce bunları yazmak gecti aklımdan ama sen yazmışın kaptanım:)
Evt yaralı Bülbül ben defalarca dedim ekmegi ekmek arası yapıp zevk alarak yiyebilirim diye
Takıma girdiğimde bende senin gibi dilimle yedim defalarca kaptanım uyardı yok dedim,benim icin zor ben böle azaltcam,bi hafta geçtikten sonra bıraktım hakkaten ekmek yediğimde daha çabuk acıkıyomusum :) eve ekmek al demek aklıma gelmiyo eşimde cogu zaman dırdır etsede ekmeksiz yiyo,ve çevremdeki herkes şaşırıyor benim ekmegi bırakmama:)
Bence sebze Yemeğini altı kasık yerine gerçekten doyana kadar ye bi dilimde olsa ekmegi yeme,gerçi sen yazmışın tatlı zaafın var inş onuda kolay atlatırsın cnm
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam kıymalı ıspanak,közlenmiş kırmızı biber- maydonoz limon sarımsak
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yeşil cay
30 dk Leslie
sabah merak etmiştim kimsin diye slm verdin kaçtın. hoşgeldin canım. inşallah burda beraber sağlık bulacaz. ben 33 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı ve sosyoloji son sınıf öğrencisiyim. bayılıyorum bunları yazmaya kendimi önemli biri gibi görebildiğim tek anşu an 79 dolaylarında seyrediyom ama 93,5 ile başladım. hiiiiç kasmadan yapınca azıcık zaman uzadı tabi
merak etme aynı zaaf hepimizde var kaptan hariç
bu günkü cozutmam
sabah: soğanlı yumurta kivi peynir
akşam: kumpir hamburger menü baklava
bittimiiii bitmedi kabak çekirdeği de var sonrasında
zor olucak ama bende bırakmaya çalışcam zaten eger pilav, tavuk falan varsa eğer yanında ekmek yemem et yemeklerinde eğer bana ağır geldiyse yerim hatta bazı çorbalarla da annemin uzun yıllar ısrarı üzerine ekmek yemeyi bıraktım ama işte o sebze yemeğinin suyuna ekmek banma kültürü yokmu aaah ahh neyse bundan da vazgeçicem dediğiniz gibi artık ekmeksiz doyana kadar sebze öğlende ekmek yerine alışına kadar bulgur yesem sizce de olur mu acaba
üç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değilzira ben bitanecik yeğenimle zor başediyorum 79 a inmen ne kadar sürdü ablacım acaba bende yaza kadar 80i görürmüyüm
ayyyy allahım hedefe ulaşana kadar her daim vermeyi nasip etsin inşallah...
hakettimmm biliyorum
afiyet olsun bende istiyorum çiğ beslenme ama bakalım hazırlıkları tamamlamam gerek.
ahhhh nolacak bu halimizzz canımmmm.. artık yeter demenin vaktı geldi gerçektennn hadi toparlanalım hepimiz yaaa
selammmm kızlar ben geldimmm nihayettt önce bir kaç alıntı şimdide menü
önce eksik kalanları tamamlıyayım
perşembe
2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 2 zeytin
öğle :4 tane fırında köfte, 3 kaşık tarhana çorbası ayran
akşam: yemek yemeyi unuttummm
saat 10 gibi az bi parça haşlanmış tavuk
cuma
2 dilim çavdar ekmeği, peynir 1 yumurta
öğle : 3 4 kaşık mercimek çorbası, 1 parça kepeksiz dukan krebi arasına peynir
akşam :kendi yaptığımm el emeğim erişteden 2 servis kaşığı
cumadan başladım cozutmaya
cumartesi pazar çoookkk karşık çünkü cuma gecesi yola çıktık geceyi yolda geçirdik sabah vardık istanbula
gece 2 tane yağlı gevrek,
sabah : 2 tane ıspanaklı gül börek ve çay
öğle : 3 4 sarma, köfte, gözleme
size daha önce bahsettiğim internette tanıştığım can dostum varya ona gittik akşam bundan sonrası zaten felaket
akşam : erizncan a aitmiş soğuk yoğurt çorbası erişteli, bir parça fırında tavuk ve az patates bir servis kaşğı pilav valla ben çok seviyorum diye arkadaşın annesi sırf benim için yapmış mecbur kaldımm zaten bunca karbonhidrattan sonra bu da intihar sayılmazdı artık...
çay servisi : 2 bardak çay, yanında minik ekler çilekli
pazar :
az patates kızartması, peynir zeytin, sucuklu yumurta, çay yarım dilim ekmek
öğle : 4/3 r-tahinli çörek ve çay vee tabi istanbula gidilir balık ekmek yenmezmi deyip kızla ikimize aldığım balık ekmekten az bi parça
akşam : feribotta tost
imkanlar dahilinde böyle oldu arkadaşlar ve tabi bu bombaaaa hafta sonu banaaaa +700 geri getirdi ama sorun yokkk
GELDİĞİ GİBİ GİDERLERRRRRR
Merhaba kızlar, geçmiş yapamadım zaman buloursam yavaş yavaş yapacağım önce eksik menülerimi yazayım.
Cuma günü,
Sabah bir poğaça
Öğle bir simit
Akşam kereviz yemeği ve ıspanak
selamlar dün gelemedim misafir trafiği yine
dünkü menüm:
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,2 parmak kalınlığında ananas
Akşam:bulgurlu kuru patlıcan dolması 3 tane minik, yoğurt, salata
misafir olduğu için kendime ayrı yemek yapamadım zaten tüm gün kek börek yaptım ama tadına bile bakmadım
spor:1 saat yürüyüş
Ctesi günü
Sabah kk kahvaltısı
Akşam ıspanak yemeği, 4 yk bulgur pilavı
Pazar günü
Sabah kk kahvaltısı
Akşam misafirim vardı, makarna salatası, bir muffin, ceviz badem
Ve berbat menülerim burada bitiyor umarım bu hafta daha iyi menülerle buluşuruz :)
hoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)
elbette... neslim bana portakal sirkesini nasıl yapim bi akıl ver içine bal falan da koyanlar var nohut falan
bak ben naptım netten araştırdım. evde anamın elma sirkesi vardı 4kg cam şişeye kabukları koydum portakal limon karışık 4 nohut attım 1 bardak sirke koydum( ev yapımı elma sirkesi hazır koyma sakın varsa koy yoksa koyma ev sirkeni) daha hızlı olduruyormuş diye kalanına su koydum. sanırım 4 güne süzme kvamına gelecek hala sineklenmedi ama bakıcam duruma göre. başka bir kavanozada gene birikti ekliyorum çıkan kabukları. kokusu felan çok hoş temizlikte kullanıcam zaten ben organik temizlik malzemesi kullanıyoru buda bedava çok güzel
Ben 2 sene önce 62 kiloya çıkınca diyetisyene gitmiştim ama kan Demir b12 çinko falan filan :) hepsını kullanmam gerekınce yok dedım bunlarıda kullanırsam iyice kılo alırım keske o zaman baslasaymısım+yirmi ekledimO zaman diyetisyen istersen uç tabak sebze ye ama suyu asla demişti cnm aklında bulunsun,bulgura gelince alışana kadar ye ama azaltarak ye 3-4 kasığı gecmesın bence
yirmiyi yazıyla yazınca daha hoş oldu rakamla yazınca insanın gözüne cok geliyo
Kizlar iyi aksamlar
bugunki menumle bismillah diyorum
sabah maydonozlu limonlu kür
kahvalti 1 muz elma tarcinli
13.00 de salata 1 kase merximek corbasi 4 ceviz ici
18.00 de limon isoanak kuzukukalagi detoks icecegi
yarim kase mercimek corba avuc ici kadar firinda hamsi
spor yok bir kac arkadas aksam gezmesine kacicaz kafeye hasret gidericez cocuksuz
selam canlar
menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,yarım elma
Akşam:tavuk,taze fasulye azcık, salata bol
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
iyi akşamlar hanımlar bugün tavsiyeleriniz üzerine ekmeksiz bir gün geçirmeye çalıştım sadece bir dilim kahvaltıda yedim. aslında kahvaltı için karatay kahvaltısına baktım ama hep yumurta var onda ben haftada en fazla iki yumurta belki yiyorum çünkü dokunuyor bana. eğer önerebilceğiniz alternatif bir kahvaltı menüsü varsa denemek isterim
bugünkü menüm;
sabah:bir dilim tam buğday ekmeği, peynir zeytin, limonlu maydanoz
öğlen: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği
akşam:balık ızgara ve salata
buraya kadar iyi gelmiştim ama akşam dayanamayıp küçücük bir dilim börekle yarım bardak soğuk çayı götürdümayrıca tüm günüm hastanede geçtiği için sporda yapamadım ama yarından sonra mümkün olduğunca aksatmıycam
bunların dışında ara öğünlerde bikaç badem ceviz ve kuru kayısı
SELAM CANLARIM MENULER YAZILDI MI BAKIMMMM HEMEN KONTROL YAPCAM ONA GORE
401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Bulbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][/TR][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][/tr][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr]
hos geldin kaptanim muck muck usu durmaya calisiyorum vazifelerimi aksatmam insallah bundan sonra dua et bana lutfen muck muckSlm meleklerimmm şükür gelebildimm
Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun
Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm
Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma
Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu
Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur
Görürmüyümde ne demekBu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım
Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm
Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır
Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak
Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var
Zamanın yokki leydimm
Sabah öğle ne bu hal kuzumm
Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyızHelal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum
Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsekBu hafta lütfen dikkat et canımmm
Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan
ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım
ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu
İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk
Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi
Geçici artık bu rakamlar tatlımmm
Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık.İyi gezmeler kuzum
Taze fasulyePrensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep
Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum
İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş
Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk
eveet bu haftaki tablomuz insallah basta ben olmak uzere hibirimiz kaytarmayiz kizlar yanlisim varsa yarin yaparim iyi geceler canlarimm
hahaha kotuluk benim isim bana birak ama beni im zaptedecek acep ok kaptanim kizar yandiniz herkese yarim Saat ip atlama veririm ona gore kacamak yapin benden soylemesi hahahahahah
Oyyyy pisicanımmmm hoşgeldin kuzummmm çok sevindim dönmene
Tüm yetki sen de kuzummm sarı kart spor cezası elini korkak alıştırma
Ellerine sağlık barbimmmmmm
canim iki ay surdu 84 e inmem ama sonra o kadar agir davrandim ki kacamak kralicesi bile secilebilirim o derece. arkadaslar anlatmislar gerci karataya tam bagli kalirsan tum kilolarini vermen dort ay surmezüç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değilzira ben bitanecik yeğenimle zor başediyorum 79 a inmen ne kadar sürdü ablacım acaba bende yaza kadar 80i görürmüyüm
yyumurtali kahvalti yerine muz ve yogurtta tercih edebilirsin. Bol yesillik ve cig kuruyemis yemeyide unutmaiyi akşamlar hanımlar bugün tavsiyeleriniz üzerine ekmeksiz bir gün geçirmeye çalıştım sadece bir dilim kahvaltıda yedim. aslında kahvaltı için karatay kahvaltısına baktım ama hep yumurta var onda ben haftada en fazla iki yumurta belki yiyorum çünkü dokunuyor bana. eğer önerebilceğiniz alternatif bir kahvaltı menüsü varsa denemek isterim
Kiiiiz yani kac kilo eksi nEvettt bundan sonra yedikleirmin resimleirni paylaşacağım şekerler .Bugün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.
Sabah :
kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum
Öğle :elma ceviz
Akşam:
Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik şimdide yeşilçay spor yok malesef
Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat bugün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 meleklerimm
Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonuzu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz
Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtirisymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta dan kolay kolay vazgeçememfakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.
Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var
hahaha kotuluk benim isim bana birak ama beni im zaptedecek acep ok kaptanim kizar yandiniz herkese yarim Saat ip atlama veririm ona gore kacamak yapin benden soylemesi hahahahahah
insallah Adam gibi durabilirim artik burada canim
bugunku menum:
kahvalti :
1 haslanmis yumurta
peynir alti suyu
ogle-aksam:
bol salata
1 bucuk servis kasigi bulgur pilavi
1 kare cikolata
hadi kactim yarin gelirim muckk valla Smiley yapmaya bile useniyorum :))
canim iki ay surdu 84 e inmem ama sonra o kadar agir davrandim ki kacamak kralicesi bile secilebilirim o derece. arkadaslar anlatmislar gerci karataya tam bagli kalirsan tum kilolarini vermen dort ay surmez
yyumurtali kahvalti yerine muz ve yogurtta tercih edebilirsin. Bol yesillik ve cig kuruyemis yemeyide unutma
Kiiiiz yani kac kilo eksi n
sen ondan haber ver
barbunya pilakiyle ekmek yemeyi nasıl becerdinnnBu gunku menumu yazim bari
sabah: bir yumurta avuc ici kadar peynir ve yesil sogan
oglen: bir servis kasigi barbunya plaki, bir dilim ekmek,
aksam ustu: iki kasik manti
aksam: menemen, ayran turp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?