Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sanırım bu saatte benden başka deli yok ayakta. bende yatim bu gün çok yoruldum. bu karda kışta arkadaşın oğlunun köprücük kemiği kırılmış geçmiş olsuna gittim üç çocukla. diloş kucağımda ayaklarımız su içinde. daha gideceğimiz yere varır varmaz kapıda soyunduk içeri girecek halimiz kalmadı düşünün yani. şimdi omzum tutulmuş diloşu taşımaktan. anlayacanız pert durumdayım. hepinize iyi geceler

Ay kap.anım tamam yapıcam doğru valla 1 paket nedir

Canım çok sevindim tebrik ederim inşallah kpssden güzel sonuçlarını da alırız

Hosgeldin bulbul ebismil canim karataydiyeti candir :)

vallahi ortalık bu insanlardan kaynak oldu afedersin kudurmuş köpek gibi sağa sola ateş kusan insanlar hakkaten toplumca cinnet geçiriyoruz allah sonumuzu hayretsin.sen canını sıkma kuzum hakkaen bunlardan çok var. şarkısı bile varya "senden çok var" tamda böyle

Ah neslim her zaman süper gidiyosun sonra ne oluyosa nazar mı oluyor ne.Son dk da tüm emeklerini yok ediyosunBiz mi verelim cezanı
ver cezamı zaten kendim kestim akşam 100 ip atlama sabah 15 dk plates tfaniy egzersizi yaptım. elini benden çekme cnm sakın sadece adda gittim
ver cezamı razıyım bugun yaparım
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam pirinç lapası,bol yeşillik,Havuç,yogurt
1 Türk kahvesi,2 yeşil cay
30 dklık Leslie,8dklık karın videosu,200 mekik
wawwwww süpersin fatomm

wallahi süper deneyim yaptınız kusursuz menu tebrikler emeklerinizin karşılığını alacaksınız

ben de hersabah ya maydonozlu yada ıspanak karalahanalı yapıp içiyorum önyargıyla daha önce yudum bile alamamıştım ama hakkaten içiliyor deneyin

bu günkü menüm
sabah: tarçınlı muz ve elma ve greyfutsuyu (bir daha içmeyecem)
öğlen: kase ısır, 1 patatesli milföy
akşam: 4 köfte, salata, ayran
biraz kavrulmuş fıstık, süt
gülayım menun süper spor yok ama

oyyy hastaymış benim tatlışım sporda yapamamaış ben yaparım yerine dinlen sen

Günaydınlar herkese kızlar ben de dünkü menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı
Öğle kuşbaşılı pide
Akşam et sote salata
Su 2 lt
gamzem dün pidelere belendik senle ben bugun dikkat edelim ne kaldı şurda dimi

Ya sorma neslim dayanamadım tutamadım kendimi napcaz bilmem.. Akşam yemeğimi çorba salata geçiştireyim istiyorum bakalım inşallah yapabilirim..

Ya sorma neslim dayanamadım tutamadım kendimi napcaz bilmem.. Akşam yemeğimi çorba salata geçiştireyim istiyorum bakalım inşallah yapabilirim..
salatan da çiğ sebzelerde olsun doyurucu olsun . hatta çiğ çerezde ekle. yada haşlanmış nohut y.mercimek gibi bişiler.
atlatıcaz ben bugun toparlandım tokatladım kendimi

dogru soyluyosun neslim insanlarin birbirine hosgorusu tahammulu azaldi iyice allah sonumuzu hayretsin ne diyelim

kızlar kocaman günaydın hepinize
sanada kocamaaaan gunaydin bitanemmmm :*

salatan da çiğ sebzelerde olsun doyurucu olsun . hatta çiğ çerezde ekle. yada haşlanmış nohut y.mercimek gibi bişiler.
atlatıcaz ben bugun toparlandım tokatladım kendimi
Doğru söylüyorsun canım akşam ekleyeyim.. Öğle yemeğinde mecbur pide arası döner yedim.. Silivrideyim dışarısı kar buz yemek gelmiyor, işyerindeki bir arkadaş gitti aldı herkes öyle isteyince mecbur kaldım.. Akşama dikkat etmek farz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…