Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemen bugunku raporumu yaziyorum :)))
Sabah bir yumurta bir bardak sut peynir zeytin
ara adacayi
aksam yarim kase sehriye salatasi bir dilim borek
ara bir bardak ayran
kotu bi menu oldu farkindayim yaa(((
2litre su 45 dk yuruyus yaptim

Elinden gelenin en iyisini yaptın canım akşam da dengelemeye çalışmışsın ama biraz yanlış olmuş.
İlerleyen saatlerde muhtemelen acıkacaksın bu tür durumlarda diğer bölümde söylediklerimi yaparsın canım

merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
Hg cnm ben battaniye:) Evliyim bi Çocuğum var iki uç haftadır iyi gidiyorum,reglde cok şişenlerdenim ama pes etmek yok çıtır olmak hedefimiz

ooo masallah ne guzel kilo vermissin. darisi basima. ev hanimiyim. hollandada kaliyorum. yas 34. boy 160. kilo 90
artik burdaki gibi kizarmamak icin azimle kilo vermek istiyorum :))

Hg cnm ben battaniye:) Evliyim bi Çocuğum var iki uç haftadır iyi gidiyorum,reglde cok şişenlerdenim ama pes etmek yok çıtır olmak hedefimiz

Hoşgeldin tatlım hemen yakalamıişken sorayım şimdi aklıma geldi geceleri neden geç yatıyorsun bakim sen Paşamız mı uyutmuyorsa sözüm yok ama kendin geç yatyorsan kızarım bilesin

ooo masallah ne guzel kilo vermissin. darisi basima. ev hanimiyim. hollandada kaliyorum. yas 34. boy 160. kilo 90
artik burdaki gibi kizarmamak icin azimle kilo vermek istiyorum :))

Bir gurbetçimiz daha oldu desene Oh sen de bizdenmişsin ben öğretmenim fakat bazı sebeplerden hiç çalışmadım canım Dedikleirmizi uygularsan vereceğine şüphen olmasın herhangi bir rahatsızlığın var mı tatlım ya da uyguladfığın bir diyet

Hoşgeldin tatlım hemen yakalamıişken sorayım şimdi aklıma geldi geceleri neden geç yatıyorsun bakim sen Paşamız mı uyutmuyorsa sözüm yok ama kendin geç yatyorsan kızarım bilesin
Yok kaptanım,6. Dişimiz çıktı sükür onun etkisi gec yatmam,bana kalsa gömülüp çıkmam yataktanher dişte uyku düzenimiz sarsılıyor bu yuzden

rahatsizligim yok sukur. sadece sekerli seylere asiri meylim var :) suan belli bir diyet uygulamiyorum evde ne piserse onu yemeyi dusunuyorum sadece seker ve unu azaltip tabiki

Yok kaptanım,6. Dişimiz çıktı sükür onun etkisi gec yatmam,bana kalsa gömülüp çıkmam yataktanher dişte uyku düzenimiz sarsılıyor bu yuzden

Boşuna dövdüm o zaman desene Hadi bakalım gözümüz aydın o zaman

rahatsizligim yok sukur. sadece sekerli seylere asiri meylim var :) suan belli bir diyet uygulamiyorum evde ne piserse onu yemeyi dusunuyorum sadece seker ve unu azaltip tabiki

Hangimizin yoktu ki Salihacım ama zamanla sen de sağlıklı yaşamın rahatlığını görünce hepsini minimuma indireceksin Un şeker ve tuz bunlar olmayınca ve birazda spor eklersen zaten otomatikman gidiyor

Cumleten hayirli geceler kizlar bol eksili bir persembe oksun cuma yuzumuz gulsun insallah

Amin meleğim inşşşşşTatlı rüyalar

Kaptanım gruptaki hiç tatlı sevmeyen,kaçamak az yapan( en son yaptıgım kacamakta şalgam) benim sanırım
Ama Acıya eksiye hayır diyemiyorummm

Hakikaten bu yönden çok avantajlısın meleğim .Ekşiyi turşuyu ben de çok seviyorum ama o da şişiriyor çareyi şöyle buldum salatalrıma tuz eklemiyorum turşu doğruyorum
acı kendisini hissettirmeyecek çok hafif yoksa asla yiyemem

Bende tuz atmam bol limonlu olur salatalarım,yemeklerde bile aramayız Allah tan esımde öle

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]A1S2L3l4[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ebwam[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Charlessiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Winstonlight[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayyüzlüm[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Maviş[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Rengarenknesli[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bayılan bayılana[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Gel_pcpc[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Çıtırıks[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Bulbul[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]​
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…