- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iiinnşallahhh :)canım çok sevindim memnun kalmana. sen birde vücut alıştıktan sonra haftada bir kilodan fazla verince mutluluğu.
hoşbuldum :) valla ne yalan söyleyim sizlerle tanışmadan evvel bana biraz safsata gibi geliyordu inanmıyordum ama burda canlı örneklerini görüp bide kitabını okuyunca ne kadar çok yanıldığımı anladımHosgeldin bulbul ebismil canim karataydiyeti candir :)
ancak geldim kızlar. tüm ev halkını uyuttum birazda ders çalıştım. kpss ye hazırlanıyom artık şaka gibi. geçen sınava girdiğim tüm dersler geçtim. şimdi mezuniyete tek ders kaldı. allah kısmet ederse mayısta mezun olurum
bu günkü menüm
sabah: tarçınlı muz ve elma ve greyfutsuyu (bir daha içmeyecem)
öğlen: kase ısır, 1 patatesli milföy
akşam: 4 köfte, salata, ayran
biraz kavrulmuş fıstık, süt
sanırım bu saatte benden başka deli yok ayakta. bende yatim bu gün çok yoruldum. bu karda kışta arkadaşın oğlunun köprücük kemiği kırılmış geçmiş olsuna gittim üç çocukla.diloş kucağımda ayaklarımız su içinde. daha gideceğimiz yere varır varmaz kapıda soyunduk içeri girecek halimiz kalmadı düşünün yani. şimdi omzum tutulmuş diloşu taşımaktan. anlayacanız pert durumdayım. hepinize iyi geceler
Dünkü menüm
Sabah:2 kivi 1 kase yoğurt 1 portakal
Öğlen: patates yemeği ve 1 dolma
Akşam: balık ,roka
Spor: hastayımmm
Su:3 lt
Bugünkü menüm
Sabah:2 dilim ekmek arası peynir
Öğlen : yeşil mercimek yemeği
Akşam: karnınahar yemeği
Spor: hastayımmmm
Su:3 lt
Allah'ım hala deli gibi burnum yanıyor yaaa
Günaydınlar herkese kızlar ben de dünkü menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı
Öğle kuşbaşılı pide
Akşam et sote salata
Su 2 lt
Hosgeldin bulbul ebismil canim karataydiyeti candir :)
kızlar kocaman günaydın hepinize
ver cezamı zaten kendim kestim akşam 100 ip atlama sabah 15 dk plates tfaniy egzersizi yaptım. elini benden çekme cnm sakın sadece adda gittim
ver cezamı razıyım bugun yaparım
wawwwww süpersin fatomm
wallahi süper deneyim yaptınız kusursuz menu tebrikler emeklerinizin karşılığını alacaksınız
ben de hersabah ya maydonozlu yada ıspanak karalahanalı yapıp içiyorum önyargıyla daha önce yudum bile alamamıştım ama hakkaten içiliyor deneyin
gülayım menun süper spor yok ama
oyyy hastaymış benim tatlışım sporda yapamamaış ben yaparım yerine dinlen sen
gamzem dün pidelere belendik senle benbugun dikkat edelim ne kaldı şurda dimi
Ya sorma neslim dayanamadım tutamadım kendimi napcaz bilmem.. Akşam yemeğimi çorba salata geçiştireyim istiyorum bakalım inşallah yapabilirim..
Doğru söylüyorsun canım akşam ekleyeyim.. Öğle yemeğinde mecbur pide arası döner yedim.. Silivrideyim dışarısı kar buz yemek gelmiyor, işyerindeki bir arkadaş gitti aldı herkes öyle isteyince mecbur kaldım.. Akşama dikkat etmek farz oldu
hoşbuldum :) valla ne yalan söyleyim sizlerle tanışmadan evvel bana biraz safsata gibi geliyordu inanmıyordum ama burda canlı örneklerini görüp bide kitabını okuyunca ne kadar çok yanıldığımı anladım
evet banum haklısın kaçamak arkası raw en azından yarım raw
Helalll olsun sana süper annem benimmmmezuniyetinde partimi yapsak burda ne yapsak
sevmedinmi tadını greyfurtun canımmmm ben çok seviyorumm şu kavrulmuş fıstıkları hiç olmazsa suda beklet tatlımmm öğlenki
Offf ne zor yer kırılmış rabbim acil şifalar versin küçüğe
Dünkü menün gayet güzel tatlım sabah tarçında ekleseydin 10 üzerinden on verecektim 9,5
2 dilim ekmek demek
Aman juniorıma geçmesin bitanemmm kıyamam sana
Leydim senin yemeklerini evden götürmekten başka çaren yok bebişimmm yoksa için kuruyacak
Bugün bunu tekrar test etmiş bulunuyorum keisnlikle Karatay candır
Tünaydınnnn bitanemmmmm
VCalla nelsim seni spor cezası korkutmuyor cısımı da yerim paşa paşa sporumu da yaparım modundasın ama ne oluyor sadece o gün yediğin cısları yakmış oluyorsun depodakiler sabit kalıyor o yüzden sana süpoer ceza buldum
Cıs yediğinin ertesi günü sabahtan akşama kadar tamamen çiğ bnesleneceksinnnYaşasın raw
Salata çorba doğru çözüm kuzummmm ama işyerine yemeklerini götürmen tekrar söylüyorum bıkmadan her gün söylemeye devam edeceğim şart
Yanında yemeğin olsaydı karşılarına kurulur afiyetle yerdinnn yemek bulma derdin olmazdı yaşasın kötülükkkNe fenayımmm
tesadüfe bak bende karatayla zayıflama grubuna baktım bugun belki unuttuğum veya beni motive eden bişiler olur diyeZaman zaman bilgileirmizi tazelemekte fayda var dedimm
evet banum haklısın kaçamak arkası raw en azından yarım raw
tesadüfe bak bende karatayla zayıflama grubuna baktım bugun belki unuttuğum veya beni motive eden bişiler olur diye
tamam banum da bugun
Yarım raw olmaz neslimmmmadem ceza tam raw olacak Ceza istedin verdimmm şikayet yok
tamam banum da bugun
sabah yumurta peynir yedim
öğlen yoğurt yedim
az önce taze süte tarçın koydum içtim cezamı tam rawla yarın çekiyorum ozaman söz. akşamdan başlayım hayvansalı keseyim
senden gelen herşeye razıyım banummmmm
sözzzzzzzzzzzzz
Bugün için demedim kuzumm yarın başla tatlımm.Cıs yediysen ertesi gün kuzu kuzu başla rawa yoksa raw cezaları artar gün olarakCanımsınnnn yaza çıpçıtır göreyim seni
bugün bende bir tarif vereyim istedim
mercimek yemeği:
mercimek en az geceden ıslatıyorsun ki asidik yapısı kaybolsun. ısladığın suyu döküyorsun. soğan salça ve mercimegi koyuyorsun hepsi çiğden kaynayınca en kısık ateşte 20dk daha pişiriyorsun indirmeye yakın yağını döküyorsun arzuya göre ben kalın yada ince bulgur koyuyorum sonra altını kapatıp 15dk dinlendiriyorum bulgurlarda şişmiş oluyor biliyorsun karatayda fazla pişirmemek lazım bulguru gi si yukseliyor çünki. ama diri olmuyorlar gayet yumuşak oluyorlar. birde ben bu yemeği bazen sarımsak yoğurt ekleyerek yiyorum mantıya en iyi alternatif oluyor.
bizim amasya da bat yaparlar batı da anlatayim :)
mercimek haslanir yada 2 gün ıslatılır, biraz bulgur yada yarma ( kırık buğdaydır), yine kırık bakla içi haslanır yada demlenir suda, soğan domates biber maydanoz salça hepsi çığ olacak ama bi de çekilmiş ceviz eklenir . tuz karabiber kırmızı biber . bunlar hepsi kariatirilir. ve tercihe göre asma yapragina sarılıp yenir . bizim orada kisira rakiptir. günler içinde alternatiftir
banum ikimizden başka kimse yok
Hahaha haklısın kaptanım da yemek yapamadım ki ne getireyim yanımda
Helalll olsun sana süper annem benimmmmezuniyetinde partimi yapsak burda ne yapsak
sevmedinmi tadını greyfurtun canımmmm ben çok seviyorumm şu kavrulmuş fıstıkları hiç olmazsa suda beklet tatlımmm öğlenki
Offf ne zor yer kırılmış rabbim acil şifalar versin küçüğe
Dünkü menün gayet güzel tatlım sabah tarçında ekleseydin 10 üzerinden on verecektim 9,5
2 dilim ekmek demek
Aman juniorıma geçmesin bitanemmm kıyamam sana
Leydim senin yemeklerini evden götürmekten başka çaren yok bebişimmm yoksa için kuruyacak
Bugün bunu tekrar test etmiş bulunuyorum keisnlikle Karatay candır
Tünaydınnnn bitanemmmmm
VCalla nelsim seni spor cezası korkutmuyor cısımı da yerim paşa paşa sporumu da yaparım modundasın ama ne oluyor sadece o gün yediğin cısları yakmış oluyorsun depodakiler sabit kalıyor o yüzden sana süpoer ceza buldum
Cıs yediğinin ertesi günü sabahtan akşama kadar tamamen çiğ bnesleneceksinnnYaşasın raw
Salata çorba doğru çözüm kuzummmm ama işyerine yemeklerini götürmen tekrar söylüyorum bıkmadan her gün söylemeye devam edeceğim şart
Yanında yemeğin olsaydı karşılarına kurulur afiyetle yerdinnn yemek bulma derdin olmazdı yaşasın kötülükkkNe fenayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?