- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
en buyuk kk da ondan :))))
Napalım biz bize yeteriz kuzum siz neden cafeye gelmiyosunuz
Hahaha haklısın kaptanım da yemek yapamadım ki ne getireyim yanımda
kizlar
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlamaa
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam kurutulmuş Patlıcan yemeği,2 bardak naneli ayran
1 Türk kahvesi( yanında esimin zoruyla bi kücük kare bitter) 2 bitki cayı
Leslie,karın videosu,250 mekik
Evt kızlar iki gün pirinç lapası Yaptım ve sonuc 500 gram,bunada şükür ama başkalarında daha iyiydi,gecen haftada bulgur lapası yapmıştım onda sonuc sıfırdı...her reglden sonra yapacagım bişi artık
Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Öğle pide arası döner
Akşam tarhana çorbası salata
Hosgeldin saliha bu giris yazisi bana beni hatirlattimerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
Hosgeldin saliha bu giris yazisi bana beni hatirlattielbette azmin zaferini sende tadarsin bizden bisi kurtulmaz
Hosbuldum. ilk sayfayi okudum ve kabul ettim :)) tam benim istedigim seyler. kurallarin olmasi kesinlikle tesvik edici.
Hoşgeldin tatlımSağlıklı ve kalıcı şekilde kilo vermek istiyorsan önerilerimizi dikkate alırsan kilolarından kurtulacaksın cnm .Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli cnmm.Boyun kaç bilmiyorum ama ilk hedefini 65 yapalım istersen bu kiloya ulaşınca hedefini aşağıya çekeriz tatlım
hosbulduk :) ne guzel beni anlayan birilerinin olmasi. cok yeni bir uye oldugumdan henuz siteyi cozmekle mesgulum. grup icerisinde gunluk menulerimizimi bildiriyoruz? kilo bildirimi cuma gunumu?
Hosbuldum. ilk sayfayi okudum ve kabul ettim :)) tam benim istedigim seyler. kurallarin olmasi kesinlikle tesvik edici.
tabi 65 de olur nede olsa 50 olmak icin ilk 65 ten gecmek gerek
slm kaptanim hosgeldin canimmmm:*Slm meleklerimmm ben geldimmmmmmmGeçmişe başlamadan bir selam verim didim öncedennn
dogru soyluyosun kaptancim ara ara hatirlamak lazim :)Zaman zaman bilgileirmizi tazelemekte fayda var dedimm
evet bende bagimli olacagimi tahmin ediyorum.
Zamanla herşeyi çözersin Salihacım takıldığın yerlerde hepimiz yardımcı oluruz.
Çok afedersin eşekten düşeni eşekten düşen anlar diye bir laf var ya o hesap hepimiz kilolardan çektik o yüzden senin yaşadıüın zorlukları en iyi bizler anlarız kuzum.
Aramıza hoşgeldin o zaman canım2 hafta deneme süren var 3, cuma deneme süresini olumlu geçirirsen 3, cuma takım listesindesin inş. Fakat yine de her cuma sabahı tartılıp kilonu bildirmen lazım canım zamanla buraya bağımlı hale geleceğine eminim
hosgeldin salihacim umarim kilo verme surecin hizli ve acisiz olur :)))) saka saka burdaki herkes birbirine okadar guzel destek oluyoki sahane motive oluyosunHosbuldum. ilk sayfayi okudum ve kabul ettim :)) tam benim istedigim seyler. kurallarin olmasi kesinlikle tesvik edici.
tabi 65 de olur nede olsa 50 olmak icin ilk 65 ten gecmek gerek
slm kaptanim hosgeldin canimmmm:*
dogru soyluyosun kaptancim ara ara hatirlamak lazim :)
evet bende bagimli olacagimi tahmin ediyorum.
hosbuldum :) Umarim hep birlikte hedefledigimiz kilolarimiza ulasirizhosgeldin salihacim umarim kilo verme surecin hizli ve acisiz olur :)))) saka saka burdaki herkes birbirine okadar guzel destek oluyoki sahane motive oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?