- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Ay kap.anım tamam yapıcamİyi akşamlar meleklerimm hayalet takım olmamıza az kaldı galiba nerdesiniz menüler nerde
Bitanemmm bu menü nedir böyle iki hafta süper vererek rekor kırdın ve şimdi korkarın hepsi geri gelecek
Cuma günü kahvaltıyı atlaman olmamış padişah bile gelse o kahvaltını ihmal etme bitanemm bak sonrasında şekerin düşüyor ve ağlayan kek ağlatıyor seni
Gerisine yorum yapmıyim kalpten gidicem şimdiKuzucum regl döneminde canın tatlı isteyebilir bunun çözümü her gün 1 paket çiko değilki Çok güzel çözümlerimiz var unuttunmu hadi çikoyu da anlarım ama bir iki kare olursa 1 paket nedir
Lütfen toparla kendini bitanemm lütfennnnnnHasta olmasan spor cezası verecektim ama şanslısın iyileştiğin an her gün 300 ip atlama günlük sporuna ilaveten istiyorum 1 hafta boyunca
Canım çok sevindim tebrik ederim inşallah kpssden güzel sonuçlarını da alırızancak geldim kızlar. tüm ev halkını uyuttum birazda ders çalıştım. kpss ye hazırlanıyom artık şaka gibi. geçen sınava girdiğim tüm dersler geçtim. şimdi mezuniyete tek ders kaldı. allah kısmet ederse mayısta mezun olurum
Canım noldu sana çok geçmiş olsun sıkı giyin sıcak tut kendini havalar çoook soğuk..Allah'ım hala deli gibi burnum yanıyor yaaa
Hosgeldin bulbul ebismil canim karataydiyeti candir :)iyi akşamlar güzeller bugün bende karatay diyetine başladım ve çoook şaşırarak farkı gördüm bugün ilk defa öğün aralarında başım dönüp içim titremeden bir gün geçirdim ve bugün her zamankinden de aktiftim sporumu da yaptım ev işlerini de gezmeye de gittim çok mutlu oldumçünkü genelde halsizliğim olurdu ve bişey yapsam diğerini yapamazdım ayrıca öyle çok açlıkta hissetmedim bide su içmeyi arttırırsam tamamdır. eveet bugünkü menüm;
sabah: yemekten bir saat evvel 2 bardak su, form çayı, yarım muz, bir elma tarçınlı ve bir bardak süt
öğlen: bir tabak zeytinyağlı karnabahar ve bir kase yoğurt
akşam: 2 kaşık bulgur ve ızgara köfte yanında yoğurt
arada da biraz badem ve ceviz
su 2-2,5 lt kadar
spor: 25 dk basic fitness ve 15 dk leslie (1mil)
birde birkaç gündür yazmayı unuttum ben yemeklerden yarım saat evvel çörek otu çiğniyorum bi yararı varmıdır kesin bilmiyorum ama
Sorma canim benimde zipladida iste dengesiz adam evime gecene kadar cekicez mecburyuhhhhhh manyak adam sanki mükemmel bakıyo binaya da bu fırçayı kayıyo. ayrıca çok lazımsa alsın ortak gider ay gece gece sinirlerim zıpladı
vallahi ortalık bu insanlardan kaynak oldu afedersin kudurmuş köpek gibi sağa sola ateş kusan insanlar hakkaten toplumca cinnet geçiriyoruz allah sonumuzu hayretsin.sen canını sıkma kuzum hakkaen bunlardan çok var. şarkısı bile varya "senden çok var" tamda böyleSlm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz ben azonceye kadar iyiydim ama sagolsun evsahibim sinirlerimi ziplatti((
Caldi kapiyi actim bagirmaya basladi kapinizin onunu silinde gorunce ben utaniyomda yok ortak gider almiyomus diye enayimi zannediyomusuzda daha neler neler bizim katta dort daire var kapiyida bitek ben actigim icin butun zilgiti ben yedim otamatikman offfff yaaa sanki ortak gider aldida biz vermedik yaa hayir bide en temizde benim kapimin onu her evi sildigimde orayida siliyom offff cok agirima gitti ya koca adam durduk yere azarladi cocuk gibi; (((((((((
Hayir yani soyleyeceksende bi adabi edebi vardir insan gibi soyledinde bizmi yapmadik yada hanimini yolla o soylesin ne hakla azarliyon dimi ; (((((
ver cezamı zaten kendim kestim akşam 100 ip atlama sabah 15 dk plates tfaniy egzersizi yaptım. elini benden çekme cnm sakın sadece adda gittim
Ah neslim her zaman süper gidiyosun sonra ne oluyosa nazar mı oluyor ne.Son dk da tüm emeklerini yok ediyosunBiz mi verelim cezanı
wawwwww süpersin fatommBugünkü menum
Sbh öglen aksam pirinç lapası,bol yeşillik,Havuç,yogurt
1 Türk kahvesi,2 yeşil cay
30 dklık Leslie,8dklık karın videosu,200 mekik
wallahi süper deneyim yaptınız kusursuz menu tebrikler emeklerinizin karşılığını alacaksınıziyi akşamlar güzeller bugün bende karatay diyetine başladım ve çoook şaşırarak farkı gördüm bugün ilk defa öğün aralarında başım dönüp içim titremeden bir gün geçirdim ve bugün her zamankinden de aktiftim sporumu da yaptım ev işlerini de gezmeye de gittim çok mutlu oldumçünkü genelde halsizliğim olurdu ve bişey yapsam diğerini yapamazdım ayrıca öyle çok açlıkta hissetmedim bide su içmeyi arttırırsam tamamdır. eveet bugünkü menüm;
sabah: yemekten bir saat evvel 2 bardak su, form çayı, yarım muz, bir elma tarçınlı ve bir bardak süt
öğlen: bir tabak zeytinyağlı karnabahar ve bir kase yoğurt
akşam: 2 kaşık bulgur ve ızgara köfte yanında yoğurt
arada da biraz badem ve ceviz
su 2-2,5 lt kadar
spor: 25 dk basic fitness ve 15 dk leslie (1mil)
birde birkaç gündür yazmayı unuttum ben yemeklerden yarım saat evvel çörek otu çiğniyorum bi yararı varmıdır kesin bilmiyorum ama
ben de hersabah ya maydonozlu yada ıspanak karalahanalı yapıp içiyorum önyargıyla daha önce yudum bile alamamıştım ama hakkaten içiliyor deneyinteşekkür ederim kaptanımkahvaltı için yarında yumurtalı olanı deniycem bide öyle gözlemleyim kendimi yavaş yavaş bi düzen tutturcam inş. Sabah içeceği deniycem ama pek içebilceğimi sanmıyorum yarından itibaren sular da limonlanıyor şimdi de gidip yeşilçayımı demleyeceğim ama onu ancak ıhlamurla içebiliyorum
gülayım menun süper spor yok amabu günkü menüm
sabah: tarçınlı muz ve elma ve greyfutsuyu (bir daha içmeyecem)
öğlen: kase ısır, 1 patatesli milföy
akşam: 4 köfte, salata, ayran
biraz kavrulmuş fıstık, süt
oyyy hastaymış benim tatlışım sporda yapamamaış ben yaparım yerine dinlen senDünkü menüm
Sabah:2 kivi 1 kase yoğurt 1 portakal
Öğlen: patates yemeği ve 1 dolma
Akşam: balık ,roka
Spor: hastayımmm
Su:3 lt
Bugünkü menüm
Sabah:2 dilim ekmek arası peynir
Öğlen : yeşil mercimek yemeği
Akşam: karnınahar yemeği
Spor: hastayımmmm
Su:3 lt
gamzem dün pidelere belendik senle benGünaydınlar herkese kızlar ben de dünkü menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı
Öğle kuşbaşılı pide
Akşam et sote salata
Su 2 lt
Günaydın neslimmkızlar kocaman günaydın hepinize
selam cnm yakaladım seni :)Günaydın neslimm
Ya sorma neslim dayanamadım tutamadım kendimi napcaz bilmem.. Akşam yemeğimi çorba salata geçiştireyim istiyorum bakalım inşallah yapabilirim..ver cezamı zaten kendim kestim akşam 100 ip atlama sabah 15 dk plates tfaniy egzersizi yaptım. elini benden çekme cnm sakın sadece adda gittim
ver cezamı razıyım bugun yaparım
wawwwww süpersin fatomm
wallahi süper deneyim yaptınız kusursuz menu tebrikler emeklerinizin karşılığını alacaksınız
ben de hersabah ya maydonozlu yada ıspanak karalahanalı yapıp içiyorum önyargıyla daha önce yudum bile alamamıştım ama hakkaten içiliyor deneyin
gülayım menun süper spor yok ama
oyyy hastaymış benim tatlışım sporda yapamamaış ben yaparım yerine dinlen sen
gamzem dün pidelere belendik senle benbugun dikkat edelim ne kaldı şurda dimi
Yakala beni canımmmselam cnm yakaladım seni :)
salatan da çiğ sebzelerde olsun doyurucu olsun . hatta çiğ çerezde ekle. yada haşlanmış nohut y.mercimek gibi bişiler.Ya sorma neslim dayanamadım tutamadım kendimi napcaz bilmem.. Akşam yemeğimi çorba salata geçiştireyim istiyorum bakalım inşallah yapabilirim..
dogru soyluyosun neslim insanlarin birbirine hosgorusu tahammulu azaldi iyice allah sonumuzu hayretsin ne diyelimvallahi ortalık bu insanlardan kaynak oldu afedersin kudurmuş köpek gibi sağa sola ateş kusan insanlar hakkaten toplumca cinnet geçiriyoruz allah sonumuzu hayretsin.sen canını sıkma kuzum hakkaen bunlardan çok var. şarkısı bile varya "senden çok var" tamda böyle
sanada kocamaaaan gunaydin bitanemmmm :*kızlar kocaman günaydın hepinize
Doğru söylüyorsun canım akşam ekleyeyim.. Öğle yemeğinde mecbur pide arası döner yedim.. Silivrideyim dışarısı kar buz yemek gelmiyor, işyerindeki bir arkadaş gitti aldı herkes öyle isteyince mecbur kaldım.. Akşama dikkat etmek farz oldusalatan da çiğ sebzelerde olsun doyurucu olsun . hatta çiğ çerezde ekle. yada haşlanmış nohut y.mercimek gibi bişiler.
atlatıcaz ben bugun toparlandım tokatladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?