- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hemen bugunku raporumu yaziyorum :)))
Sabah bir yumurta bir bardak sut peynir zeytin
ara adacayi
aksam yarim kase sehriye salatasi bir dilim borek
ara bir bardak ayran
kotu bi menu oldu farkindayim yaa(((
2litre su 45 dk yuruyus yaptim
Hg cnm ben battaniye:) Evliyim bi Çocuğum var iki uç haftadır iyi gidiyorum,reglde cok şişenlerdenim ama pes etmek yok çıtır olmak hedefimizmerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
ooo masallah ne guzel kilo vermissin. darisi basima. ev hanimiyim. hollandada kaliyorum. yas 34. boy 160. kilo 90
Hoşgeldin ebwamcımm.Her gün bir makale paylaşayım o zaman .Kitapları okuduk kaldırdık takıldıkça bakıyoruz hepimiz için iyi olur cnm
Hiç şüphen olmasın SalihacımBiraz kendinden bahsedermisin yaş boy çalışıyormusun ev hanımımısın evli bekar çoluk çocukkk Bu sorgulamayı bayılan bayılana yapğardı genelde ama izinli olduğu için ben sorayım
Ben sweet canım takım kaptanıyım.Ruhen 18 yaşındayım
İzmirdenim bekarım annemle yaşıyorum 2013 yazında 93 kilo ile rekor yaptım.88 kilo ile 3, takımda yarışmaya başladım mayıs sonunda karatay sağlıklı beslenmesiyle ve düzenli sporla 65 kilo ile mezun oldum canım şu an 61,3buralardan kopmamak adına da bu takımı açtım kuzum
Hg cnm ben battaniye:) Evliyim bi Çocuğum var iki uç haftadır iyi gidiyorum,reglde cok şişenlerdenim ama pes etmek yok çıtır olmak hedefimiz
ooo masallah ne guzel kilo vermissin. darisi basima. ev hanimiyim. hollandada kaliyorum. yas 34. boy 160. kilo 90
artik burdaki gibi kizarmamak icin azimle kilo vermek istiyorum :))
Hg cnm ben battaniye:) Evliyim bi Çocuğum var iki uç haftadır iyi gidiyorum,reglde cok
Yok kaptanım,6. Dişimiz çıktı sükür onun etkisi gec yatmam,bana kalsa gömülüp çıkmam yataktan
Hoşgeldin tatlımhemen yakalamıişken sorayım şimdi aklıma geldi geceleri neden geç yatıyorsun bakim sen Paşamız mı uyutmuyorsa sözüm yok ama kendin geç yatyorsan kızarım bilesin
rahatsizligim yok sukur. sadece sekerli seylere asiri meylim var :) suan belli bir diyet uygulamiyorum evde ne piserse onu yemeyi dusunuyorum sadece seker ve unu azaltip tabiki
Bir gurbetçimiz daha oldu deseneOh sen de bizdenmişsin ben öğretmenim fakat bazı sebeplerden hiç çalışmadım canım Dedikleirmizi uygularsan vereceğine şüphen olmasın herhangi bir rahatsızlığın var mı tatlım ya da uyguladfığın bir diyet
AminnnCumleten hayirli geceler kizlar bol eksili bir persembe oksun cuma yuzumuz gulsun insallah
Yok kaptanım,6. Dişimiz çıktı sükür onun etkisi gec yatmam,bana kalsa gömülüp çıkmam yataktanher dişte uyku düzenimiz sarsılıyor bu yuzden
rahatsizligim yok sukur. sadece sekerli seylere asiri meylim var :) suan belli bir diyet uygulamiyorum evde ne piserse onu yemeyi dusunuyorum sadece seker ve unu azaltip tabiki
Cumleten hayirli geceler kizlar bol eksili bir persembe oksun cuma yuzumuz gulsun insallah
Kaptanım gruptaki hiç tatlı sevmeyen,kaçamak az yapan( en son yaptıgım kacamakta şalgam) benim sanırım
Ama Acıya eksiye hayır diyemiyorummm
Bende tuz atmam bol limonlu olur salatalarım,yemeklerde bile aramayız Allah tan esımde öle
Hakikaten bu yönden çok avantajlısın meleğim .Ekşiyi turşuyu ben de çok seviyorum ama o da şişiriyor çareyi şöyle buldum salatalrıma tuz eklemiyorum turşu doğruyorum
acı kendisini hissettirmeyecek çok hafif yoksa asla yiyemem
Bende tuz atmam bol limonlu olur salatalarım,yemeklerde bile aramayız Allah tan esımde öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?